Jump to content

BOBMARIN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BOBMARIN

  1. Παιδιά καλησπέρα. Eίμαι κάτοχος των εξής συσκευών: SONY E4 4G SONY SMARTWATCH2 SONY BLUETOOTH SBH 20 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Oταν με καλούν και δεχτώ την κλήση από το ρολόι , μου απενεργοποιεί τον ήχο από το Bluetooth ακουστικό , δηλαδή το αχρηστεύει . Έτσι αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ hands free ακουστικό που δεν με εξυπηρετεί καθόλου, επειδή μιλάω πολλές ώρες. Αντιμετώπισε κάποιος φίλος το ίδιο θέμα ? Ευχαριστώ..
  2. Το βλέπει σαν ξεχωριστή εφαρμογή,οπότε το κάνεις απεγκατάσταση ,κανονικά..
  3. Εμένα, αντιθέτως δεν μου την έβγαζε από μόνο του το τηλέφωνο ,εγώ πηγαίνοντας στα update's, το είδα αλλά απλά δεν δίνω έγκριση να συνεχίσει ...
  4. Ναι, έχει και τις δυο λειτουργίες.:)
  5. Λειτουργεί και για κλήσεις και μηνύματα...;)
  6. Πήγαινε εδώ, http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s650/ κάνε εγγραφή και μετά σε αφήνει να κατεβάσεις . Έχει 3 Rom , δοκίμασε ποια είναι η σωστή, ακολουθώντας τις οδηγίες. Καλή επιτυχία !!
  7. Καλημέρα .. Ναι οι εφαρμογές πάνε στην sd, τις πιο πολλές φορές σε ρωτάει που θες να κάνεις εγκατάσταση , έχει κανονικές sim και έχει led ειδοποιήσεων...:happy:
  8. Καλησπέρα "Baniko". Πες μας , αν σου βγάζει και σένα την αναβάθμιση New Update S650_S906 VIBEROM_1.0_1407_2_ST. Περιμένουμε ,αν θέλει κάποιος που την έκανε ,να μας πει , αν χάνονται τα Ελληνικά, το playstore κ.λ.π. Και αν έχει κάποιες σημαντικές διαφορές , από τη προηγούμενη. :thanks:
  9. Πατημένη οθόνη για 2" , χωρίζεται στα δύο ,πάνω τα desktop κάτω τα widget, πατάμε αυτό που ζητάμε π.χ καιρός και το σύρουμε σε όποια επιφάνεια θέλουμε.. "sorry Billakos", γράφαμε και οι δυο συγχρόνως, μετά είδα πως είχες απαντήσει.. "Stepen , ίδια ερώτηση με τον panosvo ,αν θελεις πες μας αν μετά τα update έχασες τα Ελληνικά... Thank's..
  10. Όχι.. Δες εδώ .. http://www.androidcentral.com/lenovo-s-new-smartphones-vibe-z-a859-s930-s650.
  11. Γεια σε όλους και πάλι ...:) Σας είχα πει πως για ότι καινούργιο θα σας ενημερώνω. Λοιπόν , έχει φωνητικές εντολές , δηλαδή ξεκλειδώνει με τη φωνή, ή ανοίγει την κάμερα , τα μηνύματα, ή το πληκτρολόγιο για να κάνουμε κλήση.. με όποια φωνητική εντολή εμείς ηχογραφήσουμε .;)
  12. Δοκίμασες με άλλη SD ,μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα σου ??
  13. Όχι, δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με ρουτάρισμα ,γιατί το κινητό με καλύπτει όπως είναι. Ίσως στο μέλλον αν βγει κάποια αξιόλογη rom, να το επιχειρήσω.. Filmware αναβάθμιση επίσης όχι, γιατί φοβάμαι μη χάσω τα Ελληνικά και διάφορα άλλα. Σήμερα πέρασα το next launcher 3.0 , που σε παλαιότερες συσκευές τις γονάτιζε.. Εδώ ,κανένα πρόβλημα ,το μηχάνημα πετάει !!:lol:
  14. Καλησπέρα και πάλι.. Sorry, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά . Εννοώ πως ενώ βλέπεις κάποιο video π.χ στο youtube ,μπορείς συγχρόνως να σερφάρεις και να βλέπεις οτιδήποτε άλλο στη μισή οθόνη, (εικόνα μέσα σε εικόνα δηλαδή). (Σας είπα ,ότι το τηλέφωνο δεν πρόλαβα να το δουλέψω πολύ, γιατί δεν έχω χρόνο , και για ότι νέο θα σας ενημερώνω)... Ξέχασα να σας πω , πως το σύστημα με τις 2 sim δουλεύει άψογα.. Νέα ανακάλυψη: ;) Έχει αισθητήρες κίνησης και με εντολή μέσα από το μενού,έχει διάφορες λειτουργίες : π.χ Όταν δεχόμαστε κλήση ,σηκώνοντας τη συσκευή προς το αυτί μας συνδέεται χωρίς να πατήσουμε εμείς κάτι στην οθόνη,το ίδιο και όταν θέλουμε να καλέσουμε εμείς, πάμε στην επαφή και πλησιάζοντας, το τηλέφωνο καλεί μόνο του.:) (αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει το ίδιο σύστημα το samsung galaxy S4) Αυτά προς το παρόν ...
  15. Να επισημάνω χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό , πως το πήρα από Ελλάδα χωρίς να υπολογίσω το κόστος (όχι ότι μου περισσεύουν), επειδή δεν έχω ψωνίσει από εξωτερικό και έχω κάποιο φόβο, επίσης γιατί δεν ήθελα να περιμένω 20 μέρες (το παρήγγειλα Τετάρτη από Αθήνα ,το παρέλαβα Παρασκευή Μυτιλήνη), αλλά κυρίως για να έχω δυνατότητα άμεσης επιστροφής σε περίπτωση που θα είχα κάποιο πρόβλημα .
  16. Λοιπόν , από τις λίγες ώρες που το δούλεψα (λόγω ελλείψεως χρόνου), Οθόνη ξεκούραστη ,από όποια γωνία και να τη δεις δεν χάνει , φωτεινότητα πολύ καλή χωρίς να κουράζει καθόλου τα μάτια. Wifi ,έχω 2 router σε διαφορετικούς χώρους, δούλεψε απροβλημάτιστα και ταχύτατα και με τα δύο . Gps, μόνο με τους χάρτες της Google και χωρίς κάποιο άλλο πρόγραμμα ,βρήκε τοποθεσία σε χρόνο dt, καθώς δούλεψε αμέσως σωστά και το widget με τον καιρό.. Κάμερα με λίγη χρήση ,καθαρές φωτό με σωστό φωτισμό και δυνατό flash. Να προσθέσω το πολύ καλό ήχο ,την αρκετά καλή μπαταρία (με μισή μπαταρία όταν το άνοιξα, από το πρωί ,τώρα μου έβγαλε πως θέλει φόρτιση) , τα πολλά καλούδια όπως να χωρίζει την οθόνη στα 2 π.χ να βλέπεις video από youtube ή σε περίπτωση που σου σταλεί μήνυμα να ρολάρει μπροστά σου ενώ κάνεις κάτι άλλο. Κερασάκι στη τούρτα , παιχνίδια σαν το Real Racing , τα έχει για πλάκα.. Συγγνώμη αν κούρασα, αυτά προς το παρόν..
  17. Ναι είναι σωστά.. Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ..:) όμως σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ψεύτικο ,αντιθέτως δείχνει στιβαρή κατασκευή και έχει φοβερή μεταλλική αίσθηση ,λόγω περιβλήματος και πίσω καπακιού.
  18. Καλησπέρα σε όλους... Παρέλαβα τη συσκευή σήμερα, ακόμα δεν την έχω δουλέψει αρκετά, αλλά προερχόμενος από Huawei x5 και από Mls Krystal Max, είμαι εντυπωσιασμένος..Ήμουν ανάμεσα στο S 820 , (λόγω καλύτερης ανάλυσης κάμερας και οθόνης )και S 750 λόγω αντοχής, όμως κατέληξα στο 650 λόγω εμφάνισης, αλλά και επειδή διάβασα στα forum πως στις άλλες 2 συσκευές έχουν διάφορα προβλήματα (όπως π.χ με τα Ελληνικά).. Οταν τη διαμορφώσω όπως θέλω ,και τη δουλέψω , θα σας πω αναλυτικά τη γνώμη μου για τη συσκευή. Ερώτηση: Μου έβγαλε ,New Update S650_S906 VIBEROM_1.0_1407_2_ST. Επειδη ποιο πάνω ,κάποιος φίλος έκανε άλλο Update και έχασε Ελληνικά και διάφορα άλλα, το καινούργιο το έχει κάνει κάποιος ?? και αν ναι , να μας πει αν έχει προβλήματα.:thanks:
  19. OK.. Απλά μου έκανε εντύπωση , γιατί όσες Rom (cm7...miui ...oxygen) και να άλλαξα δεν είχα τέτοιο θέμα... Τέλος πάντων ,από χτες έχω την Miui 2.2.17 και όλα μια χαρά...:happy: dancer... Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση..
  20. Γειά σε όλη τη παρέα !!!:) Παιδιά , δοκίμασε κανείς με την Aurora ICS να επαναφέρει αρχεία απο Titanium backup ??? Eνώ δείχνει πως η διαδικασία τελειώνει κανονικά, δεν εμφανίζεται κανένα απο τα προγράμματα , στις οθόνες της συσκευής..:confused: Αν το δοκιμάσει κάποιος αλλος φίλος ας μας πει... Τhank's....
  21. Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω... Λοιπόν το wifi δουλεύει κανονικά και η κάμερα επίσης... δεν έχει προς το παρόν Ελληνικά ....Σοβαρό πρόβλημα ,όσο καιρό τη δουλεύω,κανένα ...Υπάρχει απο ότι ξέρω ,ένα θέμα με το flashlite , επειδή έχει πολύ δυνατό φως και υπερθερμένεται το φλας, αλλά χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα. Επιλογές παραμετροποίησης εννοώ πως κατεβάζεις απο wireless ,αμέτρητα themes, boot animations, lockscreens, wallpapers, status bars, font's, icon's κ.λ.π και τα προσαρμόζεις όπως σου αρέσει . Και επειδή ,δημιούργησα θέμα πρός συζήτηση, η miui θέλει πολύ ψάξιμο για να δείς τις δυνατοτητές της, και δεν φτάνει το 10''λεπτο όπως λέει ο φίλος amorf, όσο για το πόσο μοιάζει με το iphone αυτό είναι σχετικό ,γιατί όπως γράφω και παραπάνω έχεις τόσες πολλές δυνατότητες που κάνεις τη συσκευή να μοιάζει, όπως γουστάρεις εσύ. Συμφωνώ επίσης, πως η Oxygen ή η Cm7 το Geno και αυτή που δίνει ο φίλος iakoboss7 ,είναι από τις καλύτερες, Rom , όμως δεν ξεφεύγουν, απο αυτά που έχουμε συνηθίσει. Θα ήθελα να ανεβάσω photos ή video, για να δείτε πως έχω "φτιάξει " το χ5, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα. Για να πάρετε μόνο μια μικρή εικόνα δείτε τα παρακάτω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1065080 http://miuiandroid.com/themes/ π.χ απο αυτο το link έχω βάλει για lockscreen, τους Transformers και για wallpaper το παρακάτω με το δράκο... http://miuiandroid.com/2011/06/miui-china-new-lockscreen-video/ Καλημέρα σε όλη την παρέα !!!:)
  22. Γεια σε όλους τους φιλους !! :) Έιχα δοκιμασει τις περισσότερες Rom ,και χτές είπα να περάσω την ΜUI http://www.mediafire.com/?t19m2ytozv02qm3 Άλλαξε όλο το τηλέφωνο..εντυπωσιάστηκα !!! Φοβερά εικονίδια , Μενού , πολλές επίλογές για παραμετροποίηση της συσκευής ,ταχύτατη Rom,δεν κολλάει πουθενά... Εννοείτε, πως θα έχει και βελτιώσεις.. Όποιος άλλος φίλος τη δοκίμασε ,αν θέλει ας μας πει εντυπώσεις...:D
  23. Γειά σε όλη τη παρέα ..:) Σχετικά με το πρόβλημα που είχα με τη μεγάλη καθηστέρηση περιστροφής της οθόνης , απλά ενημερώνω (μήπως το αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος φίλος) , πως μόνο με τις Rom που έχουν βάση τη CM7, π.χ. http://www.mediafire.com/?cirpbv03sssi3t7 ή την τελευταία Oxygen, http://www.mediafire.com/download.php?lvsyq093dqeckpj το πρόβλημα λύθηκε και το κινητό δουλεύει άψογα..:yahoo:
  24. Φίλε Angelo, προσπαθώ απο χτές να περάσω τον Kernel του Franco, με τον τροπο που περιγράφεις ,αλλα κάθε φορά μου λέει: Finding update package... Opening update package... Installing update... installation aborted... και βγάζει το τριγωνάκι με το θαυμαστικό.:!: Έχεις ιδέα ,εσύ ή καποιος αλλος φίλος τι μπορει να συμβαίνει ??:confused: (Ενοείται πως έχω δοκιμάσει όλες τις rom, χωρίς προβλημα κάνω wipe reset,wipe case,dalvic case κ.λ.π μέχρι και format την sd για να είμαι σίγουρος, αλλά τίποτα).. Ευχαριστώ !!!
  25. To σκέφτομαι ρε παιδιά...Το θέμα είναι πως το αγόρασα από Αθήνα και τώρα είμαι πάλι Μυτιλήνη.. Να το στείλουν από δω στο service, ούτε ξέρω πόσο καιρό θα μείνω χωρίς τηλέφωνο και αν θα το φτιάξουν τελικά ή θα μου κάνουν παραπάνω ζημιά :!: Έτσι μου΄ρχετε να το κάνω βίδες μόνος μου.. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις....
×
×
  • Create New...