mixtri Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 2 μέρες με συμβολαιο Cosmote πάντως στα Χανιά αυτο το σήμα φουλ 4G που είχα με βοντα ακόμα δεν το έχω δεί πουθενά. 2/5 γραμμες και πολύ μου είναι... Άλλος ο σχεδιασμός του ενός δικτύου, άλλος του άλλου. Άλλες συχνότητες, άλλο sinr radio planning (κοσμοτε προσέχει υπερβολικά και το uplink και κάνει τρελό downtilting). Εκτός αν στη μια βγαίνεις εκτός δικτύου και στην άλλη όχι, ή έχεις πολύ χαμηλές ταχύτητες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Άλλος ο σχεδιασμός του ενός δικτύου, άλλος του άλλου. Άλλες συχνότητες, άλλο sinr radio planning (κοσμοτε προσέχει υπερβολικά και το uplink και κάνει τρελό downtilting). Εκτός αν στη μια βγαίνεις εκτός δικτύου και στην άλλη όχι, ή έχεις πολύ χαμηλές ταχύτητες. Εγω ξέρω οτι με βοντα μιας και ημουν χρονια πελατης τα πηγαινε μια χαρά και στις κλησεις και στο ιντερνετ με ταχυτητες ...με κοσμοτε εδω και λιγες μερες βλεπω ακριβώς το αντίθετο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Αυτό είναι άξιο απορίας, πως γίνεται όλες να αποκτούν τόσο χοντρό πρόβλημα στα βόρεια... Sent from my Galaxy S10e Η voda πάντως Σερρες πετάει.. Τις παταει ολες με 300 mbps down ακομα και σε ωρες αιχμής ...Η Cosmote ειναι πολυ χειρότερη σε σχεση με τημ voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Η Vodafone συνεχίζει να είναι άριστη στον νομό Πιερίας. Ειδικά φέτος. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 (edited) Εγω ξέρω οτι με βοντα μιας και ημουν χρονια πελατης τα πηγαινε μια χαρά και στις κλησεις και στο ιντερνετ με ταχυτητες ...με κοσμοτε εδω και λιγες μερες βλεπω ακριβώς το αντίθετο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Έχεις κάποια περίοδο να ακυρώσεις συμβόλαιο αν δε κάνω λάθος στην περίπτωση που βλέπεις τόση διαφορά. Η αλήθεια είναι πως η Cosmote θέλει ανανέωση δικτύου σε πολλές περιοχές. Ειδικά Κρήτη το δίκτυο είναι δεκαετίας καθώς θυμάμαι ότι τα Flexi λόγω δυνατοτήτων εκείνη την εποχή είχαν μπει πρώτα Κρήτη. Πάντως γενικά στην δυτική Κρήτη η Cosmote το 2005(!) όταν είχα πάει μου είχε φανεί χειρότερη από την τότε ΤΙΜ. πλην πολύ απομακρυσμένων περιοχών προς Φαλασαρνα που είχε σήμα στη μέση του πουθενά, στην πόλη των Χανίων το δίκτυο ήταν έτσι κι έτσι. Δε δε ξέρω αν έφταιγε η πυκνότητα ή κάτι άλλο. Φέτος δε θα μπορέσω να δω Vodafone. Κανένα από τα δίκτυα που έχω δεν κάνει roaming μαζί της. Edited May 30, 2020 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Πόσες μέρες έχω να ακυρώσω συμβολαιο και να φύγω βοντα γιατι μου φαινεται αυτο δεν καταπίνεται. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Δεν μπορείς να ακυρώσεις εκτός αν παραδεχτούν αυτοί ότι δεν μπορούν να σου παρέχουν υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Πόσες μέρες έχω να ακυρώσω συμβολαιο και να φύγω βοντα γιατι μου φαινεται αυτο δεν καταπίνεται. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Κανείς δε θέλει δυσαρεστημένους συνδρομητές day one. Μίλα μαζί τους άμεσα. Άσε τους κανονισμούς. Το πολύ πολύ να πληρώσεις ένα μήνα χρήσης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 H Vodafone έχει αρχίσει και βάζει πλέον και Β7 στην Κρήτη. Στην περιοχή που μένω η κεραία της Vodafone παίζει πλέον με Β20/B3/Β7 και στο παλιό μου Xiaomi που έχω πλέον το CU έδειχνε και 2CA με το Netmonster. Καιρός ήταν να μπουν και να αρχίσει να παίζει με 2CA/3CA να αυξηθεί η χωρητικότητα του δικτύου μήπως και μειωθούν τα θέματα που έχει στο ίντερνετ όποτε δίνει προσφορές με GB. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Αν είναι xiaomi και παλιό μάλιστα, να μην το δένεις ότι πιάνει όντως 2CA... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 H Vodafone έχει αρχίσει και βάζει πλέον και Β7 στην Κρήτη. Στην περιοχή που μένω η κεραία της Vodafone παίζει πλέον με Β20/B3/Β7 και στο παλιό μου Xiaomi που έχω πλέον το CU έδειχνε και 2CA με το Netmonster. Καιρός ήταν να μπουν και να αρχίσει να παίζει με 2CA/3CA να αυξηθεί η χωρητικότητα του δικτύου μήπως και μειωθούν τα θέματα που έχει στο ίντερνετ όποτε δίνει προσφορές με GB. Μακάρι κάτι παρόμοιο να γινόταν και προς τα βόρεια της χώρας, γιατί σέρνεται και παραπάνω από 10 δεν πάει ούτε με τάμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Αν είναι xiaomi και παλιό μάλιστα, να μην το δένεις ότι πιάνει όντως 2CA... Sent from my Galaxy S10e Στα χαρτιά είναι Cat 6 (300/100 Mbps) Αλλά σίγουρα δεν είναι να το δένεις και σκοινί κορδόνι... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Στα χαρτιά είναι. Το hardware δηλαδή υποστηρίζει. Το software όχι όμως. Κι εμένα το mi a3 μου έδειχνε πχ 2CA σε αυτό το χαζό πρόγραμμα, και έπιανε πραγματικά μόνο band 3. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Μακάρι κάτι παρόμοιο να γινόταν και προς τα βόρεια της χώρας, γιατί σέρνεται και παραπάνω από 10 δεν πάει ούτε με τάμα. Θεσσαλονίκη τόσο χάλια? Γιατί εδώ υπάρχουν σημεία ακόμη και εκτός κέντρου που η vodafone που φτάνει μέχρι 2ca πιάνει 50+ χαλαρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Θεσσαλονίκη τόσο χάλια? Γιατί εδώ υπάρχουν σημεία ακόμη και εκτός κέντρου που η vodafone που φτάνει μέχρι 2ca πιάνει 50+ χαλαρα. Δεν αναφέρομαι στην Θεσσαλονίκη. Στην Νάουσα, εκεί που είσαι με φουλ 4G (20mbps max), ξαφνικά σε πετάει σε 3G (γνωστό πρόβλημα) και πρέπει μετά να κάνεις προσευχές για να μπεις ξανά σε 4G μπας και συνέλθει λίγο η κατάσταση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Αυτό με το ξαφνικό που σε πετάει σε Η+ και μένει εκεί ενώ έχει κανονικά σήμα 4g, το έχω παρατηρήσει και εγώ καπου-καπου. Δοκιμάζω να γυρίσω το κινητό σε 2g/3g και μετά απο 5-6" σε 4g και επανέρχεται κανονικά σε 4g. Eπισης κάποιες φορές παρατηρώ πρόβλημα οταν χρειάζεται να κάνω απομακρυσμένη διαχείριση μηχανήματος πχ μέσω teamviewer σέρνεται το σύμπαν ακόμη και με full 4g, ενώ σε άλλη εταιρεία με το 50% του σήματος 4g πάει σφαίρα.. Απο τα σπαστικά της vodafone που ομως στα υπόλοιπα με βολεύει και ειναι πιο φθηνή και την κρατώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Θέμα της προτεραιότητας είναι, ακόμα δεν το έχουν αλλάξει. Ενώ οι άλλες εταιρίες κρατάνε το 4g μέχρι να μειωθεί αρκετά, η vodafone πέφτει σε 3g αν το σήμα είναι μέτριο. Δεν θα το λύσουν γιατί τους βολεύει κιόλας, με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να μοιράσουν και λίγο την κίνηση μεταξύ 3g/4g αντί να μείνει το 3g αδειο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Αυτό το έκανε συνέχεια παλιά στην περιοχή μου που μετρούσα, μόλις ξεκινούσε και κατέβαζε δεδομένα, μιλάμε για καμία διετία πριν. Τώρα δεν το κάνει ποτέ. Αν είναι πρόβλημα, προφανώς το έφτιαξαν. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Θέμα της προτεραιότητας είναι, ακόμα δεν το έχουν αλλάξει. Ενώ οι άλλες εταιρίες κρατάνε το 4g μέχρι να μειωθεί αρκετά, η vodafone πέφτει σε 3g αν το σήμα είναι μέτριο. Δεν θα το λύσουν γιατί τους βολεύει κιόλας, με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να μοιράσουν και λίγο την κίνηση μεταξύ 3g/4g αντί να μείνει το 3g αδειο.. Μπακαλιές από μέρους τους. Ας ρυθμίσουν λίγο τα handovers. Το απογοητευτικό είναι για εμένα στη Vodafone είναι σε πετάει σε 3G όταν κάνεις κίνηση δεδομένων. Ξεκινάς από 4G και 2 δευτερόλεπτα μετά σε γυρνάει 3G και σέρνεται το σύμπαν. Ξεκάθαρα λάθος ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Πόσες μέρες έχω να ακυρώσω συμβολαιο και να φύγω βοντα γιατι μου φαινεται αυτο δεν καταπίνεται. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Ξανα κανεις αιτηση να γυρισεις πισω voda και η θα πληρωσεις 1 μηνα παγιο η αναλογια ημερων που εμεινες στην cos. Οπως και να εχει, δεν τον πληρωνεις αμεσα, αλλα, μετα απο 2 μηνες αφου ζητησεις να γινει εκκαθαριση ωστε να πληρωσεις μονο τις σωστες ημερες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Το πιο σπαστικό στη Vodafone είναι το όριο ορθής χρήσης που βάζει στο ίντερνετ. Να έχεις πληρώσει ένα σωρό λεφτά για να έχεις αρκετά gigabyte κι αυτοί με το έτσι-θελω να μη σου επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις. Αυτός είναι ένας λόγος να αλλάξει κάποιος εταιρεία κατ εμέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Ε, αυτό εννοείται. Εφόσον το γνωρίζεις, δεν αγοράζεις αν σε περιορίζει αυτό. Sent from my Moto E2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 (edited) Πόσες μέρες έχω να ακυρώσω συμβολαιο και να φύγω βοντα γιατι μου φαινεται αυτο δεν καταπίνεται. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Πάρε και κανε ιστορία. Πάντως έπρεπε πριν κάνεις μετάβαση να κάνεις δοκιμή με κάποιο καρτοκινητο της cosmote. Ξέρω το έχω πει εκατοντάδες φόρες αλλά είναι μονόδρομος για να είσαι σίγουρος ιδιαιτέρα για συμβόλαιο. Edited May 30, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Πάρε και κανε ιστορία. Πάντως έπρεπε πριν κάνεις μετάβαση να κάνεις δοκιμή με κάποιο καρτοκινητο της cosmote. Ξερό το έχω πει εκατοντάδες φόρες αλλά είναι μονόδρομος για να είσαι σίγουρος ιδιαιτέρα για συμβόλαιο. Έχεις δίκιο.Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα κάποιο προβλημα με τις κλήσεις. Ομως θα έπρεπε να τσεκάρω καλύτερα!!!! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 https://www.speedtest.net/result/a/6127283087 Λεπτοκαρυα Πιερίας, σοκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts