Jump to content

ethenelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ethenelos

  1. Κοντορεβιθουλη μπορεί να κανω και λάθος και να έχω άλλη έκδοση θα δω. Κάτι ακόμα είπες έχεισ την ultimate ποιά την 4.3.8 . Εγω αυτήν βρήκα την έβαλα κ μου έβγαλε αναβάθμιση την 4.3.15 (unstable build) na την περάσω εσύ τι έκανες? Στην ultimate ποιο mms.apk έβαλες κ δούλεψε? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλήθεια το πρόγραμμα MIUIv5_ViPER4Android_ τι κάνει?
  2. Κοντορεβιθούλη τώρα κατάλαβα για τα 2-3 σεκ. οκ το έκανα και rw kai το ζιπ εξαγωγή στο κιν και πείρα το αρχείο μμς.αρκ και το έβαλα στο system/app. Αλλά πάλι πρόβλημα έχω. Πλέον γράφω 160 χαρακτήρες αλλά η εφαρμογή δεν δουλεύει σωστά. Όταν ανοίγω κάποια από τα παλιά μην.. η εφαρμογή σβήνει και όταν δημιουργώ κάποιο καινούριο και πάω να το στείλω πάλι σβήνει. Το έκανα επανεκκίνηση στην αρχή.
  3. Ευχαριστώ και πάλι κοντορεβιθούλη . Αλλά δεν μπορώ να το περάσω, θέλω ακόμα μία βοήθεια. Βλέπεις είμαι νέος σε αντροίντ. Έδωσες οδηγίες για τον file explorer es explorer , το root το έκανα ον αλλά δεν μπόρεσα να κάνω το αντίστοιχο που έγραψες ( επίσης αφου το κάνεις , ξαναπατας για 2-3 εκείνη την επιλογή για να σου εμφανίσει επιλογές άλλες και από εκεί δηλώνεις να είναι RW το σύστημα), αν γίνεται κανε το ποιο αναλυτικό. Επίσης το αρχείο είναι ζιρ το βάζω χύμα η περνώ κάποιο αρχείο από μέσα .Απο ότι κατάλαβα ολα τα κάνουμε μέσα από το κιν και όχι μέσω υπολογιστή σωστά?
  4. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι. Τα άλλα αρχεία τι είναι? Έτσι εγκυκλοπαιδικα? Επίσης το mms.apk το βρίσκω, αλλά το mms. Odex όχι, γιατί και αν παίζει ρόλο σοβαρό.
  5. καλησπέρα. Θέλω να βάλω τους 160 χαρακτήρες στα μμς αλλά δεν καταλαβαινω ποιο αρχείο να βάλω. η ρομ που έχω είναι η 4.2.28 αλλά οτάν πάω να κατεβάσω το mms.apk, πάω στο 4.2.28 και μετά μου βγάζει η σελίδα http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/4.2.28/ όλα αυτά τα αρχεία. ποια η διαφορά κ ποιο κατεβάζω?
  6. Καλά φέτος δεν παίζεσται ! Χρόνια καλά σε όλους.
  7. Καλησπέρα. έχω διαβάσει και τις 45 σελ του κιν. θέλω να ρωτήσω το root μπορούμε να το κάνουμε και στο alcatel 903d με τον ίδιο τρόπο ή όχι. έχω ψάξει παντού και δεν μπόρεσα να βρω λύσει. Συγνώμη που γράφω εδώ για άλλο μοντέλο, αλλά έχω δει ότι μοιάζουν πολύ.
  8. Καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα. πως κάνουμε root το κινητό ? έχω ψάξει παντού μέσα στο ιντερνέτ και δεν μπόρεσα.
  9. τελικά το πείρα το κιν C3322. Δύστυχος δεν έχει ελληνικά (μου αρέσει που ρώτησα πριν το πάρω και μου είπαν ότι έχει). τώρα τι μπορώ να κάνω? μπορώ να αλλάξω το εσωτερικό μενού του όπως τα Nokia η να το πάω στην Samsung αυτοί μπορούν ? ή να το πάω για επιστροφή ?
  10. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για το πιο από τα δυο κιν να πάρω, το ε2252 η το c3322. τελικά έκανα παραγκελια το c3322 kai βλέπουμε.
  11. Καλησπέρα. σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του κιν αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω? το GT-E2252 η το παλιότερο αλλά μάλλον καλύτερο όπως το είδα C3322. Εσείς ποιο μου προτείνεται?
  12. καλημερα.σκεφτομαι να το παρω κ θα ηθελα να μου πειτε-οσοι το εχουν- απο αυτονομια τι λεει? γιατι η μπαταρια του ειναι αρκετα μικρη σε συγκριση με τα αλλα 2 *σ7 κ ν8.
×
×
  • Create New...