mixalissss Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 αλλη μια απορια το 3G πως συνδεεται;;μου βγαζει μονο τη χρση δεδομενων πακετου και την περιαγωγη πως το ενεργοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δεν αντέχω θα το πω. . . "βάλτο στο αριέλ!!" Φιλικα έτσι? :) :) :) Και μια ερώτηση αφου είσαι κάτοχός του XL, του έχεις περάσει λογισμικο για των ηχο των monster beats Χα, χα, άλλοι τα πετάνε στο τοίχο, όταν κάτι τους σπάει τα νεύρα, εγώ θα το βάλω στο πλυντήριο! Έχω το XE, όχι το XL. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αφού έχει ενσωματωμένο λογισμικό Beats Audio. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 αλλη μια απορια το 3G πως συνδεεται;;μου βγαζει μονο τη χρση δεδομενων πακετου και την περιαγωγη πως το ενεργοποιω Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο Power μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία δικτύου δεδομένων. Δλδ, ενεργοποιείς κ απενεργοποιείς το 3G. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπερα. Οταν επιλεγω live wallpapers για το note μου παρατηρω οτι παει απελπιστικα αργα!!! δεν φτανει η δυναμη του; ειναι θεμα firmware; πολυ ξενερωσα με αυτο. Κριμα. Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) εχω την δυνατοτητα να συνδεομαι απο τον επαγγελματικο μου χωρο σε σερβερς που ειναι εγκατεστημενοι στην Ολλανδια. ανοιξα το kies και δεν φερνει την αναβαθμιση. προφανως ολες οι αναβαθμισεις εχουν να κανουν με την συσκευη. εγω την αγορασα απο την expansys και παρ ολα αυτα δεν εχω διαθεσιμη την αναβαθμιση. Ειναι ενα θεμα που με ενοχλει. Δεν θελω να κανω root την συσκευη μου, εχω πικρη εμπειρια απο το galaxy S. Η νεα μου συσκευη (ΝΟΤΕ) δεν εχει σε τιποτα να κανει με την παλια και χαιρομαι γι αυτο. Αποφασισα να μην ...υποκυψω στο ρουτ ακομα. Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο? οχι, σε μενα δεν υπαρχει κατι τετοιο, παιζει κανονικα. Edited November 22, 2011 by sakiss Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalissss Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο Power μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία δικτύου δεδομένων. Δλδ, ενεργοποιείς κ απενεργοποιείς το 3G. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk δηλαδη δεν εχει ξεκαθαρη επιλογη 3g αρα ειτε απο τις ρυθμισεις ειτε απο το power πατημενο απο ταχυτητες πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο? οχι...ειτε βαλω τα δικα μου live wallpapers απο το market ειτε τα δικα του απο το τηλ. ολα μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 δηλαδη δεν εχει ξεκαθαρη επιλογη 3g αρα ειτε απο τις ρυθμισεις ειτε απο το power πατημενο απο ταχυτητες πως παει; Δεν έχω παράπονο από την ταχύτητα όταν χρησιμοποιώ το 3G, τουλάχιστον σε σύγκριση με παλαιότερες συσκευές μου. Πάντως είναι δύσκολο να κρίνεις με ακρίβεια μιας και η απόδοση του 3G επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά, έτυχε να το βάλω δίπλα δίπλα στο Sensation XE, έχοντας ανοιχτό και στα 2 το Blackmart, που έχει άσπρα fonts σε μαύρο φόντο. Βρε παιδιά, τι ωραία που φαίνονταν τα γραμματάκια στο Sensation, ξεξασπρα, λευκότατα, πλυμμένα με Ariel! Τι στο καλό φοβερό έχουν τέλος πάντων αυτές οι Amoled με το "πρασινωπό" λευκό τους και τις επιζητεί τόσο ο κόσμος; Προσωπικά θεωρώ καλύτερες τις SLCD σε όλα, εκτός από την κατανάλωση. Υπάρχει τρόπος να ασπρίσω το λευκό του Note; Δεν είσαι ο μόνος που δεν σου αρέσουν οι amoled :lol: Για να βελτιώσεις το λευκό μόνο με foul φωτεινότητα και πάλι θα ειναι λίγο λουλακί που λέμε. Πάντως εκτός απο μεγαλύτερη κατανάλωση οι SLCD έχουν 3πλασιο πάχος και πολυ μεγαλύτερο βάρος. Ακόμα και το λευκό του iPhone που ειναι σημείο αναφοράς, στο 4s έχει γίνει λες και αφησες το πουκάμισο σου στον ήλιο μια βδομάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δεν είσαι ο μόνος που δεν σου αρέσουν οι amoled :lol: Για να βελτιώσεις το λευκό μόνο με foul φωτεινότητα