Jump to content

skritikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    224
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

skritikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Όσοι το έχετε φέρει από Amazon France, είναι matte ή glossy το πίσω καπάκι; Γιατί στο Πλαίσιο που το είδα σε λευκό ήταν glossy ενώ νόμιζα πως βγαίνει μόνο matte. Προσωπικά ενδιαφέρομαι για την LTE version (single/dual SIM αδιάφορο). Ευχαριστώ!
  2. Σήμερα στο Πλαίσιο της Στουρνάρη είχαν και γκρι και λευκά. Το γκρι μου είναι υπέροχο :D Bye bye Note I. Thanks for an amazing year :)
  3. Εντόπισες το μοναδικό "πρόβλημα" της ROM. Η επιλογή του LCD Density στα 182dpi αντί του standard 240 δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Φτιάχνεται πανεύκολα όμως, απλά κατέβασε τον free ES Explorer και κάνε edit το build.prop αρχείο στο /system folder. Περισσότερα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22387992&postcount=103 Καμία σχέση όμως, οι CM είναι full customs (με βάση φυσικά το AOSP) ενώ οι περισσότερες AOSP versions είναι εντελώς standard ROMs με τα bare minimums.
  4. Είχα καιρό παροπλισμένο το S9000 μου και πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να του περάσω κάποια 4αρα να δω τι λέει. Επέλεξα την Slim ICS 1.0 που είχε βγει μόλις εκείνη τη μέρα. Το κινητό έχει βγάλει φτερά, η μπαταρία κρατάει 2 μέρες με 5h display on, Data όλη μέρα εκτός σπιτιού και WiFi στο σπίτι (heavy Twitter user...) Δουλεύουν όλα, κάμερα, data, wifi, κτλ και 4 μέρες τώρα δεν έχει κάνει ούτε ένα FC ή lagαρισμα. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε!
  5. Μετά από αρκετό καιρό με το Note μου έχω παροπλήσει όλα μου τα κινητά/tablet/netbook/laptop στο σπίτι για προσωπική χρήση όσο και για τη δουλειά. Αυτό το smartphone απλά δεν υπάρχει!! Όποιος το σκέφτεται μπορεί απλά να πατήσει το Buy Now και δεν θα ξανακοιτάξει πίσω. ΥΓ. Σε αναμονή του Note II λοιπόν :happy:
  6. Ποιός το λέει αυτό; Το αντίθετο συμβαίνει. Τα περισσότερα στοιχεία μπαταρίας προτιμούν τις χαμηλές σε ρεύμα φορτίσεις, όπως αυτή του USB port. Εδώ και χρόνια φορτίζω τα πάντα μόνο από USB port, σχεδόν πάντα αναμμένα και καμιά συσκευή μου δεν έχει παρουσιάσει πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας.
  7. 1. Δώσε λίγο χρόνο στη μπαταρία να περάσουν κάποιες φορτίσεις. Επίσης πάρε root access (guide υπάρχει και εδώ) και κάνε freeze τις αμέτρητες άχρηστες εφαρμογές που βάζει η SE. Βγάζω 24 ώρες με μια φόρτιση με το 3G ανοιχτό μόνιμα και πάνω από 50MB traffic τη μέρα. 3. Έλεγξες αν τα background data και auto sync settings ήταν on; 4. βάλε το Plume app για Tweeter client, το έχει σαν γρήγορο option
  8. Και που να δεις τι θα πάθεις αν αρχίσεις να φτιάχνεις και σωστά εικονίδια για υψηλά densities, όπου τα stock παραγίνονται μικρά! :lol: Καλή Χρονιά και καλή δύναμη τόσο με το theme όσο και με την οικογένεια σου ;)
  9. ξανακάνε την διαδιακασία, απλά κάνε όπως πρέπει τα wipe πριν από ότι άλλο. Μην αγχώνεσαι :D @elthis είμαι με Rocket 12 και τον FM1.5 kernel και έχω min 50Mhz χωρίς προβλήματα (stock voltage σε όλα τα rates).
  10. Με default density 320 και τυπικά specs εδώ http://developer.android.com/guide/practices/screens_support.html είμαι σίγουρος πως βλέπει στo drawable-xhdpi
  11. Καλό ακούγεται! :) Εγώ με την Rocket 11, βγάζω περίπου 24h, με GPRS ή 3G on περίπου 12h, Wifi σπίτι γύρω στις 5h και οι υπόλοιπες που κοιμάμαι με το τηλέφωνο κανονικά ανοιχτό αλλά χωρίς data/wifi. Σύνηθες display on time γύρω στις 4h. Κλήσεις 1h, αρκετά SMS και κάποιες 10αδες mail. Καλά είναι :D
  12. Υποθέτω με ελάχιστο ή καθόλου data connection και περιορισμένο WiFi ;
  13. Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, ένας απλός τρόπος για να αποκτήσετε 50GB online storage για το Android σας. Πρόκειτε για το BOX service που δίνει ως 31/12 offer 50GB στους κατόχους LG Android devices ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20641328
  14. Αν μιλάς για το Note και τον Abyss, μόλις χθες το πέρασα, θα σου πω σε μια εβδομάδα ;)
×
×
  • Create New...