Jump to content

oiko37

Members
  • Δημοσιεύσεις

    183
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by oiko37

  1. Καλησπέρα. Τι εννοείς ηχογράφηση κλήσεων με αλλαγή χώρας; Πως ακριβώς γίνεται αυτό; Έχω ακόμα το note 9 με android 8 πάνω μόνο και μόνο για να έχω ηχογραφηση κλήσεων!
  2. Καλησπέρα στην ομάδα! Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω αν σε γενικές γραμμές είστε ευχαριστημένοι με τη μπαταρία του και αν με κάποιο τρόπο υποστηρίζει ηχογράφηση κλήσεων.
  3. Καλησπέρα. Βρήκα σήμερα στα media markt το Α72 στα 344 ευρώ. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο κινητό ''αποσύρεται'' σιγά σιγά από την αγορά παρόλο που για μένα τουλάχιστον έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως το 3x οπτικό ζούμ. Θα ήταν εντελώς άκαιρο να προχωρήσω στην αγορά του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή?
  4. oiko37

    Poco X3 NFC

    Ευχαριστώ! Χρειάζεται root για να δουλέψει?
  5. oiko37

    Poco X3 NFC

    Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για το κινητό αλλά διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα post μου έχει μείνει ακόμα η απορία τι παίζει με την ηχογράφηση κλήσεων. Λόγω δουλειάς μου είναι απαραίτητη αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Έγραψε ένας φίλος για τον Boldbeast recorder αλλά έμεινε αναπάντητο το ερώτημα αν χρειάζεται root για να δουλέψει σωστά ή όχι.
  6. Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον opera. Υπάρχει τρόπος να κάνω back up τους σελιδοδείκτες τους οποίους έχω αποθηκευμενους στην ''ταχεία κλήση'' έτσι ώστε να τους επαναφερω μετά το format που θα πρέπει να κάνω στο tablet που τον χρησιμοποιώ;
  7. Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας! Οι εφαρμογες που εχω βαλει ειναι οι εξης: Εορτολογιο, Λεξομανια, Λεωφορεια, Ορθοδοξο ημερολογιο, Πρωτοσελιδα, nova launcher, ex dialer, apergia.gr, call recorder, bubble pirate, Cosmokarta widget, daTuner, Elixir widget, Facebook, File manager hd, handcent sms, here, jet audio, messenger, my piano, note everything, oasa telematics, opera, palmary weather, Quickpic, Screen off, Smart recorder, Sms backup, SofaScore, Touchpal, Walk band. Τις απολύτως απαραίτητες για μένα:O Ναι φιλε, ακριβως αυτη τη διαδρομη ακολουθω! Απο τις εφαρμογες που ανεφερα ποια υποψιαζεστε οτι μπορει να κανει τη ζημια? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά τη βρήκα! File manager ήταν ο ένοχος! Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας :-)
  8. Παιδιά καλημέρα. Πριν λίγες μέρες έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατι είχα το γνωστό πρόβλημα με την επικάλυψη οθόνης και πηγαίνοντάς το σε κάποιο κατάστημα Γερμανός μου είπαν ότι κάποια εφαρμογή το δημιουργεί και θα πρέπει να σβήσω τα πάντα και να το στησω από την αρχή. Κάτι που έκανα αλλά σήμερα πηγαίνοντας να αποθηκεύσω απλά εναν αριθμό στις επαφές είχα ξανα το ίδιο πρόβλημα. ''Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης, για να αλλάξετε αυτή τη ρυθμιση άδειας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές'', πάω ''άνοιγμα ρυθμίσεων'', μου εμφανίζει κάποιες εφαρμογές, ξετικάρω facebook, messenger, touchpal που τις θεώρησα ''ύποπτες'' αλλά χωρίς αποτέλεσμα:mad: Εφαρμογές έχω εγκαταστήσει ελάχιστες, αν θέλετε μπορώ να τις αναφέρω. Με έχει εκνευρίσει πολύ το όλο θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω άλλες δύο συσκευές, ένα lg v10 και ένα note 4 και ποτέ δεν είχα το συγκεκριμενο πρόβλημα. Μήπως είναι ''παραξενιά'' της 6.0.1? Οι άλλες δύο φοράνε ακόμα την 5.1.1
  9. Παιδιά καλησπέρα. Όταν συνδέουμε το κινητό με υπολογιστή, που ακριβώς ψάχνουμε για να βρούμε τα περιεχόμενα από το ''βιβλίο αποκομμάτων'' ούτως ώστε να τα κάνουμε back up? Ενώ μου εμφανίζονται όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη και στην sd, τα συγκεκριμένα δεν τα βρίσκω πουθενά :confused:
  10. Ναι, έχεις δίκιο! Δεν είχα την υπομονή να γράψω μήνυμα και να φτάσω 10 χαρακτήρες πριν από τους 160 για να το διαπιστώσω :p Σ' ευχαριστώ πολύ!:)
  11. Μετά από πάρα πολύ καιρό είμαι και πάλι στην παρέα του myphone! Είμαι κάτοχος εδώ και δύο μέρες του S7 edge και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω. Σε όλα μου τα κινητά ως τώρα δουλεύω το go sms για εφαρμογή μηνυμάτων και το ίδιο θέλησα να κάνω κι εδώ. Επειδή δεν μου αρέσει έτσι όπως έγινε η συγκεκριμενη εφαρμογή στις τελευταίες της εκδόσεις είπα να εγκαταστήσω μια παλαιότερη έκδοση αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν μου την ανοίγει. Αφου αναγκαστικά λοιπόν εγκατέστησα την τελευταια της έκδοση, δεν μπορώ τώρα να βρω με τίποτα πως αλλάζουμε τη ρύθμιση για να στέλνουμε 160 χαρακτήρες. Πάω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά είναι τελείως διαφορετικές σε σχέση με την παλιά έκδοση. Είπα να δοκιμάσω τη μαμά εφαρμογή μήπως και με βολέψει αλλά αυτή δεν μου εμφανίζει τους υπολοιπώμενους χαρακτήρες όταν γράφω μήνυμα.
  12. Φιλε πραγματικα δεν ξερω τι γινεται με αυτο το τηλεφωνο! Περασα μια βολτα απο τα κινηταδικα της Πανεπιστημιου και δεν το εχει κανεις. Υποτιθεται οτι εχει λανσαριστει επισημα απο την samsung στην Ελλαδα, ετσι δεν ειναι? Γιατι ομως να το εχουν μονο τα public και τα media markt? Παντως το ειδα στα media χθες σε ασπρο και ηταν κουκλι το ατιμο!:p Και καθεται και πολυ καλα στο χερι. Καμια σχεση με το πρωτο zoom. Οποιος το εχει παρει ας μας πει και μια γνωμη οσον αφορα την ποιοτητα των φωτογραφιων. Αξιζει η μεταβαση πχ απο το nokia 808, οταν με το καλο πεσει η τιμη του κανα δυο κατοσταρικακια??:p:rolleyes:
  13. Παιδια, κι ομως στο δικο μου δεν εμφανιζεται τιποτα:worry: Την ωρα τη βλεπω οπως λετε κατω απο το μηνυμα αλλα τιποτε αλλο! Ουτε αριθμο ουτε αστερι ουτε τιποτα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Η πλακα ειναι οτι σε ενα grand duos που ειχα δει παλια, τον εμφανιζε ακομα και στο go sms οχι μονο στη μανισια εφαρμογη μηνυματων:blink:
  14. Στο δικο μου παντως, ουτε με τη μανισια εφαρμογη των μηνυματων ουτε με το go sms μου βγαζει καποια ενδειξη για το που εχει ερθει το καθε μηνυμα, δλδ στην 1 ή στη 2 sim. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει ακομα?
  15. Κατ' αρχην συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος θεμα! Θελω να στειλω σημειωσεις απο κινητο με symbian, σε κινητο με android. Ξερετε καποια καλη εφαρμογη?
  16. Ελα όμως που εμένα μου αρέσουν τα γατάκια!:p:lol: Οk φίλε, θα το ψάξω. Ευχαριστώ:)
  17. Παιδιά καλησπέρα! Πάω να κατεβάσω βίντεο από youtube με το tube mate και μου δείχνει το εξής: ''το δίκτυο μπορεί να είναι ασταθές ή δεν έχετε πρόσβαση στο βίντεο'' και δεν το κατεβάζει:mad: Τι μπορεί να φταίει? Μου το κάνει και στο κινητό και στο ταμπλετ.:confused: Μήπως έχει προηγούμενα μαζί μου?:p Κατέβασα και την αναβάθμιση που μου έβγαλε αλλά πάλι τα ίδια!
  18. Το είχα δει στο public στο golden hall και στο πλαίσιο στο the mall, αλλά πάνε καμιά εικοσαριά μέρες από τότε!
  19. 10 ευρω την πηρα απο μαγαζι που εχει μονο θηκες κινητων χαμηλα στην Ερμου. Κοιτα, σιγουρα δινει αλλη αισθηση στο κινητο αλλα εμενα δεν με βολεψε απολυτα. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Το γουστο του καθενα διαφερει. Τωρα εχω αυτην εδω και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος! http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=36434
  20. Ειναι θεμα θηκης. Η γνησια θα το κανει! Κι εγω στην αρχη δεν το ηξερα και πηρα σαν κι αυτη που εδειξε ο φιλος πιο πανω αλλα μα'ι'μουδια με 10 ευρω, αλλα τελικα ειναι μονο για φιγουρα.:lol: Παντως οταν σε καλει καποιος βλεπεις το ονομα του, γιατι εμφανιζεται ακριβως στο σημειο που υπαρχει το ''παραθυρακι'', ομως δεν μπορεις να απαντησεις οπως θα γινοταν με μια γνησια. Στη γνησια υπαρχει καποιο τσιπακι ή μαγνητης που κανει ολα αυτα τα κολπα. Ξεκλειδωμα οταν την ανοιξεις, κλειδωμα με το κλεισιμο, και απαντηση σε κληση χωρις να χρειαστει να την ανοιξεις!
  21. Μαλλον δεν ηταν τοσο κατανοητο ετσι οπως το εγραψα. Το κινητο εσωτερικα εχει δυο imei διαφορετικα μεταξυ τους απο τα οποια το ενα (το πρωτο συγκεκριμενα), ειναι ιδιο με αυτο που υπαρχει και εξωτερικα στο αυτοκολλητο στο κουτι!
  22. Φιλε μου δεν ξερω που αναφερεσαι οταν λες ποιος εβαλε πανω στη συσκευασια αυτοκολλητο με διαφορετικο imei, παντως στη δικη μου περιπτωση ηταν το ιδιο. Αλλιως θα ειχαμε μεγαλυτερα παρατραγουδα!
  23. Λοιπον, εχουμε και λεμε! Η ταινια ηταν κι εμενα μια ασπρη που εγραφε πανω samsung electronics και κατι αλλα ψιλα:p Κι εμενα κατω απο την μπαταρια modelo γραφει. Λογικο νομιζω αφου μιλαμε για ενα ''ισπανοφωνο λατινοβραζιλιανικο'' τηλεφωνο!
  24. Να σου πω την αληθεια το εχω σκεφτει και μαλλον θα τη χτυπησω καποια στιγμη:D
  25. Φιλε τι να σου πω! Αν δεν ανοιγεις wifi δεν παιζεις παιχνιδια δεν ακους μουσικη πιστευω οτι θα σε βγαζει. Αλλα ας μας πει και καποιος αλλος κατοχος τις διαπιστωσεις του.
×
×
  • Create New...