Jump to content

Rayden1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.424
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About Rayden1

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 1

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung S25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

21.316 profile views

Rayden1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

23

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται smartwatch Samsung Galaxy Warch 6 classic (47mm black) σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, μαζί με τα αξεσουάρ που φαίνονται στη φώτο. Φοράει ατσάλινη κορώνα Ringke η οποία μπορεί να αφαιρεθεί. Επίσης διατίθενται δύο επιπλέον κορώνες, δύο λουράκια και ένα μεταλλικό μπρασελέ με εργαλείο προσθαφαίρεσης κομματιών,(υπάρχουν όλα).

    120 €

    - GR

  2. Ας ελπίσουμε να έχουν διορθώσει και τα αρκετά bugs που βρήκα στην πορεία από το προηγούμενο μεγάλο update.
  3. Μετά από λίγες μέρες χρήσης με το one UI 8 οφείλω να ομολογήσω ότι πρόκειται για πολύ ουσιαστική αναβάθμιση που προσθέτει πραγματικά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Για παράδειγμα, η δυνατότητα προσθήκης κάθετων εικονιδίων στα widgets και ο εμπλουτισμός του now bar είναι πολύ πρακτικά.
  4. Καλησπέρα επειδή δεν υπάρχει topic συγκεκριμένα για το galaxy watch 8 classic, ήθελα να ρωτήσω εδώ. Υπάρχει κάποιος που να το έχει προερχόμενος από το watch 6 classic; Με ενδιαφέρει πως φαίνεται η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης κυρίως, αλλά και γενικότερα αν έχει ουσιαστική βελτίωση.
  5. Και γω γλυκοκοιτάζω το 8 classic αλλά με χαλάει η μικρότερη οθόνη, δε ξέρω πως θα το συνηθίσω στην καθημερινότητα. Από κοντά μου αρέσει αλλά η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης είναι αισθητή.
  6. Καλημέρα εμένα όχι ακόμα. Κατευθείαν στο 8 θα πάει από 6 που έχω τώρα, δεν υπάρχει 7;
  7. Κατέβασε από πάνω το πάνελ που έχει τους διακόπτες για bluetooth,wifi, ήχο κλπ. Εκεί αν πατήσεις στο + να βρεις ένα εικονίδιο με φακό που μπορείς να προσθέσεις. Ουσιαστικά ανάβει με λευκό φως την οθόνη.
  8. Έχει από μόνο του. Στο πάνελ των ρυθμίσεων μπορείς να βάλεις shortcut.
  9. Καλημέρα αυτά έχω και γω καιρό τώρα. Κατά καιρούς μου έβγαζε και μένα κάτι ειδοποιήσεις το κινητό όταν τα συνέδεα (και το s23 παλιότερα) αλλά χωρίς να πειράξω κάποια ρύθμιση έχει σταματήσει. Με viber δεν έχει τύχει να μιλήσω με τα ακουστικά.
  10. Είναι πολύ σχετικό αυτό, ανάλογα την χρήση. Εγώ επειδή έχω μόνιμα ανοιχτό το always on το φορτίζω κάθε βράδυ. Μου βγάζει 1-1,5 μέρα και δε το φοράω το βράδυ. Αν δεν έχεις το always on σίγουρα θα φτάνει τις 2 μέρες. Φυσικά ανάλογα και τι άλλο χρησιμοποιείς, πχ πολλές καταγραφές δραστηριοτήτων.
  11. Για το μέγεθος της μπαταρίας η αυτονομία του είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Αν του κάνει πολύ βαριά χρήση πιθανότατα μια σύντομη φόρτιση ενδιάμεσα θα την χρειαστεί, αλλά με συνήθη χρήση, χωρίς σοβαρές υποχωρήσεις, βγάζει άνετα την μέρα. Προσωπικά βέβαια θυσιάζω λίγη παραπάνω αυτονομία για χάρη του πρακτικού μεγέθους.
  12. Σε αυτή την τιμή νομίζω είναι καλή επιλογή.
  13. Δεν έχω κανένα θέμα στο s25.Περίεργο που έχεις στο s23.
  14. Καλημέρα, έχω κλείσει πλέον πάνω από μήνα με το s25. Εξαιρετικό μικρό κινητό καλύτερο σε όλους τους τομείς από το s23 που είχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το προηγούμενο δεν ήταν πολύ καλό επίσης.
  15. 2 εβδομάδες πλέον με την συσκευή και τελικά η μπαταρία αρχίζει να στρώνει σοβαρά. Όντως η αυτονομία του είναι γενικά καλή, μεγαλύτερη από του s23 όχι χαοτικά βέβαια. Το σύνηθες θέμα με τις συσκευές που έχουν μικρή μπαταρία είναι ότι τείνει να φθίνει πιο γρήγορα από τον μέσο όρο. Ειδικά αν φορτίζεται ανελλιπώς κάθε βράδυ όπως κάνω εγώ. Στην τελική όμως τα κινητά είναι για να μας εξυπηρετούν όχι να τα νταντεύουμε.
×
×
  • Create New...