Jump to content

skyros7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skyros7

  1. Καλησπέρα. Μου ήρθε η 13 και μένα αλλά δεν κατεβενει με Τίποτα.... Πήγε στ 2% κολλήσε μετά πήγε στο 4% κολλήσε Μετά πήγε στο 26% και πάλι κολλήσε.... Έκανα επανεκκίνηση και πήγε στο 0 και κολλησε πάλι.... Μετά ξαφνικά χάθηκε δεν υπάρχει 13.....😞😞😞 Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε...!!!
  2. Γειά χαρά. Να ρωτήσω γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την ΈΚΔΟΣΗ Miui 13...? Διαβάζω ότι τελείωσε η διανομή και ξεκινάει για τα υπόλοιπα κινητά....
  3. Απλά αυτό εμφανίζετε αν πας να επιλέξεις από φβ η ιντσαγκραμ....
  4. Γειά χαρά. Ερώτηση.... Υπαρχή κρυφός χορος που αποθηκεύεις φώτο βίντεο με κωδικό που να μην φαίνεται καθόλου....?
  5. Καλησπέρα. Τα σύνδεσα και τα δύο στο PC αλλά δε μου έκανε αντιγραφή.... Τους έβλεπα τους φακέλους αλλά δεν μου έκανε αντιγραφή. Θα το δοκιμάσω όπως μου λες. Ευχαριστώ
  6. Γειά χαρά. Κάτοχος κι εγώ από εχτές... Θέλω να μεταφέρω της φώτο και τα βίντεο από το άλλο κινητό σε φακέλους όπως τα είχα μπορώ? Τα μετέφερα με ένα πρόγραμμα αλλά τα πήγε όλα μαζί.... Huawei p40 lite το κινητό.... Δέν έχω cloud 🌥
  7. Γειά χαρά. Έχει πάρει κανείς κινητό από αυτό το σαιτ...? https://www.backmarket.gr/huawei-huawei-p40-pro-256-gb-ftino-proion/345988.html#l=12 Είναι αξιόπιστο?
  8. Γειά χαρά. Έχει πάρει κανείς κινητό από αυτό το σαιτ...? https://www.backmarket.gr/huawei-huawei-p40-pro-256-gb-ftino-proion/345988.html#l=12 Είναι αξιόπιστο?
  9. Γειά χαρά. Έχει πάρει κανείς κινητό από αυτό το σαιτ...? https://www.backmarket.gr/huawei-huawei-p40-pro-256-gb-ftino-proion/345988.html#l=12 Είναι αξιόπιστο?
  10. Γειά χαρά. Μια βοήθεια θα θελα.... Έχω το app της εθνικής τράπεζας αλλά δεν μου ερχονται ειδοποίησεις.... Το ίδιο και στα e-mail... Έχω το dualspace αλλά δεν κατάλαβενω πως δουλεύει...!!
  11. Γειά σας. Έχω κι εγώ πρόβλημα στον Chrome... . μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογής δεν μπορώ να μπω και μου βγάζει επιλογές να την απεγκαταστησω.... Καμία ιδέα? Και στο Yahoo mail δεν περνώ ειδοποίηση πλέον....
  12. Υπάρχει επιλογή να μικρυνουν τα εικονίδια από της εφαρμογές?
  13. Γειά χαρά. Μερικές ερώτησεις.... Τα εικονίδια εφαρμογών μπορούν να γίνουν ποιο μικρά? Στην αρχικη πως προσθέτουμε πχ το sticky notes?
  14. Θετικα η τιμή ή κάμερα.... Αρνητικό που δεν έχει Google services.
  15. Γειά χαρά στην παρέα. Το βρηκα 180 ευρώ και λέω να το πάρω..... Ακουω πολλά διαβάζω πολλά και η απόψεις διίστανται......!!!! Να το πάρω θα μπορέσω να βάλω το Google?
  16. Γειά χαρά. Εδώ και λίγες μέρες όταν είμαι στο ίντερνετ σε μια σελίδα κολλάει η οθόνη..... Για να επανέρθει κλείνω την οθόνη και την ξανά ανοίγω. Τι μπορεί να φταίει...?
  17. Γειά χαρά. Ξαφνικά δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sd που έχω.... Ούτε στο pc την βλέπω.... Κάποια ιδέα να πάρω τα αρχεία από μέσα....? Ευχαριστώ.
  18. Γειά χαρά. Έχω καιρό να ανοίξω την συσκευή και ενω βάζω τον Κωδικο δεν ανοιγη μου λέει λάθος..... Το είχα και με δαχτυλικο αποτύπωμα αλλά δεν.... Πως μπορώ να μπω ξέρει κανείς κανένα κόλπο.....?
  19. Γειά χαρά. . Πήρα το mate20 κι εγώ από mate10 που είχα πριν. Δεν μου πατάει καλά η οθόνη κάτω αριστερά..... Έχω βάλει τζαμακι αλλά δεν πιστεύω ότι είναι από αυτό..... Έχει κάπου βαθμονόμηση οθόνη? Γράφω εδώ γιατί στην σελίδα του 20matelite δεν απαντάει κανείς.....
  20. Καλημέρα. Πήρα το mate20 κι εγώ από mate10 που είχα πριν. Δεν μου πατάει καλά η οθόνη κάτω αριστερά..... Έχω βάλει τζαμακι αλλά δεν πιστεύω ότι είναι από αυτό..... Έχει κάπου βαθμονόμηση οθόνη?
  21. Καλημέρα. Έχει προσφορά το πλαίσιο το 20 Mate lite αξίζει να το πάρω.....? Η κάμερα του λέει? Έχει διαφορά από το 10 Mate lite? Ευχαριστω.
  22. http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1357241/ti-tha-ishysei-gia-osoys-ehoyn-smartphone-tis-huawei?amp ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1357241/ti-tha-ishysei-gia-osoys-ehoyn-smartphone-tis-huawei?amp Αυτό πάλι τι είναι.....?
  23. Μόλις την πήρα......!!!! Μικρούλα ήταν ούτε 5 λεπτά δεν πήρε.....
  24. Υπάρχει κάποιο tips για να έχω καλύτερο σήμα σε κάποια μέρη που δεν πιάνει....? Με άλλες συσκευές στο ίδιο μέρος είχα και ίντερνετ....
  25. https://www.techgear.gr/emui-9-launch-10-november-147273/?amp Μόλις το είδα είπα να το γράψω...... Εμείς δεν την περνούμε δηλαδή?
×
×
  • Create New...