Jump to content

nik0las6600

Members
  • Δημοσιεύσεις

    684
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by nik0las6600

  1. Ευτυχής κάτοχος για καιρό αρχικά ενός MW1 και στη συνέχεια ενός SBH50 συνδυασμένα με android συσκευές, όλα καλά!! Ήρθε ο καιρός και πήγα σε Apple και οκ, έχω αναγνώριση στο SBH50 αλλά πλέον δεν μπορώ να προσπελάσω τον τηλεφωνικό κατάλογο, να διαβάσω μηνύματα κλπ Ακόμα και το sbh54 που έχει η sony, δεν το αναφέρει σαν iOS compatible, άρα μόνο ράδιο και απάντηση κλήσεων υποθέτω πως θα μπορώ να κάνω. Ενώ το SBH56 που το αναφέρει ως συμβατό δεν έχει oled display, ούτε FM radio. Καί έρχομαι στην ερώτηση του topic, υπάρχει άραγε headset, με fm radio και ιδανικά προσπέλαση τηλεφωνικού καταλόγου, συμβατό με iphone? (όχι wearable - iwatch κλπ)
  2. σε android συσκευή, με τις default εφαρμογές, μόνο διαχείριση του καταλόγου κλήσεων και όχι του τηλεφωνικού καταλόγου έχω καταφέρει να κάνω..δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιπλέον εφαρμογή που να επιτρέπει αυτό το πράγμα..
  3. το sbh50 δεν κάνει διαχείριση τηλεφωνικού καταλόγου, μόνο καταλόγου κλήσεων..
  4. έχουν μεσολαβήσει κανά 6-7 σελίδες από όταν είχα παρακολουθήσει.. εδώ και κάμποσο καιρό με 4.3 και το sbh50 ανά διαστήματα βλέπω κάποια αποσύνδεση ή ενώ είναι συνδεδεμένο να μην μεταφέρεται ο ήχος στο bt..πάνω κάτω ότι γινόταν και στην 4.2.2 αν υποθέσω ότι με την 4.3 η google έλυσε θέματα του bt, θεωρώ πως πρέπει να πάρει τη σκυτάλη η sony και να το ψάξει λίγο καλύτερα το θέμα, γιατί ήδη κοντεύει σχεδόν χρόνος με συσκευές τέτοιου τυπου (mw1) οπότε θα περίμενα να έχει λύσει και ήδη και τα λίγα ακόμα προβλήματα.. edit: έχω έντονες υποψίες ότι παίζει το smart connect να προκαλεί επανεκκινήσεις στο κινητό..
  5. σήμερα η συσκευή έκανε τα "δικά" της.. το πρωί στα καλά καθούμενα restart, και το απόγευμα, έδειχνε ότι είναι κλειστή και δεν αποκρινόταν στο power button...!!! το μόνο που σκέφτηκα ήταν να το συνδέσω στο φορτιστή όπου πράγματι έδειξε το εικονίδιο της φόρτισης και επανήλθε στη συνέχεια κανονικά.. :cry: stock rom, unrooted etc..
  6. Σαν κάτοχος mw1 και πλέον sbh50 έχω την αίσθηση πως (τουλάχιστον με μη sony συσκευές) το sbh50 φαινεται να είναι πιο σταθερό αναφορικά με αποσυνδέσεις και και τέτοια πράγματα.. μου έτυχε βέβαια σε αποσύνδεση να μην κάνει επανασύνδεση και χρειάστηκε να κλείσω bt και να ξανανοίξω αλλά μόνο αυτό.. επίσης στα + του το πιο ισχυρό κλιπ.. κατά τα άλλα και το mw1 έχει σαν προτέρημα την εξωτερική microsd ώστε να μην καταναλώνεις μπαταρία του κινητού στην αναπαραγωγή Mp3, αλλά εμένα δε με ενδιέφερε αυτό καθώς χρησιμοποιούσα μόνο το ράδιο.. σε αυτά που ζητάνε τα παιδιά περί δόνησης και ηχητικής σήμανσης θα συμφωνήσω, και θα προσθέσω ότι θα προτιμούσα προσωπικά το μικρόφωνο στο καλώδιο, αλλά τι να κάνουμε.. :)
  7. όπως είχα γράψει και παραπάνω, διότι αυτό που μου πούλησαν ήταν είτε επιστροφή είτε χρησιμοποιημένο είτε δε ξέρω και εγώ τι..
  8. σήμερα μου αντικατέστησαν και μένα το sbh50 με καινούριο..πρώτες ώρες, θετικές εντυπώσεις, ωστόσο αν θα έχει "ιδιοτροπίες" θα φανεί καλύτερα στην πορεία, όπως και με το mw1.. btw, έψαξα σε ένα sony ericsson με 2.1 eclair στο market για το Liveware και δεν το έβρισκε, δεν είναι συμβατό με 2.2 και κάτω?
  9. Το χω γραψει και στη σελιδα τους στο facebook.. Ειμαι περιεργος αν θα απαντησουν..
  10. παίρνεις τηλέφωνο το ΠΛΑΙΣΙΟ - PLAISIO -έχετε το τάδε μοντέλο ακουστικού στο δείνα κατάστημα? -ναι υπάρχει, περιμένετε να σας συνδέσω (ευγενικότατοι) σύνδεση -ναι για σας για το τάδε μοντέλο ακουστικού -ναι βεβαίως υπάρχει -ευχαριστώ, μου το κρατάτε και σε 20' είμαι εκεί μετάβαση στο Πλαίσιο -γεια σας, για το τάδε ακουστικό -α ναι, εδώ είναι, ορίστε (σημάδια ότι είναι ανοιγμένο) -συγνώμη να ρωτήσω είναι ανοιγμένο ή επιστροφή? -όχι από τη μεταφορά με το φορτηγό, ξέρετε πως είναι αυτά..(πρόχειρο άνοιγμα για καθησυχασμό ότι είναι οκ) -ωραία ευχαριστώ ταμείο πληρωμή μετάβαση σπίτι άνοιγμα συσκευασίας καμία ζελατίνα πουθενά, και τα manual ελαφρώς τσαλακωμένα και το ένα λίγο λερωμένο λέω δε ********..μπορεί να το άνοιξαν για επίδειξη..δε πειράζει.. σύνδεση με το τηλέφωνο..!!! ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΙ ΣΑΝ 2Η ΣΥΣΚΕΥΉ (άρα είχε γίνει Pair με τουλάχιστον μία συσκευή ήδη) ανάβουν λαμπάκια... Προσεχτικός έλεγχος της συσκευασίας, λείπουν τα ανταλλακτικά ear plugs ανάβουν και άλλα λαμπάκια... επικοινωνία με το κατάστημα, ενημέρωση, και υπόσχεση ότι αύριο θα αντικατασταθεί..
  11. θάλασσα τα κανε η google με το 4.2.2 που υποτίθεται ότι διόρθωνε και προβλήματα συνδεσιμότητας χιλιοκαταγεγραμμένα..απλά επειδή στη προκειμένη και το mw1 είναι πιο "ιδιαίτερο" είναι δύσκολο να οριοθετήσεις που ευθύνεται το handsfree και που το κινητό..
  12. έχεις παρατηρήσει τίποτα αποσυνδέσεις, επανεκκινήσεις κλπ? αν και λόγω του ότι έχεις sony κινητό η επικοινωνία του να είναι ιδανική.. πάντως με το nexus και το mw1 έχω ταλαιπωρία..και σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω το sbh50..
  13. Δεν ειχα προσεξει οτι στο πλαισιο ελεγε αναμενεται συντομα..νομιζα οτι ηταν αμεσα διαθεσιμο..
  14. ψήνω πολύ να δώσω το mw1 στον αδερφό μου και να πάρω το sbh50 μόνο και μόνο για το nfc και μιας που την sd δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται μάλλον..το έχει ήδη κάποιος το sdh50?
  15. εμένα δεν είχαν πάει..σίγουρα..και με το που άνοιξα χειροκίνητα το 3g έφυγαν.. δε δοκιμάζεις αυτό που είπαν και σε μένα? άνοιξε το 3g Και μετά προχώρα σε αποστολή mms..
  16. Εκανα αναζητηση προηγουμενως, αλλα επειδη η λεξη mms ειναι πολυ μικρη το συνδυασα με το wind και η πλειοψηφια των μηνυμάτων αφορουσε τους φορτιστες :-) Με την στοκ εφαρμογη προσπαθω να στειλω χωρις επιτυχια Τωρα μιλησα με τη wind καιτελικα το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει αυτοματα το 3g στην αποστολη mms αλλα πρεπει να ειναι ηδη ενεργοποιιημενο απο πριν..
  17. Να υποθεσω οτι δεν εχει αλλος προβλημα με τα mms και τη wind? :)
  18. ρε παλικάρια για δώστε ένα χέρι βοηθείας.. δοκιμασμένα λαμβάνω mms αλλά από αποστολή τίποτα..παραμένει το μήνυμα να μου γράφει "αποστολή" και δεν πάει ποτέ.. με wind σύνδεση.. δεν έχω πειράξει τίποτα από ρυθμίσεις..είναι όλες οι default της wind..
  19. Δεν μπορω να το εξηγησω, ειναι σαν να κλεινει στιγμιαια και να ξαναεπανερχεται..
  20. παιδιά αυτό το έχει παρατηρήσει άλλος? και να ξέρουμε που οφείλεται?
  21. μια ερωτησούλα παιδιά..έχει παρατηρήσει κανένας π.χ. στα sms στιγμιαίο κλείσιμο του πληκτρολογίου και επαναφορά του? σα να γίνεται κατά κάποιο τρόπο reaarangement στην οθόνη? και αν ναι, οφείλεται κάπου? ή διορθώνεται κάπως?
  22. σκέψου ότι έχω κάνει ήδη μία αντικατάσταση συσκευής, οπότε δε νομίζω ότι είναι το δικό σου.. αν υπήρχε μπλε οθόνη, πιστεύω θα την βλέπαμε συχνά :P
×
×
  • Create New...