Jump to content

Erebos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Erebos

  1. Erebos

    Motorola DEFY

    Μπορείς να φλασάρεις το ελληνικό firmware από εδώ (Central Europe) με το RSD.
  2. Μιας και έβγαλε σημαντικό nightly (2012-11-02) ο Quarx, είπα να κάνω το βήμα από CM10 σε custom kernel. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε πραγματικά! Σε ταχύτητα και αποκρισιμότητα στο multitasking θυμίζει Gingerbread, και κανα 2 βαριά παιχνίδια που δοκίμασα (Reckless racing 2 και GTA III) τα τρέχει πιο γρήγορα από ποτέ!
  3. Η ανάπτυξη του CM9 έχει σταματήσει από τους Quarx, Epsylon3 και Maniac103 με το που βγήκε το CM10... Όλα τα bug fixes γίνονται πλέον πάνω στο CM10. Επειδή σε ενδιαφέρει το gps, έχε υπόψην ότι η πυξίδα δεν λειτουργεί ακόμα σωστά, πιθανότατα στην επόμενη nightly. Εφόσον είσαι σε CM9, το περνάς όπως οποιαδήποτε αναβάθμιση: wipe cache, wipe dalvik, install .zip, wipe cache, wipe dalvik, reboot.
  4. Erebos

    Motorola DEFY

    Δεν χρειάζεται custom rom, μπαίνουν και με το widgetsoid
  5. Αναλόγως ποια nightly βάλεις. Δεν έχουν όλες οι nightly τον kernel.
  6. H πρόσφατη CM10 nightly (23-07-2012) τα σπάει!! Ο στοκ launcher είναι super smooth (λόγω HWA και vsync) αλλά έχει μόνο 4 rows και default την google search bar, οπότε στριμώχνονται λίγο στην homescreen. Επίσης, ώρες-ώρες ψιλο-κρέμαγε (μάλλον λόγω αδυναμίας του hardware και του φόρτου του HWA). Γι' αυτό έβαλα Nova Launcher, θα δοκιμάσω ξανά τον GO κάποια στιγμή να δω πώς τρέχει σε JB. Touchkeys backlight και wifi tethering είναι τα μόνα που δεν δουλεύουν αλλά θα γίνουν fixed σύντομα. @saltofx_v Δεν μπορείς από sdf flash να φλασάρεις CM κατευθείαν χωρίς CWM κλπ... Οδηγίες εδώ. Αν έχετε CM7/9/MIUI, κάντε wipe data -> wipe cache -> wipe dalvik -> install nightly.zip -> install froyo kernel (Αν έχετε Defy+, δεν το κάνετε) -> ξανά install nightly.zip (Αν έχετε Defy+, δεν το κάνετε) -> install gapps.zip -> wipe cache -> wipe dalvik -> reboot.
  7. Σιγά μην πάει και με το τρόλλεϋ.. :lol: :p
  8. Με αυτά τα vsel θα κολλάει σίγουρα αν ανοίξει πχ Google Maps. 32-46-52 τουλάχιστον θέλει. Και με την 2.2 θα δει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Με την 2.3 θα έχει και περαιτέρω βελτίωση, απλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά όσο 2.1->2.2. Menu -> Settings -> About phone -> System Updates -> Download -> Περιμένεις (~120MB) -> Install -> Περιμένεις -> Το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του -> Έτοιμος (δεν χάνεις επαφές/εφαρμογές/ρυθμίσεις) To 4o step το έχεις λόγω Motorola Gingerbread rom γιατί έτσι τρέχει από μαμά το Defy+.
  9. Ό,τι ρωτάς έχει απαντηθεί ήδη στην προηγούμενη σελίδα από μένα ή από άλλους. Οι αλλαγές της 7.2 RC0 του maniac103 είναι εδώ. Όσο για το MIUI, τα ίδια με CM είναι, απλά στο menu το MIUI iPhoneίζει.
  10. Σωστός, το ξέχασα. 1) Ναι, αν και δεν είναι ανάγκη να τα ανεβάσεις στο dropbox, μπορείς και στην microSD. 2) Ναι, από το batch επιλέγεις όποιες apps θες εσύ.
  11. Erebos

    Motorola DEFY

    Μήπως έχετε κάνει overclock ή undervolt μέσω του SetCpu ή κάποιου άλλου προγράμματος? Τα παραπάνω είναι κλασσικά συμπτώματα στις περιπτώσεις που ο επεξεργαστής "στεγνώνει" από ρεύμα. Δώστε παραπάνω ρεύμα (vSel) ή κατεβάστε την συχνότητα.
  12. Τα nightly builds είναι ό,τι λέει η λέξη, εκδόσεις που βγαίνουν/έβγαιναν σε ημερήσια βάση με τα τελευταία bugfixes/features. Λίστα με τις αλλαγές θα βρεις εδώ. Ναι, τα περνάς πάνω από την stable μέσω του recovery. Δεν χάνονται οι ρυθμίσεις σου, αλλά καλού-κακού κάνε ένα nandroid backup πιο πριν μήπως γίνει καμια στραβή ή εμφανιστεί κανένα καινούριο bug. Links θα βρεις στο προηγούμενό μου post. Για να βάλεις MIUI πρέπει να κάνεις wipe data πρώτα (recovery) που σημαίνει θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου. Στη συνέχεια κάνεις ό,τι και με την CM7.
  13. Την stable δεν την κράτησα για πολύ, κατευθείαν πέρασα nightly από πάνω της. Αν δεν βαριέσαι, ξαναπέρνα την 7.1.0 και μετά κάποια πρόσφατη nightly ή την τελευταία του maniac103 (αυτή έχω τώρα).
  14. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, ούτε έχω διαβάσει τίποτα γι' αυτό. Ποια έκδοση έχεις?
  15. Erebos

    Motorola DEFY

    Η Motorola δίνει δικό της πρόγραμμα, το Moto Phone Portal, αλλά αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και το MyPhoneExplorer (client)
  16. Erebos

    Motorola DEFY

    [FAQ] Cyanogenmod 7 [DEV][ROM] CyanogenMod 7.1.0 (Android 2.3.7) Μην συνεχίσεις να ποστάρεις εδώ, υπάρχει ξεχωριστό thread για custom roms κλπ.
  17. Όχι, δεν υπάρχει γιατί δεν το επιτρέπει το Facebook (και ούτε πρόκειται να το κάνει γιατί οι φωτογραφίες ανήκουν στο Facebook). Ναι. Δεν γίνεται.
  18. Όχι. Διαφορετικός επεξεργαστής + διαφορετική κάμερα = διαφορετικοί drivers. Γι' αυτό είχε βγει το Greenbread patch για το green-lens Defy που χρησιμοποιούσε Froyo kernel για να λειτουργεί η κάμερα στο Gingerbread (που βγήκε για το Defy+). Η Motorola ήδη έβγαλε καινούρια non-downgradable έκδοση με νέα signed frameworks.
  19. Erebos

    Motorola DEFY

    Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα την modαρισμένη Gingerbread του Defy+, με το που έβαλα την CM7.1.0-11 το κινητό απογειώθηκε (Quadrant score (@1GHz) : 1600 -> 2200) /off-topic
  20. Erebos

    Motorola DEFY

    ΔΕΝ είναι το ίδιο τηλέφωνο. Έχει διαφορετικό επεξεργαστή (OMAP3620 1GHz αντί OMAP3610 800MHz), διαφορετικό camera module, καθώς και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Συνεπώς, το OS του Defy+ έχει διαφορετικούς drivers από του Defy. Πιστεύω πως δεν θα δούμε επίσημο Gingerbread update για το Defy 1ης γενιάς. Να 'ναι καλά ο Cyanogen και η παρέα του. :happy:
  21. Το ξέρω ότι με CM7 βγάζει μεγαλύτερο σκορ. Δεν έχω δει όμως αισθητή διαφορά. Μεγάλο πρόβλημα με την κατανάλωση (ειδικά με 3G ανοιχτό) είχα με του JBoogie3. Με του iaio φαίνεται να έχει διορθωθεί. Δεν μου λείπει κάτι πάντως και δεν έχω βρει bug που να βγάζει μάτι, οπότε με βλέπω να το αφήνω για κανα τρίμηνο.
  22. Μετά την CM7, δοκίμασα την BlurGinger του JBoogie3 και τώρα είμαι με την MotoGinger 2.3.4 του iaio72 και το GreenBread 1.1 mod για την κάμερα (έχω green lens). Προσωπικά προτιμώ Motoblur rom και το κινητό πετάει (ενδεικτικά, Quadrant score 1800 με 1GHz O/C) οπότε δεν με βλέπω να ξαναγυρνάω σε CM7.
  23. Αν δεν είσαι έμπειρος με root, custom recovery, nandroid backup & restore, καλύτερα να το αφήσεις όπως είναι και να περιμένεις την επίσημη 3.5.x που θα τρέχει froyo. Διαφορετικά, θέλεις αρκετές μέρες διαβάσματος στο xda που δεν γίνονται περίληψη σε μερικές γραμμές.
  24. Κατεβάζεις αυτό. Το τρέχεις και πατάς στο Install 2ndInit Recovery. Για να μπεις στο Custom Recovery, κάνεις reboot και όταν ανάψει το μπλε led πατάς το Volume down (-). Στη συνέχεια με τα Volume buttons και το Power button πας στο Custom Recovery και από εκεί στο Install from .zip file και φορτώνεις το zip της custom rom που έχεις περάσει στην SD card.
  25. Erebos

    Motorola DEFY

    Downgrade κάνεις flashάροντας την 2.51. Όλα τα firmwares θα τα βρεις εδώ. Κατεβάζεις την "2.51.1 CE without Blur" και ακουλουθείς τον εξής οδηγό. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να βάλεις όποια custom rom θέλεις μέσω του custom recovery (ClockworkMod recovery). Στο app drawer θα το βρεις σαν System Recovery. Όποια άλλη απορία έχεις, καλύτερα να ποστάρεις στο άλλο thread
×
×
  • Create New...