Jump to content

mksstratos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    191
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mksstratos

  1. Γειά σας παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά.Εχω αγοράσει για το αυτοκίνητο μια φθηνή οθόνη 2 din που μπορεί να κάνει τη λειτουργία mirror link.Δοκιμασα λοιπόν έχοντας ενεργοποιήσει usb debug κτλ τη σύνδεση αλλά τζίφος.Μαυριζει η οθόνη του αυτοκινήτου και τίποτε άλλο.Δοκίμασα ένα Xperia παροπλισμένο με Android 7 και λειτουργεί τέλεια.Το τηλέφωνο δεν το έχω πειράξει καθόλου έχει την τελευταία έκδοση 11.0.3.Γνωρίζει κάποιος κάτι;Είναι κάποια άλλη επιλογή που μου ξεφεύγει;Η οθόνη δεν έχει κάποιο λειτουργικό ούτε wifi.Ευχαριστω πολύ!!!!!
  2. Καλησπέρα στην παρέα.Ενω σήμερα το πρωί έλαβα κι εγώ την ειδοποίηση της αναβάθμισης πάω τώρα να την εγκαταστήσω αλλά μάταια.... Η ειδοποίηση εξαφανίστηκε. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.Καμια ιδέα;
  3. Γειά σας αγαπητοί μια ερώτηση παρακαλώ.Προσπαθώ τις τελευταίες ημέρες να χρησιμοποιήσω εφαρμογές τύπου airdroid, mobizen κτλ για να μπορώ να χειρίζομαι τη συσκευή από υπολογιστή αλλά ενώ συνδέεται μια χαρά και βλέπω την οθόνη, δε μπορώ να το χειριστώ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Είμαι με την τελευταία Ελληνική ρομ δεν το έχω πειράξει καθόλου.
  4. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θεματακι θα ήθελα τη βοήθεια σας.Δεν το έχω ρουταρει είμαι με την τελευταία στοκ ρομ και παρατήρησα ότι το widget του ημερολογίου δεν ανανεώνει την ημερομηνία κάθε νέα ημέρα πάρα μόνο τα τασκς. Το έχει δει και κάποιος άλλος; Ευχαριστώ πολύ
  5. Χρόνια Πολλα καλή χρονιά, για το μοντέλο με το 4G οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις είναι καταφατικες!!!
  6. Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά, γνωρίζετε μήπως πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία του ενός χεριού έχοντας ενεργές τις χειρονομίες; Έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι λειτουργεί μόνο με τα on screen buttons; Ευχαριστώ πολύ.
  7. Παιδιά καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για το bip, μήπως γνωρίζετε στην εισερχόμενη κλήση απεικονιζεται κανονικά στα Ελληνικά το όνομα καλούντος; Ευχαριστώ πολύ
  8. Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση χρησιμοποιείτε καθόλου τη σουίτα για υπολογιστή;
  9. Γειά σας φίλοι μου. Μια εβδομάδα χρήσης και δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος δεν έχω "πειράξει" τίποτα έως τώρα αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω τι σημαίνει η επιλογή "αποθήκη εφαρμογών" στις ρυθμίσεις ευχαριστώ πολύ.
  10. Δυστυχώς φίλοι μου..... Ήρθε η ώρα να το αποχωριστώ δε μπορώ άλλο δεν πάει, το θέμα με την απόκριση της οθόνης τις τελευταίες ημέρες με κούρασε πολύ.Δε μου έχει σπάσει η οθόνη, έχω αφαιρέσει ζελατίνες και θήκες και έχω κάνει και factory reset. Καμία γιατρειά δυστυχώς και πολύ κρίμα διότι έως τώρα με καλύπτει πλήρως. Ήθελα αλλά να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου σας ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα παιδιά επιβεβαιώνω κι εγώ αναβάθμιση της τάξης των 579 ΜΒ.Την έκανα ΟΤΑ έως τώρα δε γνωρίζω ακριβώς τι αλλάζει.
  12. Γειά σας αγαπητοί και αγαπητές χρόνια πολλά στους/ις εορτάζοντες/ουσσες!!!!Θα ήθελα να μοιραστώ δύο θεματάκια απο την 11μηνη συμβίωση μου με το XA Ultra. 1.Χάνεται η σύνδεση του wi-fi αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει ήδη δύο ρούτερ λόγω αναβάθμισης του παρόχου μου αλλά και οι υπόλοιπες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι είναι μια χαρά οπότε έχω αποκλείσει το γεγονός να φταίει το ρουτερ.Επίσης, η θέση του ρούτερ είναι σε τέτοιο σημείο που δεν απομειώνεται η ισχύς του σήματος.Όταν ενεργοποιώ την οθόνη βλέπω ότι έχω χάσει τη σύνδεση με αποτέλεσμα να ''χάνω'' και κάποιες ειδοποιήσεις,mail κλπ.Δεν μου το κάνει συνέχεια αλλά το κάνει.Και είναι κομματάκι ενοχλητικό. 2.Εδώ μπορεί να φταίω κι εγώ.Έχετε παρατηρήσει καμία φορά πρόβλημα στην αφή;Δλδ να θέλετε να σύρετε την κουρτίνα ή να πατήσετε κάποιο εικονίδιο και να μην αναταποκρίνεται η συσκευή;Του έχω τοποθετήσει ένα tempered glass-επώνυμο αλλά δε θυμάμαι την εταιρεία-γι αυτό έγραψα μήπως φταίω εγώ εδώ.Και πάλι δεν το κάνει συνέχεια αλλά όταν συμβαίνει μου σπάει τα νεύρα.Με μια επανεκκίνηση στρώνει.Τα έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτά;Η συσκευή έχει τα τελευταία updates(μέσω OTA),δεν έχει ρουταριστεί και γενικότερα είμαι ικανοποιημένος.
  13. Γειά σας φίλοι μου, αυτή τη στιγμή μου κάνει μια αναβάθμιση περί τα 390mb (xa ultra) ξέρει κάποιος κάτι;
  14. Γεία σας παιδιά,δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος μετά την τελευταία αναβάθμιση.Θα επαναλάβω κι εγώ την αύξηση της εσωτερικής χωρητικότητας, και ακόμη πιο...σπιρτόζικη συμπεριφορά εως τώρα.
  15. Την έχει κάποιος την αναβάθμιση; Θα χάσω δεδομένα μετά;
  16. Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ. Είναι λογικό να έχει ελεύθερη RAM περί τα 300-400MB τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή; Και σιγά τις εφαρμογές που του έχω βάλει. Λίγο δεν είναι; Εσείς γενικά έχετε απενεργοποιήσει κάποιες εφαρμογές της Sony;
  17. Αλήθεια θα πάρει νουγκατ?Παρεπιμπτόντως η δική μου έκδοση είναι η 6.0 και αριθμός 36.0.Α.1.111 έχετε κι εσείς την ίδια ή να περιμένω κάποιο update?Τέσσερις ημέρες το έχω.
  18. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή το έκανα και όλα καλά πλέον :) :) :) Μια ακόμη ερώτηση εάν γνωρίζετε.Έχει τη δυνατότητα η συσκευή μας για χρήση πολλαπλών παραθύρων μεταξύ των εφαρμογών??
  19. Καλή χρονιά σε όλους και όλες!!!!!!Νέος χρήστης (μόλις χθες στα χέρια μου από ελληνική αλυσιδα). Προέρχομαι από Samsung galaxy s3 με την τελευταία Stable cm13.Μπορω να πω ότι είμαι αρκετά ενθουσιασμένος αλλά έχω ένα θεματάκι.Αλλαξα σιμ λόγω μεγέθους και μάλλον δε μου έδωσε 4g μια κοπέλα στο κατάστημα διότι στον Πειραιά και στο Ίλιον-βονταφον-δεν έπιανα 4g μόνο h+. Είναι όλες οι σιμ σήμερα 4g ή πρέπει να το γράφουν επάνω; Αυτά για πρώτο ποστ να είστε όλοι και όλες καλά.
  20. Τόσο χαλιά ε;Κρίμα κι έλεγα να τη δοκιμαζα.Την περίμενα με λαχτάρα.....
  21. Παιδιά καλησπέρα.....Έχω την τελευταία stable cm11 μαζί με boeffla περασμένα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος έως τώρα μόνο που αντιμετωπίζω καμία φορά πρόβλημα με την εφαρμογή της κάμερας(κρασαρει η κάμερα).Ψάχτηκα λίγο στο xda και κατέβασα κάποια "νέα" εφαρμογή κάμερας όπου έλεγαν εκεί ότι εξαλείφεται το φαινόμενο κρασαρισματος (και το οποίο κρασαρισμα δυστυχώς επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση) της υπηρεσιας και την οποία περασα με twrp σύμφωνα με τις οδηγίες.Πρόσφατα λοιπόν αγόρασα ένα "σελφοκαλαμο" με Bluetooth και την πρώτη φορά αφού έγινε το pair μετά τη λήψη φωτο έσβησε εντελώς το s3!!!!!!!Λες και του έβγαλες την μπαταρία με άσχημο τρόπο.Φυσικά δεν πήρε τη φώτο βγαλσιμο βαλσιμο μπαταρίας και μετά όλα καλά.Μέρες μετά που το ξαναμεταχειριστικα πάλι τα ίδια.Εγκατέστησα την εφαρμογη camera 360 το έκανε μια φορά επανεκκίνηση πάλι και τώρα λειτουργεί ρολόι.Η ερώτηση μου είναι εάν μπορώ να απεγκαταστησω εντελώς την εφαρμογή της κάμερας και να βρω κάποια άλλη ας πούμε third party.Και κάτι τελευταίο.Τα updates για τη cm 13 όσο πάνε και αραιώνουν (20/5 το τελευταίο;)Έχει κανείς την τελευταία nightly;Αξίζει να την περάσω για καθημερινή χρήση;τι με συμβουλεύετε;Ευχαριστώ και καλό σας βράδυ.
  22. Καλημέρα στην παρέα. Μια ερώτηση παρακαλώ.Έχω περασμένη τη cm11 και θα ήθελα να δοκιμάσω να αλλάξω το κερνελ απο αυτό που έχει τώρα (της cm) σε αυτό του μποεφλα.Μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα λινκ για μην κάνω καμία χαζομαρα και βάλω αλλο απο αυτό που πρεπει;Θα το φλασαρω με το flashify;Ευχαριστώ πολύ.
  23. Εγώ πάντως είχα με ένα παλαιότερο update ένα σοβαρότατο θέμα με τη λειτουργία τηλεφώνου.Γενικότερα θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή μέχρι να βγεί σταθερή έκδοση για καθημερινή χρήση,ακόμη nightly βγάζουν.Προσωπική μου άποψη βάλε μια σταθερή (εγώ του έχω περάσει την τελευταία 11 που προορίζεται για καθημερινή χρήση) και αναμένεις ένα stable update της 13.
  24. Γεία σας παιδιά, Παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις που γίνονται κάθε φορά στη cm13 και τις εγκαθιστώ όποτε είναι διαθέσιμες ota.Στην προτελευταία όμως (17/2) έπαθα το εξής:Ενώ έχω υψηλό σήμα τηλεφωνίας και σερφάρω με HSDPA ταχύτητα αυτός που με καλεί ακούει κανονικά ήχο εγώ όμως....τίποτα.Ούτε και sms.Και φυσικά δεν μπορώ ούτε να κάνω κλήσεις ή να στείλω sms....Περιέργο.Έκανα τα....δέοντα επανεκκινήσεις,αφαίρεση μπαταρίας,επαναφορά.....τίποτα.Εγκατέστησα τη cm11 snapshot και όλα καλά.Λέω να περιμένω να βγεί η stable έκδοση και να ξαναεπιχειρήσω να βάλω τη 13.
×
×
  • Create New...