Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ραδιοφωνω εχει μια ταση να κολλαει οταν αλλαζεις σταθμους.... 3φορες μου το εχει κανει ως τωρα και δεν κλεινει με τιποτα... Πρεπει να κανεις επανακινηση το τηλεφωνο.. Δεν το κολλαει αλλα μενει ανοιχτη η εφαρμογη...

το εχω ξανααναφερει κι εγω.....και 1 σελιδα πιο πισω μαλιστα....3 φορες μου εχει κολλησει κι εμενα.οπως ακριβως το περιγραφεις.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παίδες, από τη στιγμή που σέταρα το email το wlan δεν κλείνει!δηλαδή το απενεργοποιώ και αν και έχω κλειστή την εφαρμογή του email, αυτό ξαναενεργοποιείται!

Παιδιά, είχε κανένας σας πρόβλημα με το Τ9; Νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα, αλλά δε θυμάμαι τι λύση υπάρχει. Συγκεκριμένα βγάζει το μήνυμα: "Δεν διατίθεται πρόβλεψη εισαγωγής κειμένου για την επιλεγμένη γλώσσα". Τώρα τι παίζει, hard reset; :wacko:

Επανεκκίνηση.

Περί οξύτητας καί κορεσμού η διαφωνία μπορεί να βασίζεται καί σε κριτήρια υποκειμενικού γούστου ωστόσο αν το αναλύσουμε μάλλον λέμε το ίδιο πράγμα με τον ίδιο τρόπο.

Χρήστο, ποια ρύθμιση έχεις πειράξει και σε τι τιμή την έχεις ορίσει; Οι δικές μου είναι ως εξής:

Λειτουργία σκηνής: αυτόματο

φλας: όχι κόκκινα μάτια

χρωματικός τόνος: κανονικός

ισορροπία λευκού: αυτόματη

έκθεση: 0,0

φωτοευαισθησία: αυτόματη

αντίθεση: στη μέση

ευκρίνεια: κανονική

Μόλις μου έβγαλε αναβάθμιση για τα κοινωνικά δίκτυα μεγέθους 2545ΚΒ.

Μόλις τελείωσε άνοιξα την εφαρμογή Κοινωνικά Δίκτυα, έκανε ενημέρωση και πλέον μου βγάζει έκδοση 1.2.163.

Edited by stendor

ρε παίδες, από τη στιγμή που σέταρα το email το wlan δεν κλείνει!δηλαδή το απενεργοποιώ και αν και έχω κλειστή την εφαρμογή του email, αυτό ξαναενεργοποιείται!

Μόλις είσαι στο mail Θα πατήσεις ρυθμίσεις θα επιλεξεις τον λογαριασμό που θες να ρυθμίσεις και θα πασ στο συγχρονισμό και θα επιλεξεις ότι σε βολεύει..

Αδέρφια Καλησπέρα! Ερώτηση Για ESHOP.... Το Πολυπόθητο Το Παράγγειλα Την Δευτέρα Από Το Συγκεκριμένο Κατάστημα. Αλλά Τις Προηγούμενες Ημέρες Μου Έγραφε Για Νέα Αναμενόμενη Παραλαβή Στις 10-12... Τώρα Το Απόγευμα Διαπίστωσα Μετ Χαράς Ότι Στην Εξέλιξη της Παραγγελίας Μου Γράφει Για ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Και πως Η Διαδικασία Έχει Προχωρήσει... Ξέρετε τι Παίζει??? Για Made In China ?? Η Να Σταματήσω να ανησυχώ; Edited by mirrorofsorrow

Αδέρφια Καλησπέρα! Ερώτηση Για ESHOP.... Το Πολυπόθητο Το Παράγγειλα Την Δευτέρα Από Το Συγκεκριμένο Κατάστημα. Αλλά Τις Προηγούμενες Ημέρες Μου Έγραφε Για Νέα Αναμενόμενη Παραλαβή Στις 10-12... Τώρα Το Απόγευμα Διαπίστωσα Μετ Χαράς Ότι Στην Εξέλιξη της Παραγγελίας Μου Γράφει Για ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Και πως Η Διαδικασία Έχει Προχωρήσει... Ξέρετε τι Παίζει??? Για Made In China ?? Η Να Σταματήσω να ανησυχώ??

Αν γράφει ότι είναι ελληνικό και δεν είναι, μπορείς να μην το παραλάβεις και να μην το πληρώσεις ή να ζητήσεις επιστροφή των χρημάτων σου. Το θέμα με το Made in China δεν είναι ότι θα είναι υποδεέστερης ποιότητας, το αντίθετο, ίσως να είναι και καλύτερο (γνωρίζοντας πόσο ρομποτάκια είναι οι Κινέζοι εργάτες). Με τα ίδια ακριβώς υλικά κατασκευάζονται και τα φινλανδικά και τα κινέζικα, τα ίδια μηχανήματα και τις ίδιες διαδικασίες. Η ποιότητά τους είναι η ίδια.

Το πρόβλημα θα το έχεις γιατί τα κινέζικα δεν προορίζονται για Ελλάδα. Συνεπώς είτε δεν θα έχουν ελληνικά είτε θα τους τα έχουν βάλει πρόσθετα και θα κινδυνεύεις να τα χάσεις σε μελλοντική αναβάθμιση. Κι αυτό γιατί δεν θα έχεις ελληνικό product, αλλά κάποιας ασιατικής ή αμερικάνικης χώρας. Το ίδιο πρόβλημα θα έχεις ακόμη και με φινλαδικό που δεν προορίζεται για Ελλάδα αλλά για κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Με τη διαφορά ότι στο κινέζικο μπορεί η ελληνική Nokia να σου αρνηθεί ακόμη το service, όπως έχει κάνει στο παρελθόν (αν και έχω σοβαρές υποψίες ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο).

Μόλις τελείωσε άνοιξα την εφαρμογή Κοινωνικά Δίκτυα, έκανε ενημέρωση και πλέον μου βγάζει έκδοση 1.2.163.

Eμενα γιατι δεν μου βγαζει τιποτα....?

βασικα το βαζω ενημέρωση λογισμικου κανει κανα 3λεπτο(αργει δηλαδη σε σχεση με αλλες φορες) να φορτώσει και δεν μου βγαζει κανενα update....:worry:

Για δοκίμασε και με το ovi suite. Εμένα μόνο από εκεί μου έβγαζε τα παιχνίδια.

βασικα ανοιξα την εφαρμογη( κοινωνικά δίκτυα)και μου ηρθε μυν μεσω της εφαρμογης οτι το προγραμμα θελει update....την εβαλα εκανε restart και ολα οκ......:)

Ας γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από την πρώτη μέρα με το Ν8.

Το τηλέφωνο πιστεύω ότι το έσκισα.

Μου έκανε 6 κολλήματα βαρβάτα (ήθελε reset για να ξεκολλήσει).

Έχω μερικές ενστάσεις για τη διαχείριση των συνδέσεων. Θα προτιμούσα να έχω τις επιλογές του 5800 σε αυτόν τον τομέα και να μην αποφασίζει το κινητό που θα μπει από μόνο του.

Αλλά αυτό που με "πείραξε λιγάκι" όμως είναι η αυτονομία της μπαταρίας.

Άντεξε μόνο 12 ώρες από τις οποίες οι 5 με κλειστή οθόνη, widgets offline & power save mode ενεργά. Το 3g κλειστό, το scan για wifi κλειστό & bluetooth κλειστό. Τις 7 ώρες όμως που δούλευε το έδειξα σε 6 άτομα μέσα στην εταιρεία που δουλεύω (το angry birds & το NFS δώσανε ρεσιτάλ). Ένα παλικάρι με android δεν το άφηνε... :lol:

Δοκιμές με την κάμερα, κατέβασμα από το internet, παιχνίδια , ovi maps.

Παρατήρησα επίσης ότι η μπαταρία ζεσταίνεται με έντονη χρήση (angry birds).

Για πρώτη μέρα καλά ήταν. Τώρα σιγά - σιγά που θα το συνηθίσω και θα πέσει η χρήση του θα δω τι αυτονομία πιάνει.

Σε γενικά πλαίσια μου άρεσε και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (αν εξαιρέσεις τα κολλήματα)...

Επίσης έσβησα καταλάθος το top apps και δεν ξέρω πως να το ξαναβάλω πίσω... μήπως ξέρει κανείς?

Παιδια ερωτηση...

Δοκιμασα το gps του με τον εσωτερικο δεκτη και θελω να το δοκιμασω κ με την υποβοηθηση δικτυου ανοιχτη. Εχω πακετο ιντερνετ της voda για 10 ΜΒ την μερα. Υπαρχει περιπτωση με το που ανοιξω το προγραμμα πλοηγησης να με χρεωσει?

ΥΓ. Μου κανει μεγαλη εντυπωση που λετε για αδυναμο φλας... Εμενα μου φαινεται αρκετα δυνατο.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδια ερωτηση...

Δοκιμασα το gps του με τον εσωτερικο δεκτη και θελω να το δοκιμασω κ με την υποβοηθηση δικτυου ανοιχτη. Εχω πακετο ιντερνετ της voda για 10 ΜΒ την μερα. Υπαρχει περιπτωση με το που ανοιξω το προγραμμα πλοηγησης να με χρεωσει?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349116#post3349116

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επανεκκίνηση.

Χρήστο, ποια ρύθμιση έχεις πειράξει και σε τι τιμή την έχεις ορίσει; Οι δικές μου είναι ως εξής:

Λειτουργία σκηνής: αυτόματο

φλας: όχι κόκκινα μάτια

χρωματικός τόνος: κανονικός

ισορροπία λευκού: αυτόματη

έκθεση: 0,0

φωτοευαισθησία: αυτόματη

αντίθεση: στη μέση

ευκρίνεια: κανονική

Έχω διαμορφώσει την σκηνή 'χρήστη' ως εξής:χρωματιστός τόνος στο μάξιμουμ,ευκρίνεια στο μάξιμουμ,φλάς υποχρεωτικό στίς πιο πολλές περιπτώσεις καί ειδικά κατά την μέρα iso χαμηλό για να αποφεύγεται ο κόκκος που παρουσιάζεται σε πολλά μοντέλα της Nokia και δυστυχώς και σε αυτό.Δουλεύω την ευκρίνεια στο μάξιμουμ γιατί αποτελεί αντιστάθμισμα στην υπεράτονη εικόνα του αυτόματου mode και γιατί λόγω της ποιότητας του αισθητήρα δεν παραμορφώνει το αποτέλεσμα δημιουργώντας παράλλογη οξύτητα αλλά αντιθέτως κρυστάλλινες φωτογραφίες.Ενίοτε ανεβάζω και το contrast στο +1.Καί πάλι όμως τονίζω ότι αυτές οι παραμετροποιήσεις συνδέονται με το προσωπικό μου γούστο καί μπορεί να μην κρίνονται εν γένει αποδεκτές,ευχαριστώ για την ερώτηση που μου έθεσες.

Να κανω μια ερωτηση στο σημειο αυτο. Με την εσωτερικη μνημη πως πανε τα πραγματα; Ποσο ελευθερο χωρο περιπου εχετε; Οι αναβαθμισεις των εφαρμογων που κανατε επιασαν πολυ χωρο απο την εσωτερικη μνημη; Θυμαμαι που στα s60 απεφευγα τις περισσοτερες αναβαθμισεις εφαρμογων και περιμενα να ενσωματωθουν στι γενικες αναβαθμισεις λογισμικου γιατι καταπινανε την υπερπολυτημη εσωτερικη μνημη που ηταν και σχετικα λιγη.:confused:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές μερικές από τις οποίες στην εσωτερική μνήμη (όχι την μαζική). Έχω κάνει όλα τα update (2 συστήματος και 2 παιχνίδια), δεν σβήνω κανένα μήνυμα αλλά η εσωτερική μνήμη είναι σχεδόν αμετάβλητη στα 162ΜΒ. Δεν τίθεται θέμα μνήμης στο Ν8. Από την στιγμή μάλιστα που όλα τα εισερχόμενα αρχεία πάνε κατευθείαν στην 16άρα μνήμη, η εσωτερική πολύ δύσκολα θα γεμίσει.

Έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές μερικές από τις οποίες στην εσωτερική μνήμη (όχι την μαζική). Έχω κάνει όλα τα update (2 συστήματος και 2 παιχνίδια), δεν σβήνω κανένα μήνυμα αλλά η εσωτερική μνήμη είναι σχεδόν αμετάβλητη στα 162ΜΒ. Δεν τίθεται θέμα μνήμης στο Ν8. Από την στιγμή μάλιστα που όλα τα εισερχόμενα αρχεία πάνε κατευθείαν στην 16άρα μνήμη, η εσωτερική πολύ δύσκολα θα γεμίσει.

Πολυ ενθαρυντκο αυτο μπραβο! 162Mb με ολα αυτα που μου λες φορτωμενα ειναι υπεραρκετα. Επιτελους δε θα κανουμε το σταυρο μας πριν απο καθε αναβαθμιση εφαρμογης:p. Ευχαριστω.:)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

To πηρα και εγω σημερα το απογευμα . Σε γενικες γραμμες τελειο , εκτος απο το browser .

Πιο πολυ με εντυπωσιασε η ποιοτητα βιντεο και φωτο , ειναι πολυ καλη για κινητο .

Πιο πολυ για αυτες του τις δυνατοτητες το πηρα , αλλα δεν με χαλανε και τα παντα ολα που εχει :lol:

Γενικα εχει πολυ καλη αισθηση , ειναι γρηγορο και πιστευω να βελτιωθει και αλλο στο μελλον .

Πολυ καλη δουλεια εκανε η νοκια , οι φανατικοι της φιρμας θα ενθουσιαστουν .

Για σας επειδή δεν πολύ γνωρίζω το iso πως στο λέει στο μενού και το κοντραστ πιο είναι η αντίθεση?

spacer.png

Για σας επειδή δεν πολύ γνωρίζω το iso πως στο λέει στο μενού και το κοντραστ πιο είναι η αντίθεση?

Για το κοντράστ έχεισ δίκιο,όσο για το iso είναι η φωτοευαισθησία.

Παιδιά πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να δω ήχους κλήσης και κλιπ ήχου στους αντίστοιχους φακέλους; Έβαλα έναν ήχο για το ημερολόγιο και στους δύο αυτούς φακέλους, αλλά και στις δύο περιπτώσεις μπόρεσα να το εντοπίσω μόνο στα "τραγούδια". Τι παίζει;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μετα απο μια μερα ''συμβιωσης'' με το n8, να πω κι εγω λιγες εντυπωσεις!

Η μπαταρια φορτιζει κανονικα και μεσα σε 2 ωρες παρολο που η ενδειξη στην οθονη μενει κολλημενη στο 10% :blink:

Ειδα κι επαθα να το κανω να μην συνδεεται απο μονο του στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου. Ας ειναι καλα τα παιδια εδω στο forum, ακολουθησα τις συμβουλες τους και ετσι μπορεσα να βρω ακρη :happy:

Εβαλα την micro sd που ειχα στο 5800. Οσες εφαρμογες ειχα αποθηκευμενες εκει τις ανοιγε κανονικα :)

Ευτυχως λειτουργει το χειριστηριο των ακουστικων του 5800 γιατι αυτα που εχει μαζι δεν παλευονται με τιποτα. Τοσο απο πλευρας ποιοτητας ηχου οσο και γιατι δεν τα μπορω στα αυτια μου με τιποτα :p

Συνεδεσα στο καλωδιο usb ενα φλασακι 8 γιγα. 3-4 ταινιες divx που ειχε μεσα τις επαιξε κανονικα αν και χωρις υποτιτλους. (ενω ειχαν, σε χωριστο φακελο ομως). Οταν ομως συνεδεσα δυο εξωτερικους σκληρους 80 και 320 γιγα αντιστοιχα δεν τους ''εβλεπε''. Μου ζητουσε να συνδεσω το καλωδιο usb ενω το ειχα ηδη συνδεδεμενο.

Αυτα για τωρα. Αν χρειαστει θα επανελθω :rolleyes:

Μετα απο μια μερα ''συμβιωσης'' με το n8, να πω κι εγω λιγες εντυπωσεις!

Η μπαταρια φορτιζει κανονικα και μεσα σε 2 ωρες παρολο που η ενδειξη στην οθονη μενει κολλημενη στο 10% :blink:

Ευτυχως λειτουργει το χειριστηριο των ακουστικων του 5800 γιατι αυτα που εχει μαζι δεν παλευονται με τιποτα. Τοσο απο πλευρας ποιοτητας ηχου οσο και γιατι δεν τα μπορω στα αυτια μου με τιποτα :p

Η ένδειξη μένει εκεί που ήταν την τελευταία φορα. Αν βγάλεις το φορτιστή (πριν τελειώσει τη φόρτιση), θα δείς ότι σου βγάζει παραπάνω %.

Εμένα δυστιχώς δε δουλεύουν τα ακουστικά (τα κουμπιά βασικά) του 5800 στο Ν8 κ μάλιστα δεν ακούγεται κ καλά ο ήχος όταν τα συνδέω με αυτό. Σκεφτόμουνα να πάρω ένα bluetooth stereo headset της Nokia που να παίρνει ξεχωριστά ακουστικά. Υπάρχει τουλάχιστον ένα, οπότε θα το κοιτάξω.

πιστεύω ότι αυτό με της επιβεβαιώσεις που είχαν τα παλιότερα nokia ήταν και το μεγάλο τους ατού!

Δεν έχω πάρει ακόμα το ν8 και "χαλιέμαι" όταν σας βλέπω να ρωτάτε για τις συνδέσεις του κινητού ...

αλλά πιστεύω ότι θα... θα... θα το συνηθίσω

να ρωτήσω δεν γίνετε πχ ο ιστός να με ρωτάει κάθε φορά πως θα συνδεθεί..gsm η wlan ?

και το ucweb η κάποιο άλλο να μπαίνει αυτόματα από gsm?

Και για μένα παιδιά το πράγμα που προσπαθώ πιο πολύ απ' όλα να συνηθίσω στο Ν8 είναι η διαχείριση των συνδέσεων. Είναι κάτι που απ' ό,τι φαίνεται υπήρχε στα προηγούμενα τηλέφωνα αφής της Nokia, εννοώ οι προτεραιότητες των δικτύων κλπ (-> Προορισμοί). Στα 3rd Edition δεν υπήρχε αυτό το μπέρδεμα. Έρχονται στιγμές που κάθομαι και προσπαθώ να μαντέψω σε ποιο δίκτυο θα συνδεθεί. Και ακόμα δεν το πήγα σε χώρο με ελεύθερα WiFi spots να δω τι παίζει.

Πάντως εδώ περίμενα ότι θα συνηθίσω τόσο γρήγορα την οθόνη αφής. Μόνο το qwerty μας τα χαλάει λίγο, αλλά ελπίζω στην αναμενόμενη αναβάθμιση από νέο έτος να δούμε κι εκεί κάποια πρόοδο.

Κατά τα άλλα το Ν8 αξίζει τα 5 κατοστάρικα με το παραπάνω. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έμενα τόσο ευχαριστημένος από τόσο νωρίς. :)

Α, και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όποιον άλλαξε τελικά το avatar και έχουμε το μαύρο. :D

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...