Jump to content

nikos1125

Members
  • Δημοσιεύσεις

    183
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos1125

  1. το κανει και σε μενα που και που. βγαλε τη σιμ για να ξεμπλοκαρει αμα στο κανει.τωρα για λυση δεν ξερω κατι.
  2. απο aosp προτεινω 6αρα exodus.2 μηνες σχεδον με κανενα απολυτος προβλημα.τιγκα φορτωμενη και η ταχυτητα της ειναι σαν να την περασα τωρα αδεια.οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σταύρο η fulmics τα σπαει.ειναι η καβατζα μου παντα,αλλα δεν ειναι γραμμαρια ποιο βαρια.ειναι πολλα τα κιλα Σταυρο!!!
  3. οποια στοκ θες.5η6 και εισαι οκ
  4. εγω ειμαι περιπου 2 εβδομαδες με exodus.σταθερη και γρηγορη ρομ χωρις κανενα προβλημα.αν την θες για καθημερινη χρηση ειναι οτι πρεπει και η xenon hd φυσικα.απλα η exodus ειναι nightly.
  5. στην τοποθεσία έχεις βάλει υψηλή ακρίβεια?
  6. κι εγω την 7 περιμενω.κατσε να φτιαξουν το βιντεο και την περναω παλι την cm.
  7. lg g3 original android development xda ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την βλεπω ψιλοπαρατημενη γι αυτο δεν την εχω δοκιμασει.ο developer της αφηνει τη μια και πιανει τη αλλη και δεν ξερω αν ασχολειται και πολυ.για μενα οι ποιο δυνατες aosp base που εχω δοκιμασει xenon hd και exodus.απλα η exodus εχει και τις ψιλο μοντιες της μπαρες πανω κατω,substratum κλπ.
  8. μια χαρα κανενα θεμα.αν δε θες να ξαναστηνεις ασε να τη δοκιμασω λιγο ακομα και θα σου πω.το μονο που δεν δουλευει ειναι κλασικα το screen share για την τηλεοραση.
  9. GUZGUN δοκιμασα cm 14,πεταει αλλα αστην ακομα γιατι δεν δουλευει το βιντεο στην καμερα.τωρα ειμαι με exodus,απιστευτη προς το παρον.τετοιο μπουταρισμα σε ρομ δεν εχω ξαναδει.
  10. GUZGUN τι λεει η zoe?σε σχεση με την fulmics απο ταχυτητα μπαταρια και τα σχετικα?
  11. οχι δεν εχω κανει τιποτα ακομα.ειμαι με fulmics ακομα αλλα θα δομιμασω λογικα το σκ καμια 7αρα.μαλλον cm 14.απο 6 aosp σκεφτομαι την exodus.
  12. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-aosp-code-aurora-forum-t3400800 δεν την εχω βαλει ακομα.αν δεν θες να πειραματιστεις θα την περασω και θα σου πω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι.η turbo πρεπει να ναι καλη.για την zephyr ειναι νωρις ακομα αν και θα κανω μια δοκιμη κι εκει.εχω γεμισει back up :p
  13. εγω λεω αυριο να κανω μια δοκιμη στην aosp-caf.ειμαι με fulmics τωρα αλλα τις aosp που περασα du.xenon.xosp που εχω περασει ηταν αψογες.η du μονο ηταν λιγο βαρια και η xosp αργουσε να κανει μεταφορα αρχειων.υπομονη τεσταρεται η 7αρα
  14. ειδομεν.exodus ε?δεν την εχω δοκιμασει.με εβαλες σε δουλεια.τωρα την ειδα ειναι lolli
  15. αμα θες κατι σταθερο γρηγορο για καθημερινη χρηση ειναι πολυ καλη.αν σταματησε δεν σε ενοχλει γιατι δεν εχει προβληματα να λυσει.απλα δεν θα εχεις update.ετσι κι αλλιως εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα στην 7.
  16. το μονο κακο που εχει η xenon ειναι οτι παρατησε το g3 ο dev.μονο αυτο ειναι το ασχημο κατα τα αλλα τουμπανο.πολη καλη δουλεια ειχε κανει και με την du αν καποιος θελει αρκετη παραμετροποιηση.μονο unofficial πλεον αν πεσει σε καλα χερια.
  17. εχει κανει κανενας την αναβαθμηση στην fulmics 5.1 5.2?δεν εχω κανει ακομα γιατι δουλευει απροβληματιστα η 5.0
  18. ωραιος!ολα καλα!αν ασχολείσαι και με καμια ρομ και θες να τη μοιραστεις σφυρα και απο εδω.
  19. εγω την εχω με το κλασικο ux 4.δεν μου πολυ αρεσει να εχω ολες τις εφαρμογες στην αρχικη οθονη.ενταξει με το fix για την φορτιση?να το φλασαρω?
  20. ωραιος θα το δοκιμασω κι εγω το βραδυ.γιατι ειναι και αυτο που λεει ο σταυρος αν μεινει απο μπαταρια μετα τι γινεται??
×
×
  • Create New...