Jump to content

tsifsta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    370
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsifsta

  1. Καλησπέρα στην παρέα,μολις απέκτησαν κ γω το συγκεκριμένο ταμπλέτες κ παρατηρώ πως το άσπρο led είναι μόνιμα αναμμένο,ειναι φυσιολογικό αυτό?
  2. Η οθονη ειναι αψεγαδιαστη,στο κατω μερος του κινητου εχει ενα μικρο χτυπημα απο προηγουμενη πτωση αλλα τπτ σημαντικο. Θα κοιταξω να το παω αυριο/μεθαυριο κ θα ενημερωσω.
  3. Δν ειναι επιφανειακο,ειναι λες κ ετρεξξαν τα χρωματα της οθονης. Γυρω απο τη μαυρη κηλιδα εχει δυο τρια πρασινα πιξελς.
  4. Καλησπερα στη παρεα,προχθες καθως χαζευα στο κινητο μου παρατηρησα στην οθονη του κινητου μου,αριστερα στο υψος πουβτελειωνει το πληκτρολογιο μια μαυρη κηλιδα μεγεθους 2 χιλιοστων περιπου. Το κινητο δν θυμαμαι να το χτυπησα καπου κ το τζαμι παραμενει αψεγαδιαστο στο σημειο της κηλιδας. Ηθελα να ρωτησω αν θα μου το καλυψει η εγγυηση ή θα μου πουν κανενα κουλο του τυπου "λογικα το εριξες κ προκληθηκε το προβλημα. Συγνωμη αν σας κουρασα με το μακροσκελες μου μηνυμα και ευχαριστω για τον χρονο σας.http://imgur.com/a/zNcKy
  5. Μιας και θιξατε το θεμα της ασφαλισης γνωριζει κανεις αν μπορω να ασφαλισω καπου το κινητο μου μετα το περας του ενος μηνα?
  6. Εγω που αντιμετωπιζα τρελο προβλημα με το audio drop μετα και το τελευταιο(προτελευταιο) update λυθηκε. Δεν μου το εχει κανει ποτε ξανα. ;-)
  7. Λογικα δεν θα αργησει και η αναβαθμιση του simplicity οπου θα περιλαμβανεται το covenant.
  8. Αυτο με το url resolver δεν το χω ψαξει ποτε,μηπως φταιει αυτο? Και αν ναι,ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?
  9. Εχω το simplicity m σε kodi 17. Εδω και 1 βδομαδα δεν μπορω να βρω τπτ σε hd,τι μπορει να φταιει?
  10. Αντιθετως,δν βρισκει τπτ σε hd ποιοτητα.
  11. Τελικα η μη εμφανιση των hd sources ειναι τελεσιδικη για addons οπως το exodus,specto κλπ? Ή περιμενουνε καποιο update που θα λυθει το προβλημα?
  12. Η προσφορα ισχυει μονο για τα συγκεκριμενα καταστηματα? Εγω το πηρα προ παραγγελια απο seven.
  13. Ρε παιδια σημερα παρατηρησα πως ο αισθητηρας δαχτυλικων αποτυπωματων εχει αμυδρες γρατζουνιες απο τη χρηση. Το χει παρατηρησει και κανενας αλλος αυτο? Να τονισω πως φοραει απο τη πρωτη μερα crystal clear θηκη. Τα κινητα μου ανεκαθεν τα προσεχα σαν τα ματια μου και εχω σπαστει πολυ με αυτο.
  14. Σε ποια περιοχη βρισκεστε ρε παιδια και σας παρεχει αυτην την υπηρεσια η media markt? Πηγα σε 2 καταστηματα στη θεσσαλονικη και δεν ειχαν καν τζαμι/ζελατινα.
  15. Να ρωτησω κατι ακομα,τις αναβαθμισεις στα addons καθως επισης και στο ιδιο το simplicity θα γινονται αυτοματα ή χειροκινητα;
  16. Να ρωτησω και γω κατι,η simolicity ειναι καλυτερη απο τη greek kodi forum?
  17. Καλησπερα και απο μενα,τελικα ξερεις κανεις καποια εταιρια που να ασφαλιζει κινητα μετα το περας του ενος μηνα? Τηλεφωνησα στον xirogiannopoulo για να ασφαλισω το κινητο μου(αγορασμενο 24/4) και αρνηθηκαν να μου το ασφαλισουν.
  18. Καλξσπερα σε ολους,γνωριζει πως μπορω να κανω τη συσκευη να αναβει οταν π.χ. την σηκωσω απο το τραπεζι? Χωρις να πατησω κουμπι.
×
×
  • Create New...