και πάλι θα ειναι λίγο λουλακί που λέμε. Πάντως εκτός απο μεγαλύτερη κατανάλωση οι SLCD έχουν 3πλασιο πάχος και πολυ μεγαλύτερο βάρος. Ακόμα και το λευκό του iPhone που ειναι σημείο αναφοράς, στο 4s έχει γίνει λες και αφησες το πουκάμισο σου στον ήλιο μια βδομάδα. εσυ που βλεπω εχεις διαφορα καλουδια πρεπει να μας βαλεις μια συγκριτικη φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δεν είσαι ο μόνος που δεν σου αρέσουν οι amoled :lol: Για να βελτιώσεις το λευκό μόνο με foul φωτεινότητα και πάλι θα ειναι λίγο λουλακί που λέμε. Πάντως εκτός απο μεγαλύτερη κατανάλωση οι SLCD έχουν 3πλασιο πάχος και πολυ μεγαλύτερο βάρος. Ακόμα και το λευκό του iPhone που ειναι σημείο αναφοράς, στο 4s έχει γίνει λες και αφησες το πουκάμισο σου στον ήλιο μια βδομάδα. Κώστα δεν είναι σε όλα τα 4s έτσι. Είναι καθαρα kinder έκπληξη η αποσφράγιση ενός iPhone (4 και 4s). Μπορεί να σου τύχει οθόνη με απόλυτο λευκό και άλλη με ζεστά χρώματα και ¨κιτρινη¨ απόχρωση. Οι amoled της Sammy έχουν αλλα θέματα (stains, κάθετες λωρίδες, διαφορετικό backlight κατα πλάτος και παει λέγοντας)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπερα. Οταν επιλεγω live wallpapers για το note μου παρατηρω οτι παει απελπιστικα αργα!!! δεν φτανει η δυναμη του; ειναι θεμα firmware; πολυ ξενερωσα με αυτο. Κριμα. Καθόλου δεν κολλάει σε μένα από κάτι τέτοιο και χρησιμοποιώ μόνο live wallpapers για φόντο... δηλαδη δεν εχει ξεκαθαρη επιλογη 3g αρα ειτε απο τις ρυθμισεις ειτε απο το power πατημενο απο ταχυτητες πως παει; Από ταχύτητες..σε ίδια μέρη και με ίδια σύνδεση κινητής προσωπικά τα φορτώνει όλα πιο γρήγορα... συγκριτικά με rooted galaxy s 2.3.4 (μπλα μπλα) και το iphone4 που έχω δοκιμάσει πάντα.. :) Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μια ερωτιση και εγω εχω το note εβαλα τα στοιχεια.της καρτας visa προπλυρομενη στο market για αγορα εφαρμογων και μου γραφει παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την διμηουργια της.παραγκελια σασ. δεν βρισκω καν menu για να αλαξω την καρτα ξερει κανεισ κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά, έτυχε να το βάλω δίπλα δίπλα στο Sensation XE, έχοντας ανοιχτό και στα 2 το Blackmart, που έχει άσπρα fonts σε μαύρο φόντο. Βρε παιδιά, τι ωραία που φαίνονταν τα γραμματάκια στο Sensation, ξεξασπρα, λευκότατα, πλυμμένα με Ariel! Τι στο καλό φοβερό έχουν τέλος πάντων αυτές οι Amoled με το "πρασινωπό" λευκό τους και τις επιζητεί τόσο ο κόσμος; Προσωπικά θεωρώ καλύτερες τις SLCD σε όλα, εκτός από την κατανάλωση. Υπάρχει τρόπος να ασπρίσω το λευκό του Note; Επιτέλους γιατί σκεφτόμουν πως είμαι ο μόνος που θεωρώ την ύπαρξη Amoled πανελ αρνητικό σε ένα κινητό. Και μιλάμε για το Note που έχει το καλύτερο Amoled πανελ που έχω δει προσωπικά. Και πάλι τα ίδια θέματα με το λευκό. Το μόνο που δεν έχω δει είναι το Razr που η Μοτο ισχυρίζεται πως είναι νεότερης γενιάς απο της Σάμυ. Τεσπά, μετά απο έναν υπαρκτό χρόνο κτήσης οι κάτοχοι πως το βλέπετε ; Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες απο το Σ2 αλλά όχι αντίστοιχο στήσιμο που παραμένει το κορυφαίο. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μια ερωτιση και εγω εχω το note εβαλα τα στοιχεια.της καρτας visa προπλυρομενη στο market για αγορα εφαρμογων και μου γραφει παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την διμηουργια της.παραγκελια σασ. δεν βρισκω καν menu για να αλαξω την καρτα ξερει κανεισ κατι; wallet.google.com, κάνεις login με το Google account και διαχειρίζεσαι τα payment methods σου. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Επιτέλους γιατί σκεφτόμουν πως είμαι ο μόνος που θεωρώ την ύπαρξη Amoled πανελ αρνητικό σε ένα κινητό. Και μιλάμε για το Note που έχει το καλύτερο Amoled πανελ που έχω δει προσωπικά. Και πάλι τα ίδια θέματα με το λευκό. Το μόνο που δεν έχω δει είναι το Razr που η Μοτο ισχυρίζεται πως είναι νεότερης γενιάς απο της Σάμυ. Τεσπά, μετά απο έναν υπαρκτό χρόνο κτήσης οι κάτοχοι πως το βλέπετε ; Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες απο το Σ2 αλλά όχι αντίστοιχο στήσιμο που παραμένει το κορυφαίο. Εμένα το στήσιμο του note μου φαίνεται πιο αρμονικό απο το s2 (και πέρασαν 4 τέτοια από τα χέρια μου). Το πάνελ του razr αστο, είναι αρκετά κατώτερο. Κι εγώ δεν είμαι υπέρ των amoled πάνελ, ούτε και των φαντεζι χρωματισμων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 To panel του Note με ποιο άλλο διαφορετικής τεχνολογίας panel το συγκρίνεις/ θεωρείς ανταγωνιστικό ; Μιλάμε για τις τοπ προτάσεις απο κάθε στρατόπεδο. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 To panel του Note με ποιο άλλο διαφορετικής τεχνολογίας panel το συγκρίνεις/ θεωρείς ανταγωνιστικό ; Μιλάμε για τις τοπ προτάσεις απο κάθε στρατόπεδο. Δύσκολα θα βρεις γιατί αυτό ούτως η άλλως παίζει μόνο του σε αυτή την ανάλυση. Μόνο τη retina του iPhone 4 θεωρώ ανώτερη - αν μου την έδιναν π.χ. Σε 5 ιντσες και με ανάλυση 1280Χ800 θα την προτιμούσα σίγουρα. Ίσως στο iPhone 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 To panel του Note με ποιο άλλο διαφορετικής τεχνολογίας panel το συγκρίνεις/ θεωρείς ανταγωνιστικό ; Μιλάμε για τις τοπ προτάσεις απο κάθε στρατόπεδο. Δύσκολα θα βρεις γιατί αυτό ούτως η άλλως παίζει μόνο του σε αυτή την ανάλυση. Μόνο τη retina του iPhone 4 θεωρώ ανώτερη - αν μου την έδιναν π.χ. Σε 5 ιντσες και με ανάλυση 1280Χ800 θα την προτιμούσα σίγουρα. Ίσως στο iPhone 5; Σε αυτό το μέγεθος 5.3, η ανάλυση 1200x800 και η απεικόνιση στην οθόνη δεν έχει ανταγωνιστή..Για να μιλήσουμε για ανταγωνισμό θα πρέπει να πάμε σε panel από tablets πιστεύω προσωπικά και άρα πολύ μεγαλύτερα... Όσο για το iphone 5...νομίζω πως δεν πρέπει να περιμένουμε τέτοια μεγέθη..δλδ 5inch..:ninja: Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Σε αυτό το μέγεθος 5.3, η ανάλυση 1200x800 και η απεικόνιση στην οθόνη δεν έχει ανταγωνιστή..Για να μιλήσουμε για ανταγωνισμό θα πρέπει να πάμε σε panel από tablets πιστεύω προσωπικά και άρα πολύ μεγαλύτερα... Όσο για το iphone 5...νομίζω πως δεν πρέπει να περιμένουμε τέτοια μεγέθη..δλδ 5inch..:ninja: Σε αυτο συμφωνω απολυτα! Η οθονη του note ειναι απιστευτη και λαμπερη σαφως καλυτερη και πιο φωτεινη απ του s2. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δύσκολα θα βρεις γιατί αυτό ούτως η άλλως παίζει μόνο του σε αυτή την ανάλυση. Μόνο τη retina του iPhone 4 θεωρώ ανώτερη - αν μου την έδιναν π.χ. Σε 5 ιντσες και με ανάλυση 1280Χ800 θα την προτιμούσα σίγουρα. Ίσως στο iPhone 5; Βαγγελη εαν είχε 5 ιντσες και την ανάλυση που λες δεν θα λεγόταν retina απλά λόγο του οτι τα ppi θα ήταν χαμηλότερα απο οτι ειναι τώρα. Ιphone 5 ιντσες να έβλεπα και δεν ήθελα να δω τίποτα αλλο.:lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 wallet.google.com, κάνεις login με το Google account και διαχειρίζεσαι τα payment methods σου. δεν μπορω παλυ τι να κανω; το διαχιρηζομαι βαζω τη καρτα ολα σωστα και παλι δεν μπορω να αγορασω εφαρμογη;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δεν μπορω παλυ τι να κανω; το διαχιρηζομαι βαζω τη καρτα ολα σωστα και παλι δεν μπορω να αγορασω εφαρμογη;;;; Δοκιμασε να γυρισεις την γλωσσα στα αγγλικα (US) και ξαναπροσπαθησε και εμενα το ιδιο εκανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δεν μπορω παλυ τι να κανω; το διαχιρηζομαι βαζω τη καρτα ολα σωστα και παλι δεν μπορω να αγορασω εφαρμογη;;;; Από το web market μπορείς να αγοράσεις ή όχι; https://market.android.com/ Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpartanGR Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Εγω παντος παιδια ειμαι δυσαρεστημενος με την αποδοση του κινητου οταν βαζω live wallpapers. Σαν να μην εχει τη δυναμη η συσκευη για κατι τετοιο. Με το GS2 δεν υπηρχε τετοιο προβλημα μακαρι να ειναι θεμα optimization. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts