takisxx Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα σπασω το κεφαλι μου στο τελος.... προσπαθω να περασω αυτην την ρομ >>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2602727 και στις οδηγειες λεει Flash Kernel From Latest CM Build For Your Respective Device που θα βρω αυτον τον kernel **** το βυζι της γατας ξερει κανεις? μου εχουν σπασει τα νευρα απο μεσημερι το ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα σπασω το κεφαλι μου στο τελος.... προσπαθω να περασω αυτην την ρομ >>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2602727 και στις οδηγειες λεει Flash Kernel From Latest CM Build For Your Respective Device που θα βρω αυτον τον kernel **** το βυζι της γατας ξερει κανεις? μου εχουν σπασει τα νευρα απο μεσημερι το ψαχνω Νομίζω είναι το boot.img που θα το βρείς αν ξεζιπάρεις όποιο από αυτά θες να χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδιά έριξα κατα λάθος το κινητό κάτω και τώρα η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται. Δεν μπορώ να βάλω το pattern.. Μπορώ να κάνω κάποιο hard reset μέσω του PC Companion ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 το μίνι που έχω αναγνωρίζει όλα τα άλλα δίκτυα της γειτονιάς μου εκτός από του σπιτιού μου. δε το αντιλαμβάνεται με τίποτα! τι επαναφορά ρυθμίσεων τίποτα αυτό. τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Εχω το εξής προβλημα και δεν ξερω αν έχει αναφερθεί ξανα ή αν ειναι μονο θέμα του xperia mini μου ή γενικο θέμα των android κινητων... Χαλασαν λοιπον τα hands free μου(τα official του κινητου,αυτα που ηταν μαζι του οταν το αγορασα) και πηγα σημερα να αγοράσω καποια άλλα. Δοκιμάσαμε στο κατάστημα οποια μάρκα είχαν και το κινητο εβγαζε μηνυμα "μη αναγνωρισιμη συσκευη" ή κατι τέτοιο..τελος παντων δεν δεχοταν τα ακουστικα. Με απλά ακουστικά που χρησιμοποιούμε για να ακουσουμε μουσικη σε ενα mp3 για παραδειγμα, δεν υπάρχει πρόβλημα, ακουω ηχο κανονικά! Τι μπορω να κανω? Επισης εμαθα οτι η sony δεν κυκλοφορεί αυτα τα ακουστικα για να παω να αγορασω ιδια... :\ Σας ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 το μίνι που έχω αναγνωρίζει όλα τα άλλα δίκτυα της γειτονιάς μου εκτός από του σπιτιού μου. δε το αντιλαμβάνεται με τίποτα! τι επαναφορά ρυθμίσεων τίποτα αυτό. τι φταίει; Μπες στο router σου και ψάξε να βρεις σε τι κανάλι εκπέμπει. Άλλαξε 1-2 και δοκίμασε να συνδεθείς. Σίγουρα αυτό φταίει (99.9%). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά! Εχω το εξής προβλημα και δεν ξερω αν έχει αναφερθεί ξανα ή αν ειναι μονο θέμα του xperia mini μου ή γενικο θέμα των android κινητων... Χαλασαν λοιπον τα hands free μου(τα official του κινητου,αυτα που ηταν μαζι του οταν το αγορασα) και πηγα σημερα να αγοράσω καποια άλλα. Δοκιμάσαμε στο κατάστημα οποια μάρκα είχαν και το κινητο εβγαζε μηνυμα "μη αναγνωρισιμη συσκευη" ή κατι τέτοιο..τελος παντων δεν δεχοταν τα ακουστικα. Με απλά ακουστικά που χρησιμοποιούμε για να ακουσουμε μουσικη σε ενα mp3 για παραδειγμα, δεν υπάρχει πρόβλημα, ακουω ηχο κανονικά! Τι μπορω να κανω? Επισης εμαθα οτι η sony δεν κυκλοφορεί αυτα τα ακουστικα για να παω να αγορασω ιδια... :\ Σας ευχαριστω εκ των προτέρων. Skroutz -- http://www.skroutz.gr/c/584/hands-free.html?keyphrase=sony+ericsson+mh410 Bestprice -- http://www.bestprice.gr/search?q=sony+ericsson+mh410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Μπες στο router σου και ψάξε να βρεις σε τι κανάλι εκπέμπει. Άλλαξε 1-2 και δοκίμασε να συνδεθείς. Σίγουρα αυτό φταίει (99.9%). Αυτό πως το βρίσκω; Edited June 1, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αυτό πως το βρίσκω; Βρες το manual του router σου για να βρεις την ΙΡ του . Σε όλα μπαίνεις από κάποιον browser (firefox, chrome, internet explorer...) γράφοντας την IP στη γραμμή διευθύνσεων. Η ΙΡ είναι παρόμοια με την παρακάτω και σου ζητάει Username & Password για να μπεις στις ρυθμίσεις. 192.168.1.255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν την rom; [ROM][ALL MDPI][JB 4.1.2] Super Jelly Bean™ 8.0 (Perfection)(kitkat ui) [23-11-2013] - xda-developers Από αυτά που γράφουν φαίνεται πολύ καλή. Έχει στοιχεία από Jelly Bean και KitKat και υπόσχεται καλές επιδόσεις. Εγώ τώρα έχω Gingerbread 2.3.4 αλλά θέλω κάτι καινούριο (και πάνω απ' όλα σταθερό, να λειτουργούν όλα σωστά και να μην καταπίνει την μπαταρία). Edited June 8, 2014 by godofwar161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αν θες τη καλύτερη τοτε μονο μια απο αυτές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397233 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227517 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Αν θες τη καλύτερη τοτε μονο μια απο αυτές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397233 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227517 Θα τις κοιτάξω, σ' ευχαριστώ πολύ. :) Καλησπέρα, θα ήθελα να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου έπειτα από κάποια πράγματα που δοκίμασα. Αυτές τις μέρες άρχισα να πειραματίζομαι με το xperia mini μου δοκιμάζοντας διάφορα roms/kernels... Προς το παρόν το συμπέρασμά μου είναι πως, σε JB rom, η ποιότητα της κάμερας (λήψη βίντεο) είναι κάπως υποβαθμισμένη. Βέβαια δοκίμασα λίγες rom (κυρίως από GB και JB) οπότε μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν ξέρω. Κατά τ' άλλα όλα μια χαρά. Θα κρατήσω λίγο την JellyBean για να δω αν αξίζει στην τελική. Edited June 24, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1968 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημέρα παιδιά, Έκανα το λάθος και αναβάθμισα από το επίσημο site της Sony το Xperia Mini (st15i) της γυναίκας μου.Όμως το νέο λειτουργικό δεν της άρεσε καθόλου και έχω γκρίνιες.Η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο.Τα δύο βασικότερα προβλήματα είναι : 1.Στον dialer δεν υπάρχει πλέον ξεχωριστή οθόνη με τις πρόσφατες κλήσεις.Εμφανίζονται μαζί οι πρόσφατες και το πληκτρολόγιο , το οποίο ναι μεν κατεβαίνει κάτω αλλά δεν εξαφανίζεται τελείως.Αυτό σε συνδυασμό με τη μικρή οθόνη κάνουν την αναζήτηση των πρόσφατων κλήσεων δύσκολη. 2.Η φωτεινότητα της οθόνης ακόμα και στο τέρμα φωτεινό είναι πιο σκοτεινή με χειρότερο κοντράστ. Εκείνο που θέλω να κάνω είναι μια επιστροφή στο αρχικό λειτουργικό. Υποθέτω ότι κάπου υπάρχουν οδηγίες αλλά επειδή δεν έχω κουράγιο να ψάξω όλες τις σελίδες , παρακαλώ για μια βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλημέρα στο φόρουμ, έχουμε ένα πρόβλημα με το mini τις τελευταίες ημέρες. ενώ εμφανίζει τα νέα email (ως αριθμό) δεν τα εμφανίζει (κατεβάζει) στη λίστα. τι μπορεί να φταίει; έχει παρουσιαστεί σε κανέναν; να το πάμε για service; Δεν έχει παρουσιάσει άλλο πρόβλημα. ευχαριστώ εκ'των προτέρων. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά, Έκανα το λάθος και αναβάθμισα από το επίσημο site της Sony το Xperia Mini (st15i) της γυναίκας μου.Όμως το νέο λειτουργικό δεν της άρεσε καθόλου και έχω γκρίνιες.Η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο.Τα δύο βασικότερα προβλήματα είναι : 1.Στον dialer δεν υπάρχει πλέον ξεχωριστή οθόνη με τις πρόσφατες κλήσεις.Εμφανίζονται μαζί οι πρόσφατες και το πληκτρολόγιο , το οποίο ναι μεν κατεβαίνει κάτω αλλά δεν εξαφανίζεται τελείως.Αυτό σε συνδυασμό με τη μικρή οθόνη κάνουν την αναζήτηση των πρόσφατων κλήσεων δύσκολη. 2.Η φωτεινότητα της οθόνης ακόμα και στο τέρμα φωτεινό είναι πιο σκοτεινή με χειρότερο κοντράστ. Εκείνο που θέλω να κάνω είναι μια επιστροφή στο αρχικό λειτουργικό. Υποθέτω ότι κάπου υπάρχουν οδηγίες αλλά επειδή δεν έχω κουράγιο να ψάξω όλες τις σελίδες , παρακαλώ για μια βοήθεια... Μπορείς να το πας στην αντιπροσωπεία για να στο επαναφέρουν στην 2.3.x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 makis1968 : ρίξε μια ματιά εδώ (στην παράγραφο 4) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλημέρα στην παρέα...έχω ένα mini στα χέρια μου...( μια φίλης)... Ξεκλείδωτο ποια ρομ μπορώ να βάλω για εξοικονόμηση μπαταρίας;; Λειτουργεί μόνο viber και Facebook... θα ήθελα να με πρότεινετε κάποια... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Βάλτε το τελευταίο official smultron Cyanogenmod μαζί με το fix για camera + radio και όλα δουλεύουν ρολόι. Edited July 2, 2014 by Spyrus Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Βάλτε το τελευταίο official smultron Cyanogenmod μαζί με το fix για camera + radio και όλα δουλεύουν ρολόι. για δωσε και καποιο λινκ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Πως μπορω να μαθω αν το κινητο μου xperia mini(st15i) ειναι rootable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Πως μπορω να μαθω αν το κινητο μου xperia mini(st15i) ειναι rootable Rootable σημαίνει αν έχει τη δυνατότητα να rootαριστεί. Όλα τα Android rootάρονται. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Rootable σημαίνει αν έχει τη δυνατότητα να rootαριστεί. Όλα τα Android rootάρονται. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. κατι ελεγε οτι πρεπει να ειναι του 2011 btw ειμαι και λιγο ασχετος Κάποια ωραία Rom για το xperia mini ? Edited July 14, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος πως κάνουμε επανεκκίνηση στο Xperia mini;ποιος ειναι δηλαδή ο συνδυασμός πλήκτρων; Ευχαριστω εκ'των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος πως κάνουμε επανεκκίνηση στο Xperia mini;ποιος ειναι δηλαδή ο συνδυασμός πλήκτρων; Ευχαριστω εκ'των προτέρων.Μαλλον θα εννοεις hard reset,πρεπει να εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου το sony update service και απο εκεί σου έχει επιλογη για να κανεις hard reset. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Restart εννοώ,με συνδυασμό πλήκτρων. Επίσης μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί pen για την οθόνη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Restart εννοώ,με συνδυασμό πλήκτρων. Επίσης μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί pen για την οθόνη του; για απλό restart νομίζω το ασφαλέστερο είνια να βγάλεις μπαταρία... για button-hard reset δες εδώ http://hard-resets.com/xperia-mini-factory-restore/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδιά καλησπέρα. έχω το minipro (U20i, 2.1.1.A.0.6,Kernel SEMCUser@SEMCHost#1). To είχα ρουτάρει πριν δυο χρόνια αλλά δεν του πέρασα άλλη ρομ μιας και μου φάνηκε δύσκολο. Μπορείτε να μου στείλετε κάποιο λινκ με μαζεμένα τα βήματα όσο πιο απλά γίνεται ? α και ποια rom προτείνεται? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts