CaptainNickGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 15 minutes ago, pappoulis_7 said: καλημερα στην κοινοτητα, απ οτι διαβαζω και καταλαβαινω ισως εκανα ενα πολυ μεγαλο σφαλμα που ηρθα στην βονταφον απο την κοτε, ειχα το ωραιο μου wahts up και ηρθα και εμπλεξα στην κοκκινη με συμβολαιο σταθερου και κινητου, που οκ το σταθερο καλα παει προσ το παρον αλλα το δικτυο της κοκκινης ειναι επιεικως για κλαματα. ειμαι μονο μια βδομαδα κι εχω μετανιωσει τν ωρα και τη στιγμη που ειναι το ναι. ποιες κλησεις ... ποια ταχυτητα δικτυου... ποιο volte... μεχρι και Ε μου βγαζει στα δεδομενα επειδη δεν βρισκει σε σημεια στην πευκη ουτε κλση να κανεις. γενικα μαρουσι, πευκη, λυκοβρυση εισαι καταδικασμενος παλι καλα μεσα στο σπιτι μιλας με wificalling αλλιως μαυρο δακρυ!!! θελω να σηκωθω να φυγω αλλα τρεμω τι θα μου πουνε για σπασιμο συμβολαιου.. εχει καποιος να μου πει κατι αλλο? Θα αναφέρεις στο 13840 τις περιοχές που έχεις πρόβλημα, θα στο επιβεβαιώσουν ευτυχώς και οι ίδιοι, και αμέσως θα σου πούνε (ή το ζητάς εσύ αν θες για πιο άμεσα) να αποχωρήσεις από το δίκτυο χωρίς ρήτρα. Σημείωσε πως θα δεις τον λογαριασμό του σταθερού 1-2 ευρώ επάνω καθώς χάνεται η έκπτωση συνδιασμού σταθερού-κινητής. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 15 minutes ago, pappoulis_7 said: καλημερα στην κοινοτητα, απ οτι διαβαζω και καταλαβαινω ισως εκανα ενα πολυ μεγαλο σφαλμα που ηρθα στην βονταφον απο την κοτε, ειχα το ωραιο μου wahts up και ηρθα και εμπλεξα στην κοκκινη με συμβολαιο σταθερου και κινητου, που οκ το σταθερο καλα παει προσ το παρον αλλα το δικτυο της κοκκινης ειναι επιεικως για κλαματα. ειμαι μονο μια βδομαδα κι εχω μετανιωσει τν ωρα και τη στιγμη που ειναι το ναι. ποιες κλησεις ... ποια ταχυτητα δικτυου... ποιο volte... μεχρι και Ε μου βγαζει στα δεδομενα επειδη δεν βρισκει σε σημεια στην πευκη ουτε κλση να κανεις. γενικα μαρουσι, πευκη, λυκοβρυση εισαι καταδικασμενος παλι καλα μεσα στο σπιτι μιλας με wificalling αλλιως μαυρο δακρυ!!! θελω να σηκωθω να φυγω αλλα τρεμω τι θα μου πουνε για σπασιμο συμβολαιου.. εχει καποιος να μου πει κατι αλλο? Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Συνήθως πριν επιλέξουμε ένα δίκτυο κινητής στην περιοχή μας, μπορούμε να το δοκιμάσουμε με ένα καρτοκινητό για λίγο, πριν κάνουμε συμβόλαιο εκεί. Όπως επίσης, το δίκτυο μπορεί να είναι χάλια στην περιοχή σου, αλλά άριστο κάπου αλλού και ούτω καθεξής. 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 εσεις καλα τα λετε παιδια !!! το σταθερο γνωριζω οτι θα ανεβει 1 ή 2 ευρω. εχω ηδη επικοινωνησει δυο τρεις φορες για το θεμα αυτο της καλυψης, των δεδομενων και γενικα της απογνωσης μου ...το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευκολο παλι να το κανω παλι καρτοκινητο.. θα απευθυνθω σε καποιο καταστημα ή τηλεφωνικα... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 42 minutes ago, pappoulis_7 said: εσεις καλα τα λετε παιδια !!! το σταθερο γνωριζω οτι θα ανεβει 1 ή 2 ευρω. εχω ηδη επικοινωνησει δυο τρεις φορες για το θεμα αυτο της καλυψης, των δεδομενων και γενικα της απογνωσης μου ...το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευκολο παλι να το κανω παλι καρτοκινητο.. θα απευθυνθω σε καποιο καταστημα ή τηλεφωνικα... whatsup.gr 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, pappoulis_7 said: εσεις καλα τα λετε παιδια !!! το σταθερο γνωριζω οτι θα ανεβει 1 ή 2 ευρω. εχω ηδη επικοινωνησει δυο τρεις φορες για το θεμα αυτο της καλυψης, των δεδομενων και γενικα της απογνωσης μου ...το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευκολο παλι να το κανω παλι καρτοκινητο.. θα απευθυνθω σε καποιο καταστημα ή τηλεφωνικα... Εαν εχεις αποδεδειγμενα κακο σημα στο σπιτι ή στην εργασία, σε αφήνουν να φύγεις δίχως πέναλτι. ΥΓ. Καλεσε το 13830 (εξυπ.πελατων) Edited October 2, 2023 by VIPdriver 5 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 5 minutes ago, VIPdriver said: Εαν εχεις αποδεδειγμενα κακο σημα στο σπιτι ή στην εργασία, σε αφήνουν να φύγεις δίχως πέναλτι. ΥΓ. Καλεσε το 13830 (εξυπ.πελατων) Ή στο 13840 τεχνική υποστήριξη των πελατών Vodafone Greece 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Ή στο 13840 τεχνική υποστήριξη των πελατών Vodafone Greece Σωστος! Είναι και χωρίς χρεωση. 5 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Έξω από τις κρέπες της Κηφισιάς. Τρελές ταχύτητες 🤣 1 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Να ρωτήσω μπας και ξέρετε. Η συσκευή μου (pixel 7 Pro) μέχρι πριν λίγο καιρό έπιανε μόνο 4g και όσο ήμουν vodafone στο σπίτι είχα θέμα. Μπροστά έπιανε νορμάλ (όχι τίποτα τρελό) και στο πίσω μέρος έπιανε μονοψήφια νούμερο. Σε φάση που με το volte μου έλεγαν ότι δε σε ακούω καν. Πλέον έδωσε και η vodafone 5g στην συσκευη. Λετε αν γυρίσω να έχω ακόμα θέμα ή θα είναι καλύτερα λόγω 5g; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 2 ώρες πριν, ParafronGR said: Έξω από τις κρέπες της Κηφισιάς. Τρελές ταχύτητες 🤣 Κρεπαφον με τετοιο dl ειχε λογικα κινηση σιγουρα ενα netmonster θα βοηθουσε. Συνηθως αυτο γινεται εκτος εαν εχει cap η συγκεκριμενη κεραια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Γένεσις - Πυλαία - Θεσσαλονίκη Η συνεργάτιδα πέρυσι στο ίδιο σημείο με το ζόρι voice & μονοψήφιο broadband. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 Γένεσις - Πυλαία - Θεσσαλονίκη Η συνεργάτιδα πέρυσι στο ίδιο σημείο με το ζόρι voice & μονοψήφιο broadband. Ούτε χρόνο δεν έχει η κεραία εκεί που μπήκε. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 1 hour ago, VasilisSam said: Ούτε χρόνο δεν έχει η κεραία εκεί που μπήκε. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν την είδα όμως και πολύ ζωηρή αν και φαίνεται ότι ήταν πολύ κοντά. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 (edited) Θεσσαλονίκη Βότση σε εσωτερικό χώρο. Edited October 10, 2023 by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Κατακαημένη Εγνατία Οδός... Ούτε αθάνατο 2G δεν έχουν αρκετά τούνελ πριν και μετά το Μέτσοβο. Πιστοποιημένη άγονη γραμμή. 7 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 KFC στον Πειραιά. 2 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 3 ώρες πριν, Antonio21 said: KFC στον Πειραιά. Φατσα καρτα ειναι η κεραια εκει και εχει κανονικα 5G 3500mhz τι φαση? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 14 ώρες πριν, CamuCamu said: Φατσα καρτα ειναι η κεραια εκει και εχει κανονικα 5G 3500mhz τι φαση? Βλάβη 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2023 Παιδιά καλησπέρα.Απο τις ρυθμίσεις της συσκευής μου android (προσωπικό DNS) άλλαξα τους DNS σε google.Δεν βλέπω σε 4g να έχω κάποιο θέμα.Μηπως μου ξεφεύγει κάτι;Θα έχω κάποιο θέμα σε περιαγωγή ή τέλος πάντων κάτι που πρέπει να ξέρω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 (edited) Ούτε όριο, ούτε περιορισμός ταχύτητας στην extra sim (I4S), στο Unlimited συμβόλαιο (12/22) της Vodafone, και με το κακόμοιρο το MiFi (R219t) που συνεχόμενα 3 μέρες τώρα του έχω ανοίξει τα πετρέλαια. 1.35ΤΒ και πάμε για τα 5ΤΒ που έχω να ανεβάσω στο σύνολο, με κάτι ψιλολόγια... Enjoy... Edited October 20, 2023 by memoriesradio 9 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 Ευχαριστούμε για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.👍 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 On 17/10/2023 at 12:45 ΜΜ, glofiish said: Παιδιά καλησπέρα.Απο τις ρυθμίσεις της συσκευής μου android (προσωπικό DNS) άλλαξα τους DNS σε google.Δεν βλέπω σε 4g να έχω κάποιο θέμα.Μηπως μου ξεφεύγει κάτι;Θα έχω κάποιο θέμα σε περιαγωγή ή τέλος πάντων κάτι που πρέπει να ξέρω; Δεν θα έχεις κάποιο θέμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Σημερινή διαδρομή από Αιγείρα - Ζαρούχλα - Καλάβρυτα - Πούντα. 100+ μέσα στα Καλάβρυτα και σε κάποια άλλα σημεία. Μέσα στην Ζαρούχλα κάλυψη με broadband μόνο η Cosmote. Οι άλλες 2 μόνο 2G και αυτό οριακό. Ανέβηκαν τα δεδομένα στο nPerf. Όταν του καπνίσει θα εμφανιστούν και στο CellMapper (~1-2 εβδομάδες). 7 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 On 7/10/2023 at 11:09 ΜΜ, _NikitaS_ said: Να ρωτήσω μπας και ξέρετε. Η συσκευή μου (pixel 7 Pro) μέχρι πριν λίγο καιρό έπιανε μόνο 4g και όσο ήμουν vodafone στο σπίτι είχα θέμα. Μπροστά έπιανε νορμάλ (όχι τίποτα τρελό) και στο πίσω μέρος έπιανε μονοψήφια νούμερο. Σε φάση που με το volte μου έλεγαν ότι δε σε ακούω καν. Πλέον έδωσε και η vodafone 5g στην συσκευη. Λετε αν γυρίσω να έχω ακόμα θέμα ή θα είναι καλύτερα λόγω 5g; Εξαρτάται από τη συχνότητα που σε εξυπηρετεί. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Στο ciel στην παραλία Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/result/i/5826971932 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts