Jump to content

makis1968

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makis1968

  1. Καλημέρα παιδιά, Έκανα το λάθος και αναβάθμισα από το επίσημο site της Sony το Xperia Mini (st15i) της γυναίκας μου.Όμως το νέο λειτουργικό δεν της άρεσε καθόλου και έχω γκρίνιες.Η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο.Τα δύο βασικότερα προβλήματα είναι : 1.Στον dialer δεν υπάρχει πλέον ξεχωριστή οθόνη με τις πρόσφατες κλήσεις.Εμφανίζονται μαζί οι πρόσφατες και το πληκτρολόγιο , το οποίο ναι μεν κατεβαίνει κάτω αλλά δεν εξαφανίζεται τελείως.Αυτό σε συνδυασμό με τη μικρή οθόνη κάνουν την αναζήτηση των πρόσφατων κλήσεων δύσκολη. 2.Η φωτεινότητα της οθόνης ακόμα και στο τέρμα φωτεινό είναι πιο σκοτεινή με χειρότερο κοντράστ. Εκείνο που θέλω να κάνω είναι μια επιστροφή στο αρχικό λειτουργικό. Υποθέτω ότι κάπου υπάρχουν οδηγίες αλλά επειδή δεν έχω κουράγιο να ψάξω όλες τις σελίδες , παρακαλώ για μια βοήθεια...
  2. Τελικά αφού δεν μπορούσα να το παγώσω όπως μου πρότεινε ο isolove αφού δεν έχω το Titanium Pro προχώρησα στην αναβάθμιση.Έγινε αυτό που ανέφερε και ο kotetsi. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα χωρίς να χαθεί τίποτε από τα δεδομένα μου και χωρίς να χάσω το root. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :up:
  3. Καλημέρα παιδιά , μια ερώτηση έχω. Όταν πήρα το Ray είχε πάνω την .069.Κάποια στιγμή το αναβάθμισα σε ICS .587 αλλά απογοητεύτηκα και γύρισα με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ σε GB .042 + root. Από τότε μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση σε .062 OTA. Ρωτάω λοιπόν : να την κάνω ή όχι ? Τι διαφορές θα δω ? Το root θα το χάσω ? Backup χρειάζεται ? Γνωρίζω ότι το θέμα έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά τα συμπεράσματα δεν ήταν τόσο καθαρά ώστε να αποφασίσω.
  4. Εγώ αγόρασα αυτή.Έψαχνα μια θήκη κυρίως για να μη μου γλιστράει.Έχει λαστιχένια υφή αγκαλιάζει ''γάντι'' το κινητό και έχει και δώρο προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη.Μια χαρά !
  5. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη του myphone ότι τη Πέμπτη 16/8/12 μού έκλεψαν από την Έδεσσα το κινητό μου Motorola Defy.:( Το ΙΜΕΙ της συσκευής είναι : 35471704183814 . Αν οι διαχειριστές θεωρούν ότι το post είναι σε λάθος νήμα παρακαλώ να το διορθώσουν.
  6. Καλησπέρα παιδιά. Μόλις εχτές απόκτησα κι εγώ το Ray. Δυστυχώς ο λόγος που το πήρα είναι γιατί μου έκλεψαν το προηγούμενο κινητό μου Motorola Defy από το οποίο ήμουν πολύ ευχαριστημένος :( Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πω κάποιες εντυπώσεις έχω όμως ένα πρόβλημα : Το κινητό μού γλυστράει από τα χέρια.Το Defy είχε πίσω καπάκι με κάποια λαστιχένια επίστρωση και δε γλυστρούσε καθόλου οπότε τώρα με το Ray έχω πρόβλημα. Αυτές οι θήκες από σιλικόνη ή gel που υπάρχουν στο ebay τι λένε ? Έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του ?
  7. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση !!!:)
  8. Μετά από μία περίπου ώρα άκαρπης αναζήτησης , θέτω το ερώτημα : Θέλω να αντικαταστήσω την sd card με μία μεγαλύτερη (8Gb). Κάνω απλά copy - paste τα δεδομένα της πρώτης κάρτας ή υπάρχει κάποια διαφορετική διαδικασία.Κι αν υπάρχει ποια είναι ;
  9. Σωστά ! Μόνον που στα ''συμβατικά'' τηλέφωνα (τουλάχιστον στα 3-4 SE που έχουν περάσει από τα χέρια μου) όταν ενεργοποιείς αυτή την επιλογή , τότε μπορείς να γράψεις μόνο κεφαλαία.Φαντάστηκα ότι στα smartphones τα πράγματα θα είναι διαφορετικά...:(
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά είχες δίκιο , το go sms (pro έκδοση είχα κατεβάσει έτσι κι αλλιώς) είναι εξαιρετικό προγραμματάκι.Απλά εγώ δε το είχα ψάξει καθόλου.Έκανα τις ρυθμίσεις που μου πρότεινες και όντως δουλεύει .... εν μέρει. Τι εννοώ : εγώ γράφω με μικρά και αυτό τα στέλνει κεφαλαία !!!Πάντως ο παραλήπτης το διαβάζει πλέον άνετα.:)
  11. Ευχαριστώ για τα ''φώτα σου''. Εγκατέστησα το go sms και το HTC IME. Με το πρώτο δεν ενθουσιάστηκα.Δεν έχει και αναφορά παράδοσης (ή δε τη βρήκα εγώ) σε αντίθεση με το προεγκατεστημένο που έχει. Το HTC IME είναι πολύ ωραίο πληκτρολόγιο.Έχει και πρόβλεψη κειμένου , μια χαρά.Όμως το πρόβλημα δε λύθηκε.Γράφοντας Ελληνικά μικρά , τα φωνήεντα που τονίζονται εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στο παραλήπτη.Και επίσης ενώ εγώ στέλνω μικρά , στο παραλήπτη εμφανίζονται κεφαλαία.Γράφω για παράδειγμα Γιώργος και εμφανίζεται ''ΓΙ ΡΓΟΣ''. Μήπως παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις της γλώσσας ;
  12. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Defy εδώ και ένα μήνα περίπου.Το αγόρασα από αγγελία 220€ σε κατάσταση καινούργιου με απόδειξη αγοράς από WIND. Το κινητό μου έχει πάνω : Android 2.2.2 Έκδοση συστήματος : Moto_version.34.177.5.MB525.retail.en.ND Έκδοση βασικού φάσματος : EPU93_U_0059.01 Έκδοση Kernel : 2,6,32,9-ga28fcc4 fdc376@zch68lnxdroid12#1 Έκδοση BPflex : UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.OR Έκδοση APflex : GAS_EMEA_USAJRDNFROYORTNORD_P003 Αριθμός έκδοσης : JOREM_U3_3.4.2_177-5 Επειδή δεν κατέχω και πολλά , μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; Να πω ότι το κινητό δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα , η μπαταρία του με πάει 4-5 μέρες με επιλεγμένη την εξοικονόμηση ενέργειας και με μικρή καθημερινή χρήση. Επίσης έχω ένα θέμα με τα SMS : Έχω κατεβάσει το multiLing για Ελληνικούς χαρακτήρες , αλλά όταν στέλνω SMS δεν εμφανίζονται στους παραλήπτες τα τονισμένα γράμματα (αυτά που έχουν τόνο - όχι τα bold). Συγνώμη για το μακροσκελές αλλά σαν πρώτο μήνυμα.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
  13. Καλησπέρα παιδιά, Για αυτούς που ρωτάνε για τη μαύρη πρόσοψη έχω να πω ότι εγώ την έχω πάρει πριν τις γιορτές από το ebay. Δυστυχώς η εφαρμογή της είναι τόσο κακή που την έβγαλα αμέσως. Συγκεκριμένα το κάτω τμήμα πρέπει να ήταν στραβωμένο με αποτέλεσμα να μην κουμπώνει καλά με το επάνω.Στο τέλος από την πολύ πίεση κατάφερα και έσπασα και το ένα δοντάκι από τα δύο που έχει κάτω-κάτω στη πλευρά του πληκτρολογίου και ... ησύχασα. Δε ξέρω αν εγώ ήμουν ο γκαντέμης ή έτσι είναι όλα. Πάντως έχω να παρατηρήσω τα εξής : > Η συσκευασία περιείχε μια πολύ βολική θήκη από διάφανο σκληρό πλαστικό. > Περιείχε επίσης ένα screen protector που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και φυσικά κάποια εργαλεία για την αλλαγή. > Η ποιότητα των υλικών δεν φαίνεται να υστερεί σε σχέση με την αρχική πρόσοψη. Λείπουν βέβαια τα Ελληνικά , αλλά μπορώ να πω ότι το χρώμα του κεντρικού κουμπιού είναι πιο εντυπωσιακό από το αυθεντικό - γενικά τα ασημί τμήματα είναι πιο γυαλιστερά. Και μια ερώτηση τώρα : Όταν έχω ενεργοποιημένο το Τ9 δε μου λειτουργεί η επιλογή για το πρώτο γράμμα κεφαλαίο.Υπάρχει σαν επιλογή γραφής , αλλά όταν ξεκινάω να γράψω , αλλάζει από μόνο του σε μικρά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση ;
  14. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Εγκατέστησα την trial έκδοση του best blacklist από την ιστοσελίδα της εταιρίας.Χρησιμοποιώ την επιλογή whitelist . η οποία λειτουργεί μεν κανονικά , αλλά εμφανίζεται μόνιμα στην αρχική οθόνη του κινητού το μικρό εικονίδιο του προγράμματος , άσχετα αν αυτό είναι ενεργοποιημένο ή όχι , με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.:(:( Επίσης ένα άλλο πρόβλημα εντόπισα στις επαφές : Αν κάποιο νούμερο το αποθηκεύσω χωρίς το πρόθεμα της Ελλάδας , τότε δεν το αναγνωρίζει σαν επαφή όταν με καλεί.Δεν ξέρω αν ισχύει και το αντίστροφο.
  15. Καλημέρα φίλοι μου.Εδώ και μερικές μέρες symbiώνω κι εγώ με το Ε52.Είναι η πρώτη μου επαφή με ΝΟΚΙΑ αλλά και με smart phone οπότε χρειάζομαι αρκετή μελέτη. Το κινητό το αναβάθμισα από την πρώτη μέρα , αφού μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή Nokia Pc Suite μου έβγαλε μήνυμα για νέα έκδοση λογισμικού. Προβλήματα σαν αυτά που περιγράφονται σε αυτό το θέμα δεν έχω , αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς. Εκείνο που με χαλάει είναι η θέση των κουμπιών αποδοχής και απόρριψης κλήσης , την οποία βρίσκω εντελώς άβολη. Θεωρώντας ότι είναι οι πιο σημαντικές λειτουργίες , νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι στη θέση των home & delete. Και κάτι άλλο : Στα δύο προηγούμενα SE κινητά μου , υπήρχε η επιλογή αποδοχής κλήσεων από λίστα , μια λειτουργία που με βόλευε πάρα πολύ σε ώρες που δεν ήθελα να με ενοχλούν άσχετοι. Κάτι τέτοιο δεν βλέπω να υπάρχει στο Ε52.Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία εφαρμογή γι΄αυτό ; Σόρρυ για το μακροσκελές του πρώτου μου μηνύματος.
×
×
  • Create New...