Jump to content

kyprianou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    539
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kyprianou

  • Ημ. Γέννησης 21/06/1985

kyprianou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kyprianou

    Huawei P20 Lite

    Γεια σας, θα ήθελα να μου πείτε γενικά την άποψη σας για το κινητό P20 Lite απο χρήστες που το έχουν και το χρησιμοποιούν κάποιο καιρό. Κυρίως με ενδιαφέρει η μπαταρία, κάμερες, οθόνη, γρηγοράδα σαν κινητό(να μην κολλάει), Πόσο μειώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας απο τον καιρό που το έχετε στην κατοχή σας. Η χρήση που θα του κάνω(αφού η εμπειρία της καθημερινότητας μου έδειξε) είναι: Google search,sites,pdf, αρκετό facebook, αρκετό youtube, και χρήση του GPS με εφαρμογές. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Υ.Γ. Το επιλέγω για την τιμή του, το μέγεθος του και απο σχόλια γενικότερα για την εταιρεία αν και για πολλά χρόνια έπαιρνα SONY (τώρα έχω sony xperia z5 compact και μάλλον πάει για να αποδημήσει εις Κύριον)
  2. Έχετε κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα εδώ ? Ευχαριστώ
  3. Νομίζω κάνε του κάθε 1 εβδομάδα γιατί μετά αρχίζει και τρώει μπαταρία. Το λέει και μέσα στο κινητό κάπου, σαν συμβουλή.
  4. Έβαλα την 6.0.1 τώρα και το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι απλό, που να μου κάνει αυτήν την δουλειά ? Ευχαριστώ
  5. και εγώ 6.0 έχω. Η 6.0.1 έρχετε αυτόματα ?
  6. Ξέρει κάποιος να πει κάτι πάνω σε αυτό ?
  7. Γειά σας, μου συμβαίνει ένα πρόβληματάκι στο κινητό. Το βάζω στο 'Μην Ενοχλείτε'' και όταν έρθει ένα μύνημα ή μια κλήση, απενεργοποιήτε το μην ενοχλείτε. Το βάζω χωρίς χρονικό όριο. Νομίζω γίνετε το ίδιο με όταν το βάλω μόνο στην δόνηση(χαμηλώνω εντελώς τον ήχο). Το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα ? Υπάρχει κάποια λύση ? Γιατί χρησιμοποιώ πολύ συχνά το αθόρυβο και το μην ενοχλείτε. Ευχαριστώ
  8. Γειά σας. Έχω το Z5 compact με Marshmallow και θέλω να χρησιμοποιήσω πρόγραμμα που να βρίσκει κωδικούς WiFi. Δεν μου εμφανίζει τα δίκτυα στην λίστα. Ξέρετε γιατί γίνετε αυτό και πως διορθώνεται ? Είναι μια χαρά το κινητό και κανονικά χωρίς προγράμματα κτλ βρίσκει και ενώνεται κανονικά στα δίκτυα.
  9. Ωραία. Απλα να ξέρω αν το έχουν και αλλοι. Μικρο το κακο. Οσο για τα αλλα που λετε εμενα ζεσταίνεται λιγο σε εγκαταστάσεις. Κατα τα αλλα μια χαρα. Περιμενω θήκη orzly και tempered glass orzly.
  10. Γειά σας. Έχετε παρατηρήσει εσείς αν στην λειτουργία φακού του φλας να μην έχει σταθερή ένταση φωτεινότητας ? Γιατί εμένα έτσι κάνει. Είμαι νέος κάτοχος. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι μια χαρά.
  11. Γειά σας, θέλω να ρωτήσω αν έχει βγάλει προβλήματα αυτό το κινητο (z5 compact ) , αν αξίζει η αγορά του, αν η μπαταρία του διαρκεί ικανοποιητικά με καλή χρήση και αν ανταποκρίνετε καλά όταν δουλεύεις browser, pdf , viber , facebook ταυτόχρονα. Και γενικά την αποψή σας. Ευχαριστώ. Δεν θα το πάρω τώρα αλλά πιο μετά προς το καλοκαίρι.
  12. Πώς μπορώ να μετατρέψω το πληκτρολόγιο απο QWERTY σε 3χ4 ? Ευχαριστώ
  13. Γειά σας, βγήκε κάποιο fix για το λεντ που όποτε θέλει δουλεύει ? Ευχαριστώ
  14. kyprianou

    Sony Xperia M2

    Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε γενικά την γνώμη σας για το κινητό. Αν βγήκε καλή σαν συσκευή! Δηλαδή οθόνη, μπαταρία, αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα, πόσο πάει η μπαταρία αν το δουλεύεις έξω στον ήλιο(μεγάλη φωτεινότητα) κτλ. Γενικά τι παίζει. Ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...