Jump to content

kouf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    689
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kouf

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kouf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά... Δεν γίνεται λεω να δουλεύει μόνο το Facebook και messenger! Κανένα άλλο καλό dns ξέρουμε?
  2. Μολις και εγω τωρα το παρατήρησα αυτό με το δίκτυο και το WiFi. Αλλα επειδη είχα χρησιμοποιήσει κάποια tips από τον φίλο s_wind είχα βάλει και dns. Μόλις το έκανα ανενεργό ξεκόλλησε.
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το εργαλείο εδώ και κάτι μήνες και είναι ότι καλύτερο είχα (χρόνια χρήστης sony) άλλα έχει εδώ και δύό βδομάδες έχω ένα θεματακι. Όταν δέχομαι κλήση και πρέπει να συρω το πράσινο για να το σηκώσω η το κόκκινο για να απορρίψω την κλήση, μόλος βάζω του δάκτυλο μου στο πράσινο πάει μόνο του και απαντάει την κλήση. Είναι ένα θέμα που όπως όλοι καταλαβαίνετε μέσα στην τσέπη μου το σηκώνει μόνο του! Μήπως έχω πειράξει καμία ρύθμιση καταλαθος?
  4. Τελικά μόλις κατάλαβα ότι ελειξαν τα μηνυματα μου! Χαχαχαχα το έκανα αυτό αλλά από εδώ και πέρα θα κοιτάω τα μηνυματα μου διότι όπως κατάλαβα με την lolilop δεν σου βγάζει σφάλμα όταν δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα και στο έχει κρατημενο εκεί κάτω γράφοντας "αποστολή" και μολις βάλεις κάρτα στο στέλνει λογικά.
  5. Αντιμετωπίζω δνα πρόβλημα από εχτες. Όταν πάω να στείλω μήνυμα κολαει στην αποστολή και το μήνυμα δεν στελνετε. Τι μπορεί να φταει? Ούτε καποιο σφάλμα μου βγάζει.
  6. Πάνε στο play store και πάτα album sony και κατεβασε το!
  7. Ταιριαζουν κανονικά... Εγω το φορτίζω κανονικά
  8. Αυτό είναι καλό, το άσχημο είναι απολύτως σχόλιο που είδα από κάποιον που του ήρθε ότι ούτε σε αυτήν την έκδοση έχουν βάλει επιλογή να κλείνουν όλες τις εφαρμογές με ένα πάτημα!
  9. kouf

    Sony Xperia Z1 Compact

    170 ευρώ με πήρε εμένα όταν είχα το κηνιτο. Ήταν ενός μήνα μετά την πρώτη κυκλοφορία στην Ελλάδα αλλά λογικά θα έχει πέσει. Βάλε ότι αν δεν το πας στην arvato δεν θα έχεις αδιάβροχο κηνιτο. Δυστυχώς σε όλη την Ελλάδα και με τις ευχές της Sony το μόνο μαγαζι που πρέπει να έχει την πρεσα της sony για να κλείνει τα κηνιτα είναι εκεί... Καλο ξεμπερδεμα φίλε μου
  10. Οντως δεν υπάρχει. Έχει βγει στο xda αλλά πρέπει να είσαι root.
  11. Εγω δεν πήρα ακόμη lolilop!
  12. Της μαμάς σονυ ζητάς?
  13. Η Nordic υποστηρίζει 160 χαρακτήρες?
  14. Δες εδώ μπας και ξεκολλήσεις και μάθεις να φλασαρεις ;-) http://xperiafirmware.com/8-firmware/65-sony-xperia-z3-compact-d5803
  15. Χαχαχαχα εισαι θεος (χωρίς παρεξηγηση)! Απλά ακολούθησε το ποστ που σε ειπε ο φίλος πιο πάνω και θα είσαι οκ.
×
×
  • Create New...