Jump to content

jks13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jks13

  • Ημ. Γέννησης 22/01/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

jks13's Achievements

  1. το 2.4 Ghz περναει ανετα τα 200 Mbps. και αυτα που λετε δεν ισχυουν. αυτη την στιγμη εχω συνδεση στο σπιτι αποκλειστικα με repeater RE650 που παιρνει απο cosmote γραμμη απο τον πανω οροφο. Μεχρι πριν 2 μηνες η γραμμη ηταν 50αρα με ρουτερ που δεν ειχε 5 ghz. τοτε κατεβαζα με torrent, και μιλαμε απο εναν οροφο σε αλλον με 4.8 - 5 MΒ/SEC ~40mbps. η COSMOTE κανει την γραμμη 100 αρα χωρις να το ξερω και βλεπω στο τορρεντ 8,2 MB !!!, Ανεβαινω πανω και τους ρωταω αν κανανε νεο συμβολαιο (τηλεφωνο και ιντερνετ απο πεθερικα, εγω δεν εχω σταθερη γραμμη) και μου δειχνουν ενα μηνυμα στο κινητο που ελεγε για δωρεαν αναβαθμιση και πως επερεπε να παρουν νεο εξοπλισμο. Και το νεο μαυρο ρουτερ εμενα κατω τα ιδια μου δινει. Και μαλιστα και με το νεο, το μαυρο ΖΤΕ παλι σε 2.4 GHZ τραβαω με το repeater λογω καλυτερου penetration, και παλι σταθερα 70+ mbps παιρνω. δηλαδη συγχρονιζει 100 και δεν μπορει να τα δωσει λογω τεχνολογικης ανεπαρκειας? γιατι? εχει κινηση στο usb και παει απο παραλια? αυτα ειναι αστεια....
  2. Γι' αυτο κλαινε ολοι οι κατοχοι Τεσλα. απο τις πολλες προστασιες μεινανε χωρις μπαταριες και οι εταιρια που ηταν ενημερη και ειχε και αντιμετρα τους ενημερωσε οτι γιοκ εγγυηση. Προφανως δεν μπορουσαν να βαλουν αργη φορτιση 15 ωρες στο τεσλα. επρεπε το αλλο πρωι να παει για δουλεια ο αλλος να φορτισει σε κατω απο 6. Τωρα πανε με ποδηλατο,
  3. Τα εχουν παρει. Εχουν βαλει την επιλογη αργης φορτισης...
  4. Μονο στα κινητα/λαπτοπ εχεις το λογισμικο. Στα εργαλεια και οπου γινονται φορτισεις σε μπαταριες γενικότερα το λογισμικο ειναι στον φορτιστη. Η τεχνολογια φορτισης και μπαταριων ειναι πολυ μπροστα σε αλλους τομεις. Αν μια μπαταρια κανει 300 κυκλους σε 1.5 χρονια δεν ειναι χαλασμενη ουτε καλυπτεται απο εγγυηση. Η ιδια μπαταρια μπορει να κανει ομως τους διπλασιους οταν φορτιζεται διαφορετικα και να αντεξει πολυ περισσοτερο. Πολλα κινητα ζεσταινονται κατα την χρηση με καταναλωση της μισης μπαταριας σε 1 ωρα πχ, Πιστευεις, οτι οταν η μπαταρια στρεσσαρεται και ζεσταινεται αποδιδοντας την μιση χωρητικοτητα σε 1 ωρα, οτι δεν παθαινει το ιδιο και χειροτερα οταν φορτιζει απο 20 σε 90% παλι σε 1 ωρα? Γενικα αυτοι που πουλανε το κινητο και τις μπαταριες μιλανε για 300-500 κυκλους φορτισης. Εγω λοιπον δεν πιστευω οτι με 25 και 45w θα μπορεσει κανει να φτασει σε 500 κυκλους. Αλλωστε γιατι τοτε το λογισμικο να εχει 3 επιλογες φορτισης???? Δες τις συμβουλες στο τέλος. https://batteryuniversity.com/article/bu-401a-fast-and-ultra-fast-chargers
  5. Αυτο που λες δεν ισχυει...Ειναι και ο λογος που οι συγχρονοι φορτιστες και οχι μονο των κινητων φορτιζουν μεχρι ενα σημειο με μεγαλη ενταση και υστερα με μικροτερη. Για να μειωσουν το στρες στην μπαταρια ειδικα μετα το 80% της χωρητικοτητας. Το οποιο στρες ειναι ακομα μικροτερο αν φορτιζεις εξ' ολοκληρου με αργη φορτιση. To S7 edge δεν το αλλαξα ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ μεχρι που η μπαταρια πλεον αρχισε να ζεσταινεται προφανως επειδη χαλασε και ακομα κραταγε σχεδον 20ωρες. Παντα φορτιζα με την αργη του S7 που ειναι κατω απο 15w. Κανε εσυ 750 φορτισεις στα 25w...ουτε 200 δεν θα φτασει. Οι εταιριες ξερουν πως θα θελεις να αλλαξεις κινητο μετα απο 1.5 - 2 χρονια και σου προσφερουν 25+ βαττ κερδιζοντας χρονο φορτισης αλλα χανοντας ζωη μπαταριας. Εγω θα κρατησω το S21 4 xχρονια (ελπιζω) αρα θα φοριζω παλι με αργη 15w, που στην ουσια ειναι η γρηγορη του S7 EDGE αρα αν κρατησει σχεδον 3 χρονια ευχαριστημενος θα ειμαι.
  6. εγω χρησιμοποιω τον 15w του S7 EDGE. 1.45 απο 10 σε 100%
  7. Ολα αυτα γινονται γιατι η αναπτυξη στην χωρα μας γινεται με την μεθοδο του "καρκινου". Παει οπου θελει οπως θελει ανεξελεγκτα με σκοπο να φαει οσο περισσοτερο γινεται. Δεν φτιαχνουν υποδομες για να χτισοουν κατι καλυτερο μελλοντικα. Απλα φτιαχνουν για να προλαβουν να στα παρουν πριν στα παρει αλλος. Αρπα κολα της στιγμης που σε καποιους βγαινει σε καλο αλλα μακροπροθεσμα το τελικο αποτελεσμα ειναι επιεπεδου μπανανίας. Μπορει καθε χρονο να βελτιωνεται η κατασταση, αλλα αυτο γινεται σε ολες τις συγχρονες μπανανίες που πανε 1 βημα μπροστα οταν οι αλλοι κανουν 10.
  8. Χθές Τριτη ηρθε ο ΟΤΕ και προετοιμασε τα καλωδια... Σημερα 11:30 ερχεται ο τεχνικος NOVA. Βλέπω μου λεει εχεις σκεπασει το καλωδιο με την θερμοπροσοψη.. - και σε τι επηρρεαζει αυτο? Κανονικα μου λεει πρεπει να συνδεσω στο κουτι του σπιτιου και οχι στου ΟΤΕ. -Το σπιτι ειναι δικατοικια και απο το κουτι του ΟΤΕ φευγουν μονο 2 συνδεσεις, μια σε καθε σπιτι. Απο οτι θυμαμαι δεν εχει κουτι, απευθειας παει το καλωδιο μεσα. Ολες οι εταιριες forthnet μεχρι πριν 2 χρονια και cosmote στο πανω σπιτι συνδεουν σε αυτο το κουτι. αποσταση κουτιου ΟΤΕ με σημειο που μπαινει σπιτι ~3 μετρα και πριζα ρουτερ αλλα 6 μετρα. σπιτι κατασκευη 1980 με το δικο μου κατω οροφο πληρως ανακαινισμενο (τοιχοι, καλωδια) πριν 10 χρονια. Τι γραμμη εχεις ζητησει? -100αρα. <<Γκριματσα>> -Τι έγινε του λέω? Δυσκολο μου λεει ετσι που ειναι το σπιτι. Πρεπει εξω να δουμε πανω απο 78 και εσυ μπορει να εχεις 40-50. - το πανω σπιτι δινει ασυρματα κατω 75mbps του λεω. (με το καλωδιο του μεσα στην θερμοπροσοψη) - Αν εσυ φερεις 75+ του λεω, τι σε νοιαζει τι κανω εγω στο σπιτι? Σημαινει διακοπες μου λεει λογω κακης ποιοτητας. Βαζει ρουτερ...μηδεν. Βγαινει ελεγχει το ζευγος. Νεκρο. Μου λεει θα το δηλωσω βλαβη και σε 3 μερες θα ερθουμε παλι. (παμε για την αλλη Δευτερα δηλαδη..βλαβη σε γραμμη που συνδεσαν χθες...ας τα βρουν με τον ΟΤΕ) - Εχεις βαλει καμμια αλλη 100αρα εδω γυρω? Ειναι δυσκολη περιοχη για μας μου λεει... και υπενθυμιζω οτι το τοπικο καταστημα μου ειπε οτι πριν 3 μηνες δεν μπορουσαν ουτε 50αρα να βαλουν στην περιοχη μου. Παω παλι στη δουλεια και στελνω μειλ υπαναχωρησης και τελος το παραμυθι. Δεν προκειτε να ρισκαρω να πληρωνω 26 το μηνα για 40-50mbps αγνωστο ποσο σταθερα και να τραβιεμαι 2-3 μηνες και να πληρωσω και σπασιμο συμβολαιου απο πανω, οταν ξερω οτι το πανω σπιτι βγαζει 80+ στο ρουτερ με cosmote και ειναι εμφανες οτι η NOVA στην περιοχη μου μαλλον με πειραματα παλευει να βγαλει συνδεσεις.
  9. Ελάχιστη 41.03-42.79 Μεγ. 99.77 πάντως με κατω απο 50 δεν προκειτε να μεινω. 40-42 εδινε με την 50αρα η cosmote. Αν η cosmote φτανει 85 εκει για πιο λογο θα μπορουσε η Nova να πεφτει χαμηλα? 45-50?
  10. Αυτο ναι, αλλα η VDSL 100 αναφερεται καπως συγκεκριμένα μεσα στο ρουτερ? ή μονο απο την ταχ. συγχρονισμου? το λέω γιατι μπορει να συγχρονιζει 45 και να μου πουν οτι ειναι οκ αφου το συμβολαιο λεει κατωτερη 43. Αλλα 45 πιανεις και χωρις 100αρα VDSL
  11. Χαιρετω απο Τρίπολη, μεχρι σημερα επαιρνα ιντερνετ απο τον πανω οροφο με repeater απο συγγενη με cosmote VDSL 50 που πρόσφατα εγινε 100. Απο ταχυτητες και με τοιχο/ταβανι να παρεμβαλεται επιανα 65-70mbps. Για διαφορους λογους θα βαλω δικη μου γραμμη, και σε επισκεψη σε καταστημα ΝΟVA o υπαλληλος μου ειπε οτι μεχρι πριν 5 μηνες δεν εδινε VDSL 50/100 λογω καμπυλότητας γραμμης. ??? Φευγω απο καταστημα και βαζω τα στοιχεια στο σαιτ και με παιρνουν τηλ σε 3 λεπτα. εκλεισα 100αρα με 26 ευρω και μου ειπαν πως αν για τεχνικους λογους δεν γίνεται θα ακυρωθει το συμβολαιο. Το ερώτημα ειναι πως θα καταλαβω στο ρουτερ οτι η συνδεση ειναι οντως VDSL 100? Μεχρι πριν 2 χρονια ειχα 24 forthnet που συγχρονιζε σε 18-19 αρα θεωρω οτι απο θεση και καλωδιώσεις ειμαι οκ.
  12. Τι παει να πει "αν κανει αποσυνδεσειςτο δικτυο". 5 χρονια τωρα ολα δουλευαν καλα. Ξαφνικα θα πρεπει να αποδεχτω οτι θα κοβεται 20 φορες την ημερα ετσι χωρις λογο? Πριν καιρο μολις βγαζαμε το ρουτερ απο την πριζα 2-3 φορες μας επαιρναν τηλ. να δουν τι συμβαινει. Εγω τα πληρωνω τα ευρω με διακοπες? η μηπως βαζω και μερικα πλαστα για να μειωσω τα εξοδα? Απο οτι θυμαμαι στο συμβολαιο μιλαει για εγγυημενη ταχυτητα...και με 20 αποσυνδεσεις σε 24 ωρες ειναι μια εγγυημενη μπουρδα. Και καλα θα κανουν να το φτιαξουν γιατι μαζευομαστε και θα παρουν το ραβασακι με αποδειξεις πλεον οτι λογαρισμος πληρωμη γιοκ...
  13. COSMOTE στην Τριπολη σε ολοκληρη την πολη αποσυνδεσεις σχεδον καθε ωρα. κανει μετα 5-7 λεπτα να συγχρονισει. Γενικοτερο προβλημα....Οι οπτικες ινες τους μαρανανε και η εγγυημενη ταχυτητα. το μηδεν ειναι εγγυημενο. Αμα αρχισω να μην πληρωνω λογαριαμους και μαζευτουμε καμμια εκατοστη ατομα θα δουμε αν θα παρουνε φραγκο με αυτα που κανουνε.
  14. επειβεβαιωθηκε... φταινε τα καλωδια, που προφανως εχουν λαθος περιγραφη και δεν ειναι data. με 2 αλλα καλωδια, απο huawai GT2 ρολοι και του tablet Lenovo βγαζει κανονικα τις επιλογες.
  15. εχω και το S7. Μεχρι σημερα δουλευει σωστα. βγαζει τις 3 επιλογες. Το S21 με αυτα τα data καλωδια δεν βγαζει τιποτα, Μονο ενδειξη οτι φορτιζει. Και αφου δεν δινουν καλωδιο με το κινητο, πρεπει να μυρισουμε τα νυχια μας πιο data καλωδιο θα λειτουργει?
×
×
  • Create New...