Jump to content

michaelpap4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About michaelpap4

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

michaelpap4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλη επιτυχία και ας καταλήξει σε κάποιον που θα το αξιοποιήσει...
  2. Πολύ καλή κίνηση άλλη μια φορά απο το myphone.gr. Εύχομαι η συσκευή να πάει σε κάποιον που το θέλει πραγματικά!! :)
  3. Μπορεί κάποιος με τον HD 831 να με ενημερώσει αν βλέπει πρόγραμμα (tv guide) για τα κανάλια eurosport, eurosport 2, eurosport HD? Γνωστός μου έχει πρόβλημα από την πρώτη μέρα, και στην εξυπηρέτηση της νοβα τον κοροϊδεύουν μιας και λένε πως δεν παίρνουν το πρόγραμμα από το κανάλι και δεν είναι δικιά τους ευθύνη. Στον 3001 pvr που έχω εγώ εμφανίζει κανονικά το πρόγραμμα στα esp1, esp2!!
  4. Θυμάμαι μια εποχή που ήμουν ανάμεσα σε 3gs και HD2, το βράδυ που κοιτούσα στην vodafone συνδυασμούς προγραμμάτων συσκευών, μέσα σε 1 ώρα το hd2 πήγε από 700 στα 600, ούτε το κατάστημα που ρώτησα την επόμενη μέρα δε το γνώριζε... Δυστυχώς ή ευτυχώς οτιδήποτε διάφορο του iphone δεν έχει καθόλου σταθερή τιμολογιακή πολιτική καθώς και μεταπωλητική αξία!!
  5. Για το θέμα του συγχρονισμού με το pc δοκίμασε το εξής: Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ανάπτυξη -> τσέκαρε την επιλογή "Εντοπισμός σφαλμάτων"
  6. Επειδή όπως εγώ βλέπω έχετε αρκετές απορίες...θα σας πω δυο πραγματάκια. Αν και βολεμένος θα έλεγα πλέον με το iphone, γι' αυτό και δίνω το 3d... ξεχωρίζω τα εξής. Όπως είχε αναφερθεί και ο Λάζαρος στο κινητό σε προηγούμενα ποστ, το κινητό είναι φανταστικό! Σε διαστάσεις είναι κοντά στου galaxy sII, ίσως πιο παχύ, η οθόνη όμως είναι στο ίδιο στύλ, δεν ειναι μακρόστενη όπως του 2x, ή του sensation. To 3d σαν πρώτη ματιά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε 3d, του nitendo πραγματικά φαίνεται πατάτα, δείχνει να έχει μεγαλύτερο βάθος και φυσικά το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερη οθόνη προσθέτει θετικά!! Λίγα πραγματάκια για το 3d για αυτούς που δε τα γνωρίζουν: 1.Το 3d δε φαίνεται απο όλες τις οπτικές γωνίες αλλά αρκούν λίγα λεπτά για να βρεί ο καθένας την τοποθέτησή του! Εγώ για παράδειγμα, έχοντας ασχοληθεί κανά μισάωρο στο παρελθόν με το 3ds κατευθείαν το βρήκα. 2.Αυτό που κουράζει ποτέ δε το κατάλαβα, το κρατάνε λάθος 100% , όπου και λογικό μου φαίνεται γιατί θολώνει η εικόνα! Το έδειξα σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ενθουσιάστηκαν, για τους μικρότερους δε το συζητάμε καν!! 3.To 3d σε πολλές εφαρμογές-παιχνίδια έχει ρύθμιση βάθους, έτσι ώστε ο χρήστης έχει τον έλεγχο αναλόγως των δυνατοτήτων του να ρυθμίσει το βάθος, φυσικά μιλάω για πολύωρο παιχνίδι. 4.Οι 3d φωτογραφίες μπορούν να γίνουν 2d με το πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού στο πλάι. Και οι 2d όμως γίνονται 3d!! Το έκανα με φωτογραφίες απο το iphone μου και μου έκανε φοβερή εντύπωση, αν και το αποτέλεσμα δεν είναι όπως το να τραβάς κατευθείαν 3d. 5.Δεν έχει φλας στο 3d γιατί προφανώς χρειάζεται φως σωστά μοιρασμένο παντού για να ενώσει δυο φωτογραφίες και δε γίνεται ζουμ στην 3d φωτογραφία. 6.Το 3d συναντά ένας χρήστης στο κινητό: α. στο ειδικό μενού της lg β. στην φωτογραφική για κάμερα-βίντεο γ. στα παιχνίδια που υπάρχουν με υποστήριξη 3d (best of απο 4-5 που έπαιξα: real football, nova) δ.youtube 3d φυσικά, έχει όλα τα trailer 3d ταινιών, αξίζει να τα δει κάποιος που θέλει να διαλέξει να δει 3d στο σινεμά! Αυτά τα λίγα για το 3d, ότι άλλο θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε... Γενικά σαν συσκευή σε σχέση με το 2x ας πούμε, που μου έδινε την αίσθηση του ψεύτικου το 3d είναι πολύ βελτιωμένο, παρότι έχει πλαστικό πάλι καπάκι με την μεταλλική επένδυση δίνει την αίσθηση ίσως λόγω του γυαλιού και του βάρους ενός στιβαρού και καλοφτιαγμένου κινητού. Ναι, είμαι απο αυτούς που αν ελαφρύνουν το iphone θα ξενερώσω. Δε μου έρχεται κάτι αλλο...αυτά! :p
  7. Καλή τύχη σε όλους, μακάρι να το κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ! Συγχαρητήρια στο myphone.gr για την ιδέα και την υλοποίηση.
  8. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Είχα κάνει στο desire hd μου backup των sms με το πρόγραμμα "sms backup+" στον λογαριασμο μου στο gmail. Τώρα στο optimus παω να κάνω restore των sms αλλά μολις παω να κανω σύνδεση στον λογαριασμό μου μέσω του προγράμματος, μόλις κάνω login στο gmail μου λέει κάτι για αποδοχή κτλ και μόλις πατάω αποδοχή ή απόρριψη μου βγάζει την οθόνη δημιουργίας mail και μετά δε κάνει τίποτα, αν πάλι γυρίσω πίσω απο εκεί με βγάζει στην οθόνη του προγράμματος...τι να κάνω? Έχει ξανασυναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο?
  9. Tι κοστίζουν τα μεταφορικά απο http://www.handtec.co.uk για μια συσκευη πχ?? EDIT: Ειδα απο πανω, ok
  10. Μερικα καταστήματα στην Ελλάδα καθώς και η επίσημη διάθεσή του θα είναι 11-12 Οκτώβρη... Δε νομίζω να καθυστερήσει 1 μήνα+ να πάει στα ράφια της βονταφον... Κι οχι τιποτα άλλο, το ψήνω πολύ να το τσιμπήσω..
  11. Προς το παρων με τα 25 ευρω αυτα εχω παιχνιδια που δε σκοπευουν για αντικατασταση... και να βγει update, θα βγει και update ***** με αλλα 25 ευρω...κι εχεις αντιστοιχα καμποσα παιχνιδια παραπανω... Το πόσο ασχολείσαι με το καθε παιχνιδι παλι, ειναι καθαρα δικο σου θεμα...Αλλος τα βαριεται γιατι τα εχει ολα, αλλος τα τερματιζει ενα-ενα κτλ... ;)
  12. Μεχρι να φτασουν οι τιμες εκει που πρεπει για τις 3d τηλεορασεις και να μπει η τεχνολογία για τα καλά στο παιχνίδι, θα λιώσουμε λίγο με τα αυθεντικά μας αντίγραφα στο 3.41 firmware ;):p
  13. Και κατα βαση στην πλοηγηση του μενου, αν φορτωθει αυτο το λογισμικο θα τραβαει? Βλεπω πολλα animated widgets στην πλοηγηση που αν ισχυουν στην τελικη μορφη πιο πολυ για μοστρα το κοβω παρα λειτουργικοτητα και ταχυτητα.
  14. Πωπω lagαρισμα.....και αυτο ειναι μονο το demo...:lol::lol:
  15. Δε θυμαμαι φιλε μου ακριβως τι επαιζε... Απλα πρεπει η κοσμοτε να εδινε μονο το 3330...
×
×
  • Create New...