Jump to content

giorgisantw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgisantw

  1. Καλησπερα, πριν κανα χρονο ενδιαφερομουν να παρω το κινητο αλλα εμεινα με ενα S2 τελικα. Περασα απο το thread να δω αν τελικα βγηκε καλο ή οχι και βλεπω ολους να ψαχνουν για ανταλλακτικα,κλπ. Γινεται να με ενημερωσει καποιος αν τελικα ηταν ψιλοαπατη το κινεζικο ή αν αξιζε value for money?
  2. Παιδια ευχαριστουμε παρα πολυ για την κληρωση. Μου καηκε το S2 πριν λιγες μερες και εχω εδω και μια βδομαδα με ενα Sony Ericsson Κ770i. Η κατασταση ειναι απελπιστικη, παρακαλω βοηθηστε.
  3. Παιδια εχει κανεις ιδεα αν θα ξαναπαιχτει προσφορα των 80ευρω? Εννοω αν συμβαινει περιοδικα αυτη η προσφορα στο JK809. Aν ναι, ποτε περιπου? Επισης εσεις που το παραγγειλατε, ανεβαστε κανα review να δουμε κι εμεις οι υπολοιποι αν οντως αξιζει γιατι value for money φαινεται εξωφρενικα καλο.
  4. Παιδια το εχω μεγαλη αναγκη. Ειμαι με ενα WIldfire και δεν παει βημα. Καλη μας επιτυχια.
  5. Καλησπερα, ειμαι καινουριος στο συγκεκριμενο thread αλλα παλιος lurker στο myphone. Εχω ενα mp4 Crupto muvi 28 s2 4gb και εχει τελειωσει η εγγυηση του. Ανευ λογου, μετα απο 3-4 μηνες που δεν το ειχα χρησιμοποιησει, το mp4 δεν αναβει πια, εκτος αν ειναι συνδεδεμενο στην πριζα ή στον υπολογιστη. Οταν ειναι συνδεδεμενο λειτουργει κανονικα αλλα οταν τραβηξεις το καλωδιο (εχοντας κανει safely remove πρωτα) το mp4 σβηνει και κανει ενα παραξενο κοφτο ηχο. Υπαρχει ενας τροπος να το κρατησω ανοιχτο χωρις να ειναι συνδεδεμενο αλλα αμα το κλεισω πρεπει να το ξανασυνδεσω για να το ανοιξω και να καταφερω να το κρατησω ανοιχτο. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος. Αναρωτιομουν αν υπαρχει τροπος να το φτιαξω. Μιλησα με την Crypto και μου ειπαν να τους το στειλω,κλπ το οποιο θα μου στοιχισει τουλαχιστον 25-30 ευρω τα οποια δεν διατιθεμαι να δωσω σε αυτους ειδικα. Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? Εχω κανει και reset και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, τιποτα δεν βοηθησε ομως. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. To ειχα παθει κι εγω τον πρωτο μηνα που πηρα το τηλεφωνο, οταν δοκιμαζα κατι με το πληκτρολογιο. Δεν ξερω τι ειχε φταιξει. Δυστυχως δεν εχω λυση για σενα καθως τοτε ημουν αρκετα αρχαριος και απλα ξαναφλασαρα την ρομ, πραγμα υπερβολικο για το μεγεθος του προβληματος.
  7. Σκοπευω να παρω καινουρια καρτα μνημης στα 8gb. Το θεμα ειναι χρειαζεται να κανω partitions στην sd ξανα? (νομιζω πως ναι) Οι εφαρμογες που ειναι συνδεδεμενες με το link2sd που χρησιμοποιω, πρεπει να τις κανω κατι πριν αλλαξω την sd? Να τις μεταφερω στο κινητο ισως? Τι partition stats προτεινετε? Ειμαι με CM7.2 stable. Καποια scripts και mods που εχω περασει χρειαζεται να ξαναπεραστουν? ( Σκεφτομαι να αγορασω αυτη, καμια προταση? ) Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Ευχαριστω in advance.
