Jump to content

sotiris_rez

Members
  • Δημοσιεύσεις

    391
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotiris_rez

  1. Καλημέρα σε όλους. Έλαβα μία πρόσκληση για τη παραγγελία του OPO, αλλά θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει με τη διαδικασία. Διάβασα αρκετά στο παρόν νήμα, αλλά θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω, μη βρεθώ εκτεθειμένος. Για παραγγελία εδώ στην Ελλάδα ποια είναι η διαδικασία, μιας και με ενημερώνει το site πως δεν μπορεί να σταλεί η συσκευή εδώ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλημέρα. Αυτό ψάχνεις, αλλά δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δε σου εμφανίζεται.... [ATTACH]41730[/ATTACH]
  3. Για να σου πω φίλε μου την αλήθεια, με 17$ και κρίνοντας από την εικόνα του προϊόντος, μιας και δε το έχω ξαναδεί, δε μου φαίνεται για flexible glass, αλλά για ένα κλασσικό screen protector το οποίο είναι κατασκευασμένο από χοντρό πλαστικό. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να ακουστώ απόλυτος, αλλά δε μου φαίνεται λογικό να είναι τόσο premium όπως αναφέρει ο πωλητής. Ή πάρε ένα καλό tempered glass ή μία ζελατίνα καλής ποιότητας. (Εγώ προτιμώ της spigen).
  4. Της Spigen την Ultra Fit. Δεν την έχω αλλά την έχω στη wishlist! Καλά σχόλια έχω διαβάσει! http://www.amazon.co.uk/dp/B00DCICXMU/ref=cm_sw_r_udp_awd_9YF-sb09GB8FW
  5. Γιατί δε παίρνεις την αυθεντική της Samsung να είσαι σίγουρος; Θυμάμαι εγώ την είχα βρει στο amazon uk 14 λίρες. Οι μεγαλύτερες μπαταρίες ποτέ δε με έπεισαν πψς αξίζουν τον κόπο.
  6. Μάλλον εννοείς τα ανταλλακτικά για τη μύτη του S-Pen. Όταν φθαρθεί η άκρη του το αλλάζεις με ένα καινούριο.
  7. Πιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο recovery για να ξεκινήσει κάποιος;
  8. Συγνώμη, δε το πρόσεξα! Πάω για update και εγώ!!
  9. Τελικά τι update ήταν? Είσαι σε 4.4.2 ή ήταν κάτι άλλο?
  10. ...1 ημέρα θα σου κρατάει περίπου. Είναι το μόνο αρνητικό του. Εγώ περιμένω το Gear 2.
  11. Μη μας βάζετε ιδέες ρε παίδες! ...και είμαστε απ' ότι βλέπω όλοι "καθαροί" 3 μήνες!!
  12. Εμένα δεν έχει έρθει τίποτα. Από που έχεις αγοράσει τη συσκευή σου?
  13. Καλημέρα. Αν υποθέσουμε πως δε με ενδιαφέρει το Knox και φυσικά η εγγύηση, πια είναι η διαδικασία για να κάνω Root και να περάσω custom rom? Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά... Τόσα χρόνια στις συσκευές που είχα ήταν όλα πιο απλά!
  14. Παιδιά καλησπέρα. Το sony sbh52 υποστηρίζει ελληνικά στις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται σρην οθίνη του ή θέλει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες? Για παράδειγμα στις αναπάντητες και στα μηνύματα φαίνονται ελληνικά ή δε τα εμφανίζει σωστά? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω μιας και έχω ακούσει τόσο καλά λόγια από όλοτς εδώ. Έχετε να μου αναφέρετε κάποιο παράπονο ή χαρακτηριστικό που ίσως με δυσκολέψει? Ευχαριστώ!
  15. Ειδικά για τη κάμερα κάτι έπρεπε να γίνει επιτέλους!! Όταν γυρίσω σπίτι θα σας πω νέα!
  16. ...το ίδιο σκέφτομαι και εγώ! Μετά από τόσο καιρό με την official μια PacMan Rom, σε τέτοια οθόνη και με αυτόν τον επεξεργαστή, θα ήταν οτι πρέπει!!!
  17. Πριν λίγο ήρθε και σε εμένα και την εγκατέστησα. Ξέρουμε το changelog αυτής της ενημερωσης? Ελληνική συσκευή αγορασμένη από Cosmote
  18. Την κατεβάζω και εγώ τώρα. Για να δούμε. ... Υ.Γ. Ελληνική συσκευή αγορασμένη από Cosmote
  19. Σήμερα παρέλαβα τη Spigen Neo Hybrid σε Infinity White χρώμα και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί! Την παράγγειλα από το αγγλικό Amazon και συγκεκριμένα από ΕΔΩhttp:// http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00DCIZMAU/ref=mp_s_a_1_31?qid=1381931420&sr=8-31&pi=AC_SX110_SY165 Από το ίδιο κατάστημα πήρα και screen protectors της ίδιας εταιρείας και συγκεκριμένα τους Crystal Clear σε συσκευασία των τρειων! Είναι πολύ ποιοτικά προϊόντα και σε αρκετά καλές τιμές για κάποιον που θέλει να κάνει αγορά που θα έχει διάρκεια . Ένα μόνο έχω να σημειώσω: οι ζελατίνες μια και δεν είναι οι γυάλινες ( δεν τις επέλεξα λόγω τιμης) χαλάνε ίσο την τέλεια αίσθηση του S Pen μιας και εφάπτονται δύο πλαστικα, η μύτη από το πενάκι και η ζελατίνα. Δεν είναι κάτι τραγικό αλλά σίγουρα πρέπει να σημειωθει! Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά μου. Η θήκη παρέχει αρκετή προστασία πίσω και στα πλάγια λόγω της κορνίζα από σκληρό πλαστικο, ενώ το screen protector προστατεύει την οθόνη και εφαρμόζουν και τα δύο τελεια!
  20. Έτσι είχα υπολογίσει και εγώ στην αρχη, αλλά φοβήθηκα πως η slim armor θα κάνει τη συσκευή να φαίνεται τεράστια και τελικά παρήγγειλα την Neo. Την αναμένω από μέρα σε μέρα οπότε θα σας πω εντυπώσεις. ..
  21. -Τι είναι αυτό το βρακί ρε Τάκη? ....για κιμά σε εστειλα! -Μωρό μου δε μου είπες φέρε ένα κιλοτάκι...; -Ένα ΚΙΛΌ , Τάκη...
×
×
  • Create New...