Jump to content

vasel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    255
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vasel's Achievements

  1. Αυτή την ρύθμιση της αναμονής κλήσεων την έχω ενεργή. Κάποιες φορές όταν με καλούν και μιλάω μου βγάζει επιλογή τερματισμός υφιστάμενης κλήσης κλπ . τις περισσότερες φορές όμως όταν μιλάω αντί να τους λέει κατειλημμένο δείχνει ότι δεν το σηκώνω και είναι εκνευριστικό. Εκτός και αν πρέπει να την κλείσω την αναμονή κλήσεων.
  2. παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος του s20FE snap από το Μάιο. Μία ερώτηση : όταν με καλούν και μιλάω ήδη δεν τους βγάζει το σήμα του κατειλημμένου που καταλαβαίνεις ότι μιλάει η γραμμή αλλά δείχνει ότι δεν το σηκώνω . Μήπως γνωρίζετε που βρίσκεται η σχετική ρύθμιση ? ευχαριστώ.
  3. Πήρα τηλέφωνο μου το επιβεβαίωσαν . Σε ευχαριστώ.
  4. Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω για δώρο. ( έχω το S20FE) Μήπως το έχει αγοράσει κανείς από το netmobile ( bestprice) να μας πει αν είναι όντως το ευρωπαϊκό μοντέλο γιατί στο website δεν έχει τον ακριβή αριθμό μοντέλου. Σας ευχαριστώ.
  5. Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το κινητό και δεν το εχω ακόμη σετάρει και θέλω άμεσα να πάρω θήκη και τζαμάκι. Καταρχάς εάν γνωρίζει κανείς αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25102916/Samsung-Silicone-Cover-Navy-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Galaxy-S20-FE.html είναι σαν λάστιχο ?γιατί φοβάμαι αν την καθαρίζω με πανάκι με οινόπνευμα θα χαλάσει. Επίσης αυτή πάλι διαφέρει σε μέγεθος από την nilkin super frosted ? https://www.skroutz.gr/s/25145154/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S20-FE.html Για τζαμάκι προτείνετε full face μόνο ?το απλό δεν προστατεύει επαρκώς? Επίσης επειδή δεν το έχω πολύ με την τοποθέτηση tempered glass μήπως γνωρίζεται ( και με pm ) κανένα μαγαζί στο κέντρο με ποιοτικές θήκες για το s20 FE για να την τοποθετήσει . Σας ευχαριστώ.
  6. vasel

    OnePlus 8T

    Εννοείται πως έχουμε ελεύθερη αγορά . Απλά ρωτάω μήπως τα παιδιά που παρακολουθούν τις τιμές από τα προηγούμενα μοντέλα έχουν κάποια εκτίμηση ή ενημέρωση σχετικά με ενδεχόμενη μείωση της τιμής και από τα γνωστά καταστήματα με αφορμή την μείωση της μαμάς oneplus εξαιτίας του oneplus 9 αν και περίμενα το Πάσχα να γίνει κάτι .
  7. vasel

    OnePlus 8T

    καλημέρα και χρόνια πολλά. Σκεφτόμουν την αγορά του 8Τ απο κάποια μεγάλη αλυσίδα κυρίως για αποφορολόγηση και 2ετη εγγύηση στην Ελλάδα. Αλλά βλέπω ότι όλοι οι μεγάλοι το έχουν 679 ακατέβατο παρότι βγήκε το 9 και ενώ η ίδια η oneplus το έχει σε προσφορά 500!! πως γίνεται ?
  8. παιδιά καλησπέρα. Μήπως είχε κανείς πριν το Oneplus 8T να πει κάποια γνώμη σε σχέση με το S20FE γιατί είμαι ανάμεσα σαυτά τα δυο.
  9. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
  10. Γενικά στην αγορά βλέπω υπάρχει μια έλλειψή στο μοντέλο 5G
  11. και δεν έχω βρει να κυκλοφορεί Ελλάδα FE 5G με 8 γιγα
  12. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλανε μόνο 6γιγα RAM όταν πχ το oneplus 6 είχε 8/128. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  13. Απο ποιότητα κατασκευής ? κολλήματα ,κλήσεις ,σύνδεση wifi , θερμοκρασίες ολα ΟΚ ?
  14. Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας για να επιλέξω ένα από τα δυο. Από αυτά που έχω διαβάσει: Το samsung υπερτερεί λίγο σε οθόνη στην κύρια κάμερα ,χάνει στην μπροστινή , καλύτερο βίντεο, από μπαταρία πρέπει να είναι στα ίδια επίπεδα ,ένα θεματάκι που είχε με το touch της οθόνης λογικά έχει διορθωθεί με update , δέχεται SD κάρτα ,ενημερώσεις 3 χρόνια , εγγύηση Samsung ( smartec) ακόμη και αν το αγοράσεις από skroutz . To oneplus λίγο πιο smooth και ταχύτερο λόγω oxygen OS , 8 γίγα RAM έναντι 6 του Samsung ( εντύπωση μου πιο future proof) , δεν έχω διαβάσει προβλήματα σε κλήσεις και σύνδεση Wifi , 5G όπως και το Samsung . Εγγύηση 2 ετη μόνο άμα αγοραστεί από γνωστές αλυσίδες ενώ από skroutz ( 2 ετη εγγύηση μαγαζιού… ή 1 ετος oneplus όπως από Κίνα.) Κάμερες όχι τόσο καλές όσο του Samsung αλλά με gcam βελτιώνεται λένε κάπως η κατάσταση. Προτεραιότητα δίνω στην αξιοπιστία ,futureproof γιατί δεν αλλάζω εύκολα συσκευή, κλήσεις ,σήμα ,σύνδεση σε Wifi ,Bluetooth,υποστήριξη και μετά στις κάμερες ( ένα αξιοπρεπές επίπεδο). Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...