Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια απαντηστε μια στα γρηγορα. Γινεται οταν συνδεω το κινητο στο pc για να περασω αρχεια, να μην φορτιζει... χλωμο το βλεπω αλλα....
Sent from my iPhone 4S

Παιδια απαντηστε μια στα γρηγορα. Γινεται οταν συνδεω το κινητο στο pc για να περασω αρχεια, να μην φορτιζει... χλωμο το βλεπω αλλα....

Σε Ubuntu φόρτισε κατευθείαν, σε Windows έπρεπε πρώτα να συνδέσω σε Ovi Suite Mode, να εγκατασταθούν οι drivers και να το ξαναβάλω.

1 απορια και από εμένα,

θέλω να στείλω ταυτόχρονα 1 sms σε 2 νούμερα, πως περνάω το 2ο ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην φόρμα σύνταξης του μηνύματος θα πατήσεις κάτω το εικονίδιο της επαφής με το + και θα επιλέξεις τις επαφές που θέλεις να το στείλεις.

Στην φόρμα σύνταξης του μηνύματος θα πατήσεις κάτω το εικονίδιο της επαφής με το + και θα επιλέξεις τις επαφές που θέλεις να το στείλεις.

νούμερα που δεν τα εχω στις επαφές με ενδιαφέρει να στείλω , να τα γράφω εγώ δηλαδή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν θέλεις να στείλεις σε πολλά νούμερα πληκτρολογείς το πρώτο νούμερο, πατάς ελληνικό ερωτηματικό και κατευθείαν πληκτρολογείς το επόμενο. Μετά ξανά ερωτηματικό και συνεχίζεις.

Πχ

6977123456;6976123456;6978123456

Όχι, δεν γίνεται. Φορτίζει πάντα.

Στο δικό μου την πρώτη φορά φόρτιζε, προχθές πάλι ενώ τελείωνε από μπαταρία...τσούκ!

Παρεμπιπτόντως, πως γίνετε όταν θέλω να κάνω αναζήτηση στις επαφές να μην μου βγάζει και Αγγλικούς χαρακτήρες;

Έχει αρχίσει και μου την δίνει αυτό το πράγμα να μαντεύω ποιο γράμμα είναι Ελληνικό και ποιο Αγγλικό!

Επίσης ενώ αρχίζω να πληκτρολογώ έναν αριθμό, και από επάνω κάνει ταυτοποίηση, μόλις πληκτρολογήσω το πρόθεμα δεν συνεχίζει και εξαφανίζονται

οι επαφές που εμφάνιζε.

Πως ρυθμίζετε;

Edited by gel7
Racing because all other sports require one ball only!

Όχι, δεν γίνεται. Φορτίζει πάντα.

αυτό πειράζει σε κάτι; επηρρεάζεται η μπαταρία; Πραγματικά δε νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί. ίσα ίσα,αν χρησιμοποιείται το κινητό σας σαν modem βολεύει...:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα με τις μικρής διάρκειας αυτές φορτίσεις. Φυσικά και είναι απίστευτα χρήσιμο να φορτίζει μέσω usb. Με έχει σώσει αρκετές φορές.

Στο δικό μου την πρώτη φορά φόρτιζε, προχθές πάλι ενώ τελείωνε από μπαταρία...τσούκ!

Παρεμπιπτόντως, πως γίνετε όταν θέλω να κάνω αναζήτηση στις επαφές να μην μου βγάζει και Αγγλικούς χαρακτήρες;

Έχει αρχίσει και μου την δίνει αυτό το πράγμα να μαντεύω ποιο γράμμα είναι Ελληνικό και ποιο Αγγλικό!

Επίσης ενώ αρχίζω να πληκτρολογώ έναν αριθμό, και από επάνω κάνει ταυτοποίηση, μόλις πληκτρολογήσω το πρόθεμα δεν συνεχίζει και εξαφανίζονται

οι επαφές που εμφάνιζε.

Πως ρυθμίζετε;

Δεν γίνεται. Μπορείς όμως να βρεις μια επαφή με πολύ πιο εύκολο τρόπο, ανοίγεις τον dialer και πληκτρολογείς κανονικά ένα κομμάτι του ονόματος όπως θα έκανες με το T9. Από πάνω θα σου βγάλει τις επαφές που ταιριάζουν. Μόλις βρεις αυτή που θέλεις είτε την αγγίζεις για να την καλέσεις, είτε πηγαίνεις στην επαφή με παρατεταμένο άγγιγμα.

Παιδιά, μου συμβαίνει ένα πολύ παράξενο πράγμα. Από το απόγευμα, όποτε χρησιμοποιώ τη σύνταξη κειμένου με το πληκτρολόγιο Τ9, είτε στα Μηνύματα, είτε στον κειμενογράφο του X-plore, είτε στο QuickOffice, είτε στο ημερολόγιο, χρησιμοποιώντας πρόβλεψη κειμένου, αν γράψω γρήγορα, η εφαρμογή κλείνει, χωρίς να σώσει τίποτα... :(

Τι μπορεί να συμβαίνει; Καμία εφαρμογή που μπορεί να προκαλεί πρόβλημα; Είμαι για reset; :cry:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Mπορείτε να μου πείτε μια γενική γνώμη από αυτές τις 100 σελίδες για το Ν8; Λόγω έλλειψης χρόνου αδυνατώ να τις διαβάσω για να βγάλω συμπέρασμα. Αξίζει τα λεφτά του; Με προβληματίζει το symbian λειτουργικό!

Παιδιά, μου συμβαίνει ένα πολύ παράξενο πράγμα. Από το απόγευμα, όποτε χρησιμοποιώ τη σύνταξη κειμένου με το πληκτρολόγιο Τ9, είτε στα Μηνύματα, είτε στον κειμενογράφο του X-plore, είτε στο QuickOffice, είτε στο ημερολόγιο, χρησιμοποιώντας πρόβλεψη κειμένου, αν γράψω γρήγορα, η εφαρμογή κλείνει, χωρίς να σώσει τίποτα... :(

Τι μπορεί να συμβαίνει; Καμία εφαρμογή που μπορεί να προκαλεί πρόβλημα; Είμαι για reset; :cry:

μηπως επειδη γραφεις γρηγορα πατας καταλαθος το κουμπι εξοδου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου αγόρασα το πρωτο μου νοκια ν8 (μαυρο)το ειδε η κοπελα μου.. μέγα λαθος!κ αρνήθηκε βεβαια να μου το ξαναδωσει ...οπως ηταν φισικό:D οποτε αναγκάστικα κ πηγα σημερα στο multirama κ πηρα αλλο ενα κ για μενα.Σε (ασημί) αυτη τη φορα..πρωτες εντυπώσεις.φενεται λιγο ψευτικο σε σχεση με το μαυρο αλλα μετα απο λιγο το συνηθείζεις κ σου αρεσει πιο πολυ .Το μονο που με προβληματισε ειναι οτι σε μια φαση που ανοιξα την εκθεση δεν μου ανοιγε την πρωτη φωτογραφια εφαγε σκαλωμα πραγμα αγνωστο για μενα οσο ειχα την πρωτη συσκευη,επισης τραβηξα μια φωτο κ εφαγε ενα σκαλωμα κ μου την εβγαλε 2πλη..δηλαδει στα μισα πανω ολη την φωτο κ αντιστοιχα κ κατω ,κουλο αυτο.κ βεβαια το γνωστο προβλημα με το καπακι που σε σκωταδι λαμπει ολο λες κ ειναι κινητο κινέζικο των 80ευρο :happy: που στο εστηλε επιτηδες ο Αι βασιλης για να σε εκδικηθει ..που δεν ισουν καλο παιδι ...να το παω πισω να παρω το μαυρο?επισεις μετα την οποιαδηποτε αναβαθμηση ειναι καλυτερα να κανουμε ενα ηαρδ ρεσετ για να παταει καλυτερα η αναβαθμηση η οχι ευχαριστω.

