ThanosR92 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά... Επειδή σε λίγες μέρες θα είμαι κάτοχος του κινητού θέλω να μάθω αν θα μείνω ευχαριστημένος.. Επίσης με ενδιαφέρει να ξέρω πως παίζει μουσική με τα ακουστικά και χωρίς αυτά...Και ότι άλλο έχετε να μου πείτε καλό θα είναι.. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ThanosDurex said: Καλησπέρα και από εμένα παιδιά... Επειδή σε λίγες μέρες θα είμαι κάτοχος του κινητού θέλω να μάθω αν θα μείνω ευχαριστημένος.. Επίσης με ενδιαφέρει να ξέρω πως παίζει μουσική με τα ακουστικά και χωρίς αυτά...Και ότι άλλο έχετε να μου πείτε καλό θα είναι.. Ευχαριστώ!!! 100% θα εισαι ευχαριστημενος!!!!!!!!!!με την μοyσικη παιζει και με ακουστικα και χωρις,τα παντα κανει εκτος απο καφε ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Γιατι δε.μπορω να στειλω μμσ με τιποτα? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) kouf said: 100% θα εισαι ευχαριστημενος!!!!!!!!!!με την μοyσικη παιζει και με ακουστικα και χωρις,τα παντα κανει εκτος απο καφε ;) Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...Με ακουστικά παίζει καλά? Επειδή έχω ενα θέμα με την μουσική..Kαι χωρίς τι λέει? Edited August 25, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 margaritagr said: Γιατι δε.μπορω να στειλω μμσ με τιποτα? Δοκίμασε και με ενεργοποιημένο το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ThanosDurex said: Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...Με ακουστικά παίζει καλά? Επειδή έχω ενα θέμα με την μουσική..Kαι χωρίς τι λέει? Με ακουστικά παίζει σούπερ. Χωρίς, είναι λίγο χειρότερο από το w995 (που παίζει σαν μικρό στέρεο). Σε σύγκριση με άλλα smartphones της κατηγορίας του δεν είμαι σίγουρη, αλλά είναι καλύτερο από το Galaxy S που είχα πριν και απο το ΗΤC (desire) της αδελφής μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ThanosDurex said: Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...Με ακουστικά παίζει καλά? Επειδή έχω ενα θέμα με την μουσική..Kαι χωρίς τι λέει? κοιτα με την καινουργια αναβαθμιση παει καλα!!και με τα ακουστικα ειναι super,αλλα το κηνιτο τα σπαει!πρωσοπικη μου γνωμη δεν θα το αλλαζα με τιποτα εκτος αν βγει καποιο με 12mpx! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Ευχαριστω ολους για τις απaντησεις...Πιστευετε πως ειναι καλυτερο απο ihpone 4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 kouf said: κοιτα με την καινουργια αναβαθμιση παει καλα!!και με τα ακουστικα ειναι super,αλλα το κηνιτο τα σπαει!πρωσοπικη μου γνωμη δεν θα το αλλαζα με τιποτα εκτος αν βγει καποιο με 12mpx! http://www.concept-phones.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-xtx1-design-packs-exmor-12mp-camera/ Αχχχχχχχ ακομα δεν το πηραμε και..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 billias7 said: http://www.concept-phones.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-xtx1-design-packs-exmor-12mp-camera/ Αχχχχχχχ ακομα δεν το πηραμε και..... αυτο ειναι fake αλλα εχει βγει φημη για διπηρινο με 4,5 ''νομιζω'' οθονη και 12mpx!!!! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 kouf said: αυτο ειναι fake αλλα εχει βγει φημη για διπηρινο με 4,5 ''νομιζω'' οθονη και 12mpx!!!! ;) Ακομα χειροτερα!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Ο φίλος kouf αναφέρεται στο Xperia Duo Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Καλημερα, ειδατε το market οτι το αλλαξαν? Δεν ειναι κ τοσο καλο.... Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 bpapad81 said: Καλημερα, ειδατε το market οτι το αλλαξαν? Δεν ειναι κ τοσο καλο.... Συνήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 athanaso77 said: Συνήθεια είναι. Ε ναι, αλλα μου φενεται φορτωμενο, αλλα κ καθε αλλαγη καλη ειναι να μην εχουμε κ παραπονα συνεχεια ;-) Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Γεια χαρά :) Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει βιντεο κλήση μέσω της εφαρμογής skype χρησιμοποιώντας φυσικά την πίσω κάμερα γιατί όπως γνωρίζουμε μπροστά δεν έχει. Και επίσης όπως γνωρίζουμε τόσο ακριβό κινητό δεν υποστηρίζει καν βιντεοκλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) soc said: Γεια χαρά :) Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει βιντεο κλήση μέσω της εφαρμογής skype χρησιμοποιώντας φυσικά την πίσω κάμερα γιατί όπως γνωρίζουμε μπροστά δεν έχει. Και επίσης όπως γνωρίζουμε τόσο ακριβό κινητό δεν υποστηρίζει καν βιντεοκλήσεις. Δεν το ήξερες οτι δεν είχε κάμερα!!! Πως αγοράζεις κινητό? χωρίς να ξέρεις τα χαρακτηριστικά? Απλα μου κανει εντύπωση γιατι το εχω δει και σε αλλα φόρουμ...έπρεπε να πάρεις αλλο αν σε ενδιέφεραν οι βιντεοκλησεις....λοιπόν εμένα δεν με ενδειεφερε ,το κινητό τα σπάει απλα...ειμαι τρομερά ευχαριστημένος ..βπαρόλα αυτά βίντεο κλήση κανει απλα δεν μπορείς να εχεις ανοικτή ακρόαση και βλέπει μονο ο άλλος. Ετσι λειτούργησε σε μενα ελπίζω να βοήθησα. Sent from my LT15i using Tapatalk Edited August 26, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 BlackEternity said: soc said: Γεια χαρά :) Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει βιντεο κλήση μέσω της εφαρμογής skype χρησιμοποιώντας φυσικά την πίσω κάμερα γιατί όπως γνωρίζουμε μπροστά δεν έχει. Και επίσης όπως γνωρίζουμε τόσο ακριβό κινητό δεν υποστηρίζει καν βιντεοκλήσεις.[/ Δεν το ήξερες οτι δεν είχε κάμερα!!! Πως αγοράζεις κινητό? χωρίς να ξέρεις τα χαρακτηριστικά? Απλα μου κανει εντύπωση γιατι το εχω δει και σε αλλα φόρουμ...έπρεπε να πάρεις αλλο αν σε ενδιέφεραν οι βιντεοκλησεις....λοιπόν εμένα δεν με ενδειεφερε ,το κινητό τα σπάει απλα...ειμαι τρομερά ευχαριστημένος ..βπαρόλα αυτά βίντεο κλήση κανει απλα δεν μπορείς να εχεις ανοικτή ακρόαση και βλέπει μονο ο άλλος. Ετσι λειτούργησε σε μενα ελπίζω να βοήθησα. Sent from my LT15i using Tapatalk πως εκανες βιντεοκληση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Ναι με ρώτησε και ένα παληκάρι αρκετά ποστ πιο πάνω πώς αγόρασα κινητό χωρις να δω τα χαρακτηριστικά του. Η απάντηση ήταν απλή. Δεν το αγόρασα, ήταν ένα επαγγελματικό δώρο. Να σου πω την αλήθεια δεν "τρελλαίνομαι" με τα κινητά αλλά που και που όταν λείπω ταξίδι θα ήθελα να βλέπω τα παιδιά μου. Θα μου πεις πάντα υπάρχουν τρόποι, νετ υπάρχει σχεδόν παντού και σχεδό όλοι έχουμε ένα λαπτοπ. Για το skype στο κινητό σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς εμένα δεν δουλεύει με τον τρόπο που δουλεύει εσένα. Ανοίγει η κάμερα του κινητού και μόλις γίνει σύνδεση με το άλλο άτομο σβήνει η κάμερα. Και φυσικά δεν μπορώ να δω ούτε τον άλλον. Έχω δοκιμάσει να κλείσω και το μικρόφωνο (αυτό δεν εννοείς ; ) αλλά και πάλι δεν μου παίζει σωστά. Όσο για την μπαταρία που συζητούν τα παιδιά είμαι και εγώ ένα από τα πολλά "θύματα" παρόλο που φοράει την 2.3.3 από τη μάνα του. περιπου 1,5 μέρα κρατάει με καμιά ώρα ομιλίας και μερικά sms. Ίσως μετά από κάποιες φορτήσεις παρουσιάσει κάποια βελτίωση. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση :) Edited August 26, 2011 by soc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 soc said: Όσο για την μπαταρία που συζητούν τα παιδιά είμαι και εγώ ένα από τα πολλά "θύματα" παρόλο που φοράει την 2.3.3 από τη μάνα του. περιπου 1,5 μέρα κρατάει με καμιά ώρα ομιλίας και μερικά sms. Ίσως μετά από κάποιες φορτήσεις παρουσιάσει κάποια βελτίωση Γιατί δεν δοκιμαζεις να ξαναπερασεις το λογισμικό... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Διότι θα την κάνω την στραβή δεν υπάρχει περίπτωση. :p TiZiaNo said: Γιατί δεν δοκιμαζεις να ξαναπερασεις το λογισμικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Πιστεύω θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος κατέβασε απο το μάρκετ το battery 2x ρυθμισε με βαση τις ανάγκες σου και θα δεις μεγάλες διάφορες. Εμένα κρατάει περίπου 2 μέρες και 16+ ώρες. Καλη αυτονομία πιστεύω για smart phone με μεγάλη οθόνη. Επίσης διαβάζω οτι κάποια παιδιά δεν μπορούν να κάνουν update και σε καποιυς άλλους το κινητό σερνετε. Εγω κανω update με την μία χωρίς κανένα προβλημα και όσο για την ταχύτητα ,το κινητό ειναι πολυ φορτωμενο και προσφατω έβαλα και το spb shell.3d και πάει και απίστευτα smooth. Θα αναφέρω και το.παρακάτω περιστατικό Ετσι πληροφοριακά. Χθες ήρθε κολλητός στο σπίτι με galaxy s2 εντάξει το κινητό ήταν πύραυλος σε ολα τα benchmarks έφαγα σκόνη, αλλα εκεί που έφαγε φρίκη ο φίλος ειναι οτι απο το ίδιο router και οι δυο σερφαραμε εγω ήμουν πιο γρήγορος σΕ όλες τις σελίδες ειδικά σε αυτές που έχουν full flash δεν μπορέσαμε να το καταλάβουμε γιατι συνέβη αυτο. Τώρα συγκρίσεις μεταξύ των 2 τηλεφώνων. Το arc καλύτερο σε photo, ακομα και οταν τις προβαλαμε σε 46 άρα tv και σε ποιότητα οθόνης πολυ πιο ξεκούραστη και πιο φυσική το galaxy πιο υπερβολική. Βέβαια αυτο.ειναι καθαρά θεμα γούστου.το galaxy s2 απο την άλλη τραβάει καλυτερα βίντεο και 1080. η Sony έκανε πολυ καλη δουλεια ,πολυ φινετσατο τηλέφωνο γρήγορο καλα δομημένο με καλη υποστήριξη καταπληκτικές φωτογραφίες.εχει κανει καλη προσπαθεια ανάκαμψης πιστεύω. Αυτά ΣΥΓΝΩΜΗ αν κουρασα. Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 BlackEternity said: Δεν το ήξερες οτι δεν είχε κάμερα!!! Πως αγοράζεις κινητό? χωρίς να ξέρεις τα χαρακτηριστικά? Απλα μου κανει εντύπωση γιατι το εχω δει και σε αλλα φόρουμ...έπρεπε να πάρεις αλλο αν σε ενδιέφεραν οι βιντεοκλησεις....λοιπόν εμένα δεν με ενδειεφερε ,το κινητό τα σπάει απλα...ειμαι τρομερά ευχαριστημένος ..βπαρόλα αυτά βίντεο κλήση κανει απλα δεν μπορείς να εχεις ανοικτή ακρόαση και βλέπει μονο ο άλλος. Ετσι λειτούργησε σε μενα ελπίζω να βοήθησα. Sent from my LT15i using Tapatalk kouf said: BlackEternity said: πως εκανες βιντεοκληση? Εκανα και γω video call, απο το skype, βεβαια πρεπει να μπεις στα settings του skype και να το επιλέξεις. Μια χαρα γίνεται με την πίσω κάμερα φυσικα, και με ανοιχτή ακροαση...κανενε προβλημα. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παντως ρε παιδια,κινητο σαυτη την κατηγορια τιμης και να μην εχει μπροστινη καμερα (ειτε χρειαζεται ειτε οχι) για μενα ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο.οταν οι αλλες εταιριες στους κολλωσους τους εχουν στανταρ front face cam. --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 παιδια πως μπορω να το κανω στα sms να γραφει 160 χαρακτηρες κανονικα και οχι μονο 70........??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts