poseidon2004 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Αφού το λένε οι Γερμανοί επι πληρωμή warum nicht? Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Στο αντίστοιχο report προ 6 μηνες η Cosmote ειχε το lead Μακάρι να ανταποκρίνεται το report στη πραγματικότητα Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 (edited) Και οι τρεις είναι τόσο κοντά σύμφωνα με την έρευνα, που για μένα είναι ανάξιο λόγου. Επίσης, είναι τραγικό να βγαίνουν δελτία τύπου εν έτει 2020, που αναφέρουν πόσο τέλεια τα πάνε στις υπηρεσίες ΦΩΝΗΣ, λες και είμαστε στο 2000. Για το internet έχει να πει άραγε τίποτα; Edited May 18, 2020 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Το ότι παρουσιάζεται το Volte σαν τεχνολογία αιχμής το 2020 με ξεπερνά. Εγώ αν ήμουν Vodafone θα ντρεπόμουν να πω ότι έβαλα Volte το 2019. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άργησαν τόσο πολύ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Το ότι παρουσιάζεται το Volte σαν τεχνολογία αιχμής το 2020 με ξεπερνά. Εγώ αν ήμουν Vodafone θα ντρεπόμουν να πω ότι έβαλα Volte το 2019. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άργησαν τόσο πολύ. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλά απ την άλλη...η μπλε που το έχει μόνο για συμβόλαια καλύτερα είναι; Κι ας έχει κατ εμέ καλύτερο δίκτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Το ότι παρουσιάζεται το Volte σαν τεχνολογία αιχμής το 2020 με ξεπερνά. Εγώ αν ήμουν Vodafone θα ντρεπόμουν να πω ότι έβαλα Volte το 2019. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άργησαν τόσο πολύ. Και σε πολυ λίγες συσκευές σε σχέση με την cosmote. Για το vowifi έκαναν μια καλή κίνηση με την εφαρμογή ώστε να υποστηριχθούν και παλιότερες συσκευές κτλ αλλά τελικά και αυτή την παράτησαν στην πορεία αφού πχ για android 10 δεν βγήκε ακόμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλά απ την άλλη...η μπλε που το έχει μόνο για συμβόλαια καλύτερα είναι; Κι ας έχει κατ εμέ καλύτερο δίκτυο... Η μπλε δεν καταλαβαίνω τι κάνει στο θέμα των υπηρεσιών γενικώς. Πολύ αργή. Η Vodafone όμως έχει ένα group από πίσω. Στην Ολλανδία την υπηρεσία την είχε δώσει το 2016. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε πολυ λίγες συσκευές σε σχέση με την cosmote. Για το vowifi έκαναν μια καλή κίνηση με την εφαρμογή ώστε να υποστηριχθούν και παλιότερες συσκευές κτλ αλλά τελικά και αυτή την παράτησαν στην πορεία αφού πχ για android 10 δεν βγήκε ακόμη Έχεις κάποιο συγκριτικό; Λογικό μου ακούγεται να υποστηρίζει λιγότερες συσκευές. Οι κατασκευαστές κάνουν χρόνο για να κάνουν integration τον IMS. Except for iPhone Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Το ότι παρουσιάζεται το Volte σαν τεχνολογία αιχμής το 2020 με ξεπερνά. Εγώ αν ήμουν Vodafone θα ντρεπόμουν να πω ότι έβαλα Volte το 2019. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άργησαν τόσο πολύ. Εδώ δεν ξέρουν τι είναι η esim..... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Βελτιωμένο το δίκτυο... https://techmaniacs.gr/veltiomeno-to-diktyo-tis-vodafone-to-2020-se-schesi-me-to-2019/ Περιοχη κεντρου Θεσσαλονικης, πριν καμια εβδομαδα επιανα φουλ σημα με 4G και 60mbps Πλεον, 2 γραμμες (απο τις 5) σημα 4G και 7mbps. Επισης, επειδη γυρναει σε Η+ καποιοι δεν με ακουγαν καλα καποιες φορες, λες και δεν ειχα σημα κατι που δεν ειχε συμβει ποτε ξανα. Η βελτιωση σ'εμενα, φανηκε παντως. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Σήμερα στο χωριό (λίγο έξω από Σπάρτη), βλέπω το κινητό να δείχνει σήμα 2-3 σκάλες εναλλάξ. Πάει λέω, τα "έφτυσαν" εντελώς οι άθλιες 800αρες... Μπαίνω στο Netmonster και βλέπω καινούργια κεραία! Ανοίγω data και βλέπω ότι όντως είναι 4G+! :up: Δεν ξέρω αν είναι Victus, θα βάλω κάποια στιγμή και την κάρτα της WIND να δω. Πάντως, από εκεί που ήταν χάλια η VF εδώ κάτω, τελικά μας θυμήθηκε. :p Το σήμα δεν είναι τόσο καλό για να δείξει παραπάνω, αλλά τουλάχιστον από το 1 Mbps πήγαμε στα ~50. Όσο πάει και αυξάνεται η ταχύτητα πάντως. Την πρώτη εβδομάδα έπαιζε στα 40-50, τη 2η στα 50-60, τώρα που πάμε για 3η παίζει στα 70-80. Ίσως να ήταν και πιο ευνοϊκές οι συνθήκες μέτρησης σήμερα, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Πάρκο Κατερίνης. B3. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Στην μία μου συσκευή η βονταφον σε συγκεκριμένο μέρος έχει 4G και σε άλλη συσκευή στο ίδιο μέρος δεν έχει 4G. Παίζει η δεύτερη συσκευή να μην υποστηρίζει κάποια μπάντα; Σε άλλα σημεία πιάνει 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Nαι και με πιο πιθανό να μην υποστηρίζει την band 20@800mhz αυτό που δεν πιάνει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Nαι και με πιο πιθανό να μην υποστηρίζει την band 20@800mhz αυτό που δεν πιάνει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos71 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Βραδυνή μέτρηση στη Πάτρα. Περιοχή Αγίας Σοφίας σε εσωτερικό χώρο. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι η κεραία αλλα μαλλον ειμαι πολύ κοντά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Βραδυνή μέτρηση στη Πάτρα. Περιοχή Αγίας Σοφίας σε εσωτερικό χώρο. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι η κεραία αλλα μαλλον ειμαι πολύ κοντά της. πολυ καλη η vodafone στην πατρα ..Στην αχαι γενικα σερνεται λιγακι σε πολλα σημεια ( ολες δημαδη σερνονται σε εκοινα τα σημεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Χανιά Πλατεία δικαστηρίων τις τελευταίες μέρες ταχύτητες χαμηλές. https://www.speedtest.net/my-result/i/3917707951 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Με παλιό Moto e 5ετίας, μόνο band 3 Τελικά, ότι καλύτερο να "επενδύσουν" σε band 3 δίνοντας 20MHz. Sent from my Moto E2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Με παλιό Moto e 5ετίας, μόνο band 3 Τελικά, ότι καλύτερο να "επενδύσουν" σε band 3 δίνοντας 20MHz. Ναι, αλλά... "πάσχει σε κάλυψη", όπως διατείνονται ορισμένοι, ιδίως στην επαρχία. (Στη δική μου επαρχία, πάντως, η κάλυψη εκτός αστικών κέντρων είναι μια χαρά, αλλά αφού το λένε 2-3 άτομα του φόρουμ, θα ισχύει):p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Ναι, αλλά... "πάσχει σε κάλυψη", όπως διατείνονται ορισμένοι, ιδίως στην επαρχία. (Στη δική μου επαρχία, πάντως, η κάλυψη εκτός αστικών κέντρων είναι μια χαρά, αλλά αφού το λένε 2-3 άτομα του φόρουμ, θα ισχύει):p:lol: Καλά, εγώ δεν το πιστεύω ότι πάσχει. Αλλά πραγματικά απορώ με την καραμέλα της κάλυψης πως την πιπιλάμε ακόμα. Λες και έχει καμία σημασία. Η χώρα είναι τόσο απέραντη που είναι πραγματικά αδύνατο να βρεθεί κάποιος σε τόσα πολλά σημεία ωστέ να μπορεί να βγάλει πόρισμα περί του αν κάποιος πάσχει στη κάλυψη ή όχι. Πιο συγκεκριμένα για τη vodafone που μιλάμε, πιστεύω πως μια χαρά τα πάει στα περισσότερα σημεία που θα βρεθεί κόσμος. Τώρα αν το ζητούμενο είναι να βλέπεις ένδειξη 4G και να έχεις μια ταχύτητα χειρότερη και από 3G και στα πιο απομακρυσμένα κατσάβραχα που δεν πατάει ψυχή παρά πολύ σπάνια, ε εντάξει, να λέμε ότι πάσχει και λίγο, δεν πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Ανέβετε πρώτα προς τα βόρεια έως Αλεξανδρούπολη που δεν έχετε ανέβει ποτέ οι περισσότεροι εκτός άπω κάποιους που πήγαν στρατό πριν 500 χρονιά και θα δούμε ποιο θα γελάει μετά την γεωγραφική κάλυψη που είναι και σε 3g χελώνα :lol::lol: Μέσα στις πόλεις τα πάει καλά εκτός είναι το πρόβλημα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Αυτό είναι άξιο απορίας, πως γίνεται όλες να αποκτούν τόσο χοντρό πρόβλημα στα βόρεια... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Κάντε λίγο εσωτερικό τουρισμό στον βορρά που το έχει τόσο ανάγκη να το ανακαλύψετε :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Αυτό είναι άξιο απορίας, πως γίνεται όλες να αποκτούν τόσο χοντρό πρόβλημα στα βόρεια... Ανάλογα την περιοχή είναι και άλλο δίκτυο. Η Vodafone (μιας και για αυτή μιλαμε) τα πάει καλα στις πόλεις, αλλά σε αυτοκινητόδρομους και στα περισσότερα χωριά (που ακόμα δεν έχουν όλα 4g), οι ταχύτητες ακόμη και με 4g είναι πολύ χαμηλές. Ομιλία ίσως να είναι η καλύτερη, και με 2g δεν έχει θέματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Ανάλογα την περιοχή είναι και άλλο δίκτυο. Η Vodafone (μιας και για αυτή μιλαμε) τα πάει καλα στις πόλεις, αλλά σε αυτοκινητόδρομους και στα περισσότερα χωριά (που ακόμα δεν έχουν όλα 4g), οι ταχύτητες ακόμη και με 4g είναι πολύ χαμηλές. Ομιλία ίσως να είναι η καλύτερη, και με 2g δεν έχει θέματα.. Ομιλία είναι όντως η καλύτερη όταν υποστηρίζει VoLTE. Αυτό τη βγάζει ασπροπροσωπη. Σε ίντερνετ είναι τρίτη με πρώτη ίσως τη μπλε στα βόρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 2 μέρες με συμβολαιο Cosmote πάντως στα Χανιά αυτο το σήμα φουλ 4G που είχα με βοντα ακόμα δεν το έχω δεί πουθενά. 2/5 γραμμες και πολύ μου είναι... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts