JULIO Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ενταξει δεν παιζει οπως στο diesire κολλαει αρκετα αλλα παιζει τουλαχιστων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γεία σας παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους και όλες!!!Εγκατέστησα κι εγώ τη 2.2,όλα καλά εως τώρα έχω όμως κι εγώ δυο απορίες: 1) Πώς θα εγκαταστήσω εφαρμογές στην κάρτα? 2)Πώς θα χρησιμοποιήσω τις φωνητικές εντολές?Θα μπορώ δηλαδή να καλώ μια επαφή φωνητικά ενώ οδηγώ πχ απο το handsfree?? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γεία σας παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους και όλες!!!Εγκατέστησα κι εγώ τη 2.2,όλα καλά εως τώρα έχω όμως κι εγώ δυο απορίες: 1) Πώς θα εγκαταστήσω εφαρμογές στην κάρτα? 2)Πώς θα χρησιμοποιήσω τις φωνητικές εντολές?Θα μπορώ δηλαδή να καλώ μια επαφή φωνητικά ενώ οδηγώ πχ απο το handsfree?? Ευχαριστώ πολύ 1) Μενου -> ρυθμισεις -> εφαρμογες -> διαχειριση εφαρμογων και πας σε οποια εφαρμογη θες. Αν αυτη υποστηριζει την μεταφορα στην καρτα θα δεις ενεργοποιημενο το κουμπι. Αν οχι θα ειναι γριζο και δεν θα μπορεις να το πατησεις. 2) Οι φωνητικες εντολες δεν υποστηριζουν Ελληνικα ακομα και νομιζω δεν ειναι για επαφες αλλα για search στο google κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 1) Μενου -> ρυθμισεις -> εφαρμογες -> διαχειριση εφαρμογων και πας σε οποια εφαρμογη θες. Αν αυτη υποστηριζει την μεταφορα στην καρτα θα δεις ενεργοποιημενο το κουμπι. Αν οχι θα ειναι γριζο και δεν θα μπορεις να το πατησεις. 2) Οι φωνητικες εντολες δεν υποστηριζουν Ελληνικα ακομα και νομιζω δεν ειναι για επαφες αλλα για search στο google κτλ. Ευχαριστώ πολύ για το 1 αλλά στεναχορέθηκα για το 2.Είχα ένα pda hp στο οποίο με την παρατεταμένη πίεση ενός πλήκτρου ''άνοιγε'' το αυτί του και εκτελούσε οτι του έλεγες πχ ''κλήση'' ''Παναγιώτης'' και έπαιρνε τον Παναγιώτη....Μέχρι και νούμερα ξεχωριστά καλούσε......Γιατί να μην έχει κάτι παρόμοιο και τούτο εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 παιδια πηρα σημερα το κινητο και εβαλα την 2,2 μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για να στελνω και να λαμβανω αρχεια μεσω bluetooth?? μεχρι στιγμης εβαλα astro manager bluetooth και bluetooth file transfer αλλα κανενα δεν λειτουργησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostridergr Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 παιδια πηρα σημερα το κινητο και εβαλα την 2,2 μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για να στελνω και να λαμβανω αρχεια μεσω bluetooth?? μεχρι στιγμης εβαλα astro manager bluetooth και bluetooth file transfer αλλα κανενα δεν λειτουργησε... Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ξεχωριστό πρόγραμμα για το bluetooth. Αυτό που έχει μια χαρά κάνει την δουλεία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Καλη σας ημερα και κυριως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους σας γεματα υγεια και ευτυχια :happy: ... και τωρα πισω στα του Wildfire :ninja: ρε παιδια εδω και κανα 2 εβδομαδες κολαει και σε εσας ο καιρος στην εφαρφογη? στους χαρτες διχνει οτι μενω 2 τετραγωνα πιο πανω και καιρο μου λεει τρεχουσα τοποθεσια και οχι την περιοχη μου...καμια φορα ξεκολαει και λεει τα σωστα..του εκανα και εκαθαριση αλλα τζιφος...εχω την 2.1 και σιγουρα δεν φταιει αυτο..εχει ενα θεμα η Google αυτες τις μερες? τις πταιει? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Κι εμενα το κανει αυτο.Μενω Χαιδαρι αλλα καποιες φορες μου βγαζει Αιγαλεω.Δεν ειναι προβλημα του κινητου ομως αφου το εκανε και σε HTC windows κινητο που ειχα. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Κι εμενα το κανει αυτο.Μενω Χαιδαρι αλλα καποιες φορες μου βγαζει Αιγαλεω.Δεν ειναι προβλημα του κινητου ομως αφου το εκανε και σε HTC windows κινητο που ειχα. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk και ο καιρος?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Κι εμενα το κανει αυτο.Μενω Χαιδαρι αλλα καποιες φορες μου βγαζει Αιγαλεω.Δεν ειναι προβλημα του κινητου ομως αφου το εκανε και σε HTC windows κινητο που ειχα. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Μια από τα ίδια. Εμένα, ακόμη και πριν την αναβάθμιση σε 2.2, παίζει μεταξύ Νέας Ερυθραίας και Κηφισιας... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Μια από τα ίδια. Εμένα, ακόμη και πριν την αναβάθμιση σε 2.2, παίζει μεταξύ Νέας Ερυθραίας και Κηφισιας... Αν προσπαθεί να επιλέξει μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, τότε το πρόβλημα είναι στο οτι το δίκτυο κυψέλης δεν είναι και το πιο ακριβές... Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά. Ρε παιδιά εχω μια ΠΟΛΥ ηλίθια ερώτηση... η πλήγηση του κινητού λειτουργεί ΜΟΝΟ μέσω Internet?? Εχει κάποιες επιλογες που ρωτάει αν θέλετε μέσω Ασυρματων δικτύων ή χρήση δορυφόρων gps, αυτο τι είναι δηλαδή? Βρίσκει ποτε κάποιο δορυφόρο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά. Ρε παιδιά εχω μια ΠΟΛΥ ηλίθια ερώτηση... η πλήγηση του κινητού λειτουργεί ΜΟΝΟ μέσω Internet?? Εχει κάποιες επιλογες που ρωτάει αν θέλετε μέσω Ασυρματων δικτύων ή χρήση δορυφόρων gps, αυτο τι είναι δηλαδή? Βρίσκει ποτε κάποιο δορυφόρο??? Λειτουργεί και χωρίς internet με κάποιο κλασικό πρόγραμμα πλοήγησης όπως τα NDrive, iGO My Way κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Μια από τα ίδια. Εμένα, ακόμη και πριν την αναβάθμιση σε 2.2, παίζει μεταξύ Νέας Ερυθραίας και Κηφισιας... εμενα τωρα δειχει ακριβως που μενω ..πανω απο το σπιτι ειναι το βελακι αλλα στον καιρο λεει τρεχουσα τοποθεσια :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα :) Επειδή έλειπα για μέρες και δεν μπορώ να δω όλα τα μηνύματα, απλά θα αναφερθώ στα τελευταία posts. Το γεγονός ότι δε δείχνει ακριβώς την τοποθεσία σας, είναι λογικό νομίζω αν δεν έχετε ενεργοποιημένο το gps. Μέσω δικτύων, μας δείχνει στο google maps σε έναν κύκλο, που σημαίνει ότι είναι η ακρίβεια του προγράμματος... Εννοεί δηλαδή ότι είμαστε κάπου μέσα σε αυτό τον κύκλο. Για την τοποθεσία, έχει σχέση από ποιες κεραίες πιάνουμε εκείνη τη στιγμή δίκτυο... Οπότε αν οι κεραίες είναι σε διπλανή περιοχή, είναι απόλυτα φυσιολογικό... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Λειτουργεί και χωρίς internet με κάποιο κλασικό πρόγραμμα πλοήγησης όπως τα NDrive, iGO My Way κτλ. Ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Και χάρτες τους αγοράζω? Δεν λειτουργουν οι υπαρχων ε? Χμμμμ 40€ οι χάρτες της Ελλάδος....?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Σκεφτομουν να κανω root την συσκευη μου.Θελω να ρωτησω ποιο το οφελος;Θα μπορεσω να το κανω πιο γρηγορο κανοντας overclocking;Βασικα εχω αρκετες αποριες αλλα εχω ψιλομπερδευτει διαβαζοντας εδω μεσα σκορπια ποστς. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 γεια και χαρά και καλα χριστουγεννα πιες ειναι η καλύτερες εφαρμογές για σας για το htc WILDFIRE ................ γιατι μόλις το αγόρασα σε λευκό και ειναι κουκλί του έκανα την αναβάθμιση και παει μια χαρα ........ ακομα κατη χερει καπιος απο που να αγορασω το sygic η να το << αγοράσω >> με εμεσω τροπο !!!!!!!!!!! ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Σκεφτομουν να κανω root την συσκευη μου.Θελω να ρωτησω ποιο το οφελος;Θα μπορεσω να το κανω πιο γρηγορο κανοντας overclocking;Βασικα εχω αρκετες αποριες αλλα εχω ψιλομπερδευτει διαβαζοντας εδω μεσα σκορπια ποστς. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk το overclocking είναι ο μόνος λόγος που με κάνει και μένα να προβληματίζομαι να την κάνω ή όχι root.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) γεια και χαρά και καλα χριστουγεννα πιες ειναι η καλύτερες εφαρμογές για σας για το htc WILDFIRE .... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ !!!:):D EΦΑΡΜΟΓΕΣ Personal Wallparer (Pwall demo ) – Εναλλαγή Wallparers Handset sms – Eύχρηστος sms browser Droidstats - Υπολογισμός όγκου δεδομένων ,sms, κλήσεων App 2 sd - Μεταφορά δεδομένων στην sd card Astro file manager - Διαχείριση αρχείων συσκευής και sd Compass - Ψηφιακή πυξίδα Google Sky Map - Εξερεύνηση αστερισμών με τη χρήση Gps Google Translator - Mεταφραστής σε διάφορες γλώσσες SlovoEd - Λεξικό σε διάφορες γλώσσες Widgetsoid - Εικονίδια συντομεύσεων για on-off (Wireless, Bluetooth,Gps, Flight Mode) Εορτολόγια CarDock – Δημιουργία οθονών με μεγάλα εικονίδια ,για το αυτοκίνητο όπως οι κλασικές συσκευές Gps -destinators Carmode - Αυτόματη ανοιχτή ακρόαση την ώρα της οδήγησης ,αν δεχτούμε κλήση Bubble - Ψηφιακό Aλφάδι Pandora - Απόκρυψη Photo και Video Multicon - Δημιουργία, πολύ μικρών εικονιδίων, εφαρμογών , στο desktop PhotoFunia - Τοποθέτηση προσώπων από δικές μας photo, σε έτοιμα wallpapers Metal Detector - Ανιχνευτής Μετάλλων Barcode Scanner - Ανιχνεύει το barcode και ανοίγει αυτόματα το ανάλογο internet site Instant heart rate - Μέτρηση παλμών Stadium horn - Κόρνα για το γήπεδο SuperPower Xda - Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας για οικονομία Smart measure - Ψηφιακό μέτρο Talking Tom cat - Πολύ γέλιο GAMES Angry Birds, Basketball Shots 3d, Papijump, Action potato, Tossit, κ.α Edited December 26, 2010 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 χρόνια πολλά καλές γιορτές.. BOBMARIN εσύ έχεις root στο τηλέφωνο σου? και overclocking perhaps? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα :) Επειδή έλειπα για μέρες και δεν μπορώ να δω όλα τα μηνύματα, απλά θα αναφερθώ στα τελευταία posts. Το γεγονός ότι δε δείχνει ακριβώς την τοποθεσία σας, είναι λογικό νομίζω αν δεν έχετε ενεργοποιημένο το gps. Μέσω δικτύων, μας δείχνει στο google maps σε έναν κύκλο, που σημαίνει ότι είναι η ακρίβεια του προγράμματος... Εννοεί δηλαδή ότι είμαστε κάπου μέσα σε αυτό τον κύκλο. Για την τοποθεσία, έχει σχέση από ποιες κεραίες πιάνουμε εκείνη τη στιγμή δίκτυο... Οπότε αν οι κεραίες είναι σε διπλανή περιοχή, είναι απόλυτα φυσιολογικό... οκ εχεις δικιο σε οοολα αυτα ...αλλα γιατι ο καιρος πχ την μια μου λεει Λυκοβρυση και την αλλη τρεχουσα τοποθεσια ενω στο maps ειμαι στο ιδιο σημειο ???:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Μετά από ψάξιμο βρήκα τι έφταιγε και δεν μπορούσε να συγχρονίσει το κινητό μου τα εισερχόμενα emails από τον λογαριασμό του Hotmail... Όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, θα πρέπει να μεταφέρουν τα εισερχόμενα emails τους από τον φάκελο Εισερχόμενα σε έναν νέο φάκελο. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε λογαριασμούς Hotmail οι οποίοι είναι παλιοί και έχουν πολλά emails στα εισερχόμενα.. (εγώ είχα γύρω στα 850). Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε ούτε τα εξερχόμενα μέσα από το wildfire σας, δοκιμάστε να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα και στα εξερχόμενα του Hotmail Λογαριασμού σας.. Χρόνια πολλά σε όλους! :D Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c2byalex Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Βλεπω με την 2.2 η διαρκεια της μπαταριας να εχει πεσει λιγο περιπου 10-20% ενω ειχα διαβασει σε post οτι με την 2.2 εχουμε καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Βλεπω με την 2.2 η διαρκεια της μπαταριας να εχει πεσει λιγο περιπου 10-20% ενω ειχα διαβασει σε post οτι με την 2.2 εχουμε καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας. Χρόνια Πολλά! Και εγώ παρατήρησα κάτι τέτοιο... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts