Zefir Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 17 ώρες πριν, elkons said: Ε λογικά είναι μπουκωμένη. Άμα έχεις 5G συσκευή, δοκίμασε μήπως είναι καλύτερα. Ν78 μπορεί να έχει πιστεύω. Με 5G πιάνει γύρω στα 50 mbps που είναι οκ ταχύτητα. Αλλά την κάρτα την έχω μόνιμα σε συσκευή 4g. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 22 ώρες πριν, Zefir said: Καλησπέρα παιδιά. Κέντρο Κοζάνης το 4g ώρες ώρες δεν ανοίγει ούτε σελίδα. Max ταχύτητες είναι 3-4 mbps. Είναι φυσιολογικό; Πολύ κίνηση στο δίκτυο… θέλεις 5G συσκευή ειδικά με Vodafone, αυτό έχω διαπιστώσει. Το 4G της είναι τόσο γεμάτο που δεν παλεύεται με τίποτα. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 5 ώρες πριν, Nikolas14 said: Πολύ κίνηση στο δίκτυο… θέλεις 5G συσκευή ειδικά με Vodafone, αυτό έχω διαπιστώσει. Το 4G της είναι τόσο γεμάτο που δεν παλεύεται με τίποτα. Όντως θέλει 5G συσκευή! Φαίνεται ότι το 5G της εταιρείας είναι καλύτερα στημένο και σχεδιασμένο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Βεβαίως! Στη Κοζάνη έχει ίδιο σχεδιασμό με την συνεργάτιδα κιόλας 😋 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Όντως θέλει 5G συσκευή! Φαίνεται ότι το 5G της εταιρείας είναι καλύτερα στημένο και σχεδιασμένο. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά επειδή συνεχώς δίνει προσφορές το δίκτυο είναι γεμάτο. Σε πληροφορώ ότι Αλεξανδρούπολη που κινήθηκα τη Κυριακή η Vodafone είχε 5G στα 40-50Mbps και η Cosmote στα 400Mbps Download. Στο 4G επίσης η Cosmote σταθερά πάνω από 100Mbps ενώ οριακά λειτουργούσε στη Vodafone. Θέλει χωρητικότητα και ενίσχυση στις διασυνδέσεις μεταξύ σταθμών. 5 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Σε ένα απλό 4G sim router έχω βάλει μια CU sim. Το upload γενικά είναι ΟΚ γιατί δεν έχω και τρελές απαιτήσεις, ένα άτομο είμαι. Το download όμως σέρνεται μόνιμα. Γενικα΄μονοψήφια νούμερα. Τα ξημερώματα φτάνει μέχρι 35Mbps. Απο το cellmapper βρίσκω ότι έχω στο διπλανό κτίριο micro voda/nova (1275). Υπάρχουν και άλλες τριγύρω. Το router μου δίνει μόνο τα στοιχέια που παραθέτω στην φωτογραφία. Λέει Cell ID = 4FB03 Το cell id calculator του cellmapper δεν με αφήνει να βάλω ψηφία, μόνο αριθμούς. ( https://www.cellmapper.net/enbid?net=LTE&cellid ) Θα ήθελα να μάθω σε ποια κεραία είμαι μηπως μπορώ να κλειδώσω σε άλλη (μέσω band εννοώ) για καλύτερες ταχύτητες. Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να βρώ την κεραία από τα άλλα στοιχεία που δίνονται από το router στην φωτογραφία που έχω ανεβάσει εδώ; ΥΓ. Το έχω αποφασίσει ότι θα πρέπει να πάρω 5G router (να κανει mimo - carrier aggregation) για να δω άσπρη μέρα. Το θέμα μου είναι ότι η κάλυψη σε 5G από Voda/Nova όπως την βλέπω στην περιοχή μου στο nperf είναι ανύπαρκτη. Δηλαδή εκτός απο το 5G router θα πρέπει να πάω και σε Cosmote. Έχω δοκιμάσει με το απλό 4G router που έχω την Cosmote και αυτή χάλια είναι. Ξέρω όμως ότι με 5G πάει πολύ καλά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 (edited) Κεντρο Θεσσαλονίκης δεν ανοίγει σελίδα αυτη τη στιγμη. Edited September 24, 2025 by VIPdriver 2 Παράθεση 