Jump to content

Erebos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Erebos

  • Ημ. Γέννησης 30/04/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Erebos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Erebos

    Motorola DEFY

    Μπορείς να φλασάρεις το ελληνικό firmware από εδώ (Central Europe) με το RSD.
  2. Μιας και έβγαλε σημαντικό nightly (2012-11-02) ο Quarx, είπα να κάνω το βήμα από CM10 σε custom kernel. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε πραγματικά! Σε ταχύτητα και αποκρισιμότητα στο multitasking θυμίζει Gingerbread, και κανα 2 βαριά παιχνίδια που δοκίμασα (Reckless racing 2 και GTA III) τα τρέχει πιο γρήγορα από ποτέ!
  3. Η ανάπτυξη του CM9 έχει σταματήσει από τους Quarx, Epsylon3 και Maniac103 με το που βγήκε το CM10... Όλα τα bug fixes γίνονται πλέον πάνω στο CM10. Επειδή σε ενδιαφέρει το gps, έχε υπόψην ότι η πυξίδα δεν λειτουργεί ακόμα σωστά, πιθανότατα στην επόμενη nightly. Εφόσον είσαι σε CM9, το περνάς όπως οποιαδήποτε αναβάθμιση: wipe cache, wipe dalvik, install .zip, wipe cache, wipe dalvik, reboot.
  4. Erebos

    Motorola DEFY

    Δεν χρειάζεται custom rom, μπαίνουν και με το widgetsoid
  5. Αναλόγως ποια nightly βάλεις. Δεν έχουν όλες οι nightly τον kernel.
  6. H πρόσφατη CM10 nightly (23-07-2012) τα σπάει!! Ο στοκ launcher είναι super smooth (λόγω HWA και vsync) αλλά έχει μόνο 4 rows και default την google search bar, οπότε στριμώχνονται λίγο στην homescreen. Επίσης, ώρες-ώρες ψιλο-κρέμαγε (μάλλον λόγω αδυναμίας του hardware και του φόρτου του HWA). Γι' αυτό έβαλα Nova Launcher, θα δοκιμάσω ξανά τον GO κάποια στιγμή να δω πώς τρέχει σε JB. Touchkeys backlight και wifi tethering είναι τα μόνα που δεν δουλεύουν αλλά θα γίνουν fixed σύντομα. @saltofx_v Δεν μπορείς από sdf flash να φλασάρεις CM κατευθείαν χωρίς CWM κλπ... Οδηγίες εδώ. Αν έχετε CM7/9/MIUI, κάντε wipe data -> wipe cache -> wipe dalvik -> install nightly.zip -> install froyo kernel (Αν έχετε Defy+, δεν το κάνετε) -> ξανά install nightly.zip (Αν έχετε Defy+, δεν το κάνετε) -> install gapps.zip -> wipe cache -> wipe dalvik -> reboot.
  7. Σιγά μην πάει και με το τρόλλεϋ.. :lol: :p
  8. Με αυτά τα vsel θα κολλάει σίγουρα αν ανοίξει πχ Google Maps. 32-46-52 τουλάχιστον θέλει. Και με την 2.2 θα δει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Με την 2.3 θα έχει και περαιτέρω βελτίωση, απλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά όσο 2.1->2.2. Menu -> Settings -> About phone -> System Updates -> Download -> Περιμένεις (~120MB) -> Install -> Περιμένεις -> Το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του -> Έτοιμος (δεν χάνεις επαφές/εφαρμογές/ρυθμίσεις) To 4o step το έχεις λόγω Motorola Gingerbread rom γιατί έτσι τρέχει από μαμά το Defy+.
  9. Ό,τι ρωτάς έχει απαντηθεί ήδη στην προηγούμενη σελίδα από μένα ή από άλλους. Οι αλλαγές της 7.2 RC0 του maniac103 είναι εδώ. Όσο για το MIUI, τα ίδια με CM είναι, απλά στο menu το MIUI iPhoneίζει.
  10. Σωστός, το ξέχασα. 1) Ναι, αν και δεν είναι ανάγκη να τα ανεβάσεις στο dropbox, μπορείς και στην microSD. 2) Ναι, από το batch επιλέγεις όποιες apps θες εσύ.
  11. Erebos

    Motorola DEFY

    Μήπως έχετε κάνει overclock ή undervolt μέσω του SetCpu ή κάποιου άλλου προγράμματος? Τα παραπάνω είναι κλασσικά συμπτώματα στις περιπτώσεις που ο επεξεργαστής "στεγνώνει" από ρεύμα. Δώστε παραπάνω ρεύμα (vSel) ή κατεβάστε την συχνότητα.
  12. Τα nightly builds είναι ό,τι λέει η λέξη, εκδόσεις που βγαίνουν/έβγαιναν σε ημερήσια βάση με τα τελευταία bugfixes/features. Λίστα με τις αλλαγές θα βρεις εδώ. Ναι, τα περνάς πάνω από την stable μέσω του recovery. Δεν χάνονται οι ρυθμίσεις σου, αλλά καλού-κακού κάνε ένα nandroid backup πιο πριν μήπως γίνει καμια στραβή ή εμφανιστεί κανένα καινούριο bug. Links θα βρεις στο προηγούμενό μου post. Για να βάλεις MIUI πρέπει να κάνεις wipe data πρώτα (recovery) που σημαίνει θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου. Στη συνέχεια κάνεις ό,τι και με την CM7.
  13. Την stable δεν την κράτησα για πολύ, κατευθείαν πέρασα nightly από πάνω της. Αν δεν βαριέσαι, ξαναπέρνα την 7.1.0 και μετά κάποια πρόσφατη nightly ή την τελευταία του maniac103 (αυτή έχω τώρα).
  14. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, ούτε έχω διαβάσει τίποτα γι' αυτό. Ποια έκδοση έχεις?
  15. Erebos

    Motorola DEFY

    Η Motorola δίνει δικό της πρόγραμμα, το Moto Phone Portal, αλλά αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και το MyPhoneExplorer (client)
×
×
  • Create New...