  8. Mου λεει οτι το link2sd ελαβε δικαιωματα superuser. To εγκατεστησα και το χρησιμοποιησα μια φορα για να μεταφερω καποιες εφαρμογες στην sd(apps που το τηλεφωνο δεν με αφηνε να τις μεραφερω) και φαινεται να λειτουργησε μια χαρα. Μου προτεινεις να κανω partition? Σε τι θα με βοηθησει? Πως κανω partition στην sd? Θα χρειαστω καινουρια sd , class 5 και πανω? Κατι που με παρεξενεψε προσφατα: Καρτα SD Συνολικος χωρος: 1.86 GB *Εφαρμογες : 136 ΜΒ *Εικονες,Βιντεο: 238 ΜΒ *Ηχος: 1.12 ΜΒ *Διαθεσιμο: 340 ΜΒ ???????? Δεν θα επρεπε να εχω τουλαχιστον 1 GB διαθεσιμο?
  9. Διαβασε το πρωτο ποστ στη σελ. 1 και θα βρεις την απαντηση σου.
  10. Δεν ξερω πως, αλλα παρ'οτι ασχολουμαι εδω καιρο με το wildfire και τα διαφορα tweaks, τo θεμα των partition δεν το ειχα ψαξει ποτε. Διαβαζω οτι ολοι εχουν κανει parition στην sd τους για να μπορουν να εχουν περισσοτερο χωρο,κλπ. Αν εχω καταλαβει σωστα, κανετε αυτο που κανω εγω με το link2sd μονο που εγω δεν εχω κανει partition( ή τουλαχιστον ετσι νομιζω). Ας με ενημερωσει καποιος γιατι να πρεπει να κανω partition και πως μπορω να το κανω. Εχω την αρχικη sd των 2gb (class4 νομιζω). Εκανα search στο thread αυτο αλλα δεν βρηκα κατι που να μου λυνει τις αποριες.
  11. Πιστευω πως ολοι θα συμφωνησουμε σε αυτο Βασιλη. Απλα μετα απο 1.5 χρονο με CM7 ηθελα να δοκιμασω κατι καινουριο. Ειναι ωραιο να βλεπεις αυτο το κινητο να τρεχει android 4.0.4 χωρις να crashαρει και να κολλαει. Εκτος αυτου, η CM9 ο,τι καλυτερο αισθητικα εχω δει πανω στο κινητο. Εχεις 1.5 χρονο με τη Gold? Με εβαλες σε σκεψεις τωρα γιατι και εγω ψαχνω μια δευτερη μπαταρια και δεν ξερω αν πρεπει να παρω μια της ΗΤC ιδιας χωρητικοτητας ή μια κινεζικη διπλασιας χωρητικοτητας και στη μιση τιμη κιολας. Οι αποψεις στο ιντερνετ για τις κινεζικες μπαταριες διιστανται καθως καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερες απο την εργοστασιακη και καποιοι αλλοι οτι ζεσταινονται γρηγορα και μετα απο 3-4 φορτισεις η αυτονομια τους μειωνεται τοσο που ακομα και η εργοστασιακη αντεχει πιο πολυ.
  12. Καλησπερα παιδια, μιας και δεν πηρα απαντηση για το τι rom πρεπει να φορεσω, δοκιμασα μονος μου. Κατεληξα στην miniCM9 με αndroid 4.0.4 απο jordfaz. Πολυ σταθερη, εχω μεγαλο uptime αλλα πινει την μπαταρια γρηγορα οπως και ολες οι ICS roms. Eιναι ελαφρια και γρηγορη αν κανεις overclock, 1-2 εφαρμογες crashαρουν αλλα η μια χρειαζεται να την κανεις Update (quickpic) και η αλλη να εγκαταστησεις παλιοτερη εκδοση (opera mobile). Για την ωρα θα μεινω με αυτη, αν και μου εχει ηδη λειψει η cm7.2 που με μετρια χρηση κρατουσε 2-3 μερες .
  13. Ειμαι χρηστης wildfire εδω και 2 χρονια και ειμαι με CM7 απο την πρωτη εβδομαδα. Εδω και καποιους μηνες ειμαι CM7.2 αλλα τωρα τελευταια ακουω καλα λογια για CM9 και ΜIUI v4 roms πανω στο κινητο μας. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αλλα η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα την CM7 και θα ηθελα να δοκιμασω ICS, εφοσον αυτο ειναι εφικτο στο κινητο μας. Ξερει κανεις περισσοτερα επι του θεματος? Aξιζει να φυγω απο την CM7 (που ειναι παρα πολυ σταθερη) για να δοκιμασω 4.0.4 ?
  14. Ολα καλα με την cm αλλα μου λειπει η stock εφαρμογη καιρου της official rom.Ηταν απιστευτη.Ειδικα το widget της.Πως μπορω να την κατεβασω?Εχω φαει τον κοσμο και δεν την βρισκω.
  15. Δυστυχως,2 μερες αργοτερα,το προβλημα ξαναεμφανιστηκε.Αυτη την φορα δεν λειτουργει ουτε η λυση που ειχα βρει.Ανοιγω το wifi και δεν βρισκει κανενα δικτυο.Το δικτυο του σπιτιου μου και ολα οσα εχω συνδεθει μου τα εμφανιζει ως "εκτος εμβελειας". Καμια ιδεα πως να το ξεπερασω?Το κινητο ειναι αχρηστο χωρις ιντερνετ. Και για αλλη μια φορα εδωσα την λυση στον εαυτο μου.Μπηκα στις ρυθμισεις του wifi και εχοντας ανοιχτο το wifi αρχισα να σβηνω τα δικτυα στα οποια ειχα συνδεθει και τωρα μου τα εδειχνε εκτος εμβελειας.Το αποτελεσμα ηταν σιγα σιγα να αρχιζουν να εμφανιζοντα τα δικτυα wifi που ηταν σε κοντινη αποσταση(μαζι με αυτο του σπιτιου μου).Τοσο απλα.
  16. Εκει που ημουν στο Γκαζι και κλαμπαρα σαν τρελος,προσπαθησα να συνδεθω στο δικτυο απο το μαγαζι.Παρα το γεγονος οτι το δικτυο ηταν ελευθερο με 1 γραμμη σηματος,δεν καταφερα να συνδεθω.Γυρνωντας σπιτι,ανοιξα το wifi και περιμενα να συνδεθει μονοο του στο δικτυο του σπιτιου.Μετα απο 2 λεπτα προσεξα οτι απλα δεν ειχε συνδεθει πουθενα.Μπηκα να δω γτ δεν βρισκει το δικτυο μου και ανακαλυψα οτι με ανοιχτο το wifi δεν ανιχνευει κανενα δικτυο wifi.Στην οικοδομη μου μεχρι χθες μπορουσα να δω πανω απο 10 wifi. Eκανα reboot αλλα τιποτα.Τα ιδια.Το παρολογο εινια οτι δεν πειραξα τιποτα απολυτως. Καμια ιδεα? εχω 7.1.0 rc1 και radio 13.45.55.24H_3.35.15.31 Μολις το ελυσα.Πηγα στις Εφαρμογες->Internet και εκανα εκκαθαριση δεδομενων. Το θεμα ειναι γιατι προεκυψε αυτο το προβλημα απο το πουθενα?
  17. To δευτερο συμβαινει συμβαινει στο δικτυο της σχολης μου.
  18. Πολλες φορες,ενω συνδεομαι σε wifi(δημοσιων χώρων,οπως αυτο της σχολης μου πχ) και δειχνει να εχω 3 γραμμες σημα wifi.Οταν δοκιμαζω να ανοιξω μια εφαρμογη που απαιτει ιντερνετ και παει να φορτωσει το νεο υλικο,τοτε φορτωνει συνεχεια χωρις ομως να μου εμφανιζει ποτε τιποτα.Δεν μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση ιντερνετ ή κατι τετοιο ουτε ομως φαινεται να εχει συνδεθει στο ιντερνετ.Γιατι συμβαινει αυτο?Υπαρχει καποιος τροπος να δω οταν ειμαι συνδεδεμενος σε ενα wifi,αν πραγματικα εχω ιντερνετ ή αν ειμαι μονο συνδεδεμενος ?
×
×
  • Create New...