Jump to content

BILLY_89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    249
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BILLY_89

  1. Καλημέρα στην παρέα! Θέλω να αγωράσω το G2 και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε ποιά είναι η διαφορά του lg g2 t-mobile. Θέλω να το αγωράσω από εδώ http://galaxystore.gr/index.php?id_product=484&controller=product&id_lang=2. Είναι άμεσα διαθέσιμο γι'αυτό! Πάντος ένας γνωστός μου που το πήρε έχει εγχειρίδιο στο Γερμανικά αν αυτό λέει κάτι! Ευχαριστώ Προκαταβολικά!
  2. Καλησπέρα σας.Σκέφτομαι να αλλάξω σκληρό δίσκο και θέλω να ρωτήσω.Ο Western Digital VelociRaptor είναι πολύ καλύτερος από τον Western Digital.Αυτό που έχω δει είναι Western Digital και είναι αυτός. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Black-WD1002FAEX-1TB-HDD-64MB-Cache-7200RPM-Sata-III.htm
  3. Αναθεωρω για την ics 4.0.4 πάει πολύ καλά στο hd2 ειδικά αν γίνουν και κάποιες ρυθμίσεις.Πιστεύω η καλύτερη rom (από γενικής απόψεως) στο hd2. Μπράβο σε αυτούς που ασχολούνται ακόμα με το hd2.!
  4. Δεν έχω δει ούτε θέλω να δω να γράφει 45 βαθμούς.Μπορεί να έτυχε.Δεν ήταν 35 ήταν 38.
  5. Ξέρω ότι έχει τόση ram το hd2 και δεν είπα ότι κολλάει τώρα με dorimanx.(μόνο όταν φτάνει η θερμοκρασία σε κάποια σημεία από την πολύ χρήση). Είπα ότι κολλούσε λίγο με την ics 4.0.4(που είναι λογικό πεστεύω με όσες παραμετροποιησεις και να κάνουν οι developers πάνω στην ics που έχει φτιαχτεί για διπύρηνα και τετραπύρηνα και 1bg ram .Εκτός από την Ics εμένα τώρα δεν κολλάει παρόλλου που έχω το go launcher ex(τραβάει αρκετή ram).Πάντος είναι λογικό να έχει ένα σημέρινο κινητό Low-mid να έχει 512 (δες το lg optimus l7 που είναι μοντέλο 2/12 γιατί έχει και 300 ευρό ενώ το Hd2 είχε πριν 2,5 χρόνια (10/9) είχε 700+ με την αύξηση του φπα τότε. Σίγουρα δεν τα ξέρω πολύ καλά τα πραγμάτα και μπορεί να κάνω και λάθος.
  6. Χθές έβαλα την Dorimanx-Rom-3.1.9-Nightly-277-All-in-One και είδα ότι στις ρυθμίσεις CM settings - επιδόσεις έχει κάποιες ρυθμίσεις όπως "χρήση compcache ram" ήταν ανεργό και την έβαλα 10% και έβαλα και καθαρισμός των assets υπαρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα? Το έκανα restart και είδα διαφορά περίπου 30 mb παραπάνω ελεύθερη ram. p.s την διαφορά την ίδα αφού άνοιξαν οι εφαρμογές. Το market δεν κατεβάζει όλες τις εφαρμογές.Δηλαδη γράφεις το όνομα και σου λέει πως δεν υπάρχει.Εγώ μπήκα από το pc και τις έβαλα από εκεί.Πάντος έχει τις παραπάνω επιλογές που όπως φάινεται δουλεύουν καλά και βοηθάει το Hd2 μιας και δεν έχει και τόση μεγάλη ram (2009 μοντέλο) και η διαχείριση της παίζει ρόλο. p.s Όταν το κινητό έφτανε στους 35 βαθμούς c (δεν έχω κάνει overclock) το κινητό κολλούσε.Σε γενικές γραμμές πάει καλά.Πιστεύω πως αν βγάλω το go Launcher ex θα πάει σφαίρα. Το go Launcher ex πιάνει 30 mb ram χωρίς καιρούς κτλ.
  7. Το μόνο που μου βγάζει μόλις μπώ στις ρυθμίσεις hwa είναι η εφαμοργή sd tools.Εσύ τι λες αξίζει να βάλω dorimanx?
  8. Γιατί τώρα με την ics που κολλάει εσθητά (όταν προσπαθείς να γράψεις γρήγορα sms,όταν πας να κάνεις γρήγορα της περισσότερες ενέργειες) γιατί στα benchmarks τρέχει με περισσότερα fps?Πρίν είχα την 2.3.7 δεν κολούσε καθόλου αλλά στα benchmarks έκανε μικρότερα σκορ.. Παλιά είχα την Dorimanx-Rom-3.1.6.2-Nightly-275-All-in-One και τώρα θέλωνα βάλω αυτήν που έγραψα παραπάνω (Dorimanx-Rom-3.1.9-Nightly-277-All-in-One) βελτιώθηκαν τα rebbot που έκανε? p.s με την ics 4.0.4 η μπαταρία κάνει πάρτυ.
  9. Γι'αυτην την rom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948) πρέπει να βάλω αυτο το recovery (Recovery_150M_system_5M_cache_v3.0.2.5)? Έκανα ένα test για την sd card (με το πρόγραμμα sd tools) στις δύο κάρτες μου και ίδα διαφορά..Εκτός και αν παίζει ρόλο ότι στην μια είχα 2.3.5 και στην άλλη 2.3.7. Δεν ξέρω αν αυτό το πρόγραμμα είναι καλό πάντος έβγαλα τα παρακάτω αποτελέσματα. Transcend 8gb class 6 write speed = 4.7mb/s Read speed δεν θυμάμαι (με την πρώτη προσπάθεια) Pny 8bg class 4 write speed = 7,7mb/s Read speed 32,4 mb/s (με την πρώτη προσπάθεια) Με την ics που έχω τώρα η Pny 8bg class έβγαλε: Write speed 7.3 mb/s Και Read speed = 25,4 mb/s (με την πρώτη προσπάθεια) write speed 7,6 mb/s και Read speed = 30,4 mb/s (με την τρίτη προσπάθεια) p.s Το κινητό 'οταν είχα την Transcend έκανε κοληματάκια αν π.χ κατέβαζα κάτι από το Play store και πατούσα το back button ενω με την Rny δεν το κάενι σε καμιά περίπτωση. Άρα τι συμπέρασμα βγάζουμε?
  10. Καλησπέρα.Έβαλα την παλιά μου κάρτα (Micro sd) στο hd2 Και ανοίγει και βγάζει την οθόνη με τα hspl 2.08.Πάω να τρέξω το αρχείο daf (hspl 4 for hd2) και μου βγάζει το μήνυμα ότι "Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει,επειδή το στοιχείο PAPI.dll δεν εντοπίστηκε.Η επανάληψη εγκατάστασης ίσως διορθώσει το πρόβλημα" Τι φταίει? P.s όταν πατάω οκ στο παραθυράκι με βάζει μέσα στο magldr αλλά όταν πάω να κάνω flasher δεν μου βγάζει usb usb...απλά μένεισ το usb wait... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. p.s Όπως κατάλαβα πρέπει να κάνω το BHMA A (ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΝΕΟΥ RADIO) και μετά θα πάω στο βήμα EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ANDROID ROM. Σωστά?
  11. Καλησπέρα παιδιά.Ποια ics μου προτείνετε να βάλω?Η ics 4.0.4 v2.7 είναι δοκιμασμένη?
×
×
  • Create New...