Jump to content

vasel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    255
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasel

  1. Αυτή την ρύθμιση της αναμονής κλήσεων την έχω ενεργή. Κάποιες φορές όταν με καλούν και μιλάω μου βγάζει επιλογή τερματισμός υφιστάμενης κλήσης κλπ . τις περισσότερες φορές όμως όταν μιλάω αντί να τους λέει κατειλημμένο δείχνει ότι δεν το σηκώνω και είναι εκνευριστικό. Εκτός και αν πρέπει να την κλείσω την αναμονή κλήσεων.
  2. παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος του s20FE snap από το Μάιο. Μία ερώτηση : όταν με καλούν και μιλάω ήδη δεν τους βγάζει το σήμα του κατειλημμένου που καταλαβαίνεις ότι μιλάει η γραμμή αλλά δείχνει ότι δεν το σηκώνω . Μήπως γνωρίζετε που βρίσκεται η σχετική ρύθμιση ? ευχαριστώ.
  3. Πήρα τηλέφωνο μου το επιβεβαίωσαν . Σε ευχαριστώ.
  4. Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω για δώρο. ( έχω το S20FE) Μήπως το έχει αγοράσει κανείς από το netmobile ( bestprice) να μας πει αν είναι όντως το ευρωπαϊκό μοντέλο γιατί στο website δεν έχει τον ακριβή αριθμό μοντέλου. Σας ευχαριστώ.
  5. Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το κινητό και δεν το εχω ακόμη σετάρει και θέλω άμεσα να πάρω θήκη και τζαμάκι. Καταρχάς εάν γνωρίζει κανείς αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25102916/Samsung-Silicone-Cover-Navy-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Galaxy-S20-FE.html είναι σαν λάστιχο ?γιατί φοβάμαι αν την καθαρίζω με πανάκι με οινόπνευμα θα χαλάσει. Επίσης αυτή πάλι διαφέρει σε μέγεθος από την nilkin super frosted ? https://www.skroutz.gr/s/25145154/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S20-FE.html Για τζαμάκι προτείνετε full face μόνο ?το απλό δεν προστατεύει επαρκώς? Επίσης επειδή δεν το έχω πολύ με την τοποθέτηση tempered glass μήπως γνωρίζεται ( και με pm ) κανένα μαγαζί στο κέντρο με ποιοτικές θήκες για το s20 FE για να την τοποθετήσει . Σας ευχαριστώ.
  6. vasel

    OnePlus 8T

    Εννοείται πως έχουμε ελεύθερη αγορά . Απλά ρωτάω μήπως τα παιδιά που παρακολουθούν τις τιμές από τα προηγούμενα μοντέλα έχουν κάποια εκτίμηση ή ενημέρωση σχετικά με ενδεχόμενη μείωση της τιμής και από τα γνωστά καταστήματα με αφορμή την μείωση της μαμάς oneplus εξαιτίας του oneplus 9 αν και περίμενα το Πάσχα να γίνει κάτι .
  7. vasel

