Jump to content

SelectivePants

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SelectivePants

  1. Ρε παιδια μερικες φορες οταν περνω τηλεφωνο δεν ακουγεται τιποτα, ουτε καν οτι καλει ( τα "τουυυτ" δηλαδη :p ) αλλα αμα ανοιξω το μεγαφωνο και μετα το ξανακλεισω φτιαχνει... Να φανταστω καποιο προβληματακι παιζει ?
  2. Καλημερα! Παιδια και εγω που το εβαλα για φόρτισμα στις 11 ( 12 είχε φορτισει ), το πρωι στις 10 ηταν 98% χωρις airoplane- mode. Και ηταν και η πρωτη φορτιση... Οποτε στον φιλο με το προβλημα με την μπαταρια κατι παιζει..
  3. Απο Γερμανο. Χθες τους φερανε καινουργιες παρτιδες
  4. Το πηρα και εγω! 16αρι,μαυρο!! Θελω να ρωτησω, επειδη δεν εχω ακομα microSim να του βαλω, μπορω να το χρησιμοποιησω και χωρις ? Και με την φορτιση ? Να το ανοιξω και να το χρησιμοποιησω η να το φορτισω πρωτα ?
  5. Οσοι εχετε θεμα με την μπαταρια δοκιμαστε αυτα τα κολπακια που δειχνει το παρακατω βιντεο , μπορει να βοηθησει πιστευω:
  6. Απο Γερμανο θα το παρω μαλλον. Ειμαι κομπλε απο εκει δηλαδη ? :D
  7. Καλησπερα! Θελω να παρω iPhone 4s και θελω να κανω την εξης ερωτηση. Αυτα που φερνουν στην Ελλαδα ειναι ξεκλειδωτα? ( και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως εννουμε με το "ξεκλειδωτο", θα το εκτιμουσα. ) Ευχαριστω εκ των προτερων. :)
  8. Ρε παιδια δεν ειχαν πει οτι θα υπαρχει ontinuous autofocus με την anna ? Που'ντο ?
  9. Βγηκε η Anna επιτελους παιδια... go for update!:D
  10. Αμα δεν ξερεις τι ειναι τοτε πως εισαι σιγουρος οτι το εχεις με mods ?:p Οταν τραβας βιντεο η καμερα εστιαζει στα αντικειμενα αν τα πλησιαζεις...Και το αντιθετο οταν απομακρυνεσαι. Εγω παντως και με mod που ειχα περασει δεν ειδα διαφορα σε αυτο,οποτε παλι καλα που βγαινει επισημα απο την Νοκια στο update.:)
  11. Ναι,και εχω σκοπο αλλωστε...Με το Xperia Pro.Δεν λεω,με ενα βαρος στην καρδια θα το αποχωρηστω αλλα ελα που αλλαξανε οι αναγκες μου και χρειαζομαι Full Qwerty Keyboard...με το qwerty του Ν8 δεν βολευομαι καθολου...Οσο για το λειτουργικο και για μενα ειναι ενα το μονο μειον ν που εχει αυτο το κινητο...Και επισης το Ovi Store μου εχει φαει ΤΑ ΛΕΦΤΑ γιατι μονιμως οταν παω να αγορασω παιχνιδι/εφαρμογη κολλαει.Το πληρωνω και δεν μου κατεβενει.Και το αστειο ειναι οτι μετα πρεπει να την ξαναγορασω... I'm going Android ... :p
  12. Μπα...αυτο το φτιαχνω και μονος μου.Το κατω καπακι θα χρειαστει να βγαλω μονο.:)
  13. Σημερα πηρα το κινητο μου πισω. Η αλλαγη οθονης εγινε με επιτυχια!:p Δεν εχει πια κοκκινιλες. Βεβαια το κουμπι του μενου ειναι λιγο στραβο, αλλα ενταξει, θα το αντεξω...
  14. http://www.engadget.com/2011/06/01/sony-ericsson-xperia-pro-now-available-for-pre-order-in-the-uk/ Εκανα την μετατροπη και βγαινει 400 ευρω.Αν πραγματικα ειναι αυτη η τιμη του στην ελλαδα, τοτε μπραβο στην Sony!:lol:
  15. Λοιπον, το πηγα το κινητο στο Nokia Care στους Αγιους και πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν θα το στειλουν στα κεντρικα και θα το παραλαβω γυρω στις 10 - 15 εργασιμες ημερες..Αντε να δουμε, ελπιζω να ερθει διορθωμενο.( Για αλλαγη οθονης το πηγα )
  16. Θελω να μου λυσετε μια απορια...Το angry birds μπορεις να το κανεις update απο επιλογη που εχει μεσα στο ιδιο το παιχνιδι...αλλα παιχνιδια οπως πχ το fruit ninja,πως στο καλο κανεις update ???
  17. Καμια ιδεα για το ποτε θα παρουμε και εμεις το Mighty Eagle στο Angry Birds ?
  18. Καρτα και ναι ειμαι σιγουρος..:confused:
  19. :mad:Παιδια παλι μου εφαγε τα λεφτα και δεν κατεβηκε τιποτα!!:mad: Προτεινετε κατι, δεν μπορω να συνεχισω τα πειραματα, θα χρεωκοπησω στο τελος :lol::confused:
  20. :angry:ΡΕ παιδια εχει κανεισ αλλος προβλημα με το ovi store? Μου εχει φαει εμενα και της κοπελας μου τα λεφτα! Πηγαμε να κατεβασουμε κατι ( διαφορετικα παιχνιδια ο καθενας ) και λεει σφαλμα στην εξελιξη πληρωμης! Τι μ****** ειναι αυτες ?:angry: Και για να το ξανακατευασουμε πρεπει να ΞΑΝΑπληρωσουμε!
  21. Θελω να παω το N8 μου για αλλαγη οθονης γιατι με ενοχλει η κοκκινιλα. ( Ουτε ενα θεμα δν μπορω να κατεβασω, τε περισσοτερα εχουν σκουρα χρωματα και υπαρχουν παντου κοκκινιλες!!:angry: ) Θα το αναγνωρισουν το προβλημα σε Nokia Care ? Εξωτερικο το στελνουν ? Και αν τυχον ερθει χτυπημενο πισω τι κανω? P.S. Δεν πιστευω να μου διαγραξουν τπτ αρχεια? Eχω χυσει αιμα και ιδρωτα για να βγαλω 3 αστερια στις πιστες στο angry birds! :lol:
  22. Ελληνικο, Dark Grey, Αναβαθμιση λογισμικου μεσω OTA δεν γινεται ακομα.. επιτελους ηρθε!
  23. Εγω που πηρα απο πλαισιο ( στο mall για την ακριβεια ) ηταν καθαρο και ελληνικο! ;)
  24. Το ξερω, απλος εκανα συκγριση..Και απο ποιοτητα το c6 παιζει καλυτερα..ποιο πολλα μπασα.
  25. Ειδα και το c6-01 απο κοντα και 2 πραγματα εχω να πω. 1. Το ηχειο του ειναι πολυ καλυτερο απο του Ν8 2. Δεν εχει το προβλημα της ''κοκκινιλας'' :(:mad::(
×
×
  • Create New...