Jump to content

kefthim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kefthim

  1. Τέλειο δώρο για τις γιορτές!!!! Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος, με υγεία για όλους!!!
  2. Σούπερ το κινητό!!! Καλή επιτυχία σε όλους και Χριστός Ανέστη!
  3. Ήθελα να αποφύγω το factory reset.... απ ότι φαίνεται δεν έχω και άλλη επιλογή... :)
  4. Καλησπέρα, έκανα πρόσφατα την αναβάθμιση σε Lollipop και παρατηρώ πως όπως ανοίξω δεδομένα ή wifi το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία και τρώει την μπαταρία για πλάκα.... έκλεισα το google now και βελτιώθηκε ελαφρά το θέμα αλλά και πάλι σε σχέση με την kitkat έχω μεγάλη, αρνητική..., διαφορά σε θέμα μπαταρίας.... έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιό?
  5. kefthim

    Sony Xperia Z2

    Η "γυναίκα" πρέπει να έχει λίγα.. πιασίματα ;)
  6. kefthim

    Sony Xperia Z2

    Το έχω καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Το αποδέχομαι, το βουτάω στην θάλασσα γνωρίζοντας τις όποιες συνέπειες καθώς και το ότι ΔΕΝ το καλύπτει σε εγγύηση. Έτσι κι αλλιώς όποτε είχα θέμα με κινητό μόνος μου το άνοιγα, άλλαζα ανταλλακτικό και το έφτιαχνα. Άμα περιμένω από το επίσημο service....
  7. kefthim

    Sony Xperia Z2

    Αν το ξεπλύνεις με αφθονο γλυκό αμέσως μόλις βγεις από την θάλασσα, δεν έχει πρόβλημα. Ζω σε νησί και το καλοκαίρι το Active το είχα σχεδόν κάθε μέρα στο νερό. Αυτή την στιγμή δουλεύει σαν καινούργιο και με την στεγανότητα του να υφίσταται σαν την πρώτη μέρα. Η ερώτηση μου όμως ήταν άλλη. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάτοχος να το βάλει κάτω από νερό (γλυκό έστω :) ) και να πραγματοποιήσει κλήση αμέσως αφού το βγάλει, χωρίς να το στεγνώσει. Υπό αυτές τις συνθήκες μπορείς να μιλήσεις;
  8. kefthim

    Sony Xperia Z2

    Το είδα νωρίτερα το Review του Κώστα. Αμοιβαία τα αισθήματα...
  9. kefthim

    Sony Xperia Z2

    :D :D :D Κι όμως!!! Δεν έκανα καταδύσεις βέβαια... χαλαρό κολύμπι, ρακέτες, βολλευ και υποβρύχιες φωτογραφίες-βίντεο. Είχα βγάλει κάτι φανταστικές φώτο τότε!! Α και θυμάμαι την έκφραση του μπαρμαν, όταν του είπα να βάλει το κινητό κάτω από την βρύση για να ξεπλύνει το κινητό από τα αλάτια της θάλασσας :P
  10. kefthim

    Sony Xperia Z2

    Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση σχετικά με την ποιότητα κλήσης. Παλιότερα κάτοχος του επίσης αδιάβροχου Xperia Active, είχα το εξής πρόβλημα. Όταν το έπαιρνα μαζί μου στην παραλία, αφού έβγαίνα από την θάλασσα με το κινητό στην τσέπη, δεν μπορούσα να μιλήσω-ακούσω γιατί οι μεμβράνες αδιαβροχοποίησης που είχε έπρεπε να στεγνώσουν, για να περάσει ο ήχος. Κάποιος από τους κατόχους του Ζ2, μπορεί να το τεστάρει για το αν μπορείς να κάνεις κλήση και να μιλήσεις αφού το κινητό βραχεί; Υ.Γ. Το προαναφερθέν Xperia Active ακόμα δουλεύει μετά από 2 χρόνια "ταλαιπωρίας" σε νερά, γλυκά και αλμυρά!!!
  11. Φανταστικό Πασχαλινό δωράκι!!! Καλή επιτυχία!!!:D
  12. Εναλλακτικά κρατας πατημενη για λίγα δευτερόλεπτα την μπάρα που έχει κολλήσει και σου βγάζει πληροφορίες εφαρμογής. Πατάς σε αυτή την επιλογή και μετά από το μενού που βγάζει αναγκαστική διακοπή. Έτσι γλυτώνεις επανεκκίνηση!
  13. Δοκίμασε να κάνεις σύνδεση επαφής. Πάτα το κουμπί αριστερά από το κεντρικό όταν έχεις ανοίξει μια επαφή.
  14. kefthim

    Motorola DEFY

    Το είχα δοκιμάσει αλλά τζίφος. Γι αυτό φλάσαρα.
  15. kefthim

    Motorola DEFY

    Ναι το έχω πάθει και εγώ. Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν πήγα να δοκιμάσω το DLNA στο οικιακό δίκτυο όπου έχω ένα Media tank της E-Great. Κάτι πήγε στραβά έκει γιατί από εκείνη την στιγμή και πέρα ο επέξεργαστής ήταν μόνιμα στο 100% και στην μέγιστη συχνότητα. Το Battery manager έδειχνε πως η εφαρμογή-υπηρεσία mediashare (αν θυμάμαι καλά το όνομα) μου "έτρωγε" την μπαταρία. Δοκίμασα να κάνω force stop αλλά τίποτα. Τελικά κατέληξα να flashάρω την αγγλική froyo και όλα μέλι γάλα πλέον, μην σου πω πως την βλέπω να κρατάει και λίγο παραπάνω.
  16. kefthim

    Motorola DEFY

    thanks. Να σου πω, έβαλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943258 αυτό οπότε συνήλθε από το πρόβλημα και παίζω πλέον σε 2.2 :)
  17. kefthim

    Motorola DEFY

    Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι με το mediaserver καθώς εδώ και 2 μέρες μου τρώει μπαταρία όπως τα χελωνονιντζάκια την πίτσα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως μπορώ να το σταματήσω???
×
×
  • Create New...