    OnePlus 8T

    καλημέρα και χρόνια πολλά. Σκεφτόμουν την αγορά του 8Τ απο κάποια μεγάλη αλυσίδα κυρίως για αποφορολόγηση και 2ετη εγγύηση στην Ελλάδα. Αλλά βλέπω ότι όλοι οι μεγάλοι το έχουν 679 ακατέβατο παρότι βγήκε το 9 και ενώ η ίδια η oneplus το έχει σε προσφορά 500!! πως γίνεται ?
  8. παιδιά καλησπέρα. Μήπως είχε κανείς πριν το Oneplus 8T να πει κάποια γνώμη σε σχέση με το S20FE γιατί είμαι ανάμεσα σαυτά τα δυο.
  9. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
  10. Γενικά στην αγορά βλέπω υπάρχει μια έλλειψή στο μοντέλο 5G
  11. και δεν έχω βρει να κυκλοφορεί Ελλάδα FE 5G με 8 γιγα
  12. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλανε μόνο 6γιγα RAM όταν πχ το oneplus 6 είχε 8/128. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  13. Απο ποιότητα κατασκευής ? κολλήματα ,κλήσεις ,σύνδεση wifi , θερμοκρασίες ολα ΟΚ ?
  14. Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας για να επιλέξω ένα από τα δυο. Από αυτά που έχω διαβάσει: Το samsung υπερτερεί λίγο σε οθόνη στην κύρια κάμερα ,χάνει στην μπροστινή , καλύτερο βίντεο, από μπαταρία πρέπει να είναι στα ίδια επίπεδα ,ένα θεματάκι που είχε με το touch της οθόνης λογικά έχει διορθωθεί με update , δέχεται SD κάρτα ,ενημερώσεις 3 χρόνια , εγγύηση Samsung ( smartec) ακόμη και αν το αγοράσεις από skroutz . To oneplus λίγο πιο smooth και ταχύτερο λόγω oxygen OS , 8 γίγα RAM έναντι 6 του Samsung ( εντύπωση μου πιο future proof) , δεν έχω διαβάσει προβλήματα σε κλήσεις και σύνδεση Wifi , 5G όπως και το Samsung . Εγγύηση 2 ετη μόνο άμα αγοραστεί από γνωστές αλυσίδες ενώ από skroutz ( 2 ετη εγγύηση μαγαζιού… ή 1 ετος oneplus όπως από Κίνα.) Κάμερες όχι τόσο καλές όσο του Samsung αλλά με gcam βελτιώνεται λένε κάπως η κατάσταση. Προτεραιότητα δίνω στην αξιοπιστία ,futureproof γιατί δεν αλλάζω εύκολα συσκευή, κλήσεις ,σήμα ,σύνδεση σε Wifi ,Bluetooth,υποστήριξη και μετά στις κάμερες ( ένα αξιοπρεπές επίπεδο). Σας ευχαριστώ.
  15. vasel

    OnePlus 7T

    Φίλε καλοδούλευτο ! Εαν επιτρέπεται από που το αγόρασες 410?
  16. Παιδιά από όσους το έχουν τελικά η κυρτή οθόνη δυσκολεύει στην καθημερινή χρήση ( κατά λάθος πατήματα κλπ) ? γιατί είμαι ανάμεσα στο 8 και στο 7Τ . Ευχαριστώ
  17. vasel

    OnePlus 7T

    Παιδιά καλησπέρα. Μπορούμε να αγοράσουμε το 7t από ευρωπαϊκό amazon χωρίς ΦΠΑ ( 24%) μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας ? Μπορεί αυτό να γίνει και για αγορά από το επίσημο Site http://www.oneplus.com ?
  18. Φίλε Kogos , τελικά εγκαταστάθηκε η havoc …..και έχω android 10 sto Note 3 σαν να έχω καινούργιο τηλέφωνο!! Μόλις εγκαταστάθηκαν τα opengapps μου έβγαλε να κάνω system reboot προχώρησα . Μου έβγαλε να εγκαταστήσει το official twrp του είπα όχι και μετά άνοιξα το Note .. Βέβαια δεν υπολόγισα κάποια πράγματα που είχα συνηθίσει και θεωρούσα δεδομένα. Πχ η θήκη που έχω πάντα είναι s-view η οποία δεν δουλεύει τώρα .Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Κάποιες εφαρμογές που είχε από την stock rom δεν υπάρχουν ( Snote ,Action Memo , S planner etc) ειδικά για το ActionMemo αυτό θα μου λείψει. Και κάποιες άλλες ( evernote etc) θέλουν κατέβασμα. Όταν το βάζεις στην εξοικονόμηση ενέργειας σου βγάζει υποχρεωτικά μαύρο φόντο? Επίσης παίζει το face unlock που λέει? Η βλακεία μου ήταν ότι πήρα backup μέσω Smart Switch το οποίο δεν αναγνωρίζει πλέον το Note 3 !!! Βέβαια μπορώ να πάρω τα αρχεία από τον Υπολογιστή. Γενικά με αυτόν τον τρόπο περνάμε τις custom ROMs σε rootless κινητά? Χρειάζεται λίγο χρόνο για να το φέρω στα μέτρα μου αλλά η havoc φαίνεται ΟΚ. Θα την δουλέψω λίγο και θα γράψω εντυπώσεις. Ελπίζω να μην σε κούρασα σε ευχαριστώ για τις οδηγίες σου και φυσικά όλα τα παιδιά ( King )που μας ενημερώνουν ακόμη γιαυτό το απίστευτο κινητό .
  19. Παιδιά τσέκαρα τις προτάσεις σας. Το realme δεν το πολυβλέπω λόγω λογισμικού Είμαι ανάμεσα στο Note 8 και στο Α30s με ένα τσικ υπερ του Note …ευπρόσδεκτη κάθε άλλη πρόταση ή γνώμη ειδικά από κατέχοντες.
  20. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε: 120- 150 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε: γύρω στις 6’’ 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα ή Ευρώπη, μας αρκεί εγγύηση καταστήματος. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα): Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Καλά θα ήταν να υπάρχει Ραδιόφωνο αν όχι δεν πειράζει . 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασάρισμα; Ελληνικό μενού. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono: Το καλύτερο για τα χρήματα 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία: Ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, από gaming μας ενδιαφέρει αλλα όχι βαριά παιχνίδια. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή: Είναι η πρώτη συσκευή για μαθήτρια που θα πάει Γυμνάσιο Δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο SAR της συσκευής οπότε όσο πιο χαμηλό γίνεται σαυτο το μπατζετ . Γενικά ότι πιο αξιόπιστο και απροβλημάτιστο VFM γιαυτή την ηλικία και για το εύρος τιμής . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  21. Φίλε σε υπερευχαριστώ για τις διευκρινήσεις . Θα τις μελετήσω και θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα αφού πάρω backup από όλα στο κινητό . Μήπως πρέπει πριν ξεκινήσω την διαδικασία να βάλω το Note σε developer mode και να ενεργοποιήσω το Enable OEM ή το USB debagging που διάβασα ?
  22. Παιδιά καλησπέρα. Αν και προσπάθησα πέρυσι να περάσω ROM μετά και τις συμβουλές του φίλου King τελικά φοβήθηκα και δεν το έκανα μιας και δεν έχω ξανασχοληθεί ούτε έχω κάνει root την συσκευή . Τώρα που είδα και το βίντεο στο link που ανέβασε ο φίλος Kogos ξεθάρεψα κάπως και λέω να προχωρήσω. Θα ήθελα την βοήθεια σας για το αν κατάλαβα σωστά την διαδικασία γιατί κάποια πράγματα θεωρούνται αυτονόητα σε όσους τα γνωρίζουν και τα έχουν κάνει πολλές φορές. Λοιπόν : Κατεβάζω odin sto PC Κατεβάζω το κατάλληλο TWRP File στο PC κατεβάζω στο κινητό το opengapss ( ARM, 10, PICO) και την ROM havoc σε εξωτερική κάρτα κατά προτίμηση Εγκαθιστώ odin στο PC Συνδέω το Νότε στο PC και μέσα από το odin επιλέγω το AP και επιλέγω το TWRP File και αυτό εγκαθίσταται στο Note . Μέσα από το Note ανοίγω το recovery που εγκατέστησα και κάνω wipe τα ακόλουθα προσέχοντας να μην σβήσω την internal storage : Davlic , system, data και cache Μετά από το recovery πάλι κάνω install την havoc. Στη συνέχεια κάνω install τα gapps και τέλος έχω την havoc 10 στο Note 3 ? Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Να προσέξω κάτι Πχ να βάλω το magisk , κλπ Σας ευχαριστώ.
  23. vasel

    OnePlus 6

    Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποια πρόταση για powerbank ελαφρύ για φίλο που μου παραπονιέται ότι του τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του OP6 ? Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...