Jump to content

Marios_Gian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Marios_Gian

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Marios_Gian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και εγώ αυτό εννοούσα βασικά.. χρειάζομαι τρίτο καφεδάκι άμεσα! :O
  2. Καλησπέρα παιδιά..Επειδή βαρέθηκα λιγάκι να περιμένω ...λέω να περάσω επίσημο firm 4.1.2 με Odin. Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ή "χτυπάω" όποιο θέλω..πχ. Αγγλικό LL4? Ευχαριστώ πολύ! :)
  3. Παιδιά καλησπέρα!Δεν λειτουργεί σε κανέναν το google now οπως υποτιθεται πως πρέπει έτσι?Απλά μιλάς και σου βγάζει αποτελέσματα google οπως ειναι και στο pc.. Σωστα??Ή μονο σε μένα γίνεται και αλλα δυο παιδια που το εγραψαν? Μου φαινεται πολυ περιεργο καθως σε nexus παιζει κανονικα για ελλαδα... Ευχαριστώ πολύ!
  4. Η cosmote με ενημερωσε πως μεσα στην ημερα θα υπαρχει και απο αυτην η αναβαθμιση JELLY BEAN για το SIII
  5. Εμένα μετα το note να είμαι ειλικρινής, μου φαίνεται μιαααα χαρά! :p
  6. Καλησπέρα παιδιά!! Μετά από πολύύύ Note, είπα να φτιάξω και λίγο περιεχόμενο για το S3 που μας έχει πάρει το μυαλό κυριολεκτικά!! ίσως το βίντεο για εδώ είναι λίγο....απλό, αλλά για νέους χρήστες που θα έχουμε σίγουρα συνέχεια..απλά τους δείχνουμε μερικά "ψαρωτικά" χαρακτηριστικά του Γαλαξία που θα χρησιμοποιήσουν πολύύύ και κάνουν κόσμο να παραμιλάει :)) Eλπίζω να σας αρέσει :O
  7. άρα έχουμε επίσημε ελληνική ics ??? :D με κιες την βάλατε παιδια ή ota?
  8. @Jacobi σου εχω στειλει πριβε μηνυμα.. :) Παιδιά κάτι άλλο.. Εχω ροοταρει το κινητο και εχω cwm επισης. Εχω την 2.3.6 ΚΕΡΝΕL ΚΚΑ . Δεν ξερω αν παιζουν καποιο ρολο ολα αυτα αλλα σας τα λεω μηπως ειναι καποιο γνωστο προβλημα. Το θεμα μου ειναι πως οταν παω στην φωτεινοτητα και απεπιλεγω την αυτοματη, αν παω να την βαλω τερμα..μου το παει αυτοματα και παλι λιγο πιο πανω απο την μεση και μου βγαζει ενα μηνυμα πως η φωτεινοτητα ρυθμιζεται αυτοματα για αποφυγη υπερθερμανσης!!! :wacko: Τι κανουμε τωρα??Οχι οτι χρειαζεται να την εχω φουλ..αλλα γτ μου το κανει αυτο ενω πιο παλια δεν το ελεγε?? Το κινητο το εκανα unroot & παλι ροοτ αλλα και στις δυο περιπτωσεις ελεγε το ιδιο... :(
  9. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!! Έχω αναβαθμίσει το κινητό σε 2.3.5 official απο kies και το έχω ροοταρει. Το πρόβλημα είναι όμως πως δεν συνδέεται πολλές φορές πλεόν σε wifi που παλιά έμπαινε!πχ.του σπιτιού μου!! Δείχνει συνεχεια πως παει να συνδεθει και αρχίζει και ανβει-σβηνει το wifi απο μονο του.Αποτέλεσμα.,..?δεν συνδεεται ποτε? Το εχουν παθει και αλλοι?? Τι γινεται?Ειναι καποιο bug?χωρις συνδεσεις σε wifi..το κινητο δεν χρησιμοποιειται... :(
  10. αν παίζει σωστά...Όχι απλά θα λύσει χέρια!!!Θα αλλάξει όλο το κινητό καθώς η μειωμένη μνήμη του είναι το κυριότερο πρόβλημα σε όλους τους χρήστες! :)
  11. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας :) Ωστόσο να πω, πώς το app2sd το είχα δοκιμάσει αλλά δεν έκανε κάτι συνταρακτικό. Απλά οι εφαρμογές που ούτως ή άλλως επιτρέπεται να πάνε στην sd, στις εμφανίζει και το κάνει αυτόματα. Είναι καλό αλλά ποιο πολύ για να τακτοποιήσεις πραγματάκια νομίζω ;) Το link 2sd το είχα διαβάσει στο νετ αλλα όντως είχα διαβάσει πως θέλει και partition κτλ.. Θα το δοκιμάσω άμεσσα να δώ τι παίζει :)) Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!
  12. Καλησπέρα παιδιά! Μόλις αναβάθμισα και εγώ το μικρό galaxy σε 2.3.5 μέσω odin!Όλα καλά και υπόθεση 5 λεπτών. Να πω επίσης ότι το κινητό ήταν αγορασμένο απο wind.. Πάραυτα έχω ένα τεράστιο πρόβλημα !!!!!!!!!!Το κινητό σέρνεται και λέει πως η μνήμη είναι γεμάτη!!Οντως ειναι, μιας και βαζει τα παντα εκει σχεδον!!Η sd απο την αλλη ειναι σχεδον αδεια!!Τραγικό!! Πως θα γίνει να μπορεσω να τις μετακινησω στην sd??Αναβάθμισα σε 2.3.5 μηπως και μπορουσα να μετακινησω τις εφαρμογες στην sd αλλα και παλι δεν γινεται... Τι κανουμε τωρα????
  13. Kαλησπέρα παιδιά.Εκανα τα παρακάτω για να ροοταρω το κινητο και μαλιστα 2 φορες..Αλλα ροοτ δεν ειδα.. Ξερετε γιατι? Ουτε superuser βλεπω ,ουτε cwm Το τηλ φοραει 2.3.6 ΧΧΚΚΑ... :( Kαποιος που εχει ροοταρει να με βοηθησει?
  14. Παιδιά έκανα την διαδικασία αυτη 2 φορές αλλα δεν εχω εικονιδιο superuser ουτε cwm..Ξέρετε γιατί?
  15. θα βγεί ..το θέμα είναι πότε θα το δούμε στην Ελλάδα.Ακόμα δεν γνωρίζω κάτι..:O Πάντως να πώ την αλήθεια..Εγώ το προτιμώ σε μαύρο ... Uploaded with ImageShack.us[/img]
×
×
  • Create New...