Jump to content

yiannisv2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    464
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About yiannisv2000

  • Ημ. Γέννησης 22/01/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

yiannisv2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ηθελα της γνώσεις σας. Σκέφτομαι να βαλω cosmote tv αθλητικά. Ομως δεν ξερω τι να επιλεξω απο θεμα εικονας,δορυφορικο ή μεσο της νεας πλατφόρμας της cosmote; Η δορυφορική δεν εχει καλητερη εικόνα;
  2. Εχω ενα θεμα με τους ηχους ειδοποιησεων. 1.Viber:Χωρις να εχω χαμηλωσει τους ηχους,μεσα στην μερα ερχεται ενα μνμ και το ακουω ελαχιστα.Κοιταζω τους ηχους να δω αν ειναι χαμηλωμενο και ολα ειναι τερμα.Ο τροπος που διορθωνεται ειναι να παω στον ηχο κλησης να το χαμηλωσω και να το βαλω τερμα παλι ωστε να διορθωθει το προβλημα.Αυτο ομως γινεται καθε φορα και σχεδον σε καθημερινη βαση. 2.Facebook messenger:Το ιδιο προβλημα οπως στο viber με ενα ''εξτραδακι''.Ενω επιλεγω τον μαμα ηχο ειδοποιησης μετα απο καποιες ωρες αλλαζει ο ηχος με αλλο ηχο και φυσικα πολυ χαμηλα σαν ενταση. Εχει καποιος την ιδια εμπειρια με εμενα και αν υπαρχει καποια λυση?
  3. Μπορεις να βγαλεις screenshot?Δεν το βλεπω καπου.
  4. Στο πλαισιο δεν εχει δωρο απο οτι ειδα το p20 lite.Μονο την επιστροφη.
  5. Ο Γερμανος πρεπει λογικα να εφερε συσκευες γιατι στο site εχουν twilight ενω πριν λιγες μερες ελεγε μη διαθεσιμο σε ολα τα χρωματα.Εκανα μια παραγγελια και μου ειπαν Δευτερα θα το εχω.
  6. Εχω βρει μια συσκευη με αυτον τον σειριακο(LHS7N18A25004712).Μηπως καποιο παιδι εχει τον ιδιο σειριακο για να μου πει τι οθονη φοραει κ αν εχει θεμα γενικα η οθονη?Ξερω επειδη ξεκιναει με 18Α ειναι απο τις πρωτες φουρνιες και ειναι λαχειο αλλα μηπως ειμαι τυχερος και εχει την ''καλη'':lol:
  7. Χρονια πολλα στην ομαδα. Ειμαι κατοχος του p20 pro και θελω να παω για το mate 20 pro. Διαβαζω στις τελευταιες σελιδες του νηματος για την οθονη του και ειμαι σε σκεψη. Θελω να ρωτησω του εμπειρους κατι. Εχω εναν φιλο δουλευει σε καταστημα κοσμοτε. Τι πρεπει να δει στο serial number η στο imei στις συσκευές που εχει στο κατάστημα αν υπάρχει θεμα ή οχι η οθονη ωστε να γλυτωσω κανενα "χουλκ";
  8. Παιδες μια βοηθεια γιατι δεν βρισκω ακρη.Στο messenger του FB οταν ερχεται ενα μνμ κανει τον γνωστο ηχο μπαινω στην συνομιλια και ακομα που ειμαι μεσα και βλεπω να ερχονται τα μνμ βαραει ακαταπαυστα ο ηχος που ερχεται μνμ.Υπαρχει καποια ρυθμιση να εχω τον ηχο κανονικα οταν ερχεται ενα μνμ αλλα οχι να χτυπαει συνεχεια οταν ειμαι ηδη μεσα στην συνομιλια?(Προερχομαι απο ios οποτε τωρα μαθαινω τα του android).
  9. Ποση ωρα σου πηρε για να φορτιση το κινητο?
  10. Ξερει καποιος καποιον συμβατο φορτιστη εκτος της huawei που να ειναι ποιο οικονομικος?εχω βαλει 2-3 αλλους και ενω ξεκιναει η φορτιση κανει καθε 2-3 δευτερολεπτα διακοπες στην φορτιση.Δεν με απασχολει να ειναι για γρηγορη φορτιση.
  11. Βγαλανε την επιλογη στις φωτογραφιες στα 40 μεγκαπιξελ. Επισης το AI το εβγαλαν και απο το μενου αν θες να το επιλεξεις; Δεν το βρισκω.
  12. Παιδια εγω που ειμαι λιγο καιρο στο νημα τα προσπερναω τετοιου ειδους μνμ.Οσο τσιμπατε θα δινετε τροφη για περισσοτερα ποστ απο καποιους ανθρωπους εδω μεσα.Χαλαρα και παμε παρακατω. Edit Μου ηρθε και εμενα το νεο update.Αγορασμενο απο wind κινητο.
  13. Εμενα δεν μου εχει ερθει καποια αναβαθμιση. Απο που ειναι αγορασμενα τα δικα σας?
  14. Εκανα μια δοκιμη στην καταναλωση της μπαταριας για το always on στην οθονη κλειδωματος. Το αφησα ενεργοποιημενο απο της 1 βραδυ εως της 7κ30 το πρωι στην επιλογη αεροπλανου και μου εχασε 9% μπαταρια στις ωρες αυτες. Εκανα μια δοκιμη χθες και λεω κατσε να το βγαλω να δω.Παλι σε επιλογη αεροπλανου εχασε 3%.
  15. Εβγαλε προσφορα το public 699 και δωρο το ταμπλετ. Απο οτι ειδα κανενα αλλο καταστημα δεν τρεχει την προσφορα αυτη παρα μονο το εχουν 699 πλεον. edit Μπηκα πριν λιγο τελος η προσφορα με το ταμπλετ.
×
×
  • Create New...