Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση, οχι την αλλη εβδομαδα αλλα ουτε τον επομενο χρονο δεν θα ερθει η 2.3:p

Και αν σκεφτω οτι με το ζορι πηρε την αναβαθμιση το Desire, δεν ελπιζω για πολλα.

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις δίκιο αλλα μου είπε οτι κ τα 2 θα την πάρουν..........

Τι να πω. Θα περιμένω ως το τέλος του καλοκαιριού κ μετα ή το πετάω ή ετοιμαστείτε να σας τα σπάσω με ερωτήσεις για να το ...........φτιάξω :p :p

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Πρέπει να μιλήσεις μαζί τους και αυτοί θα σε οργανώσουν.

athanaso77 ευχαριστω!

Με κουριερ και δικη τους χρεωση μου ειπαν να το στειλω!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κάποιος φίλος απο Αμερική μου είπε ότι ίσως και την άλλη βδομάδα θα έχουμε 2.3

Έχεις δίκιο αλλα μου είπε οτι κ τα 2 θα την πάρουν..........

Τι να πω. Θα περιμένω ως το τέλος του καλοκαιριού κ μετα ή το πετάω ή ετοιμαστείτε να σας τα σπάσω με ερωτήσεις για να το ...........φτιάξω :p :p

αφού υπάρχει custom 2.3 και γρηγορότερη από μια sense ειδικά φτιαγμένη για το wildfire γιατί αναμένετε την official; Που δεν θα είναι και root;

Γιατί αν υπήρχε/υπάρχει sense 2.3 θα είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα δε μας χαλάει και μια sense 2.3 :p

To θέμα είναι εάν και πότε θα υπάρξει επίσημη, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω ;)

Τhe end of an era...

μου γραφη απομενει λιγος ελευθερος χωρος.... τι πρεπει να κανω ?

που στην καρτα η στο τηλ εχει λιγο χωρο ?

μου γραφη απομενει λιγος ελευθερος χωρος.... τι πρεπει να κανω ?

που στην καρτα η στο τηλ εχει λιγο χωρο ?

Λογικά στο τηλ σου απομένει πολύ λίγος χώρος . Βγάλε κάποια εφαρμογή για να ελευθερωθεί και να μην έχεις προβλημα . Επίσης νομίζω ότι για όσο σου εμφανίζεται το μύνημα αυτό δεν θα μπορείς να λαμβάνεις μυνήματα ...

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Λογικά στο τηλ σου απομένει πολύ λίγος χώρος . Βγάλε κάποια εφαρμογή για να ελευθερωθεί και να μην έχεις προβλημα . Επίσης νομίζω ότι για όσο σου εμφανίζεται το μύνημα αυτό δεν θα μπορείς να λαμβάνεις μυνήματα ...

μετεφερα μερικες εφαρμογες στην καρτα και τωρα εχω 35mb....

τι αλλο μπορω να κανω να κερδισω χωρο ?

Να καθαρίσεις την προσωρινή μνήμη κάποιων εφαρμογών (όχι όμως τα δεδομένα γιατί θα χάσεις πχ usernames, passwords κλπ) και να μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης όλες τις εφαρμογές σου ;) Αλλιώς μετά θα μπορούσες να σβήσεις εφαρμογές που δε χρησιμοποιείς ;)
Τhe end of an era...

Να καθαρίσεις την προσωρινή μνήμη κάποιων εφαρμογών (όχι όμως τα δεδομένα γιατί θα χάσεις πχ usernames, passwords κλπ) και να μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης όλες τις εφαρμογές σου ;) Αλλιώς μετά θα μπορούσες να σβήσεις εφαρμογές που δε χρησιμοποιείς ;)

εχω βαλει σε επαφες φωτογραφιες μου τρωει mb απο την μνημη τηλεφωνου ?

τα βιντεο και η φωτο γινεται να πηγενουν κατευθειαν στην καρτα ?

• Administrators

Δεν είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής αλλά στις ρυθμίσεις την κάμερας κοίταξες;

Modpic.gif

εχω βαλει σε επαφες φωτογραφιες μου τρωει mb απο την μνημη τηλεφωνου ?

Ναι φαντάζομαι και οι φωτογραφίες τρώνε κάτι αλλά δε νομίζω αυτές να είναι το μεγάλο πρόβλημα. Κι επίσης όπως απαντήθηκε οι φωτογραφίες και τα video πηγαίνουν αυτόματα στην κάρτα μνήμης ;)

Τhe end of an era...

Εκανα S-off με alpharevX.Στο τελος το κινητο μπηκε σε "boot-mode" και ελεγε alpharevX S-off.Γεματος χαρα προσπαθησα να βγω απο "boot-mode" αλλα εκανα λαθος και μπηκα στη Recovery.Στην οθονη εμφανιστηκ ενα σημα που δειχνει ενα κινητο και ενα συμβολο "προσοχη".Πατουσα το κουμπι απο πανω να κλεισει αλλα δεν εκλεινε.Τελικα εβγαλα την μπαταρια και ολα καλα.Το προβλημα δεν ειναι οτι πλεον θα πεθανω 20 χρονια νωριτερα,αλλα οτι φοβαμαι να συνεχισω την διαδικασια για να κανω root και να περασω cyanogenmod.Εχω βρει πολλους οδηγους αλλα δεν μπορω να βρω μια χρυση τομη.Aν γινεται καποιος να παραθεσει ολες τις ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ πληροφοριες για να συνεχισω θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Θα ηθελα να μου πει αναλυτικα τα βηματα μετα το S-off για να κανω root και να περασω cm(συμπεριλαμβανομενου και το πως και ποτε να κανω backup τις επαφες και τα αρχεια μου) . Πιστευω οτι θα ηταν πολυ χρησιμο για πολλα μελη .

Κοίταξε στη σελίδα 300 (εδώ) έχω κάνει οδηγό για το s-off και το root και δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπόρεσα ακόμα να ανανεώσω το πρώτο post ;)

Και έχουμε πει! Η μετακίνηση στις στο hboot mode γίνεται με τα πλήκτρα ελέγχου της έντασης του ήχου και η επιλογή με το power button ενώ όταν είσαι στη recovery η μετακίνηση και η επιλογή γίνονται με το trackpad. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις απ'τη recovery είναι απλά μια επανεκκίνηση. Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε :)

Τhe end of an era...

η "εφαρμογή" χώρος αποθ. επαφ. μου πιάνει 19,87mb!! γιατί έτσι? έχω γύρω στις 120 επαφές... μήπως φταίει που τις έχω "συνδέσει" με το facebook?

Χθες εκανα root και εγκατεστησα CM7 . Απιστευτα πολλες δυνατοτητες αλλα και μεγαλη απογοητευση καθως υστερει σε πολλα πραγματα σε σχεση με την αρχικη rom του κινητου.

- οταν βρισκομαι στις 7 αρχικες οθονες,η μεταβιβαση απο την μια στην αλλη γινεται με μεγαλη δυσκολια καθως το κινητο κολλαει και δεν εμφανιζει συνεχομενα τη ροη της οθονης.

- ανακαλυψα οτι πλεον το σημα στο wifi μου ειναι πιο αδυναμο.Συγκεκριμενα,στο σπιτι επιανα 2 δικτυα με την παλια roμ(το ενα με full σημα και το αλλο με κακο σημα).Πλεον πιανω μονο το πρωτο με μετριο(εως κακο) σημα ενω το αλλο εχει εξαφανιστει.

-πριν κανω root και περασω νεα rom,ειχα κανει backup με το MyBackup.Οταν προσπαθησα να κανω restore με εβαλε να εγκαταστησω ολες τις εφαρμογες απο την αρχη,χωρις φυσικα να εχει κρατησει ουτε ενα αρχειο απο ολες τις ρυθμισεις που ειχα στην παλια την rom.

- εχοντας κανει backup τις επαφες μου πιο πριν,προσπαθησα να τις κανω restore.Tο restore εδειξε να πετυχε ομως εγω δεν εχω καμια επαφη περασμενη τελικα στο κινητο.Το προγραμμα "επαφες" της CM δεν αναγνωριζει ουτε μια επαφη μου με αποτελεσμα να εχω μεινει χωρις τροπο επικοινωνιας.

- το navigon ,το οποιο το ειχα "αγορασμενο" πλεον μου ζηταει να βεβαιωθω οτι ειμαι συνδεδεμενος στο market android(πραγμα αδυνατον,νομιζω).

- το mapdroyd , ενω εχει περασμενο τον χαρτη για ελλαδα, οταν το ανοιγω μου βγαζει μια μπλε οθονη και τπτ παραπανω.

- ενα μεγαλο μειον ειναι οτι δεν εχεις πλεον την εφαρμογη market android.

Αν καποιος εχει αποψη για καποιο απο τα παραπανω θα το εκτιμουσα.Πιστευω οτι η απελπισια μου ειναι εμφανης.

Χθες εκανα root και εγκατεστησα CM7 . Απιστευτα πολλες δυνατοτητες αλλα και μεγαλη απογοητευση καθως υστερει σε πολλα πραγματα σε σχεση με την αρχικη rom του κινητου.

- οταν βρισκομαι στις 7 αρχικες οθονες,η μεταβιβαση απο την μια στην αλλη γινεται με μεγαλη δυσκολια καθως το κινητο κολλαει και δεν εμφανιζει συνεχομενα τη ροη της οθονης.

- ανακαλυψα οτι πλεον το σημα στο wifi μου ειναι πιο αδυναμο.Συγκεκριμενα,στο σπιτι επιανα 2 δικτυα με την παλια roμ(το ενα με full σημα και το αλλο με κακο σημα).Πλεον πιανω μονο το πρωτο με μετριο(εως κακο) σημα ενω το αλλο εχει εξαφανιστει.

-πριν κανω root και περασω νεα rom,ειχα κανει backup με το MyBackup.Οταν προσπαθησα να κανω restore με εβαλε να εγκαταστησω ολες τις εφαρμογες απο την αρχη,χωρις φυσικα να εχει κρατησει ουτε ενα αρχειο απο ολες τις ρυθμισεις που ειχα στην παλια την rom.

- εχοντας κανει backup τις επαφες μου πιο πριν,προσπαθησα να τις κανω restore.Tο restore εδειξε να πετυχε ομως εγω δεν εχω καμια επαφη περασμενη τελικα στο κινητο.Το προγραμμα "επαφες" της CM δεν αναγνωριζει ουτε μια επαφη μου με αποτελεσμα να εχω μεινει χωρις τροπο επικοινωνιας.

- το navigon ,το οποιο το ειχα "αγορασμενο" πλεον μου ζηταει να βεβαιωθω οτι ειμαι συνδεδεμενος στο market android(πραγμα αδυνατον,νομιζω).

- το mapdroyd , ενω εχει περασμενο τον χαρτη για ελλαδα, οταν το ανοιγω μου βγαζει μια μπλε οθονη και τπτ παραπανω.

Αν καποιος εχει αποψη για καποιο απο τα παραπανω θα το εκτιμουσα.Πιστευω οτι η απελπισια μου ειναι εμφανης.

1. Απίστευτα πολλές δυνατότητες; Που είναι; :wacko:

2. Αντίθετα εγώ πιστεύω πως το scrolling είναι πολύ καλό! Δεν δοκιμάζεις ένα Go Launcher?

3. Ισχύει... Φλάσαρες άλλο radio???

4. Εμενα το mybackup με οδήγησε σε full-wipe... Ξανά με τα χεράκια σου!

5. Συγχρόνησες με το Gmail? Τσού; Κακώς...

6. Να έστηνες το ...market?

7. Δεν γνωρίζω

8. Την έχεις... Κατέβασε το πακετάκι του Γούγλη απο το site του Cyanogenmod και φλάσαρε το

Χαλάρωσε, αφού είναι λειτουργικό το κινητό σου, υπάρχουν λύσεις για τα πάντα! ;)

Edit: Το δικό μου πρόβλημα στην CM7 είναι ότι πίνει την μνήμη σαν πορτοκαλάδα...

Εκεί που με το froyo ήταν 110mb μόνιμα σχεδόν

τώρα για πλάκα πέφτει στα 50-40mb...

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

απο χθες τρεχω την cyanogen 7.1.0 RC1, ποιο γρηγορη και σταθερη απο την 7.0.3 stable που ειχα πριν :) Εχει βελτιωθει και το wifi καλυτερο απο την προηγουμενη που ειχα ενα θεματακι. Για backup κλπ εργασιες χρησιμοποιω το clockword recovery πολυ δυνατο εργαλειο και ευκολο. Edited by trexed

η "εφαρμογή" χώρος αποθ. επαφ. μου πιάνει 19,87mb!! γιατί έτσι? έχω γύρω στις 120 επαφές... μήπως φταίει που τις έχω "συνδέσει" με το facebook?

Είναι αρκετα όντως αλλά λογικά η σύνδεση με το facebook παίζει ρόλο μιας και έχεις και φωτογραφίες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (αν έχεις backup των επαφών σου) είναι να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων (θα σβηστούν οι επαφές σου) και μετά επαναφορά και να δεις :)

1) Θα πρότεινα τον launcher pro γιατί προσωπικά βλέπω καλύτερη απόδοση!

2) Απ'όσο έχω ρωτήσει κι εγώ στο xda, υπάρχουν αναφορές για μειωμένο σήμα σε όλες τις gingerbread roms (ακόμα και στο nexus S με την επίσημη). Προσωπικά έχω χειρότερο σήμα από πριν, αλλά ευτυχώς πιάνω όσα έπιανα αλλά με λιγότερο σήμα. Αν το σήμα είναι πολύ χειρότερο, μπορείς όπως είπε κι ο Δημήτρης να ξαναφλασάρεις το radio!

3) Nandroid backup έπρεπε να κάνεις για να φυλάξεις τη rom. Εγώ χρησιμοποιώ για τις εφαρμογές το titanium backup και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Για ρυθμίσεις όμως (συστήματος) δεν μπορείς να κάνεις backup μιας και από sense rom πήγες σε AOSP που διαφέρουν μεταξύ τους ;)

4) Πως τις έκανες backup τις επαφές;

5) Για "αγορασμένα" λογισμικά δεν γίνεται να παρέχουμε υποστήριξη στο myphone!

6) Το mapdroyd δυστυχώς δεν το γνωρίζω.

7) Δεν έχεις το market γιατί δεν το πέρασες ;) Κοίταξε όπως είπε κι ο Δημήτρης στο site απ'όπου κατέβασες τη CM7 και κατέβασε τα gapps (ή google apps) ;)

Edit: Το δικό μου πρόβλημα στην CM7 είναι ότι πίνει την μνήμη σαν πορτοκαλάδα...

Εκεί που με το froyo ήταν 110mb μόνιμα σχεδόν

τώρα για πλάκα πέφτει στα 50-40mb...

Έχω δει πολλά αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω! Τί σου τρώει τόση μνήμη κοίταξες; Με πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες δεν πέφτω σχεδόν ποτέ κάτω από τα 100-120 MB

Τhe end of an era...

4) Πως τις έκανες backup τις επαφές;

5) Για "αγορασμένα" λογισμικά δεν γίνεται να παρέχουμε υποστήριξη στο myphone!

7) Δεν έχεις το market γιατί δεν το πέρασες Κοίταξε όπως είπε κι ο Δημήτρης στο site απ'όπου κατέβασες τη CM7 και κατέβασε τα gapps (ή google apps)

4) Τις εκανα με το MyBackup.Υποστηριζει backup επαφων.Μιλαμε για 500 επαφες οποτε ειναι αδυνατον να τις ξαναπερασω με το χερι.Εχω κρατησει το backup απο το Mybackup στον υπολογιστη.Γινεται να κανω κτ?

5)Ζητω συγνωμη.Το ξεχασα.

7) Τη CM7 την κατεβασα απο το Rom Manager(επελεξα να κατεβει και το πακετο της Google). Δεν θα επρεπε να εχει εγκατασταθει αυτοματα?

4) Τις εκανα με το MyBackup.Υποστηριζει backup επαφων.Μιλαμε για 500 επαφες οποτε ειναι αδυνατον να τις ξαναπερασω με το χερι.Εχω κρατησει το backup απο το Mybackup στον υπολογιστη.Γινεται να κανω κτ?

5)Ζητω συγνωμη.Το ξεχασα.

7) Τη CM7 την κατεβασα απο το Rom Manager(επελεξα να κατεβει και το πακετο της Google). Δεν θα επρεπε να εχει εγκατασταθει αυτοματα?

Για το backup το μόνο που φαντάζομαι κι ελπίζω είναι να μπορείς να το επαναφέρει περνώντας κάποια sense Rom. Και για το Google apps νομίζω υπάρχει στο Rom manager αλλιως εναλλακτικα υπάρχει στο xda. Και όχι δεν έπρεπε να μπει αυτόματα...

Sent from my HTC Wildfire

Τhe end of an era...

Για το backup το μόνο που φαντάζομαι κι ελπίζω είναι να μπορείς να το επαναφέρει περνώντας κάποια sense Rom.

Sent from my HTC Wildfire

Ειχα κανει "ασφαλης αντιγραφη στη microsd" των επαφων μου.Ειναι μια λειτουργια του προγραμματος "προσωπα" της αρχικης rom.Πριν κανω root ειχα αντιγραψει ολα τα αρχεια της microsd στον υπολογιστη.Τωρα εχω καμια πιθανοτητα να σωσω τις επαφες μου?

Ειχα κανει "ασφαλης αντιγραφη στη microsd" των επαφων μου.Ειναι μια λειτουργια του προγραμματος "προσωπα" της αρχικης rom.Πριν κανω root ειχα αντιγραψει ολα τα αρχεια της microsd στον υπολογιστη.Τωρα εχω καμια πιθανοτητα να σωσω τις επαφες μου?

Σε τι format στα έχει σώσει; Μήπως μπορείς να επαναφέρεις απο εκεί (αν είναι για παράδειγμα .CSV...)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Σε τι format στα έχει σώσει; Μήπως μπορείς να επαναφέρεις απο εκεί (αν είναι για παράδειγμα .CSV...)

To προβλημα λυθηκε πριν απο λιγο καθως πηρα τις επαφες απο το παλιο μου κινητο και τις περασα στο wildfire,μεσω του Τransfer data(προγραμμα της αρχικης ρομ).

Το προβλημα που εχω πλεον ειναι οτι εβαλα standby το κινητο με το power button και τωρα οταν παταω το power button μου εμφανιζει την ταπετσαρια χωρις εικονιδια και φυσικα χωρις να μπορω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο.Εκανα με το χερι μου την κινηση για να ξεκλειδωσει και τελικα ξεκλειδωσε.Μαλλον απλα δεν ειχε εμφανισει την εικονα εκεινη που το ξεκλειδωνει.Τωρα που το ξαναεβαλα standby δεν ξεκλειδωνει καθολου και αναγκαστηκα να το κλεισω και να το ξανανοιξω.Το εχει ξανακανει αλλες 2 φορες απο τοτε που εβαλα LauncherPro.Δοκιμασα να κανω restart το LauncherPro και το ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα.Μετα απο λιγη ωρα ξαναεπαθε το ιδιο ακριβως.Παρομοια προβληματα ειναι οτι λιγο πριν το παθει αυτο,δεν μπορω να κανω scroll σε αρκετες εφαρμογες και δεν μπορω να επιλεξω τπτ.Επισης απ'οτι εχω καταλαβει δεν λειτουργουν απο ενα σημειο και μετα τα pop-ups.

Eπι τη ευκαιρια,πως ακριβως εγκαθιστω τις gapps?Τις ειχα κατεβασει απο το clockworkmod αλλα δεν ξερω πως να τις εγκαταστησω.Σκεφτηκα να παω στον Rom manager και να πατησω install from sd ή να το κανω απο την recovery.Ειναι αυτος ο σωστος τροπος?Αν μου λεγατε ενα-ενα τα βηματα θα ηταν πολυ χρησιμο για μενα.