Παντως εχω δει να βιντεο που το ελεγε για bug και το εδειχνε να συμβαινει.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

τοτε αλλαζει. στο myphone δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει απο αλλον χρηστη. αν ομως εχει αναφερθει σε καποιο αλλο φορουμ τοτε σιγουρα ειναι bug

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mπορείτε να μου πείτε μια γενική γνώμη από αυτές τις 100 σελίδες για το Ν8; Λόγω έλλειψης χρόνου αδυνατώ να τις διαβάσω για να βγάλω συμπέρασμα. Αξίζει τα λεφτά του; Με προβληματίζει το symbian λειτουργικό!

Και το N8 και το νέο Symbian είναι κορυφαία. Τα λεφτά του τα αξίζει με το παραπάνω, το έχω 2 μέρες και δεν παύει να με εκπλήσσει συνεχώς. Και να φανταστείς ότι είμαι χρήστης του Symbian 4 χρόνια. Απλά καμία σχέση με το N97 που είχα πριν.

Δεν γίνεται. Μπορείς όμως να βρεις μια επαφή με πολύ πιο εύκολο τρόπο, ανοίγεις τον dialer και πληκτρολογείς κανονικά ένα κομμάτι του ονόματος όπως θα έκανες με το T9. Από πάνω θα σου βγάλει τις επαφές που ταιριάζουν. Μόλις βρεις αυτή που θέλεις είτε την αγγίζεις για να την καλέσεις, είτε πηγαίνεις στην επαφή με παρατεταμένο άγγιγμα.

καλησπερα σας

ηρθε και στα δικα μου χερια...

μεχρι τωρα σας παρακολουθουσα , αλλα δεν κραταγα και σημειωσεις, οποτε αποψε εχει επαναληψη....

στο νημα του Ν97 μινι ειχα ενεργοτατη συμμετοχη, προσπαθωντας να πεισω τον κοσμο να μην το παρει. ενας ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ λογος για αυτο ηταν και ο τροπος αναζητησης. τοτε μια κοπελλα η White_butter_fly η οποια ηταν η ψυχη των νηματων των 5αριων, (που εξαφανιστηκε??), ειχε δωσει μια απαντηση την οποια παραθετω,

<Αρχικό μήνυμα από ppiccasso Εμφάνιση Μηνύματος

Αρχικό μήνυμα από White_butter_fly Εμφάνιση Μηνύματος

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!

Σε όσους δεν αρέσει ο τρόπος αναζήτησης στις Επαφές (σελίδες με όλα τα γράμματα),

πηγαίνετε Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Εισαγωγή Αφής->Προσαρμοσμένη Αναζήτηση->Απενεργοποιημένη!

Και έχετε πάλι το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για την αναζήτηση!>

οπως της ειχα πει τοτε γλυτωσε το κινητο μου απο την βιαιη επαφη του με τον απεναντι τοιχο. ομως οταν δουλεψα το SPB Shell στο Ν97, ενθουσιαστηκα περα απο τα αλλα για τον πανεξυπνο τροπο αναζητησης και ειχα σκοπο να το βαλω αμεσως και στο Ν8.

ευχαριστη εκπληξη υπαρχει ενσωματωμενος!! πολυ καλη αρχη και μαλλον οπως το περιμενα θα ειναι ο αξιος διαδοχος του Ν82 που ειχα και εχω πριν το Ν97μινι

καλησπερα σας

ηρθε και στα δικα μου χερια...

μεχρι τωρα σας παρακολουθουσα , αλλα δεν κραταγα και σημειωσεις, οποτε αποψε εχει επαναληψη....

στο νημα του Ν97 μινι ειχα ενεργοτατη συμμετοχη, προσπαθωντας να πεισω τον κοσμο να μην το παρει. ενας ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ λογος για αυτο ηταν και ο τροπος αναζητησης. τοτε μια κοπελλα η White_butter_fly η οποια ηταν η ψυχη των νηματων των 5αριων, (που εξαφανιστηκε??), ειχε δωσει μια απαντηση την οποια παραθετω,

<Αρχικό μήνυμα από ppiccasso Εμφάνιση Μηνύματος

Αρχικό μήνυμα από White_butter_fly Εμφάνιση Μηνύματος

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!

Σε όσους δεν αρέσει ο τρόπος αναζήτησης στις Επαφές (σελίδες με όλα τα γράμματα),

πηγαίνετε Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Εισαγωγή Αφής->Προσαρμοσμένη Αναζήτηση->Απενεργοποιημένη!

Και έχετε πάλι το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για την αναζήτηση!>

οπως της ειχα πει τοτε γλυτωσε το κινητο μου απο την βιαιη επαφη του με τον απεναντι τοιχο. ομως οταν δουλεψα το SPB Shell στο Ν97, ενθουσιαστηκα περα απο τα αλλα για τον πανεξυπνο τροπο αναζητησης και ειχα σκοπο να το βαλω αμεσως και στο Ν8.

ευχαριστη εκπληξη υπαρχει ενσωματωμενος!! πολυ καλη αρχη και μαλλον οπως το περιμενα θα ειναι ο αξιος διαδοχος του Ν82 που ειχα και εχω πριν το Ν97μινι

Μπράβο, είσαι θεός!!! Και αναρωτιόμουν τι να σημαίνει άραγε αυτό το «προσαρμοσμένη αναζήτηση».

Αυτή η πληροφορία πρέπει σίγουρα να μπει στην πρώτη σελίδα. :thanks:

τοτε αλλαζει. στο myphone δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει απο αλλον χρηστη. αν ομως εχει αναφερθει σε καποιο αλλο φορουμ τοτε σιγουρα ειναι bug

Όχι, δεν κάνω κάτι λάθος. Πληκτρολογώ όπως πάντα. Ακόμα και πιο αργά να πληκτρολογήσω, πάλι κλείνει η εφαρμογή που χρησιμοποιεί τη σύνταξη κειμένου μετά από λίγες γραμμές κειμένου.

Σημειωτέον, τις πρώτες 1-2 μέρες της χρήσης του, μου είχε συμβεί το bug με το μπλοκάρισμα του λεξικού Τ9, το οποίο λύθηκε με μία επανεκκίνηση και έκτοτε δεν ξαναεμφανίστηκε. Εδώ όμως μάλλον πρόκειται για πιο σοβαρό bug, καθώς δεν εξαφανίζεται με τίποτα. :(

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στο ΝΟΚΙΑ Care Τρικάλων μου είπαν ότι σε περίπτωση που η ΝΟΚΙΑ δε το έχει αναγνωρίσει το "πρόβλημα" light leakage στο ασημί χρώμα πρέπει να το στείλλει Αθήνα.

Κάποιο μέλος (είναι πολλές οι σελίδες,χάνομαι...) είπε ότι του παρήγγηλαν ανταλλατικό. Μπορεί να μου πει σε ποιο Nokia Care έγινε αυτό; Πήρα κάπου τηλέφωνο ο τεχνικός; :worry: θα πάω και στο Nokia Care Βόλου...

Ο μόνος λόγος να συνδέεται το wifi σου είναι να έχεις συνδεθεί στο facebook και να μην κάνεις logout (μετά από αυτό τον οδηγό)

Για τη σύνδεση WIND Internet,το κινητό είχε μέσα ρυθμίσεις. τι απέγιναν; Το Ν8 μου συνδέεται κανονικά!

Εγώ είχα πάει στο Nokia care Ηλιούπολης και το παιδί εκεί το τσέκαρε, αναγνώρισε το πρόβλημα και μου έκανε παραγγελία το ανταλλακτικό.

Nickolas

Καλημέρα κ χρόνια πολλά. Πήγα σήμερα στο πλαίσιο να δω το ν8 κ το είχαν σε σκούρο γκρι. Ναι αλλά δεν είναι από τα επίσημα χρώματα της νοκια που βλέπω στην ιστοσελίδα της. Τα χρώματα τα επίσημα είναι ασημένιο-μαύρο-μπλε-πράσινο-πορτοκαλή. Ξέρεται τι παίζει με αυτό??

Χρώματα

Περίβλημα ανοδιωμένου αλουμινίου, διαθέσιμο στα εξής χρώματα:

Λευκό ασημί

Σκούρο γκρι

Πορτοκαλί

Μπλε

Πράσινο

Η διαθεσιμότητα των χρωμάτων διαφέρει ανά χώρα

Χρόνια πολλά και σε σένα! Αν θες, πες μου και στο site πού λέει κάτι για μαύρο χρώμα συσκευής!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...