27/7/25: Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Κεντρο Θεσσαλονίκης δεν ανοίγει σελίδα αυτη τη στιγμη. Φερες νόμου Έβρου δεν φορτώνει τίποτα.. σε 4G ειδικά και 5G. Edited September 24, 2025 by Nikolas14 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 5 ώρες πριν, opmgls said: Σε ένα απλό 4G sim router έχω βάλει μια CU sim. Το upload γενικά είναι ΟΚ γιατί δεν έχω και τρελές απαιτήσεις, ένα άτομο είμαι. Το download όμως σέρνεται μόνιμα. Γενικα΄μονοψήφια νούμερα. Τα ξημερώματα φτάνει μέχρι 35Mbps. Απο το cellmapper βρίσκω ότι έχω στο διπλανό κτίριο micro voda/nova (1275). Υπάρχουν και άλλες τριγύρω. Το router μου δίνει μόνο τα στοιχέια που παραθέτω στην φωτογραφία. Λέει Cell ID = 4FB03 Το cell id calculator του cellmapper δεν με αφήνει να βάλω ψηφία, μόνο αριθμούς. ( https://www.cellmapper.net/enbid?net=LTE&cellid ) Θα ήθελα να μάθω σε ποια κεραία είμαι μηπως μπορώ να κλειδώσω σε άλλη (μέσω band εννοώ) για καλύτερες ταχύτητες. Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να βρώ την κεραία από τα άλλα στοιχεία που δίνονται από το router στην φωτογραφία που έχω ανεβάσει εδώ; ΥΓ. Το έχω αποφασίσει ότι θα πρέπει να πάρω 5G router (να κανει mimo - carrier aggregation) για να δω άσπρη μέρα. Το θέμα μου είναι ότι η κάλυψη σε 5G από Voda/Nova όπως την βλέπω στην περιοχή μου στο nperf είναι ανύπαρκτη. Δηλαδή εκτός απο το 5G router θα πρέπει να πάω και σε Cosmote. Έχω δοκιμάσει με το απλό 4G router που έχω την Cosmote και αυτή χάλια είναι. Ξέρω όμως ότι με 5G πάει πολύ καλά. Στο 1275 εισαι. Είναι σε δεκαεξαδικη βάση. Το γυρίζεις σε δεκαδική και μετά το βάζεις στο cellmaper. Πχ free tool για αλλαγή βάσης είναι το https://wims.univ-cotedazur.fr/wims/wims.cgi 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 1 hour ago, Nikolas14 said: Φερες νόμου Έβρου δεν φορτώνει τίποτα.. σε 4G ειδικά και 5G. Η google ειναι καλά; εχουμε κ αυτηνα τωρα να αγχωνόμαστε.... 5 Παράθεση 27/7/25: Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, opmgls said: Σε ένα απλό 4G sim router έχω βάλει μια CU sim. Το upload γενικά είναι ΟΚ γιατί δεν έχω και τρελές απαιτήσεις, ένα άτομο είμαι. Το download όμως σέρνεται μόνιμα. Γενικα΄μονοψήφια νούμερα. Τα ξημερώματα φτάνει μέχρι 35Mbps. Απο το cellmapper βρίσκω ότι έχω στο διπλανό κτίριο micro voda/nova (1275). Υπάρχουν και άλλες τριγύρω. Το router μου δίνει μόνο τα στοιχέια που παραθέτω στην φωτογραφία. Λέει Cell ID = 4FB03 Το cell id calculator του cellmapper δεν με αφήνει να βάλω ψηφία, μόνο αριθμούς. ( https://www.cellmapper.net/enbid?net=LTE&cellid ) Θα ήθελα να μάθω σε ποια κεραία είμαι μηπως μπορώ να κλειδώσω σε άλλη (μέσω band εννοώ) για καλύτερες ταχύτητες. Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να βρώ την κεραία από τα άλλα στοιχεία που δίνονται από το router στην φωτογραφία που έχω ανεβάσει εδώ; ΥΓ. Το έχω αποφασίσει ότι θα πρέπει να πάρω 5G router (να κανει mimo - carrier aggregation) για να δω άσπρη μέρα. Το θέμα μου είναι ότι η κάλυψη σε 5G από Voda/Nova όπως την βλέπω στην περιοχή μου στο nperf είναι ανύπαρκτη. Δηλαδή εκτός απο το 5G router θα πρέπει να πάω και σε Cosmote. Έχω δοκιμάσει με το απλό 4G router που έχω την Cosmote και αυτή χάλια είναι. Ξέρω όμως ότι με 5G πάει πολύ καλά. Πάντως με απλό 4g router δεν κατάφερα να έχω ίντερνετ της προκοπής. Πήρα με 5g και βρήκα την υγειά μου. Edited September 24, 2025 by cu2goup 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Μια χαρά είναι η Google. Κάτι παίχτηκε με τη Vodafone, εδώ μια χαρά είναι πάντως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Η google ειναι καλά; εχουμε κ αυτηνα τωρα να αγχωνόμαστε.... Τώρα περνάει δεδομένα, ευτυχώς. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 1 minute ago, Nikolas14 said: Τώρα περνάει δεδομένα, ευτυχώς. Πάντως από Ξάνθη ftth έχει τρελαθεί το ρούτερ. Δεν είμαι εκεί για να ξέρω λεπτομέρειες. Αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και βγάζει 80Mbps μόνο. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Just now, cu2goup said: Πάντως από Ξάνθη ftth έχει τρελαθεί το ρούτερ. Δεν είμαι εκεί για να ξέρω λεπτομέρειες. Αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και βγάζει 80Mbps μόνο. Πάντως η Vodafone Αλεξανδρούπολη και τριγύρω είναι κολλημένη σε διψήφια. Μόνο στις Φερες έχω πιάσει 250-300Mbps σε ανοιχτό χώρο με 5G. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 2 minutes ago, Nikolas14 said: Πάντως η Vodafone Αλεξανδρούπολη και τριγύρω είναι κολλημένη σε διψήφια. Μόνο στις Φερες έχω πιάσει 250-300Mbps σε ανοιχτό χώρο με 5G. Μα σας λέω για οπτική στο σπίτι.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 25 minutes ago, cu2goup said: Πάντως από Ξάνθη ftth έχει τρελαθεί το ρούτερ. Δεν είμαι εκεί για να ξέρω λεπτομέρειες. Αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και βγάζει 80Mbps μόνο. Ποιο Router έδωσαν; Φαντάζομαι το power station. Εάν τύχει και περάσεις δώσε μερικά στατιστικά στο αντίστοιχο θέμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 27 minutes ago, cu2goup said: Μα σας λέω για οπτική στο σπίτι.. Για οπτική δεν ξέρω… για κινητή πάντως είναι δράμα η κατάσταση. 22 minutes ago, elkons said: Ποιο Router έδωσαν; Φαντάζομαι το power station. Εάν τύχει και περάσεις δώσε μερικά στατιστικά στο αντίστοιχο θέμα. Το έχω και εγώ σε γραμμές μου, έχει καλύτερο WiFi από της κοσμοτε το αντίστοιχο αλλά σε interface είναι χειρότερο. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 Θεσσαλονίκη - Σκλαβενίτης (Ευκαρπία) - fCafe outdoor Δεν κουνιέται φύλλο. 5G δεν κρατάει και μόνο από μακριά. Ο σταθμός δίπλα στο Μίθριο, πρέπει να το είπε το ποίημα... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 9 ώρες πριν, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη - Σκλαβενίτης (Ευκαρπία) - fCafe outdoor Δεν κουνιέται φύλλο. 5G δεν κρατάει και μόνο από μακριά. Ο σταθμός δίπλα στο Μίθριο, πρέπει να το είπε το ποίημα... Πάει το 5G, χάλασε με τη βροχή. Πάντως στο κέντρο δούλευε. Με 250-300Mbps απέξω από το σταθμό Βενιζέλου του μετρό. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 Πριν λίγο, μετά από 2 προβληματικές κλήσεις σε σταθερό, βγαίνω στο συμπέρασμα οτι η βονταφονάρα έχει μέτρια κάλυψη στις κλήσεις στη Θεσσαλονίκη. Στο καπάκι εκανα κλήση απο κοσμοτε και ακουγα σουπερ. Έτσι εξηγούνται τα περισσότερα δωρα/προσφορές της κόκκινης. Πρέπει όμως να ριξει και δουλειά και χρήμα και στις κεραιες. 4 Παράθεση 27/7/25: Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πριν λίγο, μετά από 2 προβληματικές κλήσεις σε σταθερό, βγαίνω στο συμπέρασμα οτι η βονταφονάρα έχει μέτρια κάλυψη στις κλήσεις στη Θεσσαλονίκη. Στο καπάκι εκανα κλήση απο κοσμοτε και ακουγα σουπερ. Έτσι εξηγούνται τα περισσότερα δωρα/προσφορές της κόκκινης. Πρέπει όμως να ριξει και δουλειά και χρήμα και στις κεραιες. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με την Cosmote σε κάποιο άλλο σημείο, όπου θα έχει πρόβλημα με τις κλήσεις, ενώ με Vodafone/Nova θα άκουγες "σούπερ". Επίσης δεν μας είπες ακριβές σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα με τις κλήσεις. Το "έτσι εξηγούνται" είναι πολύ γενικευμένο και χωρίς ουσία. Είπαμε σε κάποιο σημείο είναι καλύτερη η μία εταιρεία, σε κάποιο άλλο καλύτερη η άλλη. Και υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα για όλες... 5 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πριν λίγο, μετά από 2 προβληματικές κλήσεις σε σταθερό, βγαίνω στο συμπέρασμα οτι η βονταφονάρα έχει μέτρια κάλυψη στις κλήσεις στη Θεσσαλονίκη. Στο καπάκι εκανα κλήση απο κοσμοτε και ακουγα σουπερ. Έτσι εξηγούνται τα περισσότερα δωρα/προσφορές της κόκκινης. Πρέπει όμως να ριξει και δουλειά και χρήμα και στις κεραιες. Τι εννοείς "μέτρια κάλυψη στις κλήσεις" ; Η φωνή περνάει από το ίδιο δίκτυο με τα δεδομένα (VoLTE) αν το έχεις ενεργό. Μάλλον στη Vodafone δεν ήταν ανοιχτό το VoLTE ή η συσκευή σου δεν το υποστηρίζει, ενώ στην Cosmote ναι. Αν γίνει η κλήση μέσω 2G, ο ήχος είναι μέτριος. Μέσω VoLTE όμως, η Vodafone έχει πολύ καλή ποιότητα HD. Επίσης έχει και HD+ μόνο η Vodafone και Cosmote ανά μεταξύ τους. Και όταν λες Θεσσαλονίκη, είναι γενικό προφανώς. Μιλάμε για ολόκληρη πόλη. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Πριν λίγο, μετά από 2 προβληματικές κλήσεις σε σταθερό, βγαίνω στο συμπέρασμα οτι η βονταφονάρα έχει μέτρια κάλυψη στις κλήσεις στη Θεσσαλονίκη. Στο καπάκι εκανα κλήση απο κοσμοτε και ακουγα σουπερ. Έτσι εξηγούνται τα περισσότερα δωρα/προσφορές της κόκκινης. Πρέπει όμως να ριξει και δουλειά και χρήμα και στις κεραιες. Σε κλήσεις είναι λίγο για κλάμματα, από την άποψη ότι καλείς δεύτερη φορά για να ακούσεις τον άλλο ενώ η κοσμοτε είναι μπαμ με την 1η. Βέβαια για Θεσσαλονίκη είναι αξιοπρεπέστατη… θέλει χωρητικότητα απλώς να μη σέρνεται και εκεί στη Ναυαρίνου το 4G γιατί μόνο για κλήσεις είναι. 4 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 (edited) 10 minutes ago, Nikolas14 said: Σε κλήσεις είναι λίγο για κλάμματα, από την άποψη ότι καλείς δεύτερη φορά για να ακούσεις τον άλλο ενώ η κοσμοτε είναι μπαμ με την 1η. Βέβαια για Θεσσαλονίκη είναι αξιοπρεπέστατη… θέλει χωρητικότητα απλώς να μη σέρνεται και εκεί στη Ναυαρίνου το 4G γιατί μόνο για κλήσεις είναι. Να παραθέσω σημείο της Cosmote που φωνάζει Ντιραλλάχ, και συγκεκριμένα Ολυμπιάδος με Θεοτοκοπούλου... Edited October 10, 2025 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts