jastonas Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδιά.. ρώτησα και λίγο πιό πάνω.. Μήπως ξέρετε τι γίνεται με αγγλία; Θα την επισκεφτώ μάλλον σε 10 μέρες και το σκέφτομαι..! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπάρχει καθυστέρηση σύμφωνα με το http://www.handtec.co.uk Το περιμένουν την ερχόμενη βδομάδα. Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπάρχει καθυστέρηση σύμφωνα με το http://www.handtec.co.uk Το περιμένουν την ερχόμενη βδομάδα. Το παραπανω site ειναι αξιοπιστο??? Κοστος μεταφορικων??? Μου φαινεται πολυ φτηνο συγκριτικα με το expansys.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το παραπανω site ειναι αξιοπιστο??? Κοστος μεταφορικων??? Μου φαινεται πολυ φτηνο συγκριτικα με το expansys.... Σιγουρα το κορυφαιο Site! Μιλαω εκ πειρας βεβαια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το παραπανω site ειναι αξιοπιστο??? Κοστος μεταφορικων??? Μου φαινεται πολυ φτηνο συγκριτικα με το expansys.... Θεωρείται πολύ αξιόπιστο. Από εκεί είχα πάρει εγώ το desire και ήταν άψογοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Υπάρχει καθυστέρηση σύμφωνα με το http://www.handtec.co.uk Το περιμένουν την ερχόμενη βδομάδα. STOCK DUE: UK WIDE DELAYS ARE EXPECTED FOR SIM FREE STOCK. THIS WILL EFFECT ALL UK RETAILERS. STOCK DELAYED UNTIL LATE OCTOBER εχθες ελεγαν 11 OCTOBER αλλα μαλλον η htc θα μας βασανισει.......... Το παραπανω site ειναι αξιοπιστο??? Κοστος μεταφορικων??? Μου φαινεται πολυ φτηνο συγκριτικα με το expansys.... 564 euro με τα εξοδα αποστολης. Edited October 5, 2010 by aegina24 HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Tι κοστίζουν τα μεταφορικά απο http://www.handtec.co.uk για μια συσκευη πχ?? EDIT: Ειδα απο πανω, ok Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπάρχει καθυστέρηση σύμφωνα με το http://www.handtec.co.uk Το περιμένουν την ερχόμενη βδομάδα. Υπάρχει γενικότερη καθυστέρηση. Ελπίζω να μην το πηγαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 φημες λενε για ενδεχομενο προβλημα στο hardware του κινητου. πηγη:υπαλληλος στην ace λιγο γνωστος μου.λετε? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Κάτι τέτοιο, αν ήταν γενικότερο πρόβλημα... θα είχε ακουστεί φαντάζομαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 φημες λενε για ενδεχομενο προβλημα στο hardware του κινητου. πηγη:υπαλληλος στην ace λιγο γνωστος μου.λετε? Αν ξερει κατι, θα ξερει πιο συγκεκριμενα. Το προβλημμα hardware ειναι πολυ γενικο και αοριστο. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 φημες λενε για ενδεχομενο προβλημα στο hardware του κινητου. πηγη:υπαλληλος στην ace λιγο γνωστος μου.λετε? Δεν υπάρχει πρόβλημα στο hardware, απλά δεν είναι έτοιμο. Το έγραψα και παραπάνω ότι αργεί ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εμένα πάντως, σε επικοινωνία με ένα από τα 2 καταστήματα που το έχουν στο skroutz, μου είπαν για την άλλη βδομάδα... Στην αναμονή λοιπόν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Τι περίμενες να σου πουν; Από εβδομάδα σε εβδομάδα θα ακούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Δεν αντιλέγω. Απλά τους συγκεκριμένους τους είχα ξαναπάρει πριν καμια 10αριά μερες και μου είχαν πει για 1ο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Σήμερα μου μίλησαν με συγκεκριμένη ημερομηνία, 12-14 Οκτώβρη... Απλά το μεταφέρω και προφανώς δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Δεν αντιλέγω. Απλά τους συγκεκριμένους τους είχα ξαναπάρει πριν καμια 10αριά μερες και μου είχαν πει για 1ο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Σήμερα μου μίλησαν με συγκεκριμένη ημερομηνία, 12-14 Οκτώβρη... Απλά το μεταφέρω και προφανώς δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά... μη το προπληρωσεις παντως για κανενα λογο! μακαρι να ρθει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 μη το προπληρωσεις παντως για κανενα λογο! μακαρι να ρθει! Καλά αυτό εννοείται... :) Δεν έχω προπληρώσει ποτέ και για τίποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Πάντως και το δεύτερο κατάστημα μιλάει για διαθεσιμότητα από 12 Οκτώβρη. Για να δούμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Κυκλοφορια ξερουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εξακολουθεί να ισχύει ότι συζητάμε ακριβώς παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Η Ace μιλάει για αρχές Νοέμβρη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Οι ελληνικές συσκευές εννοείται ότι αργούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Αν αναλογιστείς ότι στην Αγγλία μιλάνε για τέλη Οκτώβρη, δεν είναι και πολύ αργότερα... Θεωρητικά βέβαια όλα αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 προλαβαινω μεχρι τις 31 οκτωμβριου να το τσιμπησω γιατι εχω επιδοτηση?αν δεν προλαβω να παρω iphone?τι προτηναιτε απο αλλη συσκευη? Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 προλαβαινω μεχρι τις 31 οκτωμβριου να το τσιμπησω γιατι εχω επιδοτηση? Δύσκολο. αν δεν προλαβω να παρω iphone?τι προτηναιτε απο αλλη συσκευη? Για τέτοια διλήμματα... υπάρχουν αποκλειστικά οι Διαξιφισμοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts