Jump to content

trexed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    290
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trexed

  1. εχω κατεβασει το mesinput εχω περασει το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα δεν εχω το M & το N. Υπαρχει λυση για πληρες ελληνικο πληκτρολογιο?
  2. trexed

    iPhone 4

    iSafePlay μεταφέρεις το αρχείο που θέλεις μέσα στην εφαρμογή είτε φωτογραφία είτε video και δεν φαίνεται πουθενά αλλού. Μπορείς να κατεβάσεις και video απο το youtube με την συγκεκριμένη. http://itunes.apple.com/us/app/isafeplay/id478653772?mt=8
  3. trexed

    iPhone 4

    παίρνεις το iphone, την sim και την ταυτότητα σου παραμάσχαλα και πας σε ενα γερμανο να σε ενεργοποιήσουν. ή τους παιρνεις τηλέφωνο (η λιγότερο ασφαλής να γίνει η δουλειά σου μέθοδος) :)
  4. βαλτου(sic) antiX spartacus και θα χτυπήσει κόκκινα, τύφλα να έχουν οι νέοι intel και η ram :lol:
  5. Το μέλλον ανήκει στο software, αυτο θα ψήφιζα αλλα δεν υπάρχει σαν επιλογή. Εταιρείες που έδωσαν βάρος στο hardware και άφησαν στην τυχη το software αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις πωλήσεις τους όπως πχ η htc η οποία αντι να ελαφρύνει το sense αύξησε τη ram και τις οθόνες καταρρακώνοντας την αυτονομία. Το κατάλαβε και κράτησε τις μνήμες στα 768 και ποιο low profile οθόνες αλλά και πάλι δεν υπήρχε σωστή διαχείριση από άποψη λειτουργικού (android). Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια και για τους υπολοίπους lg, samsung κλπ Κινητά με αρκετούς πυρήνες δουλεύουν τζάμπα στην ουσία αφού δεν υπάρχει η κατάλληλη διανομή να τους δουλέψει όπως πρέπει. Όσοι ασχολούνται και με custom rom γνωρίζουν καλύτερα αφού παίζουν με τους "δαίμονες" του συστήματος για να βρουν την χρυσή τομή απόδοσης- αυτονομίας. Το 3d ήταν άλλη μια μόδα που προσπάθησε να δημιουργήσει το marketing των εταιρειών πέρσι η οποία πέρασε γιατί δεν ήταν πρακτικό και αρκετά ενεργοβορο, πάλι δεν υπήρχε η υποδομή να το υποστηρίξει..... το software. Η καθε εταιρεία έδινε την δικη της υλοποίηση χωρίς να υπάρχει κάποια τυποποίηση, βασικά για να προλάβει το trend της εποχής. Αυτή τη στιγμή το νεο trend του marketing ειναι οι μεγάλες οθόνες οι οποίες και αυτές θα περάσουν. Το θέμα της κάμερας και των mp τελείωσε μαζί με το οικονομικό σε θέμα διαχείρισης πόρων symbian, θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας όταν βελτιωθει γενικότερα το software.
  6. το 8210 ηταν και δικη μου αδυναμια τοτε, εδειξε το δρομο στα υπολοιπα τουβλα της εποχης πως ειναι το καλοφτιαγμενο και σουλουπωμενο τηλεφωνο :bow:
  7. trexed

    iPhone 4

    μήπως έπεσες σε πωλητή antiapple fan boy?:lol: Πλάκα κανω αν δεν σου δώσουν νεα συσκευή ζητα τα λεφτα σου πισω. Στην ανάγκη επέστρεψε το με εξώδικο δεν τους ζητας χαρη:)
  8. τρομερο κινητακι το πηρα με το που βγηκε πρεπει να ειχε 150 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα:lol: Δυο προσωψεις κοκκινο και μαυρο. Το καλωδιο ηταν ολα τα λεφτα για το περασμα γραφικων εβγαζες την μπαταρια και κουμπωνε πισω. Αρε εποχες!
  9. trexed

    iPhone 4

    προσωπικα πιστευω οτι το 4αρι σχεδιαστηκε μονο για μαυρο χρωμα :chair:
  10. οπως εχω ξαναγραψει παλιοτερα μεγας ψωμας ο elop κατεστρεψε την νοκια, το μεγαλυτερο του λαθος η εγκαταληψη του meego :mad:
  11. trexed

    iPhone 4

    οταν η απαντηση ειναι σχεδον αμεσως ή λιγο αργοτερα δεν γραφει ωρα, παρα μονο στο αρχικο μηνυμα δηλαδη την ωρα εναρξης της συνομιλιας και μονο. Αν η απαντηση ερθει μετα απο καμια ωρα ή περισσοτερο τοτε γραφει και στο επομενο την ωρα. μαλλον το αλλαξαν στην τελευταια εκδοση της εφαρμογης, ουτε εγω βλεπω καπου την σχετικη επιλογη για on/off.
  12. fail δεν ηξερες δεν ρωταγες. Να προσεχεις αλλη φορα και να το ψαχνεις σε ολα ισχυει αυτο.
  13. τι ? πρεπει να αλαξουμε και γλωσσα τωρα να μιλαμε με μπεεε? γιατι δεν το πιασα !!:)
  14. αγανακτησμενος και εσυ? :lol::lol:
  15. εγω αντικατεστησα το android που ειχα με το iphone και θα το αλλαζα μονο με το 5αρι. :) Εκτος αν υπαρξει μεγαλη προοδος με το meego στην nokia και βγουν νεες συσκευες. Την μπαρουφα το android δεν το ξαναχρησιμοποιω μου φαινεται σαν να κανω αγγαρεια !!
  16. η πορωση με τα panasonic για εμενα ξεκινησε με το G60. Τρομερο τηλεφωνο, η καμερα ηταν αποσπομενη και εμπενε στο κατω μερος, το πηρα μια βδομαδα πριν μπω φανταρος το 2004 και με εβγαλε ενα χρονο θηριο στη χρηση και στις κακουχιες. Το ξυπνητηρι του ηταν τοσο δυνατο που ξυπναγε ολο το λοχο :lol: Στο πισω μερος στο καπακι μπορουσες να εκτυπωσεις οτι ηθελες και να το εχεις ως cover !! http://pdfguides.com/images/uploads/Panasonic-G60-Mobile-Phone.jpg με το που απολυθηκα πηρα το almighty X700 με λειτουργικο symbian, τρομερο design ποια apple? εκτοτε δεν εχει υπαρξει ομορφοτερο τηλεφωνο για μενα. To ξαναγοραζα ανετα ! http://www.myphone.gr/devices/phones/panasonic-x7002.jpg δυστηχως ενω περιμενα τον αντικαταστατη του η panasonic αποχωρησε απο την αγορα. Περιμενω να επανελθει :)
  17. @vlachaquito ολοι συμετεχουμε στο φορουμ οποτε εχουμε αναγκη την ενημερωση την επικοινωνια και την ανταλαγη αποψεων, ολα αυτα δεν μας τα καλυπτουν ακομη πληρως τα κινητα:lol: οποτε μην μας παρατηρεις αν ξεφυγαμε λιγο απ την στενη συζητηση του θεματος ειναι σε λογικα πλαισια. ;)
  18. @fishfemale συμφωνω εν μερη μαζι σου γιατι ειναι στην ανθρωπινη φυση η περιεργεια, το αγνωστο με λιγα λογια. Στο καθε τι νεο αν σου κεντρισει το ενδιαφερον η αντιδραση ειναι λιγο πολυ η ιδια, καταληγεις να κανεις πειραματισμους. Δοκιμαζεις και το επιλεγεις ή το απορριπτεις μεχρι να πας σε κατι αλλο ποιο περιπλοκο ή ποιο απλο κλπ Θα ελεγα οτι ειναι αναλογα την γενικοτερη διαθεση του καθενος που εχει κατα καιρους ή την αλαγη ενδιαφεροντων και οχι παντα την αναγκη για εξελιξη οπως αναφερεις. Γιατι μην ξεχναμε οτι και ο καταναλωτισμος ειναι ενα ειδος ψυχαγωγιας, τονωσης του ηθικου κλπ, προσκερος μεν και χρειαζετε προσοχη γιατι δεν εχει τα αναμενομενα αποτελεσματα και μαλλον καταληγει στο αντιθετο αποτελεσμα, οπως πολυ σωστα αναφερεις.
  19. παιδια συμφωνω με το περιπατο, δυστηχως δεν εχουμε καταληλους χωρους οπως στο εξωτερικο. Ζουμε μες το αγχος, τις προαλλες σκεφτομουν να παω για περιπατο με την κοπελα μου και ουσιαστικα δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες αναμεσα σε χωρους που να μην εχεις διαφημισεις γυρω σου η γενικοτερα κατι αλλο που να μην σου αποσπα την προσοχη :ninja: Οποτε εχανε και την ουσια της η βολτα !
  20. παν μετρον αριστον που ελεγαν και οι αρχαιοι χωρις να θετουν ουσιαστικα ενα τελος στο καθε μετρο :lol:. ναι χρειαζετε ολη αυτη η τεχνολογια γιατι καταληγεις στο καλυτερο, το διασκεδαζεις το ολο πραγμα γιατι ανακαλυπτεις νεα μικροενδιαφεροντα στην πορεια. Αλλα με μετρο :D φτανει να μην γινει καταχρηση και πεσεις θυμα μαρκετινκ των εταιρειων.
  21. εχοντας δοκιμασει symbian, android και blackberry το καθενα υπερεχει στους εξης τομεις : 1. Symbian, για τηλεφωνικες κλησεις, ποιοτητα σηματος, sms, 2. Blackberry Os, για ασφάλεια δεδομενων, email, τηλεφωνικες κλησεις, και γενικοτερα robust συμπερηφορα 3. android, για πλοηγηση στο internet και google services το μεν πρωτο εχει φθασει στο τελος του, το δευτερο μετεξελισετε και το τριτο περιμενουμε να οριμασει :)
  22. @giotria3 μια αλλη λυση ειναι και η SenseOnFire, μπορεις να την βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1269485 Ειχα δοκιμασει την v0.2b αλλα ηθελε αρκετη δουλεια τοσο στα γραφικα οσο και στις βασικες λειτουργιες. Αυτη τη στιγμη εχει φτασει στην v0.4b τσεκαρε την ειναι πολλα υποσχομενη :)
  23. η τελευταια cm 7.1.01 κανει το τηλεφωνο ποιο αργο, μου κρασαρει συνεχεια το market, η εφαρμογη του fb κολλαει και τα γραφικα ειναι ποιο χαλια απο ποτε οποτε πισω στην stock :ninja: Επισης ορισμενες φορες απενεργοποιητε ο ηχος απο μονος του !! :lol:
  24. να πω την αληθεια περιμενα και εγω την παρουσιαση, ηθελα να γινω κατοχος iphone για πρωτη φορα αλλα... ξενερωσα, περσινα ξυνα σταφυλια μαλλον προπερσινα :X Αν η apple ακολουθουσε την τακτικη, οπως θελουν να μας πησουν τα fanboys, δηλαδη νεο design καθε 2 χρονια και καθε 1 χρονο καλυτερες επιδοσεις, τοτε η apple με το 4s εχει καθυστερησει ηδη 4 μηνες απο τον Ιουνιο. Oπου θα ηταν το λογικο αν ισχυε κατι τετοιο. Απο Ιουνιο το πηγανε Σεπτεμβρη και μετα Οκτωμβρη για ποιο λογο τοση καθυστερηση? Για να βαλουν τον Α5? Ασε ρε, μαλλον το ios δεν ηταν ετοιμο απο beta σε beta και βλεπουμε. Και το συστημα ειδοποιησεων καραμπινατη αντιγραφη απο android ειναι !! Παμε για αλλα, βλεπε nexus prime του χρονου βλεπουμε :)
×
×
  • Create New...