Jump to content

c2byalex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About c2byalex

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

c2byalex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τα εχω ψαξει ολα ουτε εφαρμογη δεν τρεχει ουτε κατι αλλο
  2. Τελευταια η μπαταρια του κιν μ δεν τα πηγαινει καθολου καλα. ενω παντα το φορτιζω κλειστω και συνηθως κρατουσε 4-5 μερες δεν το χρησιμοποιω πολυ τις τελευταιες μερες η μπαταρια του δεν παει καλα.ενω το κιν ειναι σε αδρανεια ολη μερα πχ απο το 80% μετα απο 5 ωρες χωρις να το κανω κατι πεφτει στο 30%. βλεπω και την χρηση της μπαταριας και δεν μ δειχνει κατι. 47%καταλανωνει στην αναμονη κυψελης και 47%τηλεφωνο σε αδρανεια. τι στο καλο εχει παθει η μπαταρια στα καλα καθουμενα?????????
  3. τον τελευταιο καιρο νιωθω οτι το κινητο ειναι πιο αργο ψιλοκολλαει. πχ βλεπω βιντεο και οταν επιστρεφω στην αρχικη οθονη δειχνει οτι φορτωνει παραμορθωνεται η εικονα και τετοια. να κανω hard reset?
  4. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Βλεπω με την 2.2 η διαρκεια της μπαταριας να εχει πεσει λιγο περιπου 10-20% ενω ειχα διαβασει σε post οτι με την 2.2 εχουμε καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας.
  5. στις ρυθμισεις η επιλογη δυνατοτητα προσβασης τι ακριβως κανει? κατεβασα και το talkback
  6. τωρα με την 2.2 ο επεξεργαστης στα ποσα τρεχει? ανεβηκε καθολου?
  7. να μην το αφηνεις να αδιασει τελειως δεν κανει καλο στην μπαταρια εκει στο 10% να το βαζεις για φορτιση. και παντα κλειστο εννοειται για τα πρωτα 3 φορτισματα
  8. αυτη απλη αναβαθμιση ειναι
  9. Η εκδοση λογισμικου 1.37.405.1 απο οσο ξερω η htc μας την εστειλε. δλδ οταν θα βγει η froyo απο την htc δεν θα μπορουμε να την περασουμε?
  10. Βρηκα ενημερωση αριθμος εκδοσης 1.37.405.1 παντως σιγουρα δεν ειναι η froyo. σε σας ηρθε αυτη η ενημερωση??
  11. Ε το ακουστικο θελει λιγο την ενταση πιο κατω γιατι τριζει εχει δυνατο ακουστικο. αλλα εγω απο την μπαταρια ειμαι πολυ ευχαριστημενος ανετα 4 με 5 μερες μ βγαζει με αρκετο ιντερνετ και νορμαλ τηλεφωνηματα εχω του εβαλα αθτη την θηκη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0509040&catid=100501 αλλα ρωατω για την δερματινη της htc που ειναι για το wildfire αν αξιζει
  12. Μ ακουγεται πολυ κουφο να ξεβαφει τοσο γρηγορα δλδ πανω στον χρονο πως θα γινει??????? η θηκη της htc για το wildfire καλη ειναι? την εχει κανενας?
  13. Με την καμερα λειτουργει η εφαρμογη απλα θελει φωτισμο οταν δεν ειναι μερα εξω
  14. Κατεβαστε απο το market το instant heart rate. Απλα απιστευτο!!!!!!!!
  15. Στην vodafone ειναι μπουφοι εγω οταν ειχα παει να το παραγγειλω δεν ηξεραν καν οτι βγαινει και σε αλλα χρωματα. το παραγγελνεις απο το ιντερνετ και εισαι οκ
×
×
  • Create New...