Jump to content

SpartanGR

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SpartanGR

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SpartanGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ακριβως τα ιδια εχω συμπερανει και εγω και ας λεει ο φιλος παραπανω οτι δεν κολλαει. Το ιδιο κινητο ιδιο hardware εχουμε φιλε μου οποτε αποκλειεται να σου πηγαινει το ιδιο smooth με live wallpaper. Για δες το παλι γιατι πολλοι το εχουν δει. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  2. Εγω παντος παιδια ειμαι δυσαρεστημενος με την αποδοση του κινητου οταν βαζω live wallpapers. Σαν να μην εχει τη δυναμη η συσκευη για κατι τετοιο. Με το GS2 δεν υπηρχε τετοιο προβλημα μακαρι να ειναι θεμα optimization.
  3. Καλησπερα. Οταν επιλεγω live wallpapers για το note μου παρατηρω οτι παει απελπιστικα αργα!!! δεν φτανει η δυναμη του; ειναι θεμα firmware; πολυ ξενερωσα με αυτο. Κριμα.
  4. Και εγω της voda πηρα αλλα απο τη πρωτη μερα εβαλα της μαμας samsung...υπαρχει λυση
  5. Παιδια ειδα στα settings αυτη την επιλογη. Αν καταλαβαινω καλα εχεις την δυνατοτητα να μαθεις σε ποιο σημειο βρισκεται το κινητο σου σε περιπτωση που κλαπει η χαθει; Εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη την υπηρεσια να μου πει πως γινεται; Ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους.
  6. Παιδια μπορειτε να μου λυσετε μια απορια..η samsung διαφημιζει οτι το usb καλωδιο της κανει τα παντα ακομη οτι φορτιζει και τη συσκευη. Εγω που το δοκιμασα στο λαπτοπ και pc μου δε φορτιζει. Κανω κατι λαθος?
  7. Καντο μεσω KIES με το kies registry patcher. Βαζει τα σωστα αρχεια μονο του και μετα δεν ανυσηχεις μηπως παει κατι στραβα.
  8. Βασικα φιλε μου βγηκε η επισημη samsung 2.2.1 βαλε αυτη και θα δεις.
  9. Ακριβως και μη περιμενεις να παρεις τη 2.2.1...φιλε μου πιστεψε με επειδη εχω δουλεψει την 2.2 σχεδον απο τοτε που βγηκε, η 2.2.1 ειναι το κατι αλλο. Ειναι σα να εχω αλλο Galaxy S. To Lag ειναι ανυπαρκτο, το GPS λοκαρει σε 3-4 δευτερα, επισης υπαρχει η δυνατοτητα για online αναβαθμιση, και η RAM ειναι πλεον στα 339MB και αλλα πολλα. Αν περιμενεις φυσικα απο Samsung Hellas.... Η αποψη μου ειναι να βαλεις την αγγλικη rom να τελειωνεις.
  10. Ελληνικο μενου εχει, ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει. Αλλα αυτο λυνεται με πολλους τροπους για οποιον ξερει. Εγω βασικα χρησιμοποιω το "Greek input" απο το store και με βολευει αφανταστα. Οσο για το kies ακομη και αν εχετε την official JPO θα πρεπει με το kies registry patcher να δηλωσετε την συσκευη ως ΧΕU. Τοτε θα σας βγαλει την αναβαθμιση,
  11. Ειχα χακαρει το registry του kies και απο eclair ελληνικη εβαλα froyo αγγλικο. Σημερα μολις που συνδεσα το κινητο με kies μου εβγαλε το 2.2.1 update. Ζητωωωωω η samsung Hellas για κλαματα ειστε. Αχχ κουλα.
  12. Παιδια μολις εβαλα την επισημη 2.2.1 Αγγλιας απο ΚΙΕS. To Κινητο πεταειιιιιιιιιιι. Φτιαχτηκε και το GPS επιτελους μετα απο παρατεταμενη χρηση το λεω με σιγουρια. Γρηγορη η samsung συτη τη φορα λετε να εμαθε? Και ΟΤΑ updates απο δω και περα τελεια.
  13. Διορθωση φιλε μου.... Ελεος ρε SAMSUNG HELLAS πια γιατι ολοι η υπολοιπη ευρωπη το εχει παρει. Δεν φταιει η Samsung γενικα για τα χαλια μας ε?
  14. Ρε παιδια ελεος απαντηστε στον ανθρωπο...φιλε μου το εκανα εγω ολα μια χαρα. Αν ειναι να περιμενεις το ελληνικο froyo καλυτερα να το ξεχασεις. Καντο αγγλικο γιατι σε λιγο θα παρουν την 2.2.1. Αν δουμε ποτε την 2.2 στην ελλαδα φαντασου η αλλη ποσο θα κανει να ερθει :p
  15. To app store δεν εχει να κατεβασω τον root explorer υπαρχει αλλος τροπος?
×
×
  • Create New...