Jump to content

giannis11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    238
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis11

  1. Καλησπέρα. Ακόμα μια ερώτηση. Προσπαθώντας να στείλω ενα sms σε πολλούς παραλήπτες (ομάδα παραληπτών) είδα οτι υπάρχει περιορισμός σε 10 μόνο παραλήπτες. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον περιορισμό; Σας ευχαριστώ.
  2. Οχι έχει την ΧΧΚΚ5 και οχι την 7.
  3. Σε εμένα πριν λίγο μου έβγαλε οτι υπάρχει νέα έκδοση firmware (περίπου 15mb) . Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο πλαίσιο, οπότε η αναβάθμιση είναι και για τα Ελληνικά note. Τώρα έχει την έκδοση N7000XXKK5.
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος στο πληκτρολόγιο του note στην θέση του πλήκτρου με το σηματάκι της ηχογράφησης να αντιστοιχηθεί το κόμμα (,). Θεωρώ οτι έτσι θα γίνει πολύ πιο βολικό το πληκτρολόγιο. Σας ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση, αλλά δεν το βρήκα. Με ποια επιλογή μπορεί κανείς να απενεργοποιήσει την εμφάνιση του κειμένου ενος sms στην αρχική οθόνη, αλλά όμως να διατηρήσει την δυνατότα scroll του μηνύματος επάνω στην γραμμή των εικονιδίων του τηλεφώνου; Επίσης που στο καλό βρίσκονται τα βελάκια κατεύθυνσης στο ελληνικό πληκτρολόγιο; Σας ευχαριστώ Γιάννης
  6. Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Αντιμετωπίζω για δεύτερη φορά το ίδιο πρόβλημα. Ξαφνικά και χωρίς λόγο εξαφανίζονται όλα τα sms. Εχω την επίσημη rom 1.32.405.6 έκδοση λογισμικού. Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό; Πέρα απο συχνό backup υπάρχει τρόπος αντιμετώπισής του; Σας ευχαριστώ
  7. Στο δικό μου HD που είχε αγοραστεί τον Οκτώβρη απο το Αγγλικό Handtec και ξαφνικά σταμάτησε να έχει σήμα, όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία με την απόδειξη απο το αγγλικό site, μου ανέφεραν οτι θέλει αλλαγή μητρικής πλακέττας και οτι αυτό καλύπτεται κανονικά απο την πανευρωπαική εγγύηση. Μάλιστα μου έστειλαν sms οτι έχει ξεκινήσει η χωρίς χρέωση επισκευή του.
  8. Ναι δοκίμασα αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Ενω βλέπει οτι υπάρχει sim, απο δίκτυο πάπαλα.
  9. Ενα περίεργο πρόβλημα: Ξαφνικά σήμερα μετά απο 4 μήνες συμβίωσης με το hd σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim και παράλληλα άρχισε να μειώνεται ραγδαία η μπαταρία (τέλειωσε μέσα σε 4 ώρες!) Βρε τι έβγαλα και ξαναέβαλα την sim, τι έκανα άπειρες επανεκκινήσεις, αυτό τίποτε, μουλαρωμένο. Η κάρτα sim σε άλλο τηλέφωνο που την δοκίμασα λειτουργεί κανονικότατα. Εχετε ακούσει να ξανασυμβαίνει; Καμμιά ιδέα;
  10. Καλημέρα, Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που επιλέγουμε να μένει ανοιχτή η οθόνη όταν φορτίζει το τηλέφωνο, γιατί έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν την έχω βρεί την επιλογή; Σας ευχαριστώ
  11. Στο δικό μου με την rom 1.32.405.6 όταν ξεκινάει το setup είναι ήδη τσεκαρισμένη η γλώσσα English (Ireland) και δεν γίνεται να πατήσεις next χωρίς να κάνεις επιλογή γλώσσας. Το κινητό είναι unbranded.
  12. Δεν μπορείς να μην επιλέξεις κάποια γλώσσα. Οπότε δεν γίνεται αυτό που προτείνεις. :(
  13. Τζίφος. Η rom περάστηκε κανονικά αλλά οχι μόνο χάθηκαν τα πάντα, αλλά και δεν προστέθηκε καμμία άλλη γλώσσα εκτός απο τις 4 που είχα και πρίν.
  14. Καλημέρα. Στο Setup υπάρχουν μόνο οι 4 γλώσσες που σου προανέφερα (Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά).
  15. Ξαναεπανέρχομαι γιατί στο δικό μου DHD που αγοράστηκε απο Αγγλία απο το Handtec.co.uk δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές. Όταν πηγαίνω απο το menu στα settings και απο εκεί στο language & keyboard, εκεί που είναι η επιλογή select language ΔΕΝ υπάρχει η επιλογή της Ελληνικής γλώσσας. Οι μόνες γλώσσες που υπάρχουν είναι η Αγγλική, η Ισπανική, η Γαλλική και η Ιταλική. Γι΄αυτό και ρωτάω αν υπάρχει άλλη rom. Εκτός και αν κοιτάω σε λάθος μενού.
  16. Σε ευχαριστώ αλλά δεν δουλεύει. Ενω στο πρώτο γράμμα δείχνει 160 χαρακτήρες με το που πατάς το δεύτερο οι χαρακτήρες γίνονται αυτόματα 70 στα κεφαλαία. Thanks anyway.
  17. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μου έδωσε την επιλογή της γλώσσας, αλλά με την default εφαρμογή των μηνυμάτων ακόμα και με κεφαλαία στέλνει ανα 70 χαρακτήρες και ενα sms. Απο οτι είδα απο εναν φίλο που έχει το Ελληνικό στην default εφαρμογή στέλνει 160 χαρακτήρων sms. Γι' αυτό και ψάχνομαι.
  18. Μα είπα οτι δεν έχω Ελληνικό DHD. Το έχω πάρει απο Αγγλία. Γι' αυτό ψάχνω την Ελληνική μαμίσια ρομ για να του περάσω.
  19. Ακριβώς αυτό θέλω να αποφύγω. Απο οτι είδα στα ελληνικά DHD η εφαρμογή για τα sms έχει δυνατότητα 160 χαρακτήρων ανα sms. Σε ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.
  20. Ναι εμφανίζει κανονικά τα Ελληνικά, απλά θέλω να έχω sms με 160 χαρακτήρες με την μαμίσια εφαρμογή και οχι μέσω του Handcent που έχω τώρα. Γι' αυτό ψάχνομαι για να βάλω την original Ελληνική rom
  21. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος μιας και το τηλέφωνο έχει αγοραστεί απο Αγγλία να του περάσω την Ελληνική rom με την οποία διαθέτει το τηλέφωνο η ACE; Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές.
  22. Λειτουργεί κανονικά και στο desire HD. Σε ευχαριστώ πολύ
  23. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η ελληνική rom και αν μπορούμε να την περάσουμε στο κινητό. Σας ευχαριστώ
  24. Μήπως ξέρετε με ποια ρύθμιση μπορεί να στείλει sms 160 χαρακτήρων; Σας ευχαριστώ Φιλικά Γιάννης
×
×
  • Create New...