memoriesradio Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 . . . 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) εβαλα καρτα σημ vodafone cu σε huawei booster modem dn9245x6-10 και στην περιοχη του Δασκαλειο κερατεας επιασα 88,47down και 4,29 upload. Παρα πολυ καλο ρουτερ , με mr 600 v2 tip link επιανα λιγοτερο απο 50mbs δεν ξερω τι καλο εχει αυτο το huawei , αφου και τα 2 ειναι cat 6 πραγματικα λεω να το κρατησω 120 ευρω το χρεωνει ο οτε αλλα και αλλο 4g router να παρω δεν μου εγγυατα κανενας οτι θα πιανει πανω απο 50 στο ιδιο ακριβως σημειο για αυτο και σκεφτομαι σοβαρα να το κρατησω. Edited June 21, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS 6 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Real world - Ριζό Πέλλας (Σκύδρα) Εσωτερικός χώρος. 11 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 22 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: εβαλα καρτα σημ vodafone cu σε huawei booster modem dn9245x6-10 και στην περιοχη του Δασκαλειο κερατεας επιασα 88,47down και 4,29 upload. Παρα πολυ καλο ρουτερ , με mr 600 v2 tip link έπιανα λιγότερο απο 50mbs δεν ξερω τι καλο εχει αυτο το huawei , αφου και τα 2 ειναι cat 6 πραγματικα λεω να το κρατησω 120 ευρω το χρεωνει ο οτε αλλα και αλλο 4g router να παρω δεν μου εγγυατα κανενας οτι θα πιανει πανω απο 50 στο ιδιο ακριβως σημειο για αυτο και σκεφτομαι σοβαρα να το κρατησω. Καμιά φορά φταίει και η μπάντα στην περιοχή σου και όχι απαραίτητα το ρουτερ.Γιατί και εγώ το MR600 v2 που έχω στο χωριό.. στην αρχή έβλεπα χαμηλές ταχύτητες εκεί στην κολλημένη B3 και δεν έβλεπα ποτε το 4G+ να ανάβει.. απλά άλλαξα την ρύθμιση από το αυτόματο σε B1 B7 B20 και είδα αμέσως τις διπλές ταχύτητες. Χωρίς να αμφισβητώ το καινούργιο ρουτερ οτι μπορει να πιάνει ακόμη καλύτερα. Απλά είναι μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να δει κάποιος πριν βγάλει άμεσα συμπεράσματα. Φυσικά τα 5G πλέον θα έχουν ακόμη καλύτερες δυνατότητες φαντάζομαι. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 1 hour ago, zerokill said: Καμιά φορά φταίει και η μπάντα στην περιοχή σου και όχι απαραίτητα το ρουτερ.Γιατί και εγώ το MR600 v2 που έχω στο χωριό.. στην αρχή έβλεπα χαμηλές ταχύτητες εκεί στην κολλημένη B3 και δεν έβλεπα ποτε το 4G+ να ανάβει.. απλά άλλαξα την ρύθμιση από το αυτόματο σε B1 B7 B20 και είδα αμέσως τις διπλές ταχύτητες. Χωρίς να αμφισβητώ το καινούργιο ρουτερ οτι μπορει να πιάνει ακόμη καλύτερα. Απλά είναι μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να δει κάποιος πριν βγάλει άμεσα συμπεράσματα. Φυσικά τα 5G πλέον θα έχουν ακόμη καλύτερες δυνατότητες φαντάζομαι. αψογες οι ταχυτητες σου . ακομα και το 19,8 και 6.2 up μια χαρα ειναι . Εγω εχω το booster του οτε και ενω εδινε εως 50down και το up 5 απο το πρωτο σαββατο του μηνα το πειραξε ο οτε και πιανει 0,60 up. Οντως βγαζοντας το αυτοματο και επιλεγοντας την b1 +b20 αντι την b3 , επιτελους επανηλθε το up στα 5 και αλλες φορες πανω απο 5. Ημουνα σε φαση να φυγω να παω σε 5g home internet nova αλλα διαβαζω διαφορα προβληματα .Αλλη επιλογη που ειχα ητανε να παω το σταθερο μου σε voip παροχο και ενα εχω καρτα σημ ολων των παροχων και βαζω την καρτα σημ με τις καλες τιμες με απεριοριστα data ή ακομα και 200gb ή 250gb που δινει η nova για 4g μονο. Παντως στην περιοχη μου το 5g της nova με κινητο samsung πιανει 400mbs καλυτερο και απο την vodafone και η κοσμοτε με iphone 5g 200 εκεινη παρα πολυ παραξενο . Και μετα σου λεει iphone δεν εχει καλοπομποδεκτη για καλες ταχυτητες. Λεω να μην κανω καμια αλλαγη προς το παρον. σε ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση θα το δοκιμασω και στο huawei αλλα και στο tiplink οταν παω στον αδελφο μου που το εχει. Παντως εβλεπα την vodafone μεσα στο αυγουστο πεφτει στην γραμμη σημα και να σερνεται ενω το huawei με την καρτα σημ του οτε να μην σερνεται ετσι βεβαια ειναι στο αυτοματο ρυθμισμενο. 5 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 (edited) Σταυρός Θεσσαλονίκης (Ilios Beach Bar) Θέλει πολλά καρβέλια να φάει η περιοχή εδώ (Βρασνά, Σταυρός, Ασπροβάλτα, κτλ), με πυκνούς σταθμούς και χωρητικότητα, για να γίνει καλή, όπως στα παράλια της Αιγιαλείας πχ... Edited June 22, 2025 by memoriesradio 2 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 (edited) Δασκαλειο κερατεας τριτο λιμανακι με band B1 +B20 με 4g router huawei dn9245x6-10 ( router ote booster ) με καρτα vodafone cu . + με band B1+B7 με band Β1+Β3 με band μονο B1 με band μονο B3 με band μονο B20 με band B7+B20 με band μονο B7 με band B3+B7 με band B3+B20 με band μονο B28 με band B28+B1 με band B28+B3 με band B28+B7 με band B28+B20 Επειδη δεν εχω ιδεα τι band να επιλεξω και τυχαια τις επιλεγω υπαρχει καποια αλλη επιλογη που μπορω να κανω για δω καλυτερες ταχυττητες; . Edited June 23, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS edit αφαιρεση Β5 που δεν υπαρχει και δεν το ηξερα. 5 3 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 55 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: Δασκαλειο κερατεας τριτο λιμανακι με band B1 +B20 με 4g router huawei dn9245x6-10 ( router ote booster ) με καρτα vodafone cu . + με band B1+B7 με band Β1+Β3 με band B1+B5 με band B3+B5 με band B5+B20 με band B7+B20 με band B5+B7 Επειδη δεν εχω ιδεα τι band να επιλεξω και τυχαια τις επιλεγω υπαρχει καποια αλλη επιλογη που μπορω να κανω για δω καλυτερες ταχυττητες; . Β5; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 1 hour ago, JOHNMEGARYTHMOS said: Δασκαλειο κερατεας τριτο λιμανακι με band B1 +B20 με 4g router huawei dn9245x6-10 ( router ote booster ) με καρτα vodafone cu . + με band B1+B7 με band Β1+Β3 με band B1+B5 με band B3+B5 με band B5+B20 με band B7+B20 με band B5+B7 Επειδη δεν εχω ιδεα τι band να επιλεξω και τυχαια τις επιλεγω υπαρχει καποια αλλη επιλογη που μπορω να κανω για δω καλυτερες ταχυττητες; . B5 δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Έχουμε B1, B3, B7, B8(μόνο η vf σε σπάνιες περιπτώσεις), B20, B28(vf/nova). 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 (edited) 15 ώρες πριν, elkons said: Β5; οντως Β5 σκετη δεν εχει καθολου σημα θα κανω διορθωση παραπανω. 14 ώρες πριν, marios239 said: B5 δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Έχουμε B1, B3, B7, B8(μόνο η vf σε σπάνιες περιπτώσεις), B20, B28(vf/nova). σε ευχαριστω δεν το ηξερα. Στην B8 δεν εχει σημα επισης. Στην Β28 εχει σημα . Θα κανω διορθωση το ποστ παραπανω. Θα βαλω της εξης συχνοτητες B28+B1, μετα Β28+Β20 , μετα Β28+β3 , μετα Β28+Β7. Και μετα , Β7+Β3 και τελος Β20+Β3 .Αν ειναι λαθος ο συνδυασμος να μου το πει καποιος να ξερω διοτι εγω μονος μου παιζω με τις συχνοτητες. Ευχαριστω και παλι εκ των προτερων . Edited June 23, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS 5 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 (edited) Θεσσαλονίκη - Παλαιών Πατρών Γερμανού με Σβώλου (Bruno) Edited June 23, 2025 by memoriesradio 3 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 On 23/6/2025 at 1:13 ΜΜ, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη - Παλαιών Πατρών Γερμανού με Σβώλου (Bruno) Εφόσον δουλεύει καλά είναι… σε εσωτερικούς χώρους είναι ακόμα χειρότερα. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 On 22/6/2025 at 2:34 ΜΜ, JOHNMEGARYTHMOS said: αψογες οι ταχυτητες σου . ακομα και το 19,8 και 6.2 up μια χαρα ειναι . Εγω εχω το booster του οτε και ενω εδινε εως 50down και το up 5 απο το πρωτο σαββατο του μηνα το πειραξε ο οτε και πιανει 0,60 up. Οντως βγαζοντας το αυτοματο και επιλεγοντας την b1 +b20 αντι την b3 , επιτελους επανηλθε το up στα 5 και αλλες φορες πανω απο 5. Ημουνα σε φαση να φυγω να παω σε 5g home internet nova αλλα διαβαζω διαφορα προβληματα .Αλλη επιλογη που ειχα ητανε να παω το σταθερο μου σε voip παροχο και ενα εχω καρτα σημ ολων των παροχων και βαζω την καρτα σημ με τις καλες τιμες με απεριοριστα data ή ακομα και 200gb ή 250gb που δινει η nova για 4g μονο. Παντως στην περιοχη μου το 5g της nova με κινητο samsung πιανει 400mbs καλυτερο και απο την vodafone και η κοσμοτε με iphone 5g 200 εκεινη παρα πολυ παραξενο . Και μετα σου λεει iphone δεν εχει καλοπομποδεκτη για καλες ταχυτητες. Λεω να μην κανω καμια αλλαγη προς το παρον. σε ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση θα το δοκιμασω και στο huawei αλλα και στο tiplink οταν παω στον αδελφο μου που το εχει. Παντως εβλεπα την vodafone μεσα στο αυγουστο πεφτει στην γραμμη σημα και να σερνεται ενω το huawei με την καρτα σημ του οτε να μην σερνεται ετσι βεβαια ειναι στο αυτοματο ρυθμισμενο. Παίξε με τις μπάντες. Μπορεί να κλειδώσεις σε κάποιες που θα σου δίνει πολύ παραπάνω. Δοκίμασε συνδυασμούς, πχ στο δικό μου κλείδωνε στην Β3 και σώθηκα με Β1+ Β7 που κλείδωσα, σε κεραία πιο μακριά, αλλά με καλύτερα αποτελέσματα. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Πρώτη μέτρηση με το S25 Ultra στο ίδιο σημείο μέσα στο σπίτι που με άλλα κινητά έπιανα περίπου στα 30-40mbps..απίστευτη διαφορά.Μονο μείον ότι μου βγάζει λάθος την απόσταση γιατί είναι στα 7-8 χιλιόμετρα και το έχω βάλει και στο 144 που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα @elkonsμου το είπες ότι θα χει διαφορά και δεν ήθελα να το πιστέψω... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 2 minutes ago, George6633 said: Πρώτη μέτρηση με το S25 Ultra στο ίδιο σημείο μέσα στο σπίτι που με άλλα κινητά έπιανα περίπου στα 30-40mbps..απίστευτη διαφορά.Μονο μείον ότι μου βγάζει λάθος την απόσταση γιατί είναι στα 7-8 χιλιόμετρα και το έχω βάλει και στο 144 που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα @elkonsμου το είπες ότι θα χει διαφορά και δεν ήθελα να το πιστέψω... Βάλε TA 144 μήπως σώσει στο Netmonster. Σε Cosmote αυτό είναι σωστό η Vodafone όλο το αλλάζουν δε θυμάμαι ποιο έχει. Στα έλεγα θα δεις διαφορά, όπως έκανα και εγω το παράδειγμα! Αν και είναι μεσάνυχτα και τη μέρα θα δεις ελαφρώς μια βελτίωση παραπάνω! Οχι οτι είναι τρομερά μεγάλες αλλά σε συνθήκες με κίνηση θα δεις καλύτερα αποτελέσματα. Σε καλή μεριά:) Το Ping λίγο δαιμονίστηκε 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 1 minute ago, elkons said: Βάλε TA 144 μήπως σώσει στο Netmonster. Σε Cosmote αυτό είναι σωστό η Vodafone όλο το αλλάζουν δε θυμάμαι ποιο έχει. Στα έλεγα θα δεις διαφορά, όπως έκανα και εγω το παράδειγμα! Αν και είναι μεσάνυχτα και τη μέρα θα δεις ελαφρώς μια βελτίωση παραπάνω! Οχι οτι είναι τρομερά μεγάλες αλλά σε συνθήκες με κίνηση θα δεις καλύτερα αποτελέσματα. Σε καλή μεριά:) Το Ping λίγο δαιμονίστηκε 144 έβαλα αλλά δεν... Στο 78 τη βγάζει στα 2 χιλιόμετρα,ποιος ξέρει τι γίνεται.Αυτο που παρατηρώ και δεν το είχα είναι ότι εδώ και χωρίς καμία γραμμή στο σήμα κρατάει σε 4G+..Με έριξε βέβαια μια φορά σε Εdge,δεν το έχω βάλει LTE only θέλω να κάνω μετρήσεις αύριο στα σημεία που κινούμαι! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 (edited) 13 minutes ago, George6633 said: 144 έβαλα αλλά δεν... Στο 78 τη βγάζει στα 2 χιλιόμετρα,ποιος ξέρει τι γίνεται.Αυτο που παρατηρώ και δεν το είχα είναι ότι εδώ και χωρίς καμία γραμμή στο σήμα κρατάει σε 4G+..Με έριξε βέβαια μια φορά σε Εdge,δεν το έχω βάλει LTE only θέλω να κάνω μετρήσεις αύριο στα σημεία που κινούμαι! Ε άρα για Vodafone 78 μάλλον και Cosmote σίγουρα 144. Για Nova δεν ξέρω. Για σιγουριά όποιος ξέρει καλύτερα ας με διορθώσει. Εντάξει όσο καλή να είναι η συσκευή το EDGE δυστυχώς σε όλες τις εταιρείες ζει και βασιλεύει μαζί με τις τρύπες. Δοκίμασε και 5G και 4G+ δεν χρειάζεται να κλειδώνεις. Κλείνεις τη πρόσβαση 2g στις ρυθμίσεις και κάτω στις προτιμήσεις έχει 2 επιλογές 4G και 5G. Κάθε φορά επιλέγεις ανάλογα με το τι χρειάζεσαι. Μη παιδεύεσαι μέσω Netmonster Phone info. Edited June 27, 2025 by elkons Ορθογραφικό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 (edited) 3 minutes ago, elkons said: Ε άρα για Vodafone 78 μάλλον και Cosmote σίγουρα 144. Για Nova δεν ξέρω. Για σιγουριά όποιος ξέρει καλύτερα ας με διορθώσει. Εντάξει όσο καλή να είναι η συσκευή το EDGE δυστυχώς σε όλες τις εταιρείες ζει και βασιλεύει μαζί με τις τρύπες. Δοκίμασε και 5G και 4G+ δεν χρειάζεται μα κλειδώνεις. Κλείνεις τη πρόσβαση 2g στις ρυθμίσεις και κάτω στις προτιμήσεις έχει 2 επιλογές 4G και 5G Μη παιδεύεσαι μέσω Netmonster Phone info. Να το γυρίσω στο 78 λες;Η κεραία στο cellmaper φαίνεται στη χώρα,εγώ είμαι περίπου στα 7 χιλιόμετρα από κει και το 78 ΤΑ τη δείχνει ακόμα πιο κοντά από ότι το 144 Edited June 27, 2025 by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Όταν είσαι με Vodafone ας το έχεις 78 με Cosmote 144. Βάλε και τις 2 κάρτες και κλεισε με τον διακόπτη όποια δε χρειάζεσαι εκείνη την στιγμή για να εξοικονομείς μπαταρία, την σβήνει εντελώς λες και δεν υπάρχει. Βολεύει ειδικά εσένα που ήσουν βαλε τη μια βγαλε την άλλη. Δεν επηρεάζει η επιλογή ΤΑ την εμπειρία χρήσης καθόλου μια λεπτομέρεια του Netmonster είναι να βλέπεις την απόσταση. Σε αλλα κινητά δεν εμφανίζεται και καθόλου (στο δικό μ πχ) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 2 minutes ago, elkons said: Όταν είσαι με Vodafone ας το έχεις 78 με Cosmote 144. Βάλε και τις 2 κάρτες και κλεισε με τον διακόπτη όποια δε χρειάζεσαι εκείνη την στιγμή για να εξοικονομείς μπαταρία, την σβήνει εντελώς λες και δεν υπάρχει. Βολεύει ειδικά εσένα που ήσουν βαλε τη μια βγαλε την άλλη. Δεν επηρεάζει η επιλογή ΤΑ την εμπειρία χρήσης καθόλου μια λεπτομέρεια του Netmonster είναι να βλέπεις την απόσταση. Σε αλλα κινητά δεν εμφανίζεται και καθόλου (στο δικό μ πχ) Η αλήθεια είναι ότι το βάλε βγάλε γίνονταν για τις μετρήσεις και για να δω τι παίζει στη δουλειά.Αυριο θα πάω με τη Vodafone να δούμε τι θα πιάσει και μετά θα βάλω μια δεύτερη sim να υπάρχει μέσα για κάποια έκτακτη ανάγκη και να κάνω κάποιες τελευταίες μετρήσεις.Μετα πρέπει να βρω χρόνο να πάω και από την άλλη μεριά του νησιού. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Just now, George6633 said: Η αλήθεια είναι ότι το βάλε βγάλε γίνονταν για τις μετρήσεις και για να δω τι παίζει στη δουλειά.Αυριο θα πάω με τη Vodafone να δούμε τι θα πιάσει και μετά θα βάλω μια δεύτερη sim να υπάρχει μέσα για κάποια έκτακτη ανάγκη και να κάνω κάποιες τελευταίες μετρήσεις.Μετα πρέπει να βρω χρόνο να πάω και από την άλλη μεριά του νησιού. Ε γιαυτό αποφύγεις το βάλε βγαλε τις κάρτες, αφήνεις την άλλη κλειστή και αμα χρειαστεί την ανοίγεις αμέσως. Είναι καλύτερο για να μη φθείρεται ταυτόχρονα και η κάρτα. Ζάκυνθος και Κεφαλονιά χαμός γίνεται πήρα σε ενα σωρό ξενοδοχεία δεν βρήκα πουθενά μόνο Κεφαλονιά αλλά παλι δεν είμαστε σίγουροι. Ειδικά 15Αυγουστο να φανταστώ γίνεται της τρελής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Ε γιαυτό αποφύγεις το βάλε βγαλε τις κάρτες, αφήνεις την άλλη κλειστή και αμα χρειαστεί την ανοίγεις αμέσως. Είναι καλύτερο για να μη φθείρεται ταυτόχρονα και η κάρτα. Ζάκυνθος και Κεφαλονιά χαμός γίνεται πήρα σε ενα σωρό ξενοδοχεία δεν βρήκα πουθενά μόνο Κεφαλονιά αλλά παλι δεν είμαστε σίγουροι. Ειδικά 15Αυγουστο να φανταστώ γίνεται της τρελής. Χαμός και ακόμα δεν είμαστε σε φουλ season.. Δεν συζητάμε για 15Αυγουστο άστο.Χθες το βράδυ από την πλευρά του Λαγανά και στο Καλαμάκι η Cosmote σχεδόν είχε βγει off.Μιλουσα με τα παιδιά και έκλεινε το τηλέφωνο συνέχεια,ψάχνανε να βρούνε τι φταίει και το σώσαμε με Wifi Calling κάποια στιγμή μετά από αρκετή ώρα και 2G για κλήσεις. Edited June 28, 2025 by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 On 28/6/2025 at 2:24 ΠΜ, elkons said: Ε γιαυτό αποφύγεις το βάλε βγαλε τις κάρτες, αφήνεις την άλλη κλειστή και αμα χρειαστεί την ανοίγεις αμέσως. Είναι καλύτερο για να μη φθείρεται ταυτόχρονα και η κάρτα. Ζάκυνθος και Κεφαλονιά χαμός γίνεται πήρα σε ενα σωρό ξενοδοχεία δεν βρήκα πουθενά μόνο Κεφαλονιά αλλά παλι δεν είμαστε σίγουροι. Ειδικά 15Αυγουστο να φανταστώ γίνεται της τρελής. Πάνε Κεφαλονιά και μετά έχει καράβι από Πεσσαδα για άγιο Νικόλαο. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 (edited) Αν και έχει αέρα και για Κυριακή είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα σε σχέση με χτες,ένα τέτοιο upload το ήθελα εδώ στη δουλειά! Edited June 29, 2025 by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Δύσκολα τα πράγματα και με την 2360 έχει πολύ κίνηση...Την 10272 πρέπει να φτιάξουν να κοιτάει λίγο προς τα εδώ. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts