jelecepa Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια εχασα το κλειδωμα.... απο την οθονη... αυτο που κανεις σλαιντ κ ανοιγει.... δεν μπορω να βρω την ρυθμιση...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια εχασα το κλειδωμα.... απο την οθονη... αυτο που κανεις σλαιντ κ ανοιγει.... δεν μπορω να βρω την ρυθμιση...:p Ρυθμίσεις>Τοποθεσία και Ασφάλεια>Κλείδωμα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefthim Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Το φόρτισα τις 9 προβλεπόμενες ώρες του Τώρα αν σου πω πως το έχω 1 μήνα και αν δεν το σκίσω στο gps ή στα παιχνίδια μου βγάζει 2 μέρες άνετα, και όταν το παρέλαβα από το courier το άνοιξα κατευθείαν, το φόρτισα για 20 λεπτά σε ένα φίλο μου αφου είχε φτάσει η μπαταρία στο 5% και πλήρη φόρτιση έκανα το βράδυ όταν πήγα σπίτι θα με πιστέψεις??? Παιδιά μην ακούτε και τόσο πολύ τους πωλητές, ότι φοράει μπαταρία λιθίου δεν χρειάζεται 9-18 ώρες για φόρτιση. Και στο Ν95 που είχα πιο πριν το ίδιο είχα κάνει και η μπαταρία μια χαρά την έβγαλε για 2+ χρόνια με 1,5-2 μέρες αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπερα παιδια.Μπορει να μου πει καποιος μετα την αναβαθμηση σε 2.2 στο defy ποιες διαφορες θα υπαρχουν?Κατι επισημο απο την motorola.Ευχαριστω. (ειμαι αναμεσα σε αυτο και το desire αλλα μολις ειδα οτι το multitouch του desire δεν ειναι καλο με εκανε να απομακρυνθω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το κοίταξα κι αυτό, πριν μπώ στο κρυφό menu μάλιστα. Τίποτα το ασυνήθιστο εκεί. Μάλλον κάτι έφαγε κόλημα, σήμερα απο το πρωί που βγήκε απο το φορτιστή έχει την αναμενόμενη συμπεριφορά, κανονική κατανάλωση. Δεν ξερω τι λενε για τα smartphone αλλα εγω με κανονικη χρηση, δηλαδη μονο ομιλια και λιγα μηνυματα και με κλειστο data/wifi, εγκατεστημενα setvsel 300-25, 600-40, 800-50 launcherpro plus είμαι ανοικτος 52 ωρες και εχω 69% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια.Μπορει να μου πει καποιος μετα την αναβαθμηση σε 2.2 στο defy ποιες διαφορες θα υπαρχουν?Κατι επισημο απο την motorola.Ευχαριστω. (ειμαι αναμεσα σε αυτο και το desire αλλα μολις ειδα οτι το multitouch του desire δεν ειναι καλο με εκανε να απομακρυνθω). Και εγω ημουν αναμεσα σε αυτα τα δύο. Desire: λογω πιο καθαρης οθονης, λιγο δυνατοτερο ακουστικο, και 1000Mhz Defy: 11 χιλιοστα μικροτερο(πολυ σημαντικο), gorilla glass, αδιαβροχο, δεν χρειαζεται θηκη, καλυτερη μπαταρια. android 2.2 συντομα. Τελικα defy και δεν μετανοιωσα. με 800Mhz πεταει αλλα και με 600 στο setvsel δουλευει μια χαρα. Για μπαταρια δες πιο πανω. ΔΙΑΦΟΡΕΣ 2.2 1. Android 2.2 has more speed and performance optimizations 2. Android 2.2 has USB tethering and Wi-Fi hotspot functionality not found in 2.1 3. Android 2.2 allows for app installation to the memory card while 2.1 does not 4. Android 2.2 adds Flash 10.1 support absent in 2.1 5. Android 2.2 has a lot of modified and added APIs 6. Android 2.2 improves support for Microsoft Exchange over 2.1 Edited February 8, 2011 by jks13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 εχω βασιμες υποψιες οτι αν και 200MHz κατω, η cpu του defy ειναι πιο γρηγορη απο του desire. η μπαταρια εμενα με λιγο browsing και πολυ fruit ninja αντεχει λιγο πανω απο μια μερα. ερωτηση: στηνω το dlna με server τον WMP. απο το pc βλεπω τα παντα απο το κινητο. απο το κινητο ακουω την μουσικη του pc, βλεπω τις φωτογραφιες, αλλα αυτο που με νοιαζει δλδ το video streaming ΔΕΝ δουλευει. ειδα οτι και αλλοι εχουν προβλημα. ξερουμε καμια λυση; Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Και εγω ημουν αναμεσα σε αυτα τα δύο. Desire: λογω πιο καθαρης οθονης, λιγο δυνατοτερο ακουστικο, και 1000Mhz Defy: 11 χιλιοστα μικροτερο(πολυ σημαντικο), gorilla glass, αδιαβροχο, δεν χρειαζεται θηκη, καλυτερη μπαταρια. android 2.2 συντομα. Τελικα defy και δεν μετανοιωσα. με 800Mhz πεταει αλλα και με 600 στο setvsel δουλευει μια χαρα. Για μπαταρια δες πιο πανω. ΔΙΑΦΟΡΕΣ 2.2 1. Android 2.2 has more speed and performance optimizations 2. Android 2.2 has USB tethering and Wi-Fi hotspot functionality not found in 2.1 3. Android 2.2 allows for app installation to the memory card while 2.1 does not 4. Android 2.2 adds Flash 10.1 support absent in 2.1 5. Android 2.2 has a lot of modified and added APIs 6. Android 2.2 improves support for Microsoft Exchange over 2.1 Ευχαριστω πολυ γαι την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 εχω βασιμες υποψιες οτι αν και 200MHz κατω, η cpu του defy ειναι πιο γρηγορη απο του desire. Μα αυτό λέμε τόσο καιρό. Τα μοτορόλα χρησιμοποιούν τις ισχυρές cortex a8 cpu με δυνατές κάρτες γραφικών. Αντίθετα το desire έχει τον γερασμένο SNAPDRAGON 8250 που φορούσε το hd2. Υπάρχει διαφορά κλάσης μετάξυ των 2 chip. Τα 200 mhz δεν παίζουν τόσο ρόλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδια το z4foot κανει για το defy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδια το z4foot κανει για το defy? Τοz4root μια χαρά δουλεύει στις 2.1. Τώρα το foot δεν ξέρω αν κάνει :-P Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδια το z4foot κανει για το defy? :lol: ελα μωρε...ενα λαθακι εκανα..... :) να το κανω οπως το κανει ο τυπος στο youtube? http://www.youtube.com/watch?v=F1LydRyjBYg ειναι οκ αυτο?? (δεν ξερω αν επιτρεπεται να ανεβαζω λινκς.... συγνωμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 :lol: ελα μωρε...ενα λαθακι εκανα..... :) να το κανω οπως το κανει ο τυπος στο youtube? http://www.youtube.com/watch?v=F1LydRyjBYg ειναι οκ αυτο?? (δεν ξερω αν επιτρεπεται να ανεβαζω λινκς.... συγνωμη) Πιο ευκολο με το z4root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Πηγα σημερα και ειδα το defy απο κοντα.Πολυ μικρο ρε παιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Πιο ευκολο με το z4root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953 χμ.....κ αν δεν εχω froyo? εχω ακομη την 2.1 τι κανω?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Πηγα σημερα και ειδα το defy απο κοντα.Πολυ μικρο ρε παιδια.. Αν ψαχνεις ρακετα, δεν κανει :lol: χμ.....κ αν δεν εχω froyo? εχω ακομη την 2.1 τι κανω?:wacko: Σε 2.1 δουλευει λεμε, προχωρα αφοβα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αν ψαχνεις ρακετα, δεν κανει :lol: Απλα γιατι εχει καλη κατασκευη νομιζα πως εκανε..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πως βρίσκω τον navigator της Navigon και πως τον εγκαθιστώ; Δεν μπορώ να το βρω στο market, βρίσκει μόνο το Aura και το Ndrive. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο free app σημειωματάριο που να μπορούμε να γράφουμε χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής και όχι το πληκτρολόγιο ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο free app σημειωματάριο που να μπορούμε να γράφουμε χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής και όχι το πληκτρολόγιο ; Υπάρχει πληκτρολόγιο, όχι σημειωματάριο, το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όποια εφαρμογή θέλεις. Graffiti Θα σου θυμήσω όμως ότι εδώ μιλάμε για το DEFY. Υπάρχει το γενικό Android forum για τέτοιες ερωτήσεις στο myphone.gr... Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο free app σημειωματάριο που να μπορούμε να γράφουμε χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής και όχι το πληκτρολόγιο ; Note Everything απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Πηγα στο Media Markt Δυτικης Θεσσαλονικης να δω απο κοντα την συσκευη, εχοντας μονο ενα τεταρτο απο τον χρονο μου στην διαθεση μου για να την δω και ο τυπος απο εκει που ηρθε να το ξεκλειδωσει καταφερε (δεν ξερω πως) και μπλοκαρε την συσκευη!!! :X :mad: :wacko: Εδειχνε κανα 2λεπτο ασταματηρα φορτωση αλλα χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο και οταν μετα πατησε κατι που απο οτι ειδα ελεγε επανεκκινηση και κατι αλλα εδειχνε το σημα της Μοτορολα και δεν εκανε τιποτα αλλο. Οποτε αναγκαστηκα να σηκωθω και να φυγω! Επι της ευκαιριας καποιοι φιλοι εδω μεσα που ειχαν γραψει για ενα προβλημα με τις μικρογραφιες στις επαφες το λυσανε; Αν ναι με καποιον τροπο ή με καποια αλλη εφαρμογη απο το μαρκετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Πηγα στο Media Markt Δυτικης Θεσσαλονικης να δω απο κοντα την συσκευη, εχοντας μονο ενα τεταρτο απο τον χρονο μου στην διαθεση μου για να την δω και ο τυπος απο εκει που ηρθε να το ξεκλειδωσει καταφερε (δεν ξερω πως) και μπλοκαρε την συσκευη!!! :X :mad: :wacko: Εδειχνε κανα 2λεπτο ασταματηρα φορτωση αλλα χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο και οταν μετα πατησε κατι που απο οτι ειδα ελεγε επανεκκινηση και κατι αλλα εδειχνε το σημα της Μοτορολα και δεν εκανε τιποτα αλλο. Οποτε αναγκαστηκα να σηκωθω και να φυγω! Επι της ευκαιριας καποιοι φιλοι εδω μεσα που ειχαν γραψει για ενα προβλημα με τις μικρογραφιες στις επαφες το λυσανε; Αν ναι με καποιον τροπο ή με καποια αλλη εφαρμογη απο το μαρκετ; :lol::lol: noobas ο πωλητής! Μαλλον ειναι καποιο bug, οταν φορτιζει με σβηστη συσκευη δεν μπορεις να την ενεργοποιησεις.Πρεπει πρωτα να βγαλεις τον φορτιστη. Αυτο με τις επαφες, υπαρχει αλλα δεν ειναι δα και μεγαλο προβλημα! Μπορεις να κατεβασεις απο το μαρκετ πχ το dialer one αν σε ενοχλει τοσο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ρε παιδια ,το τηλ. υποστηριζει MP4/WMV/H.263/H.264 video format. πως γινεται να παιξει ενα wmv video???. Που ειναι ο player?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μοτορολα στην σελιδα της δινει αυτες τις πληροφοριες --> WCDMA έως 400 λεπτά.; GSM έως 400 λεπτά και σε ολα τα ελληνικα σαιτ εταιριων κινητης και οχι μονο λενε WCDMA έως 240 λεπτά.; GSM έως 320 λεπτά (ισως και λιγο λιγοτερο);;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts