Jump to content

mksstratos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    191
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mksstratos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mksstratos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Γειά σας παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά.Εχω αγοράσει για το αυτοκίνητο μια φθηνή οθόνη 2 din που μπορεί να κάνει τη λειτουργία mirror link.Δοκιμασα λοιπόν έχοντας ενεργοποιήσει usb debug κτλ τη σύνδεση αλλά τζίφος.Μαυριζει η οθόνη του αυτοκινήτου και τίποτε άλλο.Δοκίμασα ένα Xperia παροπλισμένο με Android 7 και λειτουργεί τέλεια.Το τηλέφωνο δεν το έχω πειράξει καθόλου έχει την τελευταία έκδοση 11.0.3.Γνωρίζει κάποιος κάτι;Είναι κάποια άλλη επιλογή που μου ξεφεύγει;Η οθόνη δεν έχει κάποιο λειτουργικό ούτε wifi.Ευχαριστω πολύ!!!!!
  2. Καλησπέρα στην παρέα.Ενω σήμερα το πρωί έλαβα κι εγώ την ειδοποίηση της αναβάθμισης πάω τώρα να την εγκαταστήσω αλλά μάταια.... Η ειδοποίηση εξαφανίστηκε. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.Καμια ιδέα;
  3. Γειά σας αγαπητοί μια ερώτηση παρακαλώ.Προσπαθώ τις τελευταίες ημέρες να χρησιμοποιήσω εφαρμογές τύπου airdroid, mobizen κτλ για να μπορώ να χειρίζομαι τη συσκευή από υπολογιστή αλλά ενώ συνδέεται μια χαρά και βλέπω την οθόνη, δε μπορώ να το χειριστώ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Είμαι με την τελευταία Ελληνική ρομ δεν το έχω πειράξει καθόλου.
  4. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θεματακι θα ήθελα τη βοήθεια σας.Δεν το έχω ρουταρει είμαι με την τελευταία στοκ ρομ και παρατήρησα ότι το widget του ημερολογίου δεν ανανεώνει την ημερομηνία κάθε νέα ημέρα πάρα μόνο τα τασκς. Το έχει δει και κάποιος άλλος; Ευχαριστώ πολύ
  5. Χρόνια Πολλα καλή χρονιά, για το μοντέλο με το 4G οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις είναι καταφατικες!!!
  6. Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά, γνωρίζετε μήπως πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία του ενός χεριού έχοντας ενεργές τις χειρονομίες; Έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι λειτουργεί μόνο με τα on screen buttons; Ευχαριστώ πολύ.
  7. Παιδιά καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για το bip, μήπως γνωρίζετε στην εισερχόμενη κλήση απεικονιζεται κανονικά στα Ελληνικά το όνομα καλούντος; Ευχαριστώ πολύ
  8. Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση χρησιμοποιείτε καθόλου τη σουίτα για υπολογιστή;
  9. Γειά σας φίλοι μου. Μια εβδομάδα χρήσης και δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος δεν έχω "πειράξει" τίποτα έως τώρα αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω τι σημαίνει η επιλογή "αποθήκη εφαρμογών" στις ρυθμίσεις ευχαριστώ πολύ.
  10. Δυστυχώς φίλοι μου..... Ήρθε η ώρα να το αποχωριστώ δε μπορώ άλλο δεν πάει, το θέμα με την απόκριση της οθόνης τις τελευταίες ημέρες με κούρασε πολύ.Δε μου έχει σπάσει η οθόνη, έχω αφαιρέσει ζελατίνες και θήκες και έχω κάνει και factory reset. Καμία γιατρειά δυστυχώς και πολύ κρίμα διότι έως τώρα με καλύπτει πλήρως. Ήθελα αλλά να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου σας ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα παιδιά επιβεβαιώνω κι εγώ αναβάθμιση της τάξης των 579 ΜΒ.Την έκανα ΟΤΑ έως τώρα δε γνωρίζω ακριβώς τι αλλάζει.
  12. Γειά σας αγαπητοί και αγαπητές χρόνια πολλά στους/ις εορτάζοντες/ουσσες!!!!Θα ήθελα να μοιραστώ δύο θεματάκια απο την 11μηνη συμβίωση μου με το XA Ultra. 1.Χάνεται η σύνδεση του wi-fi αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει ήδη δύο ρούτερ λόγω αναβάθμισης του παρόχου μου αλλά και οι υπόλοιπες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι είναι μια χαρά οπότε έχω αποκλείσει το γεγονός να φταίει το ρουτερ.Επίσης, η θέση του ρούτερ είναι σε τέτοιο σημείο που δεν απομειώνεται η ισχύς του σήματος.Όταν ενεργοποιώ την οθόνη βλέπω ότι έχω χάσει τη σύνδεση με αποτέλεσμα να ''χάνω'' και κάποιες ειδοποιήσεις,mail κλπ.Δεν μου το κάνει συνέχεια αλλά το κάνει.Και είναι κομματάκι ενοχλητικό. 2.Εδώ μπορεί να φταίω κι εγώ.Έχετε παρατηρήσει καμία φορά πρόβλημα στην αφή;Δλδ να θέλετε να σύρετε την κουρτίνα ή να πατήσετε κάποιο εικονίδιο και να μην αναταποκρίνεται η συσκευή;Του έχω τοποθετήσει ένα tempered glass-επώνυμο αλλά δε θυμάμαι την εταιρεία-γι αυτό έγραψα μήπως φταίω εγώ εδώ.Και πάλι δεν το κάνει συνέχεια αλλά όταν συμβαίνει μου σπάει τα νεύρα.Με μια επανεκκίνηση στρώνει.Τα έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτά;Η συσκευή έχει τα τελευταία updates(μέσω OTA),δεν έχει ρουταριστεί και γενικότερα είμαι ικανοποιημένος.
  13. Γειά σας φίλοι μου, αυτή τη στιγμή μου κάνει μια αναβάθμιση περί τα 390mb (xa ultra) ξέρει κάποιος κάτι;
  14. Γεία σας παιδιά,δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος μετά την τελευταία αναβάθμιση.Θα επαναλάβω κι εγώ την αύξηση της εσωτερικής χωρητικότητας, και ακόμη πιο...σπιρτόζικη συμπεριφορά εως τώρα.
  15. Την έχει κάποιος την αναβάθμιση; Θα χάσω δεδομένα μετά;
×
×
  • Create New...