Jump to content

besddimo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by besddimo

  1. Τελικά έβαλα το Special Data #10 (€9, 200', 10GB). Το 'ΥΠ' στο 1285 είναι πολύ χρήσιμο γιατί αντί να έχω 4/10 γίγα διαθέσιμα που λέει στους όρους του Special Data #10, μου γράφει πως έχω 1 γίγα. Οπότε προσοχή.
  2. Ξέρει κανείς αν έχει ακόμη περιαγωγή δεδομένων το φοιτητικό/ειδικό πακέτο; Στους όρους λέει εδώ και καιρό πως δεν έχει αλλά κάπου είχα διαβάσει πως στην πράξη δεν το είχαν κόψει. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
  3. Απάντηση: Όχι δεν ισχύουν, είχα ένα μικρό υπόλοιπο το οποίο μου το έφαγε. Δεν ενεργοποίησε το Mobile Inernet Daily. Βλέπω για περιαγωγή ΕΕ ισχύουν τα Talk to All and Data (€10.40, 600', 600MB) και το Special Data #10 (€9, 200', 10GB). Ξέρει κανείς αν έχει ακόμη περιαγωγή δεδομένων το φοιτητικό/ειδικό πακέτο; Στους όρους λέει εδώ και καιρό πως δεν έχει αλλά κάπου είχα διαβάσει πως στην πράξη δεν το είχαν κόψει. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
  4. Καλημέρα. Έχω βάλει ένα πακέτο 800' προς όλους και 1.5GB που μου ήρθε σαν προσφορά με sms. Ξέρει κανείς αν ισχύει και για περιαγωγή στην ΕΕ;
  5. Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά δε βρήκα κάπου πρόσφατο πόστ και ίσως έχει αλλάξει κάτι (σε πιο παλιά πόστ λένε πως λήγει το πακέτο με το που λήξει το χρηματικό υπόλοιπο)... Ξέρετε αν στο F2G, με τη λήξη του χρηματικού υπολοίπου, λήγει και το πακέτο; (Δλδ, αν έχω €10 τα οποία λήγουν αύριο, μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτο σήμερα και να μπορώ να το χρησιμοποιώ για τον επόμενο μήνα;). Ευχαριστώ πολύ.
  6. Ίσως εννοεί της Wind/Q που μπορείς να βρεις. Τους παίρνεις τηλέφωνο και στο στέλνουν με κούριερ στο σπίτι με €10 + το κόστος του κούριερ. Μου είπαν αν πάρω 2 το κούριερ δωρεάν για Q (και όπως τα βλέπω Q είναι καλύτερο γιατί με 10€ έχεις 1500' και 2500ΜΒ για 28 μέρες ενώ με Wind θες €12 για 25 μέρες). Τέλος πάντων, εγώ κοίταγα της κοσμοτέ γιατί με ενδιαφέρει να κρατήσω τον αριθμό μου (και μου είπε θα είναι στο όνομά μου). Αν έχει κανείς εμπειρία ας μας πει.
  7. Επειδή το ψάχνω κι εγώ βρήκα κάποιες αγγελίες σε xe και car.gr που με €60 σου κάνουν το νούμερο σου φοιτητικό whatsup. Δε το έχω δοκιμάσει αλλά το σκέφτομαι. Μίλησα με δυο και μου είπαν και οι δυο πως πρώτα πας να το κάνεις απλό whatsup στην Κοσμοτέ και μετά τους στέλνεις ταυτότητα, χρήματα, νούμερο και στο κάνουν φοιτητικό στο όνομά σου σε μια βδομάδα. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
  8. Καλημέρα, Ξέρετε αν δίνουν ακόμη τα προνομιακά; Έχει κανείς κανένα νούμερο ή ξέρετε αν τα δίνουν ακόμη κάπου στην Αθήνα; Ευχαριστώ!
  9. Το δοκίμασα 8 και 9/6/18 αλλά άκυρο τελικά. Δες την τροποποίηση μου από πάνω. Η ομιλία μάλλον δουλεύει πάντως.
  10. <strike>Το δοκίμασα. Σε μένα δουλεύει κανονικά.</strike> edit: Άκυρο τελικά. Μου δούλεψε για πάνω από 24 ώρες αλλά τελικά σταμάτησε χωρίς προειδοποίηση ή κάποια ενημέρωση. Μετά από πολλές ώρες ήρθε μήνυμα που λέει "H XPEΩΣH ΓIA TH XΘEΣINH ΣYNΔEΣH ΣOY ΣTO INTERNET EΩΣ 50MB EINAI 1,20E." Σίγουρα ξόδεψα πάνω από 50ΜΒ και μου έφαγε μόνο τα 0.15€ που είχα υπόλοιπο. Έβαλα 5€ και πήρα το More Data από τα πακέτα F2G +More με 2.5€. Δε φαίνεται να κράτησε τα υπόλοιπα από το 1.20€ που λέει. Έχω υπόλοιπο 1.66€ και υπολογίζω 5€-(5€*12%)-.30€-2.5€=1.6€ Συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. ΥΓ: Η ομιλία φαίνεται να δουλεύει κανονικά από τα 1500'. Πήρα δοκιμαστικά τηλ ακόμη και όταν είχα 0€ υπόλοιπο. Μου το επιβεβαίωσε και φίλος που μια βδομάδα τώρα παίρνει κανονικά τηλ αλλά είχε από την αρχή κλειστό το roaming.
  11. Έχει δοκιμάσει κανείς αν όντως έχουν κόψει την περιαγωγή στο ειδικό πακέτο; (καμιά φορά βγάζουν ανακοινώσεις αλλά καθυστερούν να τις εφαρμόσουν- π.χ. με τη χρέωση ανανέωσης €0.30)
  12. Δεν είδα να λέει πως είναι φοιτητής. Πώς να το κάνει φοιτητικό/ειδική προσφορά το ίδιο νούμερο;
  13. Δε την ήξερα αυτή την υπηρεσία και με αφορμή το πόστ σου την έψαξα. Κρίμα που δε την ήξερα όταν έκανα ανανέωση το σταθερό, θα με είχε βολέψει. Τέλος πάντων, επειδή η κοσμοτέ δε δίνει και πολλές πληροφορίες, για όποιον ενδιαφέρεται, αυτό το νήμα έλυσε σχεδόν όλες τις απορίες μου.
  14. Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Επίσης σκέφτηκα πως επειδή τη σιμ την έχασα κάπου στο σπίτι, ίσως κάποια στιγμή την ξαναβρώ. Γίνεται να ζητήσω dual sim ή χρειάζεται και η αρχική sim για να στο κάνουν; Φαντάζομαι το κόστος θα είναι το ίδιο οπότε θα έχω και τη dual sim αν ποτέ χρειαστεί για κάποιο tablet κτλ.
  15. Εσείς τα είπατε αλλά εγώ δε τα βρίσκω. Παρόλο που διάβασα αρκετά. Μήπως θυμάσαι περίπου σε ποια σελίδα είναι; Ή το τελικό συμπέρασμα; Ούτε ξέρω ποιος εξωτερικός συνεργάτης ήταν για να ψάξω να τον βρω να το διορθώσει.. Να πιέσω ποιον και που;
  16. Καλημέρα. Μήπως έχει κάποιος κάποιο τηλέφωνο για να προνομιακά; Ένα κινητό που είχα από μια κοπέλα που είχα βρει στο δρόμο δε το σηκώνουν πια. Επίσης, πήγα πρόσφατα για να ζητήσω καινούργια σιμ (την έχασα) και μου είπαν σε Γερμανό πως οι δύο αριθμοί που είχα πάρει δεν είναι στο όνομα μου! Προφανώς είχα δώσει κανονικά ταυτότητα κτλ. Στο Γερμανό λίγο πολύ μου είπαν πως δε μπορώ να κάνω τίποτα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;
  17. Καλημέρα. Για να μεταφερθούν τα ΜΒ από το πακέτο με τα 2+2 γίγα, ποια είναι η καλύτερη/φθηνότερη λύση; Το MOBILE INTERNET 60MB; Επίσης αν τα ΜΒ μου λήγουν στις 30 Ιουνίου πότε πρέπει να ενεργοποιήσω το επόμενο πακέτο; Στις 30 ή νωρίτερα; Ευχαριστώ πολύ.
  18. Τους ζήτησα να μου πουν ποιος είναι ο συστημικός τρόπος αλλά λένε πως "δε γνωρίζουν πως γίνεται αυτό"... Γενικά επί της ουσίας δεν απαντάνε. Η Wind ακόμη να μου απαντήσει. Πάντως από όσο το έψαξα, αυτές οι υπηρεσίες είναι μόνο απάτη (σίγουρα εξαπάτηση όπως στην περίπτωσή μας, αλλά δε θα μπορούσε να είναι και τρόπος για ξέπλυμα; ) Δε βλέπω άλλο λόγο ύπαρξης: α) Δε παρέχουν καμία υπηρεσία που να είναι πιο χρήσιμη, εύχρηστη, ή φτηνή από άλλες επιλογές (ίντερνετ, 11888 κτλ κτλ). β) Δεν ξέρω κανέναν που να έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια υπηρεσία και γ) ούτε βρήκα στο ίντερνετ κάτι, κάποιον που να εκφράζεται θετικά για αυτές. Για να είμαι πιο ακριβής, τα σχόλια ξεκινάνε από αγανάκτηση και καταλήγουν σε χοντρά βρισίδια. Έχει κανείς συναντήσει άλλη άποψη; Υπάρχει όντως περίπτωση όντως να χρησιμοποιούνται ως "υπηρεσίες" με την πραγματική έννοια της λέξης; Αν όχι, οι πάροχοι και το κράτος φαίνεται να δρουν σα συνένοχοι.
  19. Στείλε τους και μέιλ: office@dimoco.eu, sales@dimoco.eu, info-gr@mobile-info.cc
  20. Καλησπέρα. Φαντάζομαι θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά δε το βρίσκω... Ξέρετε πότε χάνεις το φοιτητικό όταν τελειώσουν οι σπουδές; Κόβεται αυτόματα μόλις λήξει το πάσο;
  21. Καλημέρα. Ποια είναι η τελευταία μέρα/ώρα που μπορεί να αγοραστεί το 60+60; Αν κατάλαβα καλά ξεκινάει Δευτέρα κάποια στιγμή οπότε, Κυριακή βράδυ;
  22. Δηλαδή θες να πεις πως αν εγώ ξέρω τον αριθμό σου, μπορώ να σε γράψω στην υπηρεσία τόσο απλά;
  23. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Εγώ δεν έστειλα το μήνυμα STOP πρώτον γιατί δεν έχω χρεωθεί κάτι οπότε σκέφτηκα πως είναι μήνυμα παγίδα ίσα ίσα για να απαντήσω στοπ και δεύτερον γιατί δε θέλω να χρεωθώ ούτε καν το μήνυμα στοπ για κάτι στο οποίο σίγουρα δε γράφτηκα. Για το μπλοκάρισμα, όπως είπα δε ξέρω τον τρόπο που δουλεύει. Αν δλδ με κάποιο τρόπο έκανε bounce πιθανόν να μη σε χρέωνε. Αλλά αν απλά τα κρύβει, δώρον-άδωρον. Δεν είπα ότι έχω αποδείξεις. Είπα ότι υποψιάζομαι. Επίσης, για να μην υπάρξει σύγχυση, το blog post του 2012 ΔΕΝ υποψιάζεται συμφωνία της o2 με ΥΠΠ. Λέει πως η Ο2 αποκάλυπτε τον αριθμό σε όλες τις σελίδες που επισκέπτονταν κάποιος. Αυτό για τις συμφωνίες το έγραφε κάποιος σε ένα σχόλιο σε αυτό το blog post. Και έτσι, επειδή δεν έδωσα πουθενά τον αριθμό μου, μου μπήκε η υποψία ότι η Wind συνεργάζεται με κάποιες από τις σελίδες που επισκέφτηκα την ώρα που μου ήρθε το μήνυμα. Το κακό είναι πως εκείνη την ώρα έψαχνα με το google και μπαινόβγαινα σε πολλές σελίδες οπότε δεν έχω ιδέα ποια από όλες μπορεί να ήταν.
  24. Συστημικά μπορεί και να εννοούν ότι μπαίνοντας στο ίντερνετ μέσω κινητού δικτύου (3/4G/κτλ) η wind να δίνει τον αριθμό σου μέσω ενός http header όπως περιγράφεται εδώ. Εγώ δοκίμασα αυτό το εργαλείο και φαίνεται πως η Wind δε δίνει τον αριθμό μας σε όλους. Όπως αναφέρει κάποιος σε σχόλιο πιο κάτω είναι πιθανό όμως να έχει συμφωνία η wind με συγκεκριμένες εταιρείες οπότε να δίνει τον αριθμό σου μόνο στις δικές τους σελίδες. Το υποψιάζομαι αυτό γιατί έλαβα μήνυμα πως γράφτηκα σε υπηρεσία DIMOCO (χωρίς φυσικά να έχω κάνει κάποια εγγραφή) την ώρα που χρησιμοποιούσα ίντερνετ μέσω 4G. Όπως λέω, είναι υποψία και θα μπορούσε απλώς να είναι σύμπτωση και να έτυχε εκείνη την ώρα να με "γράψουν" στην """υπηρεσία""" τους με άλλο τρόπο. Στο δια ταύτα, προς το παρόν δε χρεώθηκα κάτι. Ίσως γιατί έχω μόνο 1 ευρώ υπόλοιπο στην κάρτα οπότε δε φτάνει. Αλλά φοβάμαι πως αν βάλω κάρτα θα μου τα φάει. Έκανα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και έγραψα στη Wind. Επίσης μπλόκαρα όλους τους αριθμούς της DIMOCO (λίστα εδώ) μέσω κινητού. Έκανα μια νέα επαφή, της πρόσθεσα όλα τα νούμερα και την μπλόκαρα. Το έχει δοκιμάσει κανείς σε iOS; Δουλεύει; Δε ξέρω πως δουλεύει το μπλοκάρισμα. Γιατί για παράδειγμα, αν τα μηνύματα έρχονται κανονικά στη συσκευή και σβήνονται αυτόματα χωρίς να μου εμφανιστούν τότε μάλλον θα υπάρχει χρέωση.
×
×
  • Create New...