Jump to content

giorgisantw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgisantw

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

giorgisantw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, πριν κανα χρονο ενδιαφερομουν να παρω το κινητο αλλα εμεινα με ενα S2 τελικα. Περασα απο το thread να δω αν τελικα βγηκε καλο ή οχι και βλεπω ολους να ψαχνουν για ανταλλακτικα,κλπ. Γινεται να με ενημερωσει καποιος αν τελικα ηταν ψιλοαπατη το κινεζικο ή αν αξιζε value for money?
  2. Παιδια ευχαριστουμε παρα πολυ για την κληρωση. Μου καηκε το S2 πριν λιγες μερες και εχω εδω και μια βδομαδα με ενα Sony Ericsson Κ770i. Η κατασταση ειναι απελπιστικη, παρακαλω βοηθηστε.
  3. Παιδια εχει κανεις ιδεα αν θα ξαναπαιχτει προσφορα των 80ευρω? Εννοω αν συμβαινει περιοδικα αυτη η προσφορα στο JK809. Aν ναι, ποτε περιπου? Επισης εσεις που το παραγγειλατε, ανεβαστε κανα review να δουμε κι εμεις οι υπολοιποι αν οντως αξιζει γιατι value for money φαινεται εξωφρενικα καλο.
  4. Παιδια το εχω μεγαλη αναγκη. Ειμαι με ενα WIldfire και δεν παει βημα. Καλη μας επιτυχια.
  5. Καλησπερα, ειμαι καινουριος στο συγκεκριμενο thread αλλα παλιος lurker στο myphone. Εχω ενα mp4 Crupto muvi 28 s2 4gb και εχει τελειωσει η εγγυηση του. Ανευ λογου, μετα απο 3-4 μηνες που δεν το ειχα χρησιμοποιησει, το mp4 δεν αναβει πια, εκτος αν ειναι συνδεδεμενο στην πριζα ή στον υπολογιστη. Οταν ειναι συνδεδεμενο λειτουργει κανονικα αλλα οταν τραβηξεις το καλωδιο (εχοντας κανει safely remove πρωτα) το mp4 σβηνει και κανει ενα παραξενο κοφτο ηχο. Υπαρχει ενας τροπος να το κρατησω ανοιχτο χωρις να ειναι συνδεδεμενο αλλα αμα το κλεισω πρεπει να το ξανασυνδεσω για να το ανοιξω και να καταφερω να το κρατησω ανοιχτο. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος. Αναρωτιομουν αν υπαρχει τροπος να το φτιαξω. Μιλησα με την Crypto και μου ειπαν να τους το στειλω,κλπ το οποιο θα μου στοιχισει τουλαχιστον 25-30 ευρω τα οποια δεν διατιθεμαι να δωσω σε αυτους ειδικα. Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? Εχω κανει και reset και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, τιποτα δεν βοηθησε ομως. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. To ειχα παθει κι εγω τον πρωτο μηνα που πηρα το τηλεφωνο, οταν δοκιμαζα κατι με το πληκτρολογιο. Δεν ξερω τι ειχε φταιξει. Δυστυχως δεν εχω λυση για σενα καθως τοτε ημουν αρκετα αρχαριος και απλα ξαναφλασαρα την ρομ, πραγμα υπερβολικο για το μεγεθος του προβληματος.
  7. Σκοπευω να παρω καινουρια καρτα μνημης στα 8gb. Το θεμα ειναι χρειαζεται να κανω partitions στην sd ξανα? (νομιζω πως ναι) Οι εφαρμογες που ειναι συνδεδεμενες με το link2sd που χρησιμοποιω, πρεπει να τις κανω κατι πριν αλλαξω την sd? Να τις μεταφερω στο κινητο ισως? Τι partition stats προτεινετε? Ειμαι με CM7.2 stable. Καποια scripts και mods που εχω περασει χρειαζεται να ξαναπεραστουν? ( Σκεφτομαι να αγορασω αυτη, καμια προταση? ) Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Ευχαριστω in advance.
  8. Mου λεει οτι το link2sd ελαβε δικαιωματα superuser. To εγκατεστησα και το χρησιμοποιησα μια φορα για να μεταφερω καποιες εφαρμογες στην sd(apps που το τηλεφωνο δεν με αφηνε να τις μεραφερω) και φαινεται να λειτουργησε μια χαρα. Μου προτεινεις να κανω partition? Σε τι θα με βοηθησει? Πως κανω partition στην sd? Θα χρειαστω καινουρια sd , class 5 και πανω? Κατι που με παρεξενεψε προσφατα: Καρτα SD Συνολικος χωρος: 1.86 GB *Εφαρμογες : 136 ΜΒ *Εικονες,Βιντεο: 238 ΜΒ *Ηχος: 1.12 ΜΒ *Διαθεσιμο: 340 ΜΒ ???????? Δεν θα επρεπε να εχω τουλαχιστον 1 GB διαθεσιμο?
×
×
  • Create New...