Jump to content

lostdmd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    363
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lostdmd

  1. Κανείς που να έχει πρόβλημα με αργοπορημένες ειδοποιήσεις, ή ειδοποιήσεις που την μια να έρχονται εγκαίρως, την άλλη όχι? Πιο συγκεκριμένα σε whatsapp/messenger. Έκανα factory reset και wipe την cache, αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, με αποτέλεσμα να χάνω συνεχώς κλήσεις και μηνύματα. (Να σημειώσω είμαι αποκλειστικά σε 4G, και up-to-date σε αναβαθμίσεις λογισμικού και εφαρμογών.) Αν έχετε καμιά ίδεα, ή κάποιος παρόμοιο πρόβλημα, πλιζ ρίξτε κανένα φως και προς τα εδώ.
  2. Καλησπερα και χρονια πολλα! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Το simcard tray μου δεν βγαινει. Υπαρχει ενα πολυ μικρο χτυπημα ακριβως απο διπλα, και εχει κολλησει μεσα. Έχει αντιμετωπισει κανεις κατι αντιστοιχο? Γνωριζετε ποσο κοστιζει η επισκευη?
  3. Καλησπερα :) Εδω και μερικες μερες το fingerprint scanner δεν λειτουργει σωστα. Ενω μερικες φορες ξεκλειδωνει κανονικα χωρις καθυστερησεις, καποιες φορες οταν παταω να ξεκλειδωσω την συσκευη ειναι σαν να μην ακουμπαει τιποτα το κουμπι, δεν δονειται καν οτι πχ δεν αναγνωριζει το δακτυλικο αποτυπωμα και μετα απο μερικες προσπαθειες παιρνει μπρος και ξεκλειδωνει. Ξαναπερασα το δακτυλικο αποτυπωμα μηπως εφταιγε αυτο, αλλα καμια βελτιωση. Ειμαι με 7.0 Ελβετικη. Εχει κανεις να προτεινει καμια λυση, ή καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω!
  4. Ποιο screen protector φορας? Ψαχνω και εγω για κατι που να καλυπτει ολοκληρη την οθονη.
  5. Γινεται ναι απλα βγαινει λιγο παραπανω, δεν ειναι ατοκο! Πιστευετε το Lumia θα μας καλυψει 3-4 χρονακια? Πεθαμενο λογισμικο αλλα δεν μας πειραζει, αρκει να λειτουργει! :lol:
  6. Καλησπερα! Ο πατερας μου ενδιαφερεται για καινουρια συσκευη και θελει να κανει αγορα απο Κοτσοβολο για να το βαλει δοσεις χωρις καρτα. Ζηταει πολυ βασικα πραγματα, να παιρνει τηλεφωνα και να μπορει να κανει και καμια αναζητηση στο γκουγκλ μεσω του wifi του σπιτιου. Γνωριζω οτι σε αυτα τα λεφτα οι περισσοτερες συσκευες ειναι σκουπιδια, οποτε ψαχνουμε για το λιγοτερο σκουπιδι :lol: Η δικη μου αποψη θα ηταν το Moto G, ή κανενα Lumia 640. Μηπως εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο που μου διαφευγει?
  7. Εχετε να προτεινετε καμια καλη wallet case απο ευρωπαικο μαγαζι (οχι σκρουτζ)? Θα ηθελα να χωρανε τουλαχιστον 2 καρτες μεσα!
  8. Στο 1:02 το αποκαλει "new skin" και "dragon", οποτε παιζει να μην ειναι κανενα απο τα 2 αυτα και να ειναι καινουριο!
  9. Νομιζω οτι ειναι το Hyperblack Titanium, αν και οντως δειχνει καπως διαφορετικο.
  10. Επρεπε να το ειχα κανει κατευθειαν τοτε, να σου πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα. Τωρα παει εχουν περασει μηνες.
  11. Χμ πολυ πιθανο τοτε γιατι την εχω αγορασει εδω και αρκετο καιρο! Το πανακι ειχα χρησιμοποιησει, κανονικα πανω απο την καρτουλα. Οι γρατζουνιες εμφανιστηκαν την επομενη μερα, και οχι μετα την τοποθετηση.
  12. Φιλε μου δεν εχω λογο να παραπληροφορησω κανεναν. Ειδου και η ακριβως επομενη μερα μετα την τοποθετηση. Το ειχα βαλει μονο του σε (αδεια βεβαιως βεβαιως) εσωτερικη θηκη τσαντας και βγηκε ετσι. http://i65.tinypic.com/akuyk0.jpg Εχω δει τζαμακια σε σ7 (που δεν καλυπταν τις ακρες απολυτα) και καθονταν μια χαρα αλλα δυστυχως δεν καταφερα να μαθω απο ποια εταιρια ηταν, γι αυτο ρωταω μηπως εχει κανεις καμια αξιολογη προταση!
  13. Εχω και εγω screenknight και ειναι ξεκάθαρα η πιο αθλια ζελατινα που εχω δοκιμασει ποτε. Απο την πρωτη κιολας μερα απεκτησε κανενα 100ρι γρατζουνιες απο το πουθενα - δεν εβαλα το σ7 μαζι με αλλο αντικειμενο :ninja: Επισης εχει υφη λες και ακουμπας κακης ποιοτητας σελοφαν και γενικα το μονο θετικο ειναι οτι καλυπτει ολοκληρη την οθονη. Θελω ΤΟΣΟ πολυ να την βγαλω αλλα θελω πρωτα να αγορασω tempered glass. Μηπως εχει να προτεινει κανεις κατι αξιολογο και σε λογικη τιμη? Δεν περιμενω να καλυπτει ολη την οθονη, αλλα οσο μικροτερο κενο στις ακρες τοσο το καλυτερο.
×
×
  • Create New...