Jump to content

MrIDO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MrIDO

  1. Καλησπέρα!! Πως μπορώ να απενεργοποιησω το ρολόι στην γραμμή κατάστασης ; ( στον κόκκινο κύκλο φώτο). Δεν το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο
    Ζητείται προς άμεση αγορα κινητό Samsung A52 5G 256GB χρώματος μαύρου ή λευκού (όχι το Α52s) σε άριστη κατάσταση στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα του και με απόδειξη αγοράς.Θα προτιμηθει πωλητής εντος Αττικής για έλεγχο συσκευής και ολοκλήρωση συναλλαγής.

    300 €

  3. Καλησπέρα.Για τον φίλο που το αγόρασε , έχει τελικά FM Radio;
  4. MrIDO

    LG G7

    Καλησπέρα παιδιά. Παίζει να βρω πουθενά το δίκαρτο μοντέλο είτε καινούργιο είτε σε μεταχειρισμένο;Κάθε πρόταση - συμβουλή ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα παιδιά.Το 4g μοντέλο, κάνει και δέχεται κανονικά κλήσεις μέσω της sim;
  6. Χωρίς notification led τις αναπάντητες-μηνύματα πως τις εμφανίζει οταν είναι σβηστη η οθονη; Εισαγωγή επαφών από αρχείο .vcd υποστηρίζεται;Ευχαριστώ.
  7. Υποστηρίζει volte , miracast; Σε επιμέρους λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις για αναπάντητες και μηνύματα πώς τα εμφανίζει όταν είναι σβηστη η οθόνη;Έχει always on display;
  8. MrIDO

    LG V20

    Yπάρχει κανένας οδηγός για downgrade από Oreo σε Nougat ώστε να επανέλθω στην προηγούμενη κατάσταση;Εχει καταντήσει πάντως αηδία η LG με την συχνότητα των αναβαθμίσεων και την ποιότητα τους.
  9. MrIDO

    LG V20

    Καλησπέρα στην παρέα.Νεος κατοχος του τηλεφωνου , αγορα από eglobal προορισμένο για την αγορα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ελληνικά στο μενού του τηλεφώνου δεν έχει , δοκιμασα την λυση με το more locale 2 συμφωνα με τις προηγούμενες οδηγίες , αλλαξα την γλωσσα σε ελληνικά αλλα σε κάθε επανεκκίνηση του τηλεφωνου χανεται η ρύθμιση. Ετσι ψαχνω για μια μόνιμη λύση. Διαβασα σε προηγουμενα αρθρα ότι υπάρχει firmware που περιλαμβάνει την ελληνική γλωσσα στο μενου του τηλεφωνου εξαρχής. Εψαξα στην σελίδα https://lg-firmwares.com/lg-h990ds-firmwares/ και βρήκα την εξής rom. TWN China TW/Taiwan H990ds10i_00_OPEN_TW_DS_OP_1117.kdz Android 7.x Nougat 3.04 GB 2017-11-25 Με αυτή την rom θα κάνω την δουλειά μου και αν ναι ποια είναι η διαδικασία; Σημειωτέον ότι δεν θέλω να ρουτάρω το τηλέφωνο. Ευχαριστώ προκαταβολικά ΥΓ. Καμια καλη προταση για screen protector και θηκη;
  10. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή πρόκειται να προχωρήσω σε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή για την LG και τα προβλήματα της εν λόγω συσκευής , θα ήμουν υπόχρεος αν μπορείτε να με βοηθήσετε ( με συμβουλές , με υποδείγματα επιστολής κτλ....... ) μιας και δεν έχω επιχειρήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν και δεν έχω την σχετική εμπειρία. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  11. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή πρόκειται να προχωρήσω σε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή για την LG και τα προβλήματα της εν λόγω συσκευής , θα ήμουν υπόχρεος αν μπορείτε να με βοηθήσετε ( με συμβουλές , με υποδείγματα επιστολής κτλ....... ) μιας και δεν έχω επιχειρήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν και δεν έχω την σχετική εμπειρία. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. MrIDO

    LG V20

    Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι για την εν λόγω συσκευή έκδοση H990DS και θα ήθελα να ρωτήσω τους ήδη κατοχους τα εξής : 1.Έχει Fm Radio; 2.Έχει notification led; 3.Υποστηρίζει την 800άρα μπάντα της wind; 4.Υποστηρίζει live wallpaper στην lock screen; 5.Ξέρουμε SAR; 6.Από ποιο site της eglobal προτείνετε για αγορά , το .eu , το .co.uk ή κάποιο άλλο; Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. MrIDO

    LG V20

    LG V20 H990DS.Αυτό το μοντέλο αγοράζουμε;Και έχει κανονικά ελληνικά , fm radio , ir blaster , notification led , και υποστηρίζει όλες τις μπάντες στην Ελλάδα ( και την 800αρα ) ; Υπάρχει καμια προταση από εξωτερικό που να προσφέρει και εγγυηση;
  14. Η κοροιδια δεν εχει προηγουμενο.Εχω την συσκευη στην procordia απο τα μεσα αυγουστου,ειχα μιλησει μαζι τους την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειχαν πει οτι εχουν επαρκες αποθεμα πλακετων και οτι θα παραλαβω αυτην την εβδομαδα.Μιλωντας σημερα μου ειπαν οτι τα αποθεματα τελειωσαν , περιμενουν ανταλλακτικο απο το εργοστασιο και ειναι αγνωστη η ημερομηνια επισκευης.Πρεπει καπως να κινηθουμε , δεν παει αλλο !!! Το εχει ψαξει κανεις νομικα περισοτερο;Καμια συμβουλη;Ποτε μα ποτε ξανα LG , μακριαααα !!!!!
  15. MrIDO

    Redmi 3S

    Τα πλήκτρα πλοήγησης είναι φωτιζόμενα ή απλώς τυπωμένα και δεν ανάβουν;
  16. Επειδή ενδιαφέρομαι να το αγορασω , καποιος που το εχει ηδη την εκδοση H818P μπορει να μας πει το πραγματικο sar που γραφει μεσα στο κουτί;Το κουτι ειχε αυτοκολλητη ταινια ασφαλειας;
  17. Με διπλο χτυπημα στην οθονη η συσκευη αναβει;
  18. MrIDO

    Huawei P8 Lite

    OTG υποστηρίζει;
  19. To dual sim μοντέλο , OTG υποστηριζει;
  20. Otg υποστηρίζει;Με διπλό χτύπημα στην οθόνη αυτή ανάβει;
  21. Καλησπέρα παιδιά.Υποψήφιος αγοραστής.Κάποιες ερωτήσεις: Τα capactive κουμπια είναι φωτιζομενα; OTG υποστηρίζει; 4G και στις δυο κάρτες με εναλλαγή καρτών από μενού; Sar ξέρουμε; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...