Jump to content

grego_z

Members
  • Δημοσιεύσεις

    293
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by grego_z

  1. Επιτέλους άρχισαν πάλι οι διαγωνισμοί!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!
  2. Απίστευτο δώρο... Καλή επιτυχία σε όλους!!!
  3. Ναι, 2 χρόνια έχει!!! :D
  4. Thanks για τις απαντήσεις!!! Τόσο καιρό νόμιζα ότι οι recent εφαρμογές είναι αυτές που έτρεχαν στο παρασκήνιο... :P :D :D
  5. Καλημέρα παιδιά!! Σήμερα το πρωί που ξύπνησα το Nexus μου είχε ανεβάσει θερμοκρασία και είχε καταναλώσει αρκετή μπαταρία (standby) σε σχέση με άλλες βραδιές... Το απενεργοποίησα και μετά από 5 λεπτά το άνοιξα πάλι και παρατήρησα ότι μερικές εφαρμογές είχαν παραμείνει ανοιχτές στο παρασκήνιο ακόμα και μετά την επανεκίνηση...!!!! Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό??? Δεν θα έπρεπε να τερματίζουν όλες οι εφαρμογές κατά τον τερματισμό του τηλεφώνου??? :worry::worry::worry:
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Είμαι περίπου 10 μέρες με Android 5.1 (LMY47l) ΟΤΑ χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων. Από την αναβάθμιση και μετά παρατήρησα ότι 1. μου χάνει πολλές φορές τη σύνδεση με το wifi (στο ίδιο wifi πριν δεν είχα ποτέ πρόβλημα) 2. συχνά μου ζητάει στα καλά καθούμενα να βάλω PIN (δηλαδή δεν έχω τηλέφωνο αν δεν το πάρω νωρίς χαμπάρι). Σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά ρυθμίσεων και να το στήσω από την αρχή μήπως και στρώσει... Έχετε κάποια άλλη ιδέα-πρόταση του τι μπορεί να φταίει για να αποφύγω την τόση φασαρία??? EDIT: Τελικά δεν άντεξα και χθες έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έστησα το Nexus μου από το 0 σαν να ήταν καινούριο. Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει να συνεχίζεται το πρόβλημα, αλλά μόνο ο καιρός θα δείξει (είναι νωρίς ακόμα). Αν ξαναπαρουσιάσει τα ίδια συμπτώματα θα ενημερώσω. :)
  7. Με ανοιχτά πάντα δεδομένα πηγαίνεις Ρυθμίσεις --> Περισσότερα --> Tethering & portable hotspot και ενεργοποιείς το Portable Wi-Fi hotspot. Έπειτα ανοίγεις το wi-fi σε κάποια άλλη συσκευή, βρίσκεις το όνομα του κινητού σου (φαίνεται στο Set up Wi-Fi hotspot όπου και ορίζεις κωδικό 8ψήφιο και συνδέεσαι). Έχω το μενού στα αγγλικά και μπορεί να είναι λίιιγο διαφορετική η μετάφραση στα ελληνικά. :D:D
  8. Καλορίζικο σε όποιον το κερδίσει!!!!
  9. Aπίστευτο!!! Καλή τύχη σε όλους και περισσότερο σε εμένα!!!! :P :D
  10. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!!! Καλή επιτυχία!!!!!
  11. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή τύχη σε όλους!!!
  12. Αυτό και αν είναι το τέλειο δώρο Χριστουγέννων!!!! Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!!!!
  13. Κανένα θέμα με το tethering από εμένα. Δοκίμασα με 3 διαφορετικές συσκευές και όλα καλά! Πάροχος: CYTA mobile
  14. Τέλειο!! Καλή τύχη σε όλους μας και καλά Χριστούγεννα!!
  15. Απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο . . . ! ! ! ! Καλή μας επιτυχία!!!!
  16. Είναι προεγκατεστημένο στο lollipop αν δεν κάνω λάθος... Ο φίλος είπε να το ΑΠεγκαταστήσουμε. Όχι να το εγκαταστήσουμε. ;)
  17. Επέστρεψα και εγώ! Μετά από 4-5 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μέρες με το Android 5.0 στο Nexus 5 μου έχω να πω τα εξής: - Έκανα αναβάθμιση με ΟΤΑ. - ΔΕΝ έκανα (ακόμα) factory reset μετά την αναβάθμιση γιατί δεν έχει χρειαστεί. - ΌΛΑ δουλεύουν άψογα, εκτός από 1-2 εφαρμογές για τις οποίες περιμένω update από τους devs για συμβατότητα με το Lollipop. - Battery drain δεν υπάρχει. Ίσα ίσα που η μπαταρία μου κρατάει λίγο περισσότερο από πριν με ίδια χρήση. - Το Wi-Fi έχει καλύτερο/ισχυρότερο σήμα. Σε standard σημεία του σπιτιού (ίδιο router) που πριν είχα 1-2 γραμμές, τώρα είναι σχεδόν full. ΔΕΝ ξέρω αν είναι απλά εικονικό ή αν όντως πιάνει καλύτερα. - Κανένα πρόβλημα ή δυσκολία με το να ορίσω κάποιο mp3 ως ringtone. ΔΕΝ ξέρω αν είμαι τυχερός ή αν όλοι όσοι έχετε προβλήματα κάνετε κάτι λάθος. Ούτε ειδικός είμαι ούτε το παίζω έξυπνος, απλά απορώ... Καλή υπομονή και καλό ψάξιμο και όλα θα διορθωθούν. :)
×
×
  • Create New...